Jesienne odchudzanie :) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-09-01, 16:48   #31
stokrotenka18
Zakorzenienie

Dot.: Jesienne odchudzanie :)

Witajcie zmotywowane i zdeterminowane Laseczki!

Więc ja, żeby zacząć ćwiczyć muszę naprawdę sporo się naoglądać, naczytać motywacji inaczej z tego. Jestem strasznym leniem, ale ja się źle czuję z moją wagą. Wiem że są osoby otyłe, chore.. Ale moje 59 kg przy 164 cm wzrostu to wylewny brzuch, spore 'natłuszczone' uda i łydki Do tego cellulit i tyłek płaski a marzę o wypukłym, okrąglutkim - oczywiście bez przesady.
Miałam urlop, obiecałam sobie że zajmę się sobą kompleksowo pod względem ćwiczeń i wagi i ? nic Pobiegałam 3 razy, wsiadłam raz na rower i na tym się zakończyło.

Waga: 59 kg
Cel: 51 kg

Moje aktywności na wrzesień:
-Spacery z psem
-Bieganie 3 razy w tygodniu
-Mel B - najlepiej żebym rozłożyła jej ćwiczenia na dni, ale nie wiem czy to będzie możliwe - wiem, że nie wolno ćwiczyć codziennie tego samego, ponieważ nawet mięśnie się przyzwyczajają

Także taki jest mój plan działania Przygarnijcie kropka

"Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."
Paulo Coelho
stokrotenka18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-01, 18:24   #32
201609102148
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez stokrotenka18 Pokaż wiadomość

Więc ja, żeby zacząć ćwiczyć muszę naprawdę sporo się naoglądać, naczytać motywacji inaczej z tego. Jestem strasznym leniem, ale ja się źle czuję z moją wagą. Wiem że są osoby otyłe, chore.. Ale moje 59 kg przy 164 cm wzrostu to wylewny brzuch, spore 'natłuszczone' uda i łydki Do tego cellulit i tyłek płaski a marzę o wypukłym, okrąglutkim - oczywiście bez przesady.

Miałam urlop, obiecałam sobie że zajmę się sobą kompleksowo pod względem ćwiczeń i wagi i ? nic Pobiegałam 3 razy, wsiadłam raz na rower i na tym się zakończyło.

-Spacery z psem

-Mel B - najlepiej żebym rozłożyła jej ćwiczenia na dni, ale nie wiem czy to będzie możliwe - wiem, że nie wolno ćwiczyć codziennie tego samego, ponieważ nawet mięśnie się przyzwyczajają

a witamy, witamy!

No patrz, Ty marzysz o wypukłym, a mnie mój "okrąglak" doprowadza do szału :P ciężko spodnie kupić.

Z tego co widzę, tylko ruch?

Ja ruszać miałam się zacząć dzisiaj, czyli zaraz zmyję maseczkę i zabiorę za Mel B. Mój TŻ pewnie powie, że zwariowałam jak to zobaczy
201609102148 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-01, 18:34   #33
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Farmakopea Pokaż wiadomość
a witamy, witamy!

No patrz, Ty marzysz o wypukłym, a mnie mój "okrąglak" doprowadza do szału :P ciężko spodnie kupić.

Z tego co widzę, tylko ruch?

Ja ruszać miałam się zacząć dzisiaj, czyli zaraz zmyję maseczkę i zabiorę za Mel B. Mój TŻ pewnie powie, że zwariowałam jak to zobaczy
Ograniczyć niezdrowe jedzenie, jedzenie na mieście, słodycze i tak jem przy okresie w większości (czyli teraz ) ale już koniec z nimi! Mam taką chęć posiadania super fit ciałka że koniec z grzeszkami jedzeniowymi

Ja marze o kształtnej pupe a nie o płaskiej deseczce nie mam takiej i tak ale chciałabym żeby była bardziej jędrna i podniesiona

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

mogę wiedzieć za co masz ostrzeżenie?

"Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."
Paulo Coelho
Stary 2014-09-01, 18:35   #34
skazana_na_bluesa
.

kształtna pupa to po przysiadach z obciążeniem :P

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-01, 18:38   #35
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
kształtna pupa to po przysiadach z obciążeniem :P
kurczę ale z jakim obciążeniem. Nie chce kupować hantelek, obawiam się słomianego zapału

Paulo Coelho
Stary 2014-09-01, 19:28   #36
201609102148
Konto usunięte

Cytat:
kurczę ale z jakim obciążeniem. Nie chce kupować hantelek, obawiam się słomianego zapału

ja zamiast hantelek ćwiczyłam z butelkami takimi zwyklymi z wodą, tymi mniejszymi całkiem dobrze leżą w dłoniach.

A jak się rozkręcisz, to wodę wypijasz i wsypujesz np. piasek do środka żeby uzyskać większe obciążenie

A ostrzeżenie mam za post w wątku o marihuanie, gdzie straciłam cierpliwość i nazwałam użytkowniczkę wygadująca uparcie ewidentne bzdury (+złośliwości) na ten temat, "ignorantką przekonaną o swej nieomylności", czy jakoś tak

nie jestem narkomanką czy nawet palaczką trawki, ale siedzę w chemii i medycynie i jak czytam takie bzdury, że lepiej się napić wódki, bo trudniej się uzależnić (kłamstwo, jest dokładnie odwrotnie), to mi się nóż w kieszeni otwiera

Edytowane przez 201609102148
Czas edycji: 2014-09-01 o 19:34
Stary 2014-09-01, 20:42   #37
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cytat:
ja zamiast hantelek ćwiczyłam z butelkami takimi zwyklymi z wodą, tymi mniejszymi całkiem dobrze leżą w dłoniach.

A jak się rozkręcisz, to wodę wypijasz i wsypujesz np. piasek do środka żeby uzyskać większe obciążenie

A ostrzeżenie mam za post w wątku o marihuanie, gdzie straciłam cierpliwość i nazwałam użytkowniczkę wygadująca uparcie ewidentne bzdury (+złośliwości) na ten temat, "ignorantką przekonaną o swej nieomylności", czy jakoś tak

nie jestem narkomanką czy nawet palaczką trawki, ale siedzę w chemii i medycynie i jak czytam takie bzdury, że lepiej się napić wódki, bo trudniej się uzależnić (kłamstwo, jest dokładnie odwrotnie), to mi się nóż w kieszeni otwiera
łoo matko..

chyba masz rację z tym piaskiem

co dziś ćwiczyłyście?
przyznać sie która nie ćwiczyła

Paulo Coelho

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-02, 07:11   #38
Vault101
Raczkowanie

Hej dziewczyny

Od jakiegoś czasu próbuję zabrać się za odchudzanie. Zwykle wygląda to tak, że idzie mi świetnie kilka tygodni, a potem mam ataki stresu i obżarstwa i daje sobie spokój z dietą

Ale tak bardzo chciałabym dać radę! Mój plan to dieta w miarę możliwości paleo, czyli najwięcej warzyw, ryb, jajek, mięsa, trochę owoców i orzechów oraz parę wyjątków, jak np. kefir. Wczoraj i dzisiaj przygotowuje się psychicznie oraz nabywam potrzebne produkty, a jutro stratuję.

We wrześniu poza zmianą odżywiania planuję:
- 3x w tygodniu siłownia (poniedziałek, wtorek, czwartek)
- 1x w tygodniu jakieś zajęcia typu joga, pilates czy stretching
- jeżdżenie rowerem do pracy (4 km w jedną stronę)
- chciałabym też nauczyć się robić męskie pompki
- jak pogoda dopisze, rolki

I bardzo mi się marzy żyć coraz zdrowiej, kupować coraz lepszej jakości jedzenie, edukować się w temacie i przestać płakać za pierogami, pizzą, plackami ziemniaczanymi czy makaronem

Mam 170 wzrostu i ważę 60,2 kg. Założyłam sobie, że schodzę do 55 kg, ale tak naprawdę najbardziej mi zależy na szczupłym i jędrnym ciele, żeby za rok jadąc na urlop móc bez skrępowania biegać w sukienkach i szortach.

Vault101 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-02, 07:25   #39
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vault101 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Od jakiegoś czasu próbuję zabrać się za odchudzanie. Zwykle wygląda to tak, że idzie mi świetnie kilka tygodni, a potem mam ataki stresu i obżarstwa i daje sobie spokój z dietą

Ale tak bardzo chciałabym dać radę! Mój plan to dieta w miarę możliwości paleo, czyli najwięcej warzyw, ryb, jajek, mięsa, trochę owoców i orzechów oraz parę wyjątków, jak np. kefir. Wczoraj i dzisiaj przygotowuje się psychicznie oraz nabywam potrzebne produkty, a jutro stratuję.

We wrześniu poza zmianą odżywiania planuję:
- 3x w tygodniu siłownia (poniedziałek, wtorek, czwartek)
- 1x w tygodniu jakieś zajęcia typu joga, pilates czy stretching
- jeżdżenie rowerem do pracy (4 km w jedną stronę)
- chciałabym też nauczyć się robić męskie pompki
- jak pogoda dopisze, rolki

I bardzo mi się marzy żyć coraz zdrowiej, kupować coraz lepszej jakości jedzenie, edukować się w temacie i przestać płakać za pierogami, pizzą, plackami ziemniaczanymi czy makaronem

Mam 170 wzrostu i ważę 60,2 kg. Założyłam sobie, że schodzę do 55 kg, ale tak naprawdę najbardziej mi zależy na szczupłym i jędrnym ciele, żeby za rok jadąc na urlop móc bez skrępowania biegać w sukienkach i szortach.
pogrubione - mam tak samo

jem owsiankę z jogurtem na śniadanko
na II i III mam sałatkę
na obiad mam zupę pomidorową (ugotuję ryż )
i na kolację musze coś wymyślić

dzień dobry!

Paulo Coelho
Stary 2014-09-02, 10:01   #40
ErnestyLda
Zadomowienie

Cytat:

-Spacery z psem

Hej. Ja też miewam problemy z motywacja, choc jak byłam w 3gimnazjum to tak sie zaparłam że schudłam nadprogramowe 10 kg. Terz po ciazy mam tego więcej do zrzucenia, ale za dodatkowa motywacje poza forum mam zakład z męzem. Załozyłam sie ze za 3 lata wejdę do mojej sukienki studniówkowej a w zamian za to zabierze nas na wczasy do Hiszpani ( tak mi sie marzy goraca Hiszpania)

Co do pupy to tę uwielbima wypukła i okragłą pupcie, na szczeście z mojej jestem zadowolona musze tylko ja ujedrnic troszke po ciazy bo przed była całkiem całkiem

Cytat:

Też tak robiłam bo szczerze mówiąc szkoda było mi kasy na hantelki.

Cytat:
łoo matko..

chyba masz rację z tym piaskiem

co dziś ćwiczyłyście?
przyznać sie która nie ćwiczyła
Ja dopiero sie wdrazam i przygotowuje do dietki i cwiczeń wiec jakiegoś intensywnego treningu nie było. Jedynie króciutki spacerek z synusiem bo pogoda nam nie dopisała, dzisiaj zreszta tez nie za fajna ale mam nadzieje że choc na chwilke uda nam sie wyjśc.

Jak wam dziewczyny mija dzionek?
ErnestyLda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-02, 10:51   #41
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ErnestyLda Pokaż wiadomość
Hej. Ja też miewam problemy z motywacja, choc jak byłam w 3gimnazjum to tak sie zaparłam że schudłam nadprogramowe 10 kg. Terz po ciazy mam tego więcej do zrzucenia, ale za dodatkowa motywacje poza forum mam zakład z męzem. Załozyłam sie ze za 3 lata wejdę do mojej sukienki studniówkowej a w zamian za to zabierze nas na wczasy do Hiszpani ( tak mi sie marzy goraca Hiszpania)

Co do pupy to tę uwielbima wypukła i okragłą pupcie, na szczeście z mojej jestem zadowolona musze tylko ja ujedrnic troszke po ciazy bo przed była całkiem całkiem

Też tak robiłam bo szczerze mówiąc szkoda było mi kasy na hantelki.

Ja dopiero sie wdrazam i przygotowuje do dietki i cwiczeń wiec jakiegoś intensywnego treningu nie było. Jedynie króciutki spacerek z synusiem bo pogoda nam nie dopisała, dzisiaj zreszta tez nie za fajna ale mam nadzieje że choc na chwilke uda nam sie wyjśc.

Jak wam dziewczyny mija dzionek?
Wiesz z tą Hiszpanią to jak u mnie TŻ obiecał że jak schudnę do tych wakacji ( a nadprogramowe kg mam od 1,5 roku) to za rok jedziemy do Turcji, ale jakoś chyba niepodziałała ta motywacja..

mi powolnie w pracy. mam takie zaległości przez urlop nic nie było mojego robione

Paulo Coelho
Stary 2014-09-02, 11:10   #42
201609102148
Konto usunięte

Oj dziewczyny, a ja mam coś ze zdrowiem pod górkę wczoraj wieczorem zaczęłam się źle czuć, a już o północy wylądowałam w szpitalu cała noc nieprzespana, a dzisiaj rano jeszcze miałam egzamin z botaniki farmaceutycznej, ledwo przytomna na niego poszłam... No i planowane ćwiczenia odsunęły mi się mooocno w czasie

Za to dobrze mi idzie trzymanie diety

Wczoraj nie mogłam jeść śniadania, bo byłam na szczepieniu na czczo (dopiero na 11, myślałam, że z głodu padnę!), mogłam zjeść dopiero wczesny obiad o 13- fileta rybnego w wiórkach kokosowych smażonego bez tłuszczu, cztery maleńkie pieczone ziemniaczki i góra sałatek, chyba z pięć rożnych na podwieczorek dwie malutkie gruszki, a na kolację dwie kromki żytniego chleba, jedna z białym krowim, druga z kozim serem i do tego pomidor.

No a później zaczęła się akcja ze szpitalem

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Witaj, vault!
Stary 2014-09-02, 11:21   #43
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cytat:
Oj dziewczyny, a ja mam coś ze zdrowiem pod górkę wczoraj wieczorem zaczęłam się źle czuć, a już o północy wylądowałam w szpitalu cała noc nieprzespana, a dzisiaj rano jeszcze miałam egzamin z botaniki farmaceutycznej, ledwo przytomna na niego poszłam... No i planowane ćwiczenia odsunęły mi się mooocno w czasie

Wczoraj nie mogłam jeść śniadania, bo byłam na szczepieniu na czczo (dopiero na 11, myślałam, że z głodu padnę!), mogłam zjeść dopiero wczesny obiad o 13- fileta rybnego w wiórkach kokosowych smażonego bez tłuszczu, cztery maleńkie pieczone ziemniaczki i góra sałatek, chyba z pięć rożnych na podwieczorek dwie malutkie gruszki, a na kolację dwie kromki żytniego chleba, jedna z białym krowim, druga z kozim serem i do tego pomidor.

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Witaj, vault!
biedna.. a teraz jak się czujesz?

Paulo Coelho
Stary 2014-09-02, 12:04   #44
201609102148
Konto usunięte

Lepiej, dzięki

Leki pomogły. Chociaż dopiero teraz czuję skutki nieprzespanej nocy i egzaminowego stresu- jak go pisałam, byłam maksymalnie skoncentrowana, nie myślałam ani o śnie, ani nic mnie nie bolało, jak na amfie normalnie (zawsze tak mi się organizm mobilizuje w stresie).

Teraz, jak już po wszystkim, schodzi ze mnie ten "stan gotowości" i czuje się maksymalnie zmęczona. Dobrze, że po obiedzie jadę do domu, TŻ prowadzi, więc mam trzy godziny drzemania w samochodzie w perspektywie

Czy u Was też pogoda taka wstrętna?
Stary 2014-09-02, 12:31   #45
stokrotenka18
Zakorzenienie

U mnie świeci słoneczko, a ja czuję że się rozkładam powoli katar, ból głowy, dreszcze i katar lekki eh ciekawe czy się rozłożę czy to tylko takie oo w pierwszych dniach jesiennej pogody.

Paulo Coelho
Stary 2014-09-02, 13:59   #46
ErnestyLda
Zadomowienie

Farmakopea dobrze że lekarstwa działaja i juz Ci lepiej.
A pogoda u mnie nie za ciekawa. Cały czas zachmurzone niebo i zimny wiatr choć słonko tak jakby próbowało sie przebić ale chyba brak mu sił
Stary 2014-09-02, 14:53   #47
skazana_na_bluesa
.

u mnie z dietą powoli. jak na razie jestem na etapie wykluczania kolejnych produktów z jadłospisu, bo mi szkodzą. do piątku nie będzie mnie na siłowni, bo mam trochę zajęć, ale w sobotę czy niedzielę będę już ćwiczyć.

Stary 2014-09-02, 17:46   #48
Roisin92
Rozeznanie

Widzę, że nowy wątek o odchudzaniu.. Przyjmiecie? Od jakiegoś czasu postanowiłam wziąć się za siebie i wrócić do wagi z liceum. Dzisiaj waga pokazała 63 kg, można powiedzieć, że z takiej startuję, bo dopiero od kilkunastu dni regularnie ćwiczę, a dietę wprowadziłam w zasadzie dopiero wczoraj.
Mam 167 cm wzrostu i będę skakać z radości jak waga spadnie do 54 kg, ale moim obecnym, mniejszym celem jest ukochana 5 z przodu

'Psycho, groupie, coccaine, crazy..'

Roisin92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-02, 17:50   #49
201609102148
Konto usunięte

Skazana, odrzucenie glutenu nie wystarczyło? :-o

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Roisin92 Pokaż wiadomość
Widzę, że nowy wątek o odchudzaniu.. Przyjmiecie? Od jakiegoś czasu postanowiłam wziąć się za siebie i wrócić do wagi z liceum. Dzisiaj waga pokazała 63 kg, można powiedzieć, że z takiej startuję, bo dopiero od kilkunastu dni regularnie ćwiczę, a dietę wprowadziłam w zasadzie dopiero wczoraj.
Mam 167 cm wzrostu i będę skakać z radości jak waga spadnie do 54 kg, ale moim obecnym, mniejszym celem jest ukochana 5 z przodu

witamy, witamy! na dobre zaczęłyśmy dopiero wczoraj (a ja ze względu na nerki mam poślizg dodatkowy z ćwiczeniami), więc można powiedzieć, że nawet nas wyprzedzasz

Jakaś konkretna dieta? Co ćwiczysz?
Stary 2014-09-02, 17:55   #50
Roisin92
Rozeznanie

Cytat:

witamy, witamy! na dobre zaczęłyśmy dopiero wczoraj (a ja ze względu na nerki mam poślizg dodatkowy z ćwiczeniami), więc można powiedzieć, że nawet nas wyprzedzasz

Jakaś konkretna dieta? Co ćwiczysz?
Nie mam konkretnej diety, po prostu jem zdrowsze i mniej kaloryczne rzeczy niż do tej pory Owsianki, warzywa, grillowane mięso z kurczaka itp.
Co do ćwiczeń to nie mam jednej konkretnej dziedziny, ćwiczę to na co akurat mam ochotę- rower, bieganie, Tiffany albo Mel B. Zależy mi jednak na wzmacnianiu mięśni brzucha, więc regularne brzuszki i hula hop na talię osy, marzy mi się taki ładny, wyrzeźbiony brzuszek ech, może kiedyś

'Psycho, groupie, coccaine, crazy..'

Roisin92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-02, 20:25   #51
Vault101
Raczkowanie

Dzieki za powitanie dziewczeta
Dzis mialam mega stres w pracy, efekt - piwko po niej

Zaraz ide spac bo jestem padnieta, ale jutro zdam relacje czy udal mi sie pierwszy dzien, jak nie, bede sie publicznie biczowac!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Vault101 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-02, 20:33   #52
201609102148
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Vault101 Pokaż wiadomość
Dzieki za powitanie dziewczeta
Dzis mialam mega stres w pracy, efekt - piwko po niej

Zaraz ide spac bo jestem padnieta, ale jutro zdam relacje czy udal mi sie pierwszy dzien, jak nie, bede sie publicznie biczowac!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

ale pechowy dzień miałyśmy...
ja o swoim szpitalu i egzaminie już pisałam. No to TŻ na rozgonienie chmur kupił mi po wszystkim ulubioną czekoladową muffinkę a że zrobił to z miłości i w dobrej wierze... No to przecież nie wyrzucę :P zjedliśmy na pół i jeszcze trochę koleżanka dostała, ale fakt jest faktem- skusiłam się na łakocia

P.S. Dziewczyny, mam pro tip! Róbcie lekkie leczo, póki sezon na cukinię ja mam już zawekowanych słoików na całą zimę. A na pewno do końca diety starczy

Edytowane przez 201609102148
Czas edycji: 2014-09-02 o 20:35
Stary 2014-09-02, 20:39   #53
ErnestyLda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Roisin92 Pokaż wiadomość
Witaj

No a u mnie dalej wdrażanie. zjadłam dzisiaj mniej i było tylko 1 ciasteczko więc nie jest tak źle. Z ćwiczeń tylko spacer z synusiem bo na inne nie miałam czasu, obowiazki domowe, opieka nad dzieckiem i jeszcze przygotowania do 2 egzaminów wiec zabrkło czasu. za 2 tygodnie juz bedzie po egzaminach wiec bedzie luźniej. Gdybym nie rodziła wczesniej to pewnie nie meczylabym sie z tymi egzaminami teraz no ale Mikołajkowi sie spieszyło na ten swiat

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-02, 20:52   #54
201609102148
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ErnestyLda Pokaż wiadomość
Witaj

No a u mnie dalej wdrażanie. zjadłam dzisiaj mniej i było tylko 1 ciasteczko więc nie jest tak źle. Z ćwiczeń tylko spacer z synusiem bo na inne nie miałam czasu, obowiazki domowe, opieka nad dzieckiem i jeszcze przygotowania do 2 egzaminów wiec zabrkło czasu. za 2 tygodnie juz bedzie po egzaminach wiec bedzie luźniej. Gdybym nie rodziła wczesniej to pewnie nie meczylabym sie z tymi egzaminami teraz no ale Mikołajkowi sie spieszyło na ten swiat

rozumiem Twój ból egzaminy we wrześniu to prawdziwy dopust
Stary 2014-09-02, 22:46   #55
Vanadrys
Raczkowanie

Cytat:

Witaj, vault!
Biedna Wracaj szybko do zdrowia!

Byłam dzisiaj na zajęciach fitness pierwszy raz od ponad pół roku i jestem przerażona swoim brakiem kondycji Zajęcia były dla początkujących, a mimo to nie udało mi się wykonać wszystkich ćwiczeń. Naprawdę jest ze mną źle...
Vanadrys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-02, 22:56   #56
skazana_na_bluesa
.

teoretycznie owsianka nie powinna zawierać glutenu, a miałam znowu problem w tym roku mam fantazję na potrawy z dyni. jeśli bardzo dobrze pójdzie to będę mieć całą zamrażarkę dla siebie, więc zaszaleję z mrożeniem zdrowego żarcia/warzyw.

Stary 2014-09-03, 05:45   #57
Vanadrys
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
teoretycznie owsianka nie powinna zawierać glutenu, a miałam znowu problem w tym roku mam fantazję na potrawy z dyni. jeśli bardzo dobrze pójdzie to będę mieć całą zamrażarkę dla siebie, więc zaszaleję z mrożeniem zdrowego żarcia/warzyw.
Jak sobie z nią radzisz? Ostatnio robiłam krem z dyni i chyba przez godzinę walczyłam, żeby obrać i pokroić tego potwora
Vanadrys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-03, 06:26   #58
skazana_na_bluesa
.

Jeszcze nie zaczelam walczyc. Walka sie odbedzie jak w koncu zamieszkam sama i bede moga zrobic burdel :P jak zaczne dzialac to dam znac, co wyszlo

Stary 2014-09-03, 06:49   #59
stokrotenka18
Zakorzenienie

Ja się witam z katarem i zatkanymi zatokami nie ćwiczyłam... nie miałam siły i było mi zimno.

Paulo Coelho
Stary 2014-09-03, 07:02   #60
201609102148
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Vanadrys Pokaż wiadomość
Jak sobie z nią radzisz? Ostatnio robiłam krem z dyni i chyba przez godzinę walczyłam, żeby obrać i pokroić tego potwora

mija babcia jakoś tak swoje dynie wydłubywała, w sensie miąższ ale to na pewno musi być mocno dojrzała, pewnie też nie każda odmiana jest wystarczająco miękka.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości