Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-02, 08:22   #3721
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Hej

Wpadlam tylko zlozycz zyczenia dla Oli z okazji urodzin

Mlody nas o 5:00 z lozka sciagnal zaraz sie zbieramy do Wro, ja cisne z tata na mecz o 13 musimy mlodemu buty kupic na teraz, do hm pewnie wdepniemy obiadek i pewnie do wieczora zejdzie
Takze milego dnia

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2014-09-02 o 08:23
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 08:27   #3722
83monia
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

dzis moj synek pierwszy raz na serio, z plecakiem, do szkoły poszedł. nie powiem, wzruszyłam sie lekko... a wczoraj musiałam jechac z nim bo był ta przejęty że sam by w autobusie sie chyba popłakał

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 08:50   #3723
nena_milka
Wtajemniczenie

Właśnie pochowałam resztę rozmiaru 74 i niektóre 80...

ale to powód do zakupów może się dziś wybierzemy. Nie wiem dalej co z butami bo Nina nie chodzi a na pewno będą ja puszczać na dworze... muszę jakieś kapcie nieprzemakalne znaleźć. ..
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 08:51   #3724
policzanka
Wtajemniczenie

Olenko , wszystkiego dobrego z okazji pierwszych urodzin!

Dziendoberek
Chciałam się zameldować i powiedzieć ze żyjemyLila przechodzi chyba jakiś skok albo dokuczają jej zeby bo jest strasznie marudna . ciągle jęczy ,steka.na spacerach to samo..

Motylku piękne buciki wybraliście! Vea wasze tez śliczne!
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 08:52   #3725
butterfly20
Zakorzenienie

Czeeeeść

Ola, Julcia-sto lat!!!

u nas z jedzeniem DRAMAT. znowu.wszystkiego co obiadowe, bo owocki, kaszki, jogurciki to zje...a obia czy mój, czy słoikowy, czy do łapy-nie chce.pomyślałam,że dam jej dzisiaj obiad na śniadanie, bo głodna będzie. nie tknęła. nie wiem co robić moja pediatra mówiła,że jak nie będzie jeść to musimy iść na badania krwi...

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
Motyl oglądasz? Ja aż się ze zmmywania odrywam by coś podejrzeć :P
taaa oglądaliśmy z małżem, ale mieliśmy polew

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Napalilam sie na emele, ale po zobaczeniu ceny chyba podziekuje
ceny są różne, są takie nawet za 99 zł w wyprzedażach,ale nie na stronie emela, ale przebrane. ja moje mam za 169 to też jedna z lepszych cen

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
A my dzisiaj byłyśmy na pieszej wycieczce w przedszkolu. 45 min w jedną stronę Nina najmłodsza i tylko jedno dziecko prócz niej nie chodzące. .. ale ogólnie fajne panie a dzieciaczki wszystkie takie blondaski albinoski Nina będzie 9 w grupie. I w ogóle ulzylo mi trochę po tej wizycie

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Nooo ten po niej był lepszy
brawa dla Ninki i pań przedszkolnych

Cytat:
Nie będzie szulim w ddtvn, jak donosi pudel jakas kalczynska ale nie kojarzę typiary
ja też, ale ja i tak ddtvn nie oglądam tv jest włączony dopiero jak Tusia idzie spać, ewentualnie czasem puszczę jakąś muzę

Cytat:
Niestety nie poznali jeszcze płci swoich bliźniaków, ale jedno z nich stwierdza że w środku jest 'w pytkę'

http://www.fvn.no/familie-og-oppveks...cle2665746.ece

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 09:01   #3726
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
witam

moja biedna cebulka goraczkowała całą noc...nawet spał ze mna pierwszy raz...choc w tym wypadku nie ma się co cieszyć;/
teraz miał 39,5 spadło po 30 min od podania nurofenu forte i noszeniu/leżeniu w pozycji na kangurka na mnie....az sie nie ruszałam zeby nie obudzić ....co jeszcze dajecie na gorączke bo jemu jak spada to do 0k 37,2 mam w domu paracetamol a co innego dajecie.g
O kurcze to go rozlozylo co do gorączki to naprzemiennie ibuprofen i paracetamol co 4 godz

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Dziś Roczek obchodzi:

Olusia
Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantki

Sto Lat, rośnij duża, zdrowa i uśmiechnięta

Miesięcznicę obchodzi:

Julcia, która kończy 11 miesięcy

ja pomagam Kubusiowi z Limanowej. Porozsyłałam maile do znajomych, mam nadzieję, że Rodzica Kubusia uzbierają brakujące 1/3 kwoty potrzebnej do operacji

ja odstawiłam gluten, na który znowu robiłam ekspozycję i od razu nocki lepsze

a Nince się podobało?

---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ----------

Ewcia łap siuśki i wio do analizy. Ja sobie pluję w brodę, że wcześniej tego nie zrobiłam
Zdróweczka dla Sebusia
Dziękuję!
I dla Julci buziak

Cytat:
Napisane przez doughnut_agg Pokaż wiadomość
sto lat Olcia ! wszytskiego najlepszego, rosnij zdrowa i grzeczna
wszystkiego dobrego rowniez dla Julci

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
wszystkiego najlepszego dla Oli

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Hej

Wpadlam tylko zlozycz zyczenia dla Oli z okazji urodzin

Mlody nas o 5:00 z lozka sciagnal zaraz sie zbieramy do Wro, ja cisne z tata na mecz o 13 musimy mlodemu buty kupic na teraz, do hm pewnie wdepniemy obiadek i pewnie do wieczora zejdzie
Takze milego dnia
dziękuję i udanego dnia

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Olenko , wszystkiego dobrego z okazji pierwszych urodzin!

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Czeeeeść

Ola, Julcia-sto lat!!!

Motylku Poli miała tak z Lila ze przestała jeść i Lekarka zleciła wprowadzanie pokarmów od początku, ale może sama Poli coś doradzi, jak to się skończyło u Was.? Lila lepiej je?
Stary 2014-09-02, 09:02   #3727
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
Kaska a nie lepiej założyć, że kto jedzie bez dziecka to jedzie tym drugim autem?
My fotelik mamy w aucie TŻa czyli większym lepszym, ja chodząc do pracy i tak nie jeżdzę rano z Filipem nigdzie a jak bede musiała jechac do lekarza czy do sklepu to poprostu się zamienimy.

Cytat:
Napalilam sie na emele, ale po zobaczeniu ceny chyba podziekuje
no ja patrzyłam 200 pln ale ja chyba kupie, a tak naprawde to juz rozglądam się za zimówkami bo Filip ma non stop zimne nogi... podobno w ecco są fajne.

Pytanie czy buty muszą mieć sztywną pięte wg najnowszych info?? czy własnie nie? bo mi młode dzieciate mówią że maja być sztywna pięta do kostki
Stary 2014-09-02, 09:05   #3728
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
O kurcze to go rozlozylo co do gorączki to naprzemiennie ibuprofen i paracetamol co 4 godz

Dziękuję!
I dla Julci buziak

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

dziękuję i udanego dnia

Motylku Poli miała tak z Lila ze przestała jeść i Lekarka zleciła wprowadzanie pokarmów od początku, ale może sama Poli coś doradzi, jak to się skończyło u Was.? Lila lepiej je?
w sensie papki?

a tak już ładnie jadła...

Stary 2014-09-02, 09:07   #3729
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

hmm ja kiedys pisalam ale bez odzewu
ze zabudowane sandalki kupilam mlodemu za 80 zl z Lasockiego
wg mnie dobry but
teraz tez pojde popatrzec , moze jakies fajne jesienne maja

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 09:09   #3730
policzanka
Wtajemniczenie

Niestety nic nie doradzę bo u nas z obiadkami nadal kiepsko:/ a wprowadzanie warzyw od początku nic niestety nie dalo
Stary 2014-09-02, 09:11   #3731
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

http://domodi.pl/marki_lasocki-kids?...FSKWtAodCF8AoA

tu mozna znalezc rozne

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 09:13   #3732
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
My fotelik mamy w aucie TŻa czyli większym lepszym, ja chodząc do pracy i tak nie jeżdzę rano z Filipem nigdzie a jak bede musiała jechac do lekarza czy do sklepu to poprostu się zamienimy.

no ja patrzyłam 200 pln ale ja chyba kupie, a tak naprawde to juz rozglądam się za zimówkami bo Filip ma non stop zimne nogi... podobno w ecco są fajne.

Pytanie czy buty muszą mieć sztywną pięte wg najnowszych info?? czy własnie nie? bo mi młode dzieciate mówią że maja być sztywna pięta do kostki
My dostaliśmy zimowki ecco po córce kuzynki Tz. wiem ze używanych nie można ale jak jest w przypadku gdy dziecko w tych butach jeździło tylko w wózku?wgl te wszystkie zimowe buty mnie przerażają. taki maluch będzie umiał w nich chodzić?
Stary 2014-09-02, 09:14   #3733
kahunia
Zadomowienie

STO LAT dla Oli
I wszystkiego najlepszego dla Julki

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość

No właśnie o to mi chodziło z tym samochodem, przeciez zawsze można się zamienic. Gorzej jak jeden rodzic odwozi do przedszkola/żłobka a drugi przywozi.

Z tego co czytałam to nie. Mają być takie, żeby zginały się tam gdzie stopa, a takie sztywne to niby tak jak chodzenie w butach narciarskich.

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 09:21   #3734
angelikada
Wtajemniczenie

witam się z mega bolącym gardłem masakra normalnie cos mnie wczoraj zaczęło pobolewać i już wzięłam wypłukałam gardło tabletki na gardło poszły w ruch i dupa

moje dziecko wstało przed 8 ubrałam ja i siebie dałam mleko przytuliła się i usnęła w szoku byłam no ale niech śpi

ja już po śniadanku i pije właśnie kawke pranie jedno się pierze a ja jeszcze troszkę was poczytam

i po pierwsze wszystkiego naj naj dla wszystkich solenizantów z ostatnich kilku dni oraz z dzisiaj jeśli takowe dzieciaczki są spełnienia marzeń!

i oczywiście dużo zdrówkaaaaa dla wszystkich chorowitków dużych i małych
Stary 2014-09-02, 09:23   #3735
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość

witam się z mega bolącym gardłem masakra normalnie cos mnie wczoraj zaczęło pobolewać i już wzięłam wypłukałam gardło tabletki na gardło poszły w ruch i dupa

moje dziecko wstało przed 8 ubrałam ja i siebie dałam mleko przytuliła się i usnęła w szoku byłam no ale niech śpi

ja już po śniadanku i pije właśnie kawke pranie jedno się pierze a ja jeszcze troszkę was poczytam

i po pierwsze wszystkiego naj naj dla wszystkich solenizantów z ostatnich kilku dni oraz z dzisiaj jeśli takowe dzieciaczki są spełnienia marzeń!

i oczywiście dużo zdrówkaaaaa dla wszystkich chorowitków dużych i małych
zdrówka, dla Ciebie, obyś szybko wyzdrowiała
Stary 2014-09-02, 09:26   #3736
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Kciuki i czekamy na relacje z USG! ja zaraz biorę się za prasowanie, mam do wywalenia stos ubrań, muszę się dowiedzieć gdzie mogę to oddać bo są w dobrym stanie i żal wyrzucić. A jak mały wstanie i zje to idziemy kupić akwarium jakieś małe i ze 3 rybki
może ktoś zna jakąś biedną rodzinę której by się przydały ciuszki ?
Stary 2014-09-02, 09:26   #3737
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety nic nie doradzę bo u nas z obiadkami nadal kiepsko:/ a wprowadzanie warzyw od początku nic niestety nie dalo
to co Lilcia je na obiadek?
Ja zaczęłam gotować (wczoraj miała pomidorową) i wcina pięknie ale zresztą Emilka nie miała problemów z jedzeniem, no może podczas choroby nie miała apetytu
Stary 2014-09-02, 09:29   #3738
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
wg mnie dobry but
ja tez lupiłam przed chrzcinami skórzane lasockiego za 59,99m na wyprz bo jako jedyne przez to ze na rzepa były dobre w podbiciu.. to będzie jazda...

Cytat:
My dostaliśmy zimowki ecco po córce kuzynki Tz. wiem ze używanych nie można ale jak jest w przypadku gdy dziecko w tych butach jeździło tylko w wózku?wgl te wszystkie zimowe buty mnie przerażają. taki maluch będzie umiał w nich chodzić?
no mój Filip musi mieć z korzuchem w środku... czy będzie chodził niewiem ....
myśle ze jak malo używane i w wózku to mogą być.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0710.jpg (40,4 KB, 26 załadowań)
Stary 2014-09-02, 09:31   #3739
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:

Dlaczego nie można?

Półbuty Miłosz ma używane. Jesienne w większym rozmiarze tez.

Kozaki też zamierzam kupić używane. Nie stać mnie wywalic 200zl na nowe na jeden sezon gdzie dziecko i tak założy je od czasu do czasu.

Uważam, ze dla dzieci, które uczą się chodzić lepiej dobre używane buty, niż byle jakie i nowe.
Stary 2014-09-02, 09:31   #3740
butterfly20
Zakorzenienie

dziewczyny a dajecie dzieciom maślankę?

Cytat:
wg mnie dobry but
i też mają fajną, giętką podeszwę?ja kupiłam sandałki z Befado, one były za jakieś 30 zł i ok jak na to,że właściwie niewiele w nich pochodziła może teraz na wakacjach.

Cytat:
ojeju to co je?i robiliście morfologię?
ja mam wrażenie,że moja po prostu nadal za bardzo lubi kp...
bo na mnie się wiesza,am i lgnie do piersi...

Cytat:
mnie też przerażają, chyba najlepsze będą takie śniegowce?

Cytat:
to co Lilcia je na obiadek?
Ja zaczęłam gotować (wczoraj miała pomidorową) i wcina pięknie ale zresztą Emilka nie miała problemów z jedzeniem, no może podczas choroby nie miała apetytu
u nas wczoraj też pomidorowa była z tym,że Tusia zjadła sam makaron...

Stary 2014-09-02, 09:31   #3741
policzanka
Wtajemniczenie

Jaiko, ogólnie je wszystko ale tylko wtedy kiedy ją się będzie oszukiwało tzn udaje że chce dać jej np jakiś owoc ugryźć a gdy otworzy buzię wkładam łyżeczkę z obiadkiem..niestety musze karmić ja podstępem bo inaczej się naprawdę nie da..
Stary 2014-09-02, 09:35   #3742
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
może ktoś zna jakąś biedną rodzinę której by się przydały ciuszki ?
Chodziło mi bardziej o UK bo wysyłka do Polski kosztowałaby mnie więcej niż sama wartość ubrań, ale już oddałam
Sto lat Oluś!

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 09:49   #3743
kaska87
Zakorzenienie

No wlaanoe chodzi o to ze P pracuje zmianowo i nie wiem czy damy rade, pewnie tesciowa czasem tez bedzie go musiał a wieść w samochodzie i dlatego drugi fotel ale poki co zobaczymy jak to wyjdzie moze sie obejdzie bez wydatku

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 09:50   #3744
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Julcia wszystkiego najlepszego

Zaraz biorę się za nadrabianie, chociaż nie wiem jak to wyjdzie, bo nie myślę... oddałam Żuka pierwszy raz do żłobka... no dobra klubu malucha... i boję się jak mu tam
Niby to tylko dwie godziny, ale stresa mam niesamowitego
Jak to kurcze jest, że dorosła baba denerwuje się bardziej niż taki brzdąc?!
Stary 2014-09-02, 09:56   #3745
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziś Roczek obchodzi:

Olusia

Sto Lat, rośnij duża, zdrowa i uśmiechnięta

Miesięcznicę obchodzi:

Julcia, która kończy 11 miesięcy

ja pomagam Kubusiowi z Limanowej. Porozsyłałam maile do znajomych, mam nadzieję, że Rodzica Kubusia uzbierają brakujące 1/3 kwoty potrzebnej do operacji

ja odstawiłam gluten, na który znowu robiłam ekspozycję i od razu nocki lepsze

a Nince się podobało?

---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ----------

Ewcia łap siuśki i wio do analizy. Ja sobie pluję w brodę, że wcześniej tego nie zrobiłam
Zdróweczka dla Sebusia
Wszystkiego naj dla Olusi z okazji roczku i dla pozostałych z okazji miesiecznicy

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2014-09-02, 10:16   #3746
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
heja
zaje...mam dzien
jeszcze mam chyba budyn po ciazy bo zgubilam klucze do pracy szukam i szukam i nie ma....przewalilam caly dom przyjechal małż i znalazl klucze w szufladzie -schowalam tam w piatek zeby mała nie zgubiła czuje sie jakbym byla pozbawiona mózgu
i to 2 dzien w pracy a ja juz spoznilam sie godzine....
do tego jade na rowerze do pracy i na przejsciu kierowca sie zatrzymal i mi ustapil pierszenstwa a na obok pasie auto bylo daleko i ja przejezdzam a gosc jedzie szybko i by mnie potrącil dobrze ze jechalam wolno i odskoczyam bo by było po mnie
niech ten dzien sie skonczy....
dobrze ze nic Ci się nie stało
Stary 2014-09-02, 10:17   #3747
kahunia
Zadomowienie

Amela ma nowego zęba górna lewa dwójką. Czy u kogoś tez tak dziwnie wychodziły, bo my mamy na stanie dolna prawa jedynkę i ta dwójkę właśnie

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 10:35   #3748
doughnut_agg
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
Dlaczego nie można?

Półbuty Miłosz ma używane. Jesienne w większym rozmiarze tez.

Kozaki też zamierzam kupić używane. Nie stać mnie wywalic 200zl na nowe na jeden sezon gdzie dziecko i tak założy je od czasu do czasu.

Uważam, ze dla dzieci, które uczą się chodzić lepiej dobre używane buty, niż byle jakie i nowe.
nie powinno zakladac sie uzywanych bo but uzywany jest juz wyrobiony, ma wyrobiona wkladke, a kazde dziecko ma inna stope. dziecko powinno samo swoja nozka wyfotmowac sobie buty bo inaczej moze to prowadzic do nieprawidlowego rozwoju stop. tak mowia/pisza, ale ile w tym prawdy nie wiem

dziewczyny mam do Was prosbe, powiedzcie mi czy to jest dobry sklad jogurtu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jogurt.jpg (164,3 KB, 28 załadowań)

Edytowane przez doughnut_agg
Czas edycji: 2014-09-02 o 10:43
doughnut_agg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 11:13   #3749
kama1987
Rozeznanie

Hej!!

Ponadrabiałam Was trochę w końcu

u nas ok, za 3 tyg Zuzka kończy roczek, mam zamiar jej sama upiec tort, ciekawe co mi z tego wyjdzie
Ostatnio jedynie jest czasem marudna i niczym jej się nie da zabawić wczoraj wstała o 3 i nie spała do 5,30
a jak nie jest maruda to jest rozrabiaka, dzisiaj mi wysmarowała pół stołu masłem ze swojej kanapki i patrzyła na mnie z miną pt. ja nic nie zrobiłam, o co Ci chodzi

Byłam w pracy u siebie ostatnio, powypisywać urlopy i mam szanse iść to innego działu, tylko muszę z moją kierowniczką pogadać. Idę jutro, także proszę o kciuki, żeby mi nie robiła problemów za bardzo.

Sto lat dla solenizantów!!!

Cytat:
też w tym cyklu miałam okropny ból jajców
ja też, pomimo tabl. anty. ale gin mi robił usg i cytologię i wszystko wyszło ok

Cytat:

Co do rozmiarówki Nexta, to dzisiaj właśnie sprzątałyśmy z Tusią szafę i zobaczyłam,ze to nie jest tak jak mówiłam. Ogólnie rzecz biorąc, wszystko zależy od fasonu. Tusia nosi spodnie i legginsy 9-12 o 12-18, a bluzki i tuniki nawet jeszcze niektóe 3-6... porobiłam zdjęcia, potem wam wrzucę porównania...
także niestety, chyba lepiej zamawiać większe, bo zawsze jeszcze do nich dziecko dorośnie.

Mam pytanko dla mam, które już urlopowały.

Jaki filtr brałyście dla dzieci?tylko 50?tak się zastanawiam,bo teraz słońce już nie takie mocne, we Włoszech ma być takie 25-27 stopni i nie wiem czy nie przesadzę z 50...
Zuzia z nexta nosi podobne rozmiary jak Tusia

i na wakacje brałam dla Zuzki tylko 50, a mimo to i tak się opaliła. tylko my byliśmy w lipcu jak były upały.

Cytat:

Dzwoniłam do DG odnośnie fotelików i tak czy siak nie mają teraz koloru Grey Tetris, także jak przyjedziemy z wakacji to małż się tam wybierze. No i nie płaci się nic za zamontowanie i dopasowanie.
I mój małż faktycznie musi pojechać Hondziną, pan mówi,że w trzydrzwiowych pierwszy montaż jest trudniejszy.

jak macie nie daleko to w Będzinie też są foteliki takie jak chcesz my tam kupowaliśmy i jeszcze nam się rabat udało zdobyć (chyba coś ok. 250 zł)

Cytat:
nie pisałam bo zapomniałam pojechalismy w kierunku gorlic i w trakcie jazdy przez tel dzwoniliśmy do sióstr tz i one nam szukały atrakcji na necie, dojechaliśmy pod karpacką troje ale stwierdziliśmy ż ebeznadzieja i jedziemy dalej, no i Biecz a tam jakieś muzeum ...nuda ...jedziemy dalej ...skansen pszczelarstwa..nuda...jed ziemy ...gorlice ...nie ma nic ...jedziemy dalej mineliśmy jakiś oromny fajny zamek na którym pisałlo stara baśn ale nie wiemy co to było na necie pisąło że to spa w sumie dojechaliśmy do Krynicy a tam do parki linowego fajny był adi się wyszalał , potem poszliśmy zjeśc tani i pyszny domowy obiad i zaczeła się burza ...szkoda bo w jaworzynie krynickiej chcieliśmy pojecahc na zjazd saneczkowy i jeszcze splyw pontonem ....wróciliśmy i po drodze dzieciaki spały ...adi sie obudził koło kolei wiec ucieszonyu bo ciufe widział ...no i pojechaliśmy na fikoland a tam i adi i sebuś mieli frajde ponad godzinna ...;.potem do siostry tż nakarmić dzieci i tam już sebuś zaczął goraczkować ogólnie fajnie było ...za dwa tyg jedziemy jeszcze az bo tz będzie miał wolne tyle że opracujemy plan albo w top samo miejsce tylko z rana

pzepraszam ze nie odpisuje ale sebek cały dzien absorbujący i wlaśnie jem zupke chińska bonie miałam czasu zbytnio w ciągu dnia na obiad
Cytat:
witam

moja biedna cebulka goraczkowała całą noc...nawet spał ze mna pierwszy raz...choc w tym wypadku nie ma się co cieszyć;/
teraz miał 39,5 spadło po 30 min od podania nurofenu forte i noszeniu/leżeniu w pozycji na kangurka na mnie....az sie nie ruszałam zeby nie obudzić ....co jeszcze dajecie na gorączke bo jemu jak spada to do 0k 37,2 mam w domu paracetamol a co innego dajecie.g
fajnie, że wycieczka się udała.
I zdrówka dla Sebusia!!!!
kama1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 11:16   #3750
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
moim zdaniem Lasocki też spoko
kurczę, zal mi dooopę ściska jak widzę strony z ciuchami, tak dawno nic sobie nie kupiłam, a jeszcze muszę wytrzymać....ale na poprawę farbujęw dzisiaj wieczorem włosy

a, no i najważniejsza sprawa:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLEŃKI Z OKAZJI ROCZKU!!!
STO LAT, STO LAT W ZDROWIU, SZCZĘŚCIU I MIŁOŚCI!
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości