|
|
#661 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg - Część II
szukam opis mowiacego o tym ze wrocilam z kolonii i dopiero w polowie wszyscy stworzylismy calosc a teraz strasznie za nimi tesknie a wiekszosc najfajniejszych ludzi sa z drugiego konca polski.. trzeba mi opisow o tesknocie wspomnieniach macie cos ;> ?
)
|
|
|
|
#662 |
|
Zadomowienie
|
Może we śnie spotkamy się?
Ta tęsknota to szaleństwo prawie... Szaleństwo mi w oczy zagląda... Ciesz się tym co masz, Twoje dzieci mogą już tego nie zobaczyć... Czy jesteś pewna, że wiesz co robisz zaglądając mi w oczy tak głęboko? Twój dotyk parzył moją skórę jak dzisiejsze słońce... Spieklem się na słońcu... skóra pali mnie tak jak wtedy gdy mnie dotykałaś... Prysznic który wziąłem był prawie tak przyjemny jak Twoje pocałunki... Ta tęsknota boli prawie fizycznie... PS. Kobietki, dziękuje za super opisy, wiele mi sie bardzooo podobało, wiele ukradłam. Dziękuję że odpowiedziałyście na moją prośbę
|
#663 |
|
Zadomowienie
|
Czuję się jakbym od nowa uczyla się żyć...
|
#664 |
|
Konto usunięte
|
Take me away...A million miles away from here...
|
|
|
|
#665 |
|
Konto usunięte
|
"...ścigana przez zło, na ziemi,
z dala od Twego tchnienia błądzi na próżno, szuka ucieczki przed gorzkim chaosem i nie wie jak go pokonać..." |
|
|
|
#666 |
|
Zadomowienie
|
Skoro nadzieja jest matką... to ja jestem sierotą....
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby nie było kobiet, pieniądze nie miałyby żadnego znaczenia.
Bez szminki aktorzy stają się mało rozgarniętymi dziećmi Life's simple. You make choices and don't look back./ Życie jest proste. Dokonujesz wyboru i nie patrzysz wstecz. Kłamstwo jest jak królik. Rodzi małe kłamstewka w nieskończoność. 100% kociak: na widok spodni - gotowa do zbrodni. A bad woman is a sort of woman a man never gets tired of / zepsuta kobieta należy do tego rodzaju istot, których mężczyźni nigdy nie mają dosyć. A successful man is one who earns more than his wife can possibly spend / mężczyzna, któremu się wiedzie, to taki, który zarabia więcej, niż jego żona jest w stanie wydać. A man who won`t lie to a woman has very little consideration for her feelings. /Mężczyzna, który nigdy nie kłamie kobiecie, ma bardzo mało względów dla jej uczuć. (...) odgrzewane gorzej smakuje... Pewnego przyjaciela poznaje się w niepewnej sytuacji. Bezinteresowna przyjaźń może istnieć tylko między ludźmi o jednakowych dochodach. Truth crushed to earth will rise again /prawda wdeptana w ziemię odrośnie. Nie potrzebuje słów – wystarczy dotyk ust Niech noc ukryje nas, zatrzyma w miejscu czas Nas budzi tylko nocy blask Bo księżyc jest kochankiem, słońce karci nas Oddechem otul mnie Poznałam wielu ludzi a każdy z nich inną mi prawdę pokazać chciał Czytałam wiele książek lecz w żadnej z nich nie ma recepty jak trzeba żyć Tak wiele pytań bez odpowiedzi jest tak wiele myśli nocami budzi mnie Tak wiele twarzy, jak swoja znaleźć mam Gdy dobry los uśmiechnie się, A ślepe szczęście znajdzie mnie. Ja będę tu posłusznie stać, Płakałam wiele razy lecz żadna z łez nie nauczyła mnie silną być, Marzyłam wiele razy lecz żaden sen nie chciał trwać więcej niż pare chwil. |
|
|
|
#668 |
|
Raczkowanie
|
[quote=Djana;4794620]
Szaleństwo mi w oczy zagląda... Bardzo fajny opis Jestem tutaj nowa jak widać, więc witam wszystkich i gorąco pozdrawiam. opis: Obudziło się we mnie zwierzę... obawiam się, że to leniwiec
|
|
|
|
#669 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#670 |
|
Zadomowienie
|
I go to see the place once more, Just like a thousand nights before..* || Idę jeszcze raz zobaczyć to miejsce, tak jak robiłem to tysiące nocy wcześniej..*
Take me to the magic of the moment..( || Zabierz mnie do tej magicznej chwili..* Złocona żyletka w klapie kurtki lśni..* To tylko sen nocy letniej ktorego nie warto juz snic..* Edytowane przez LifUnia Czas edycji: 2007-07-17 o 12:20 |
|
|
|
#671 |
|
Raczkowanie
|
NiEzNaJoMkA dziękuję za powitanie
ja często wykorzystuję wiersz "Niepewność" A. Mickiewicza: Gdy cię nie widzę, nie wzdycham, nie płaczę, Nie tracę zmysłów, kiedy cię zobaczę; Jednakże gdy cię długo nie oglądam, Czegoś mi braknie, kogoś widzieć żądam; I tęskniąc sobie zadaję pytanie: Czy to jest przyjaźń? czy to jest kochanie? to jest pierwsza zwrotka.
|
|
#672 |
|
Wtajemniczenie
|
obudx we mnie swoją Venus, zobacz serce które drży
|
|
|
|
#673 |
|
Rozeznanie
|
Moją obecność na gg sponsoruje moja mama...bo płaci za neta
![]() KRĄŻĘ po ORBITACH jak HIV po PROSTYTUTKACH. "Pytam się gwiazdy,co drogę wskazać błądzącym miała..." Wielkość zbudza zawiść, zawiść rodzi złość, złość sprzyja kłamstwom!
My dr House Everybody lies! Świat się nam przygląda i nie życzy źle. A jeśli jest inaczej to świat mam cały gdzieś. Bóg nam nie daruje, Bóg dokopie nam, gdy ktoś z nas zepsuje to, co dał nam sam. http://verifash.blogspot.com |
|
|
|
#674 |
|
Raczkowanie
|
"When the sky is so blue, then, oh then I wish for so much..."
i jeszcze obecny: W dzień gorącego lata....
|
|
#675 |
|
Wtajemniczenie
|
Poszukuję śmiesznych,optymistycznyc h,żartobliwych opisów,żeby nie napisac"głupkowatych" macie takie?
![]() ![]() Jeżeli tak,to poproszę.
|
|
|
|
#676 |
|
Rozeznanie
|
troszke znowu nakradłam
to dam też coś od siebie ![]() "I jakoś tak, nienaturalnieTrochę przesadnie, pobyć sam(a)" "Chemiczny świat, pachnący szarością Z papieru miłością..." "Wstawaj! Życie to surfing, więc nie bój się fal!" "Ten świat to Ty i ja. To my, motyle i ćmy..." "I wróć, posłuchaj i patrz. Wróć, kochaj i trwaj..." "A bliskość rozproszy nasz strach przed ciemnością" "I chyba nie wiesz,że telewizja kłamie.Nie wszystko możesz mieć." "I nie chce mi sie nic,jestem już zmęczony(a).To nie był dobry dzień." "Ja wierzę w proste słowa,które są lepsze niż perły,złoto i twój dom." "Mam w sobie ciągły stres. I znów-przemoc! Niemoc ogarnia mnie"
"Świat był taki sam- pełen miłości i nienawiści. Zarazem dobra i zła, kłamstwa i prawdy. To, że nas przypadkiem zło dotyka, nie znaczy wcale, że jesteśmy szczególnie pokrzywdzeni. Trzeba to przyjąć, jak jeszcze jedną próbę, którą nam los zadał i spokojnie robić swoje."
|
|
|
|
#677 |
|
Raczkowanie
|
Ja wybrałam kilka takich które mi się podobały z pierwszej części tego wątku:
"Każdy inżynier wie, że matematyka jest jak kobieta - trzeba ją umieć wykorzystać, a nie zrozumieć" WiEsZ pRoSiaCzkU...MiŁoSc jEst WtEdy kIEdY siE kOgoS luBi zA bardzo Ty jesteś rycerzem, a ja przecież szukam księcia... Bóg mnie stworzył,a szatan opętał,na zawsze zostanę grzeszna i święta. "Zanim mnie poznasz, pomylisz się tysiąckroć..." Dziś pozwoliłam slońcu, aby wstało wcześniej niż ja... Nie jestem leniwa. Mam zawyżone wymagania motywacyjne. Nie ma kobiet niezrozumiałych, są tylko mężczyźni niedomyślni 'Jestem na imprezie w ramach promocji 'Hulaj dusza, piekła nie ma'" "-Kubusiu? -tak Prosiaczku? -nic.. chciałem się upewnić czy jesteś.." "kiedy stoisz nad brzegiem rzeki, możesz zostać wbryknięty do wody" Co nie można? Wszystko można! Byle z lekka i z ostrożna! ![]() Jestem dobra w łóżku... potrafię spać godzinami "mam wyjątkowo silną wole,robi ze mna co chce" kopiowałam jak leci
|
|
#678 |
|
Zadomowienie
|
witaj Gabrysiu
|
#679 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję za powitanie Djana
|
|
#680 |
|
Rozeznanie
|
Dawno mnie tu niebyło ;]
świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie Czarny chleb i czarna kawaOpętani samotnościąMyślą swą szukają szczęściaKtóre zwie się wolnością I nadejdzie chwila błoga, śmierć zabierze oddech mój Mamy tylko siebie, wielką mamy moc Czasami starczy wystarczy tylko splunać na szęście To jest nasz spisek i nasza sekretna zmowa Mamy tylko siebie, wielka mamy moc Jak mnie zapalisz wtedy zapłonę Chodzę po wodzie zawracam łodzie Ja jestem Cygan ja jestem złodziej Wczoraj umarło atramentowe morze Wyschły kleksy Poznikały kamienie Ze świata czterech stron,z jarzębinowych dróg,gdzie las spalony,wiatr zmęczonygdzie poczerniały głóg,wstaje dzień Może już za dzień, za dwa,za noc, za trzy, choć nie dziś Za dzień, za dwa,za noc, za trzy, choć nie dziś,za noc, za dzień,doczekasz się,wstanie świt
|
#681 |
|
Rozeznanie
|
It looks as though you're letting go
And if it's real Well I don't want to know Wygląda na to, że przyjdziesz później I jeśli to prawda Po prostu nie chcę o tym wiedzieć. Don't speak I know just what you're saying Nie mów, Wiem w końcu co chcesz powiedzieć, It's all ending I gotta stop pretending who we are... To koniec wszystkiego, Powinnam przestać udawać kim byliśmy... Nie wiem jak dużo jeszcze zniosę Jesteśmy, nie ma nas I don't know how much I can take We're on, we're off Stałe niebezpieczeństwo, stały nieznajomy Zaczęło się tak słodko Constant danger, constant stranger we started out so sweet And now we're both feeling incomplete I teraz oboje czujemy się tacy niepełni Długi dystans, nie mów o Byłej dziewczynie, nie mów o Naszej rozłące, nie mów o Przeszłości Long distance Don't talk about ex-girlfriends Don't talk about you with out me Don't talk about your past A dla nas dwojga naprawdę nie ma już nadziei... Ale teraz poddaję się... Teraz jest już za późno...
My dr House Everybody lies! Świat się nam przygląda i nie życzy źle. A jeśli jest inaczej to świat mam cały gdzieś. Bóg nam nie daruje, Bóg dokopie nam, gdy ktoś z nas zepsuje to, co dał nam sam. http://verifash.blogspot.com |
|
|
|
#682 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeśli ktoś komuś coś A ten ktoś nikomu Nic To PO CO? ![]() Twoje czarne oczy, sto gorących nocy xD Dziś nie czas by żałować tamtych dni... Oprócz błękitnego nieba nic mi dzisiaj nie potrzeba ![]() Ten ogień i ten lód to ja, tak to właśnie ja ![]() Ten spokój i ten szał to ja, tak to właśnie ja
|
|
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#684 |
|
Wtajemniczenie
|
taki mix
![]() Faceci są jak pogoda: trzeba zaakceptować, bo nic nie możesz zrobić aby zmienić. Faceci są jak wakacje: Zwykle nie takiej długości jak byś chciała. Faceci są jak zmarszczki myślisz że się ich pozbyłaś a oni wracają Facet jest jak Mascara: znika na widok pierwszej łzy Facet jest jak mini spódniczka: jak nie uważasz, zaraz odsłoni ci majtki. Jaś i Małgosia wyszli z bajki i poszli na piwo i fajki ![]() Jesli milosc jest slepa, to czemu sexowna bielizna jest tak popularna? Korzystając z GG chciałbym pozdrowić:mame, tate i znajomych hehe Mądry pisze dla zabawy głupi czyta bo ciekawy Świat należy do mnie. Kupiłam globus Ziemniaki pozdrawiają buraki NaJgOrSzA cHoRoBa Na ŚwIeCiE??...MiŁoŚć!!...Od RaZu CiĄgNiE dO łÓżKa=P Pomocy!!!! Jak się robi opis! nie zawstydzajcie tak mojego słoneczka bo czerwienieje Na wszystko znajde odpowiedz.... na Ciebie znajde sposób Na fotografi zatrzymany czas, kiedy miłość była w nas... czy to już tak ma do końca zostać...czuje sie jak rysunkowa postać... Nie piszesz nie dzwonisz...przeciez kochales...juz zapomniales...??? Życie Bez Sensu Jest Sensem Mojego Życia xD Gdzie jest najmniejszy ogród świata ? - U faceta - jedno drzewo, dwa kamienie i trochę trawki Chcę żeby moja wiertarka została w twojej lodówce..." co się nie odzywasz?... -Za mrówkojada?, za łysą pałę?, za szpatułkonosa..?! "spokojnie nie tak nerwowo - najpierw mnie poznaj" Szukając doskonałego mężczyzny można dobrze bawić się z NIEdoskonałymi |
|
|
|
#685 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
:r otfl: Boooooooskie!
|
|
|
#686 |
|
Raczkowanie
|
U mnie dzisiaj : jestem palcem w twoim gardle. optymistycznie bardzo;/
Jeśli nie jesteś Mój, to dlaczego Twe serce odpowiada na moje wołanie? Jeśli nie jestem dla Ciebie stworzona, to dlaczego serce mówi mi, że jestem? Jeśli nie jesteś dla mnie, to dlaczego marzę o Tobie jak o Księciu z bajki? |
|
|
|
#687 |
|
Zadomowienie
|
~~Pour my life into a paper cup..* || Przelewam swe zycie do papierowego kubka..*
~~This dream I had made a slave of my passion..* || To marzenie które stworzyłem jest niewolnikiem mojej pasji..* ~~Reality held your breath too long ||Rzeczywistość zatrzymywała Twój oddech zbyt długo..* ~~But here again, the sky is falling on me, and there's less reflected hope in the sun..* || Ale niebo znów na głowę spada mi, i jest coraz mniej nadziei na słońce..* ~~Tomorrow at last we'll go to the river..* ||A jutro ostatni raz pójdziemy nad rzekę..* ~~I am the water that once touches your rough hand, and lingers for all time a soft reminder..* || Jestem wodą, do której raz włożywszy dłoń ,nigdy nie będziesz w stanie jej zapomnieć..* |
|
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
- Przecież lubisz jeść mussli... * Tak, ale nie jak tęsknię...
Jeżeli maszyna... terminator potrafi zrozumieć wartość ludzkiego życia to może kiedyś nam się to uda? I żyli długo orzeźwieni. Każda chwila ma datę ważności. Życie to droga, a więc szczęśliwej drogi... Wracam ze swych skrzydlatych dróg, gdziem zgubił się wśród lotu... Jeśli facet chce popełnić samobójstwo to skacze z własnego Ego na IQ.
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
poproszę o inną siebie, inne wszystko. czy tak można?
I'm tired of being what you want me to be. // Jestem zmęczona byciem kimś, kim chcesz, abym była Don't know what you're expecting of me. // Nie wiem, czego ode mnie oczekujesz I've become so numb I can't feel you there. // Stałam się taka odrętwiała, nie czuję cię tutaj Can't you see that you're smothering me? // Czy nie widzisz, że mnie dusisz? |
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
Rebelious czyżby Linkin Park?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

)

Jestem idealna
wszak kula to kształt doskonały 

to dam też coś od siebie
:r otfl: Boooooooskie!