![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesienne odchudzanie :)
Witajcie zmotywowane i zdeterminowane Laseczki!
![]() Więc ja, żeby zacząć ćwiczyć muszę naprawdę sporo się naoglądać, naczytać motywacji inaczej z tego. Jestem strasznym leniem, ale ja się źle czuję z moją wagą. Wiem że są osoby otyłe, chore.. Ale moje 59 kg przy 164 cm wzrostu to wylewny brzuch, spore 'natłuszczone' uda i łydki Do tego cellulit i tyłek płaski a marzę o wypukłym, okrąglutkim - oczywiście bez przesady. Miałam urlop, obiecałam sobie że zajmę się sobą kompleksowo pod względem ćwiczeń i wagi i ? nic Pobiegałam 3 razy, wsiadłam raz na rower i na tym się zakończyło. Waga: 59 kg Cel: 51 kg Moje aktywności na wrzesień: -Spacery z psem -Bieganie 3 razy w tygodniu -Mel B - najlepiej żebym rozłożyła jej ćwiczenia na dni, ale nie wiem czy to będzie możliwe - wiem, że nie wolno ćwiczyć codziennie tego samego, ponieważ nawet mięśnie się przyzwyczajają ![]() Także taki jest mój plan działania ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a witamy, witamy! No patrz, Ty marzysz o wypukłym, a mnie mój "okrąglak" doprowadza do szału :P ciężko spodnie kupić. Z tego co widzę, tylko ruch? Ja ruszać miałam się zacząć dzisiaj, czyli zaraz zmyję maseczkę i zabiorę za Mel B. Mój TŻ pewnie powie, że zwariowałam jak to zobaczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja marze o kształtnej pupe a nie o płaskiej deseczce ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- mogę wiedzieć za co masz ostrzeżenie? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
.
|
kształtna pupa to po przysiadach z obciążeniem :P
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
kurczę ale z jakim obciążeniem. Nie chce kupować hantelek, obawiam się słomianego zapału
![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ja zamiast hantelek ćwiczyłam z butelkami takimi zwyklymi z wodą, tymi mniejszymi ![]() A jak się rozkręcisz, to wodę wypijasz i wsypujesz np. piasek do środka żeby uzyskać większe obciążenie ![]() A ostrzeżenie mam za post w wątku o marihuanie, gdzie straciłam cierpliwość i nazwałam użytkowniczkę wygadująca uparcie ewidentne bzdury (+złośliwości) na ten temat, "ignorantką przekonaną o swej nieomylności", czy jakoś tak ![]() nie jestem narkomanką czy nawet palaczką trawki, ale siedzę w chemii i medycynie i jak czytam takie bzdury, że lepiej się napić wódki, bo trudniej się uzależnić (kłamstwo, jest dokładnie odwrotnie), to mi się nóż w kieszeni otwiera ![]() Edytowane przez 201609102148 Czas edycji: 2014-09-01 o 19:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba masz rację z tym piaskiem ![]() co dziś ćwiczyłyście? przyznać sie która nie ćwiczyła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Od jakiegoś czasu próbuję zabrać się za odchudzanie. Zwykle wygląda to tak, że idzie mi świetnie kilka tygodni, a potem mam ataki stresu i obżarstwa i daje sobie spokój z dietą ![]() Ale tak bardzo chciałabym dać radę! Mój plan to dieta w miarę możliwości paleo, czyli najwięcej warzyw, ryb, jajek, mięsa, trochę owoców i orzechów oraz parę wyjątków, jak np. kefir. Wczoraj i dzisiaj przygotowuje się psychicznie oraz nabywam potrzebne produkty, a jutro stratuję. We wrześniu poza zmianą odżywiania planuję: - 3x w tygodniu siłownia (poniedziałek, wtorek, czwartek) - 1x w tygodniu jakieś zajęcia typu joga, pilates czy stretching - jeżdżenie rowerem do pracy (4 km w jedną stronę) - chciałabym też nauczyć się robić męskie pompki - jak pogoda dopisze, rolki I bardzo mi się marzy żyć coraz zdrowiej, kupować coraz lepszej jakości jedzenie, edukować się w temacie i przestać płakać za pierogami, pizzą, plackami ziemniaczanymi czy makaronem ![]() Mam 170 wzrostu i ważę 60,2 kg. Założyłam sobie, że schodzę do 55 kg, ale tak naprawdę najbardziej mi zależy na szczupłym i jędrnym ciele, żeby za rok jadąc na urlop móc bez skrępowania biegać w sukienkach i szortach.
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jem owsiankę z jogurtem na śniadanko ![]() na II i III mam sałatkę na obiad mam zupę pomidorową (ugotuję ryż ![]() i na kolację musze coś wymyślić ![]() dzień dobry! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do pupy to tę uwielbima wypukła i okragłą pupcie, na szczeście z mojej jestem zadowolona musze tylko ja ujedrnic troszke po ciazy bo przed była całkiem całkiem ![]() Cytat:
Cytat:
Jak wam dziewczyny mija dzionek?
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi powolnie w pracy. mam takie zaległości przez urlop nic nie było mojego robione ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Konto usunięte
|
Oj dziewczyny, a ja mam coś ze zdrowiem pod górkę
![]() ![]() ![]() Za to dobrze mi idzie trzymanie diety ![]() Wczoraj nie mogłam jeść śniadania, bo byłam na szczepieniu na czczo (dopiero na 11, myślałam, że z głodu padnę!), mogłam zjeść dopiero wczesny obiad o 13- fileta rybnego w wiórkach kokosowych smażonego bez tłuszczu, cztery maleńkie pieczone ziemniaczki i góra sałatek, chyba z pięć rożnych ![]() No a później zaczęła się akcja ze szpitalem ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Witaj, vault! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Konto usunięte
|
Lepiej, dzięki
![]() Leki pomogły. Chociaż dopiero teraz czuję skutki nieprzespanej nocy i egzaminowego stresu- jak go pisałam, byłam maksymalnie skoncentrowana, nie myślałam ani o śnie, ani nic mnie nie bolało, jak na amfie normalnie ![]() Teraz, jak już po wszystkim, schodzi ze mnie ten "stan gotowości" i czuje się maksymalnie zmęczona. Dobrze, że po obiedzie jadę do domu, TŻ prowadzi, więc mam trzy godziny drzemania w samochodzie w perspektywie ![]() Czy u Was też pogoda taka wstrętna? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
U mnie świeci słoneczko, a ja czuję że się rozkładam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Farmakopea dobrze że lekarstwa działaja i juz Ci lepiej.
A pogoda u mnie nie za ciekawa. Cały czas zachmurzone niebo i zimny wiatr choć słonko tak jakby próbowało sie przebić ale chyba brak mu sił
![]() |
#47 |
.
|
u mnie z dietą powoli. jak na razie jestem na etapie wykluczania kolejnych produktów z jadłospisu, bo mi szkodzą. do piątku nie będzie mnie na siłowni, bo mam trochę zajęć, ale w sobotę czy niedzielę będę już ćwiczyć.
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
Widzę, że nowy wątek o odchudzaniu.. Przyjmiecie?
![]() Mam 167 cm wzrostu i będę skakać z radości jak waga spadnie do 54 kg, ale moim obecnym, mniejszym celem jest ukochana 5 z przodu ![]()
![]() |
#49 | |
Konto usunięte
|
Skazana, odrzucenie glutenu nie wystarczyło? :-o
---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
witamy, witamy! ![]() ![]() Jakaś konkretna dieta? Co ćwiczysz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do ćwiczeń to nie mam jednej konkretnej dziedziny, ćwiczę to na co akurat mam ochotę- rower, bieganie, Tiffany albo Mel B. Zależy mi jednak na wzmacnianiu mięśni brzucha, więc regularne brzuszki i hula hop na talię osy, marzy mi się taki ładny, wyrzeźbiony brzuszek ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Dzieki za powitanie dziewczeta
![]() Dzis mialam mega stres w pracy, efekt - piwko po niej ![]() Zaraz ide spac bo jestem padnieta, ale jutro zdam relacje czy udal mi sie pierwszy dzien, jak nie, bede sie publicznie biczowac! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#52 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ale pechowy dzień miałyśmy... ja o swoim szpitalu i egzaminie już pisałam. No to TŻ na rozgonienie chmur kupił mi po wszystkim ulubioną czekoladową muffinkę ![]() ![]() P.S. Dziewczyny, mam pro tip! Róbcie lekkie leczo, póki sezon na cukinię ![]() ![]() Edytowane przez 201609102148 Czas edycji: 2014-09-02 o 20:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No a u mnie dalej wdrażanie. zjadłam dzisiaj mniej i było tylko 1 ciasteczko więc nie jest tak źle. Z ćwiczeń tylko spacer z synusiem bo na inne nie miałam czasu, obowiazki domowe, opieka nad dzieckiem i jeszcze przygotowania do 2 egzaminów wiec zabrkło czasu. za 2 tygodnie juz bedzie po egzaminach wiec bedzie luźniej. Gdybym nie rodziła wczesniej to pewnie nie meczylabym sie z tymi egzaminami teraz no ale Mikołajkowi sie spieszyło na ten swiat ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
rozumiem Twój ból ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Byłam dzisiaj na zajęciach fitness pierwszy raz od ponad pół roku i jestem przerażona swoim brakiem kondycji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
.
|
teoretycznie owsianka nie powinna zawierać glutenu, a miałam znowu problem
![]()
![]() |
#57 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
.
|
Jeszcze nie zaczelam walczyc. Walka sie odbedzie jak w koncu zamieszkam sama i bede moga zrobic burdel :P jak zaczne dzialac to dam znac, co wyszlo
![]()
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Ja się witam z katarem i zatkanymi zatokami
![]()
![]() |
![]() |
#60 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
mija babcia jakoś tak swoje dynie wydłubywała, w sensie miąższ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.