|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze... część V
Hello
![]() Dzis obudzilam sie o 4 ale dopiero niedawno wstalam bo lenia mialam. Na rowerze nie jezdzilam ![]() Mnie sie udalo dobic do tej dychy. Rano przed zwazeniem na sile w toalecie siedzialam aby byc lzejsza Nie wiem jakim cudem bo w sobote naprawde dolozylam do pieca z jedzeniem. Wczoraj juz bylam grzeczniejsza.Juz teraz takich glupich zalozen nie robie bo to glupota i tylko przysparza dodatkowych stresow. Na szczescie Chociaz przejechalam tylko 4 kilometry i juz zeszlam bo spiaca bylam. W zastepstwie zjadlam kawalek kurczaka
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie BILANS MIESIĘCZNY : -9,1 KG
130kg-120,9kg copy.jpg Reszte poczytam jak przyjdę - zaraz wychodzimy z synkiem na ROZPOCZĘCIE ROKU SZKOLNEGO 1 KLASA
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Przepraszam za nieobecnosc ale czyms sie zatrulam i zdychalam caly weekend...Pysiamn gratuluje
|
#3424 |
|
Zadomowienie
|
Hejka
. Pysiu ja tez 1 klasa. Młody zaczyna edukację. Córcia 2 gimnazjum juz poleciała na rozpoczęcie a synuś dopiero na 12. Musiałam wziąć urlop z tej okazji Witam nowe koleżanki. Nieba sie co wstydzić tylko brać do roboty. I nie znikać jak z dietą nie idzie
|
|
|
|
#3425 | ||
|
Zakorzenienie
|
monicfeliz
![]() Marina__ 10 Świetujemy ![]() Cytat:
![]() Potem jescze zaliczyliśmy sklep z art. szkolnymi oraz fotografa i zrobiliśmy zdjęcia do legitymacji ![]() Cytat:
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2014-09-01 o 12:12 |
||
|
|
|
#3426 |
|
Wtajemniczenie
|
Och pierwsza klasa, wydarzenie życia
A macie zwyczaj kupowania dzieciom tyt? ![]() Marina i Pysia ![]() Pau lepiej już się czujesz? Marina, to dziś Panu trenerowi się ładnie pochwalisz? Ale będzie dumny! Wróciłam ze sklepu, chyba wprowadziłam jakiegoś pana w błąd, bo zapytał mnie o droge i chyba źle zrozumiałam nazwe, miało beckerad a nie backerat.. Ale kazałam mu iść tylko 200m i potem skręcic w prawo i pewnie sie domyślił, że to nie tu.. Ale mam wyrzuty sumienia. Mogłam użyć popularnego zwrotu: nie mówie po niemiecku Zważyłam się rano. I zostalo mi tylko + 0,3 kg także uśmiech troche wrócił. Zjadłam właśnie kilka winogron, bo inaczej mi sie zepsują i piję kawkę. Zaraz biore się za niemiecki.. Na obiad dziś robię chłopakom roladki z kurczaka ala devolaje ;D Plus surówka taka jak wczoraj i im pewnie ziemniaki lub kasza jęczmienna. A powiedzcie mi jeszcze, czy Wy tez tak mocno puchniecie czasami? Bo ja dalej mam brzuch jak balon i wyglądam jakbym była w ciąży.. Jakie mogą byc powody oprócz oczywistych jak sól.
|
|
#3427 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oświeć mnie bo mi styki dziś nie działają Cytat:
Cytat:
![]() kto nie ma w głowie ten ma w nogach ![]() Cytat:
Cytat:
jak jest gorąco albo tak jak teraz jestem przed @ ![]() Cytat:
2 miesiace temu jakaś Pani chciała mi ustąpić miejsca w autobusie ![]() Powiedziałam jej że bardzo dziękuje zaraz wysiadam a ponadto to CIAŻA SPOŻYWCZA Szkoda że nie widziałaś jej miny ![]() Cytat:
![]() Może być chwilowege zachwiania równowagi hormonalnej w organizmie ![]() Zatrzymanie wody w organizmie gospodarka wodno lipidowa przed @ ![]() no i trzeba pamietać że paradoksalnie zatrzymujemy sporo płynów, gdy ich nam brakuje ![]() Długie podróże samolotem lub samochodem, albo wielogodzinna praca przed komputerem i mało aktywny tryb życia to kolejne przyczyny zatrzymywania płynów Do nadmiernego magazynowania płynów może się także przyczynić wysoka temperatura otoczenia. Oraz choroby (tj niewydolności serca, niedoczynności tarczycy, kłopotów z nerkami)Więcej nie pamiętam
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2014-09-01 o 13:08 |
|||||||
|
|
|
#3428 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hahaha nie przesadzaj. Widziałąm zdjęcia, bo sobie przeszukałam Twój profil i źle nie jest! A takie sytuacje są komiczne czasem. Ludzie chcą byc mili i tu zaczynają się schody Dziękuje z pomoc. Myslę, że to może być wina hormonów plus zjedzenie wczoraj kromki z bułki a przecież mąki mi nie wolno.. Zobaczymy czy minie.
|
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj troche lepiej ale cos mi sie wydaje ze leki poprostu mi nie sprzyjaja. Co do drugiego ja tak wygladam zawsze...
|
#3430 |
|
Raczkowanie
|
U mnie dziś na wadze 95,5kg czyli nie jest źle
Teraz przez miesiąc chciałabym się nie ważyć, ale pewnie już jutro wlezę na wagę...
|
|
|
|
#3431 | ||
|
Zakorzenienie
|
Eeeeetam to jakiś "hamerykański: zwyczaj
Cytat:
Cytat:
![]() Ja bym nie mogła się wazyć raz w miesiący Ja sie mierzę raz na miesiąć a wazę ile wlezie chociaż wiem że to bezsensu
|
|
#3432 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jakos dzis chyba przez @ nienajlepiej sie czuje, mam mdlosci, ciemno sie robi w oczach. Nie chcialo mi sie cwiczyc ale wyjscia nie bylo, troche pomachalam ciezarami
![]() Musze sie troche ogarnac bo po powrocie do domu zjadlam jasny chleb smazony na tluszczu, takie grzanki. Do tego pulpety z indyka Pieczywo calkiem zbedne ale wazne, ze bialko dostarczone Jakos musze sie wytlumaczyc ![]() Cos jeszcze musze pojesc ale jak na razie koncepcji brak. Najbardziej to chyba brakuje mi slodkiego Dzis sobie krowki firmowe przynioslam, a wlasciwie jedna krowke w razie kryzysu ![]() Slicznie ![]() Cytat:
![]() Ano swietujemy bo juz takiego wyniku w miesiac nie zrobie ![]() Cytat:
Ale tak ogolnie czuje sie bardzo zmeczona. Mam nadzieje, ze wraz z koncem @ powroci mi sila i zapal do cwiczen, a przede wszystkim lepsze samopoczucie. Cytat:
![]() Cytat:
Jestes maniaczka wagi tak jak my
|
|
#3433 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3434 |
|
Wtajemniczenie
|
@wysysa z ludzi wszelkie siły!Okropny stan..
Edytowane przez monicfeliz Czas edycji: 2014-09-02 o 11:39 |
|
|
|
#3435 |
|
królikoholiczka
|
Ja też spadek zaliczylam- 3kg
|
|
#3436 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() klask i: to ile teraz dokładnie ? Zdradzisz nam ?
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba naprawde jestem stuknieta. Tak sie slabo czuje a przejechalam wlasnie 30 km na rowerze
Monic a moze zadzwon i po prostu zapytaj o co chodzi. Jak nie zrobilas konkretnych badan i lekarz nie mial wynikow to nie ma co martwic sie na zapas ![]() Pysiamn ale pysznosci... ja tak lubie szampana Dobra passa jest teraz u kazdej z nas
|
#3439 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pamiętaj że martwienie sie na zapas - NICZEGO NIE ZMIENIA ![]() Cytat:
Ale z Tobą się napiję Ja jak dzieciaki beda spać popedze poćwiczyć i puszcze sobie jakiś serial ulubiony
|
|
#3440 |
|
królikoholiczka
|
nie
![]() aż wstyd się przyznać ile przytyłam ![]() jak będę miała czym się chwalić to napiszę
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja juz po rowerku. Myslalam, ze dzis nie wejde z rana ale nogi same mnie pod okno zaprowadzily ![]() Mam problem z prawym bicepsem, od nocy niesamowicie mnie boli, nawet butelki wody nie moge dzwignac. Takze dzis cos mi sie wydaje, ze zero ciezarow chyba, ze jakims cudem bol minie ale szczerze w to watpie. Zalalam wlasnie owsianke i niebawem bede wcinac. Lodowke mam niby zapelniona ale tak naprawde nie mam co zjesc. Wezme do pracy chyba pulpety z indyka z papryka, do tego jakies warzywa. Po treningu zrobie sobie szpinak z jajkiem ![]() pysiamn Emilka jest duzo lzejsza od nas ale dla kazdego waga ma inny wymiar Najwazniejsze, ze kilogramy spadaja ![]() Lece glowe suszyc.
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() pogoda paskuda, a ja dzisiaj na szczęście się obijam! tyle się działo, że aż nie wiem od czego zacząć! ![]() na początek to wielkie brawa za wasze spadki ![]() jestem z Was naprawdę dumna! ja w sumie też zaczęłam robić jakieś postępy, bo zaczynam zwracać uwagę na to co jem, i tak od weekendu same zdrowe rzeczy wpadają więc powiedzmy, że dobry początek już mam ![]() czekam na dostawę książek wszystkie egzemplarze mają powyżej 500 stron ![]() wczoraj musiałam się wrócić spod firmy, bo cholerni ochroniarze wpadli na pomysł, że dla większego bezpieczeństwa zakleją czujnik otwierania bramy taśmą izolacyjną- jak dojechałam rano i zobaczyłam, że to nie żadna awaria tylko powalony pomysł ochroniarzy to wpadłam w furię i opierniczyłam wszystkich z góry na dół....mam nadzieję, że sytuacja się już nie powtórzy, a ich wytłumaczenie pfff, bo oni się boją chyba za dużo si-fiction się naoglądali w każdym bądź razie wczoraj z rana to kawa mi nawet nie była potrzebna ![]() w weekend mój mąż miał ochotę na czerwone mięso- kupiłam więc ligawę wołową i zrobiłam steki well done, tylko, że ja w swoim życiu pierwszy raz jadłam takie mięso i nie wiem czy ono nie powinno być bardziej miękkie przymierzam się do zakupu kaloszków- chodzą za mną takie(załącznik) http://allegro.pl/kalosze-krotkie-da...556546742.html
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
anex moj TZ bardzo czesto je steki, raz w tygodniu przynajmniej i najwazniejsze jest aby mieso bylo w temp pokojowej jak je zaczniesz smazyc/grillowac - wiec trzeba je wyjac z lodowki przynajmniej pol godziny przed. Posmarowac lekko oliwa/olejem, sol, pieprz i na ruszt - TZ jada medium-well wiec zazwyczaj na ruszcie jest 5 - 7 minut i co najwazniejsze to jak juz skonczysz grillowac/smazyc to trzeba zdjac mieso, polozyc na talerzu, przykryc folia aluminiowa i zostawic na 5 minut aby soki sie rownomiernie rozprowadzily po miesie bo inaczej bedzie twarde i mokre zamiast miekkie i soczyste
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
SimplyDivine było w temperaturze pokojowej, skropione oliwą i doprawione usmażone na patelni, ale od razu spałaszowane, nie leżało pod przykryciem....więc tu tkwi mój błąd, ale ślicznie dziękuję za radę nie omieszkam następnym razem się do niej dostosować...
ja właśnie spałaszowałam 2 zimne nóżki zrobione z woreczka, całą noc moczyły się w mleku i przyprawach i muszę Wam powiedzieć, że wyszły mmmiodzio ![]() no i co najważniejsze zaczęłam pić wodę niegazowaną, na razie postawiłam sobie cel 1,5 l w 2 dni (w związku z moim bardzo małym zapotrzebowaniem) i trzymam za siebie kciuki mam nadzieję, że mi się uda i niebawem zwiększę ilości do jednej butelki dziennie
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Witaj Anex U mnie po staremu ...Byłam na kawce u koleżnaki potem zakupki ...wstawiłąm obiad i jeszcze przed wyjściem po synka mam plan poćwiczyć
|
#3446 |
|
Wtajemniczenie
|
Anex, Ze stekiem nie pomogę, bo nigdy nie robiłam i nie jadłam..
Ale daj znać czy następnym razem za radą Simply poszło lepiej ![]() Emilka, przeciez Ty wazysz mniej lub mniej więcej tyle co ja! No nie rób z Nas takich strasznistych grubciów! ![]() ![]() Marina, przetrenowałaś/nadwyrężyłaś pewnie ten miesień. Daj mu chwile i wróci do normy. A za wczorajsze 30km Az mnie ręce już bolą od Tych braw dla Ciebie, no daj se siana na troche ![]() Pysiam, wiem, ze nic nie da a niestety nie mogą mi udzielić informacji telefonicznie.. :O A on mi tylko cytologie robił, bo reszte miałam we własnym zakresie. Miło było na kawusi? Co robissz na obiad?
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
pysiamn
ooo też bym z chęcią napiła się kawusi i poplotkowała trochę ze znajomą... ![]() monicfeliz Ty i hipcio przestań chyba dopadłaś jakieś lustro z cyrku i przeglądasz się w tym pogrubiającym a te kilka kilo co Ci zostało zlecą w try miga musisz tylko tż dopaść i do dzieła!!! ![]() dam dam znać, a jakże- myślę, że w przyszłym tygodniu może zrobię powtórkę.... ![]() co do lekarza- może cytologię będzie trzeba powtórzyć, jedno jest pewne, zawsze dzwonią jak ich coś zaniepokoi- nie chciałabym Cię straszyć, ale dobrze się zająć tą sprawą w możliwie jak najszybszym czasie ![]() Marina jak tam na Targach firma dobrze zareklamowana? ![]() ja też jestem z Ciebie bardzo dumna!!! a osiągane wyniki są rewelacyjne
|
#3448 |
|
Zakorzenienie
|
No pewnie że miło ...razem potem posżłysmy do Biedroneczki...i jutro razem jedziemy do sklepu jak zaprowadzimy dzieciaki do szkoły
![]() A na obiad mam ... Ryż, schab duszony i fasolkę szparagową
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
A co tu tak cicho
![]() Ja poszłam po dziatwę ![]() I zapisałam ich na zajęcia dodatkowe. Córeczka będzie chodziła na ZUMBA KIDS a synek na KARATE ![]() Od przyszłego tygodnia Startujemy z zajęciami... Nie zdąrzyłam ugotować fasolki ...dopiero się gotuje
|
#3450 |
|
Wtajemniczenie
|
Mmm pysznie brzmi ten Twój obiadek
![]() Karate? SUPER! Sama bym poszła A kawa zawsze robi dobrze To fakt.
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

Nie wiem jakim cudem bo w sobote naprawde dolozylam do pieca z jedzeniem. Wczoraj juz bylam grzeczniejsza.
Przepraszam za nieobecnosc ale czyms sie zatrulam i zdychalam caly weekend...
. 

Dzis sobie krowki firmowe przynioslam, a wlasciwie jedna krowke w razie kryzysu 

klask i: to ile teraz dokładnie ? Zdradzisz nam ?