|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XIII
Cytat:
![]() Cieszę, że właśnie tak odbierasz ten zapach a nie inaczej. Rozśmieszyła mnie jedna recenzja wizażanki, która przypisała ten zapach przystojnej czterdziestolatce Ale co tam Przeczytałam też Twoją świetną recenzję Safari, i jestem pod wrażeniem. Podniosłaś zapachowi noty. Widać Safari jest nie tylko "dla starszej pani"![]() Na mojej skórze prawie wszystkie zapachy szyprowe, i te zielone,kwiatowe i te ambrowe, trzymają się jak rzep psiego ogona, są diablo trwałe nawet w upale. Safari wibrują i iskrzą rozgrzaną ciepłą żywicą, są tak jak piszesz słodko-gorzkie, wyrafinowane w swej prostocie i naturalne.Ja osobiscie czuję na sobie egzotyczny powiew pulsującej Afryki. Właśnie tak Świeżo upieczonym studentkom najserdeczniejsze gratulacje _______________________ |
|
|
|
|
#3392 |
|
Zakorzenienie
|
Myszołapko rowniez gratuluje serdecznie!
|
|
|
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję wszystkim, którzy dostali się na wymarzone studia !
![]() Jest bardzo ciepło, to fakt, ale nie mogłam się powstrzymać i będę zasypiała z cudownym Rousse
|
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
Studentki! Gratuluję serdecznie!
Pachnę Poison (w oczekiwaniu na maluśki flakonik- z próbki) |
|
|
|
#3395 |
|
Raczkowanie
|
Daigee i Myszołapko - serdeczne gratulacje
![]() Dziś Escada Signature
|
|
#3396 |
|
Rozeznanie
|
A ja dziś pachnę sukcesem
Zdałam egzamin na prawo jazdy ![]() Perfum nie było na wszelki wypadek, tylko żel z limonki i trawy cytrynowej Nivea
|
#3397 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pachniałam dzisiaj zielonymi les belles n.ricci - na takie temepraturki znakomite
![]() Ja też jestem z tych co takie upąły UWIELBIAJĄ ..... czasami myślę, że nie urodziłam się w tym niejscu na ziemi gdzie powinnam, bardziej odpowiadałby mi chyba klimat Egiptu niż nasz, umiarkowany ![]() marg - GRATULACJE - to jest to jedyne chyba co mi się w życiu jeszcze nie udało
|
|
|
|
#3398 |
|
Zadomowienie
|
Daigee, Myszołapko, gratuluję bardzo
![]() Mar_go, Tobie również gratuluję sukcesu ![]() A pachnę DKNY woman. |
|
|
|
#3399 |
|
Zakorzenienie
|
dziś był CK eternity rose blush
|
#3400 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
Margo, trzeba to będzie opić, jak się pewnie domyślasz
![]() Pachnę balsamem mleko+miód (Mildness, uwielbiam ich kosmetyki
|
#3402 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3403 | |
|
Wiedźma
|
Słusznie prawisz!
Sama na kategorię B zdawałam w takim upale. Pamiętam egzaminatora, który na widok mojej sukieneczki w kropeczki w zestawieniu z glanami powiedział, że w takich butach nie da się prowadzić samochodu. A ja na to, że jestem bardzo zdolna i we wszystkim potrafię. ![]() Mar_guś - GRATULUJĘ!!! ![]() (choć pewnie przeczytasz to dopiero rano, kiedy wytrzeźwiejesz).Cytat:
|
|
#3404 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() prze śliczności i słodkości
|
|
#3405 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że podzielacie moją pingwinową pasję. Kocham te zwierzaki, są przeurocze i rozczulające. (Może gdyby tak zapuścić futro... )
|
#3406 |
|
Zadomowienie
|
Malinko, gratuluję
To na razie wyniki z pierwszej uczelni. Jeszcze dwie. W Toruniu dostałam się na europeistykę, filozofię i politologię (specjalizacja-marketing polityczny i komunikacja medialna). Wybrałabym europeistykę. Za rok planuję zdawać maturę z biologii i uderzać na kosmetologię na uniwersytecie. Bardzo bym się cieszyła gdyby tylko moi rodzice nie wyperswadowywali mi przez cały czas studiów w Toruniu. Bardzo bym chciała na nie iść, ale wówczas musiałabym tam zamieszkać i się utrzymywać. Rodzice twierdzą, że będzie to zbyt wielki wydatek
|
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
Innocent
|
|
#3408 |
|
Zadomowienie
|
wszystkim pięknie gratuluję sukcesów
A dziś ................. wylała mi się na biurko próbencja Boss Femme , zbierałam nadgarstkami ........ .... teraz nie wiem ile potrwa zanim to wywietrzeje
"Tęsknota, słowo zużyte, Otwarło mi swoją dal... Jak różne są rzeczy ukryte W króciutkim wyrazie: żal." Edytowane przez _Bjeata_ Czas edycji: 2007-07-17 o 07:13 Powód: literka |
|
|
|
#3409 |
|
spin doctor
|
daigee, Myszołapko, mar go-gratuluję sukcesów
Ja też się pochwalę-wczoraj zdałam egz dyplomowy i zostałam magistrem filologii angielskiej Nie pachniałam niczym, bo upał niemiłosierny i jakoś nic mi nie pasowało, natomiast dziś Addict Eau Fraiche
|
#3410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję Wszystkim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! Pachne sobie baaaardzo delikatną mgiełką czarnej coco chanel
|
|
|
|
|
#3411 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne zwierzaki widzę w tym wątku. Słodkie
Twój szczurasek, Sabbath, spodobał mi się w szczególności ![]() Gratuluję wszystkim, którzy zdali pomyslnie egzaminy i tym, którzy dostali się na wymarzone studia ![]() Dziś pachnę Juozas Statkevicius Eau de Parfum |
|
|
|
#3412 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przemarzłam koszmarnie...Cytat:
W sumie można powiedzieć że egzamin był już prewencyjnie opijany ![]() Cytat:
|
|
#3413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ostatnie dni Innocent, z przerwą na niebieskie Exclamation.
Dziś znowu Innocent. Cytat:
![]() Cytat:
Boss Femme ładny jest, ale znika jak sen złoty. Ps. Cieszę się, że masz dziś na sobie coś tak niewinnego.
|
||
|
|
|
#3414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Również dołączam się do wielkich gratulacji, brawo! Podobnie, jak dla Marioli egzamin na prawko był dla mnie jedynym egzaminem w życiu, którego za nic nie chciałabym ponownie zdawać. Był stokroć gorszy od matury, wszystkich sesji i dwóch obron prac dyplomowych razem wziętych
|
|
|
|
|
#3415 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuję
Czekam na wyniki z jeszcze jednej uczelni i wtedy się rozstrzygnie gdzie wyląduję w październiku A ja także gratuluję wszytskim, Margo Tobie w szczególności, bo mnie też to czeka niedługoichoć dopiero uczę się jeździź to chciałabym go mieć z głowy Na razie niczym nie pachnę, ale zaraz będzie serum Eveline EDIT: Zielone pomidorki
Edytowane przez Myszołapka Czas edycji: 2007-07-17 o 09:31 |
|
|
|
#3416 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziś zaszalam - Słonikiem - jeden psik - i wcale go nie czuję
|
|
|
|
#3417 |
|
Wtajemniczenie
|
Zainspirowana cytrynowo-żółtą spódnicą, którą mam dziś na sobie wymieszałam dziś na skórze In love Again YSL i MAC Greenify - i pachnę sobie orzeźwiająco: gorzko-słodko-grapefruitowo
Mój TŻ zamykając za mną drzwi dziś rano powiedział "Ale ładnie pachniesz" (podzielam jego zdanie )Daigee, Myszołapko, Mar_go, Małgosiu791 - gratulacje Córko d'Artagnana dziekuję za komplement . Zdecydowanie Safari jest wg mnie nie tylko dla "starszej pani" .Przyłączam sie do niedawnej prośby którejś Wizażanki, żebyś zamieściła w KWC swoje piękne opisy zapachów
http://www.youtube.com/watch?v=tDJNTd18ANA Edytowane przez maja79 Czas edycji: 2007-07-17 o 09:59 |
|
|
|
#3418 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Ange ou Demon na jednym nadgarstku, a na drugim Mauboussin, niedaleko Madness. Jeszcze się zastanawiam czym dzisiaj będę pachniała.
Również gratuluję wszystkim dostania się na studia ![]() Ja właśnie złożyłam papiery, kiedyś mi nie poszło i jestem na studium, ale może teraz się uda. Filologia angielska. Edit: jednak Madness. |
|
|
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
Testy nadgarstkowe: na prawym Nu edp, na lewym FdB, które (choć to chyba świętokradztwo z mojej strony) szalenie przypomina mi pewien zapach sygnowany przez Sephorę- Cosmic Purple. Niestety nie mogę nigdzie znaleźć opisu nut, żeby sobie porównać z Shiseido.
|
|
|
|
#3420 | |||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Nie urażając nikogo... mam dziś tego Brita na sobie i albo mi się węch pogarsza albo... no, przepraszam, ja jednak używam perfum po to, żeby pachnieć. A tego to bym musiała wylać na siebie pół butelki na raz, żeby cokolwiek poczuć... Oczywiście, zastanawiam się, czy to nie kwestia mojej skóry względnie panujących temperatur - albo też połączenia jednego z drugim, ale zachwytów niestety nie podzielam. Na początku przez jakieś 5 minut czuję tę mangowo-gruszkową świeżość, po kolejnych 15 minutach delikatnie waniliowe migdały - i szlus, koniec zapachu. Zobaczymy, jak się będa rozwijały w nieco niższych temperaturach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gratuluje równiez wszystkim wizażowym studentkom dostania się na wymarzone kierunki
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.

. Jak napisałaś - malutkie lwiątko
. Bardzo ładne zresztą 

, zbierałam nadgarstkami
przemarzłam koszmarnie...