|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Róże,rozświetlacze-czyli to,co ożywia i modeluje cerę;)
Cytat:
Ostatnio przeslaty zajmowac mnie pudry, to przerzucilam sie na zapachy, siedze i grzebie w niszowcach.
|
|
|
|
|
|
#692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To jest po prostu bajer, gadżet, który niesamowicie przyciąga wzrok [te kolorowe, błyszczące kuleczki, kogóż by nie skusiły], jednak nie robią żadnych efektów specjalnych, no nic nadzwyczajnego.
|
|
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi zapachy przeszły jakieś pół roku temu, gdy mnie od wszystkiego odrzucało i jakoś moja kolekcja mi zbrzydła, teraz upajam się innymi zakupami
|
|
|
|
|
|
#694 |
|
Zadomowienie
|
Contax - ja nawet nie tykam. Nie czytam o nich, nie chcę nic wiedzieć, tym bardziej, że u mnie nie ma do nich bezpośredniego dostępu
Takiej fascynacji mój portfel mógłby już nie wytrzymać ![]() Madlaine - miałam tak samo, wprawdzie przez chorobę, od zapachów mnie odrzucało, pozbyłam się wszystkich, teraz mam trzy i bardzo się cieszę, że jestem w stanie cokolwiek pachnącego na sobie nosić. Też myślałam, że zaoszczędzę. Jakimś "dziwnym" trafem te ambitne plany szlag trafił, a pudrów przybywa Nawet róże się pojawiły, mimo że dotąd w ogóle ich nie używałam
|
|
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio mam fazę na róże, rozświetlacze i bronzery - wszystko na raz
I nie wyobrażam sobie jak mogłam życ bez delikatnego bronzerka Na zapachy na razie / jeszcze / już nie mam fazy....
|
|
|
|
|
#696 |
|
Rozeznanie
|
A ja mam fazę na kolorówkę i perfumy od dziecka. Już jako trzylatka siedziałam u babci w łazience i się malowałam oraz chlapałam jej perfumami. Tak też mi zostanie do starości
![]() A meteoryty uwielbiam za wszystko : opakowanie, śliczne kuleczki, zapach a przede wszystkim za efekt bo jestem z niego zadowolona i osoby z mojego otoczenia dostrzegają efekt meteorytów. Jak tylko mi finansowa strona życia pozwoli będę kupywała meteoryty ![]() Mój mały synek też lubi meteoryty siedzi cichutko jak się maluję i obserwuje czy położę pudełko czy nie, a wtedy on sie do nich dopadnie mówiąc z zachwytem "mama kulu ,kulu"
|
|
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam za OT
.Ryjku,gdzieś widziałam,że masz chyba ten kuferek .Potrzebuję konkretny kufer i nie mogę się zdecydować .Czek am na opinie .http://www.allegro.pl/item212309014_...ej_od_ss_.html
|
|
#698 |
|
Zadomowienie
|
Znacie może to? http://www.allegro.pl/item213606173_...ry_2_w_1_.html
Jest dostępne u nas w perfumeriach? |
|
|
|
|
#699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Parę dziewczyn go tu ma
|
|
|
#700 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kuferek jest solidnie wykonany, bardzo ładnie wygląda. Jest dosc cięzki bez samej zawartości Jest pojemny ( jeszcze się mieszczę z moim kramem ). Mam go od marca i nie widac po nim sladów zniszczen jak np. zarysowania itp. Ogólnie bardzo udany zakup |
|
|
|
|
|
#701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
#702 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Próżność okropna... ![]() Cytat:
|
|
|
|
#703 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też od dziecka malowałam się pomadkami babci i pryskałam jej dezodorantami. Pudernica od dziecka jak nic
|
|
|
|
|
#704 |
|
Raczkowanie
|
A oto moja nowa paletka H&M, 2 rozświetlacze i cienie do powiek. Jestem z niej bardzo zadowolona
|
|
|
|
|
#705 |
|
Wtajemniczenie
|
Pochwalę się: kupiłam Clinique Peony, ślicznie wygląda na mojej twarzy.
Wylicytowałam na ebayu, zapłaciłam z przesyłką z USA 85 zł!! (u nas kosztuje 140 zł) i czekałam tylko tydzień. Jestem baaaaaaaardzo zadowolona. |
|
|
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
Brawo, ja jestem super zadowolona z tego różu. Wygladam w nim na wypoczętą
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem z tego różu zadowolona.Dzisiaj musiałam się powstrzymywać,by nie kupić 02 Posy,kupiłam tylko nowego khola,ale jutro chyba powrócę
.
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
Margaretka - czy doliczyli Ci cło? Czy zaznaczone było że to gift?
Jeszcze nie kupowałam na ebayu amerykańskim, bo wlasnie się zastanawiam nad tym cłem - stąd moje pytania
|
|
|
|
|
#709 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie doliczyli, ale ta dziewczyna w ogóle nie nakleiła na kopertę deklaracji celnej. W sumie nie wiem dlaczego: wydawało mi się, że zawsze taka deklaracja powinna być.
Kupowałam też od innej osoby i ta osoba prowadzi sprzedaż internetową mając sklep (sprzedaje też przez ebay). Tutaj deklaracja była naklejona, wpisana wartość przesyłki (samego towaru, już bez kosztów wysyłki) i zaznaczone było, że to "commercial sample". Wartość była niewielka, to urząd się nie przyczepił. Zresztą o ile pamiętam, takie przesyłki są zwolnione z cła, jeżeli ich wartość nie przekracza 30 euro. |
|
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
Do mnie dotarly upragnione Meteoryty Winter Radiance i....jestem przeszczesliwa
a mialam zamiar kupic sypkie pryzmy i dobrze,ze po nie nie siegnelam.W koncu mam taki efekt jak chcialam ale to takze zasluga tego,ze moja cera wyglada teraz zupelnie inaczej i spokojnie moge pzwolic sobie na minimalizm makijazowy czyli zadnego podkladu,korektora itp.zostaje sam filtr i puder jedwabny.Brazery polubilam od niedawna a to za sprawa pudru brazujego Nivea ale rozswietlacze wielbie od dawna i ...w koncu mam to,czego chcialam,czyli-aksamitna cere zmorozna Meteorami Jestem chlodnym typem o brzoskwiniowym odcieniu skory,niby bladolica ale do typowo jasnych karnacji jest mi daleko,troche sie balam przerysowanego efektu ale zupelnie niepotrzebnie. Mam podobne wrazenia jak Vril i zaluje,ze wczesniej sie na nie nie zdecydowalam ale lepiej pozno niz wcale
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakos nie moge sie przekonać swoją drogą juz do perfum mam swoje 3 (![]() a pochwale sie,przeszłam na minimalizm kosmetyczny podkładu rozswietlającego i pudru sypkiego![]() no dobra,kuszą mnie nadal nowe meteory ale z brązera Lancoma sie wyleczyłam![]() Vril jest bardzo zadowolona z pudrów EL
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
Margaretko, gratuluję
pewnie wreszcie i mnie na niego skusicie, ale na razie się opieram
|
|
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
Margaretka, dzięki za odpowiedź
Muszę w końcu spróbować tego amerykańskiego ebaya ![]() A do mnie też przyszły meteorytki WR - wreszcie mam całe opakowanie, a nie tylko odsypkę ![]() I jeszcze przyszły upolowane Sparkling Dentelle - jak na razie to największy rozświetlacz jaki widziałam Ale na imprezkę jak znalazł
|
|
|
|
|
#714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#715 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
?Ja też postanwiłam wprowadzić ograniczenia makijażowe ![]() No i z perfumami przystopowałam Mam już te kilka "swoich" i najukochańszych i czuję się zaspokojona na tym polu ![]() A w temacie: mam już Prisme Libre nr 2 i nie chcę już żadnego innego
|
|
|
|
#716 |
|
Wtajemniczenie
|
Hexxano- jak zobaczyłam, że kupiłaś na A. kulki WR, to tez się zdecydowałam
![]() Nadal czekam na przesyłkę. |
|
|
|
|
#717 |
|
Raczkowanie
|
A od ktorego allegrowicza kupilyscie, bo chyba tez sie zdecyduje...?
|
|
|
|
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje,ze bedziesz rownie zadowolona jak ja bo jest to dla mnie spelnienia pod katem rozswietlacza idealnego ![]() BTW Smoku,musze odszczekac wszystkie swoje zarzuty pod katem kompaktu Double Perfection Chanel bo jednak to byla kwestia nawilzacza czyt.filtra ze wysuszal mnie lacznie z Matmate Givenchy.Odkad uzywam Klorane problem zniknal i dalam jeszcze jedna szanse DP i jest bosko,nawet zdecydowalam sie na odcien 30 Aurore ktora troche przerazala mnie swoja zolcia ale na twarzy wogole jej nie widac
|
|
|
#719 | |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu jest boski
czasem cerę,jest taka satynowa ale bez brzydkiego błysku mieszanej cery tazke warto było![]() Cytat:
ogółem rzadko uzywałam tuszu(jesli juz to wydłuzający np Lancome![]() aj kurcze no dobra zapomniałam o Dermacolu (jako korektorja kusze się na Sweet Caramel ale moze spróbuje wydębić skądś próbkę
|
|
|
#720 |
|
Zadomowienie
|
Ja też mam w planach właśnie Sweet Caramel
Na ciut opaloną buzię powinny być idealne... Tylko, że no nie za bardzo mam to gdzie przetestować
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

jedyna nadzieja dla mnie, że mi ta chętka przyschnie trochę albo znajdzie się coś, co mi jest pilniej potrzebne i meteory odejdą gdzieś na dalszy plan. Już tak bylo kilkakrotnie
Największe niebezpieczeństwo dla mnie stanowią pudry, khole i zapachy 

. Do tego jeszcze wizażowe zachwyty i jak głupia sroka zachorowałam znowu 

.Potrzebuję konkretny kufer i nie mogę się zdecydować
.Czek am na opinie
.

mam swoje 3 (