od seksu do mi³o¶ci? - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2014-09-01, 12:28   #1
dagmara_r
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3

od seksu do mi³o¶ci?

Witam,
Piszê do Was poniewa¿ nie wiem ju¿ co robiæ. Rok temu pozna³am mê¿czyznê, od 8 miesiêcy siê spotykamy. Zrobi³am b³±d id±c z nim bardzo szybko do ³ó¿ka ale nie liczy³am na nic z jego strony, by³am wolna ju¿ od roku i uzna³am ¿e nie mam nic do stracenia. Od jakich¶ 2 miesiêcy trochê siê pozmienia³o. Zacze³am pokazywaæ siê na pewnej imprezie. On widzia³ jak bardzo podobam sie innym i chyba co¶ go ruszy³o. Mimo i¿ mia³ mnie na ka¿de zawolanie i od pocz±tku nie musia³ sie o mnie staraæ to traktowa³ mnie jak swoja. Nigdy nie powiedzieli¶my sobie ¿e jeste¶my razem. Kilka razy mówi³ ¿e chce poznaæ moich rodziców, chce wyj¶æ z ukrycia i ¿e co¶ powinni¶my ze sob± zrobiæ. Dowiedzia³ siê ¿e pisze z pewnym mê¿czyzn±, któremu odmówi³am spotkania kiedy zacz± mnie podrywaæ, zakoñczy³am z nim znajomo¶æ bo zale¿a³o mi na moim. Mimo tego ze tamtemu da³am kosza to mój siê obrazi³. Bardzo siê zdenerwowa³, powiedzia³ ¿e mi nie ufa i nie wie czy chce sie jeszcze spotykaæ i muszê mu pokazaæ ze zale¿y mi tylko na nim. Rozmawiali¶my wczoraj. Zapyta³am siê czy dla niego ta znajomo¶æ to tylko zabawa, poniewa¿ boje siê ¿e sie w koñcu zakocham (co juz siê sta³o). Powiedzia³ ¿e siê bardzo do siebie zbli¿yli¶my, czêsto o mnie my¶li, jest mu ze mna cudownie ale nie kocha mnie bo na to potrzeba czasu a zwi±zku siê boi bo by³a sprawi³a mu przykro¶æ i boi sie zobwi±zañ. Powiedzia³ ¿e denerwuje go to ¿e siê spotykamy tylko na seks ze trzeba to zmieniæ itd. Bardzo siê boje ¿e siê mn± tylko bawi, niby oczekuje ode mnie wierno¶æi, dowodów ze zale¿y mi tylko na nim a jednocze¶nie nie chce zobowi±zañ. Co powinnam zrobiæ ¿eby zmieni³ zdanie? Dalej siê z nim spotykaæ i czekaæ az siê zakocha czy odpu¶cic? Mo¿e jak poczuje ze nie ma mnie w gar¶ci to co¶ to zmieni? A mo¿e ca³kowicie daæ sobie z nim spokój? Chce z nim byæ, bardzo go kocham i nie wyobra¿am sobie ¿ycia bez niego.
dagmara_r jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-09-01, 13:23   #2
Biala Azalia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 163
Dot.: od seksu do mi³o¶ci?

Moim zdaniem siê bawi.
Po prostu przestañ siê odyzwaæ do niego i wtedy wyjdzie czy mu ale¿y czy nie.
Biala Azalia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-09-01, 13:32   #3
Patka_1122
Przyczajenie

Daj trochê na luz.
Zacznij podchodziæ do Niego z dystansem.
A z czasem wszystko wyjdzie czy mu zale¿y i chce stworzyæ z Tob± zwi±zek czy tylko siê bawi³.

Powodzenia
Patka_1122 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-09-01, 15:01   #4
DaenerysT
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 122

Po pierwsze - powiedzia³ Ci, ¿e Ciê nie kocha to ja nie wiem po co chcesz to na si³ê ci±gn±æ za dwoje. Nie ma powodu ¿eby by³a¶ mu wierna, zamyka³a siê w jakie¶ klatce otwartego zwi±zku. Ja zdystansowa³abym siê i wtedy zobaczysz czy to co¶ zmieni.

DaenerysT jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-09-01, 15:33   #5
madzia0007
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 736

Je¿eli chce zwiazku bez zobowi±zañ to nie ma prawa robiæ ci wyrzutów ze z kim¶ sie spotykasz. Moim zdaniem nie wyjdzie z tego zwiazek, facet powtarza wy¶wiechtane teksty maj±ce na celu delikatne danie do zrozumienia ¿eby¶ nie liczy³a na wiele "boje sie zwiazku", "boje sie zobowi±zañ", "by³a mnie zranila", "nie kocham ciê ale czekaj niewiadomo na co". Facet jest zazdrosny o innych i jest to normalne, w koncu z toba sypia i uwa¿a ciê troche za swoj± w³asno¶æ, nie lubi konkurencji ale jednocze¶nie nie chce byc z toba w zwiazku. Czyli chce braæ z tej relacji to co najlepsze, mieæ dziewczyne do seksu i fajnego spêdzania czasu, ktora nie ma pretensji bo w koncu nic jej nie obiecywal, on moze robiæ co tylko chce i zyc jak wolny ptak a ona siedzi wiernie w domu, z ¿adnym sie nie spotyka i czeka na telefon. Nie trac czasu czekaj±c a¿ mu sie odmieni. Albo jeste¶cie para albo niczego od siebie nie oczekujecie.
madzia0007 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-09-01, 15:42   #6
dagmara_r
Przyczajenie

To po co chce dowodów ¿e zale¿y mi tylko na nim? I pisze ze powinni¶my co¶ z nami zrobiæ? i ¿e to glupie ¿e spotykamy siê tylko na seks i powinni¶my to zmieniæ bo "ja faktycznie moge sobie pomy¶leæ ¿e tylko tego od niego chce" jak to powiedzia³.?;/
Stary 2014-09-01, 15:51   #7
DaenerysT
Raczkowanie

Czekaj, jakie Wy powinni¶cie ? Skoro wie, ¿e Ty czujesz, ¿e jeste¶ do seksu,a wed³ug niego tak nie jest to ON powinien Ci to pokazaæ.
Facet-pies ogrodnika. Sam nie chce i innym nie da.

Stary 2014-09-01, 16:09   #8
dagmara_r
Przyczajenie

To teraz pytanie jest takie: Czy da siê co¶ jeszcze zrobiæ zeby¶my byli razem? Czy to ju¿ sytuacja bez wyj¶cia...?
Stary 2014-09-01, 16:24   #9
DaenerysT
Raczkowanie

Sprawd¼ PW, napisa³am do Ciebie.

Wydaje mi siê, ¿e jak facet rzuca 'nie kocham Ciê', czy 'do zwi±zku trzeba czasu' to jest jednoznaczne, ¿e z tej m±ki chleba nie bêdzie. Chyba, ¿e chcesz ¿yæ nadziej±, ¿e mo¿e kiedy¶ co¶, ale ja osobi¶cie nie lubiê takiego ¿ycia w zawieszeniu

Stary 2014-09-01, 21:51   #10
Mijanou
Wiza¿owy Kot Igor

Wiadomo¶ci: 17 524

Moim zdaniem oboje siê bawicie. Przepraszam, ale tak uwa¿am.

Zanim za³o¿ysz w±tek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto ws³uchaæ siê w S³owo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-09-02, 11:19   #11
suszarka
Buc

Wiadomo¶ci: 9 914

ale on Ciê nie kocha wiêc utnij to bo bêdzie tylko gorzej.

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-09-02 12:19:32

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:33.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.