|
|
#661 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Buciki ślubne
dziewczyny pomocy!
kupilam buty (podobaja mi sie, sa wygodne ita, ale chyba troszke za wysokie, jak dla mnie no i dla TZ'ta )mam 178 cm wzrostu, TZ 182, kupilam buty na ok 6cm obcasie (jak nie wyzszym ) i teraz szukam drugich, na malutkim obcasiku, suknie mam w kolorze ecru i chce kupic buty w lekko zlotym kolorze, kolejny problem to rozmiar stopy... 41 :Pmacie moze jakies fajne stronki z butami slubnymi? dzieki za pomoc
|
#662 |
|
Raczkowanie
|
Wpisz w wyszukiwarce hasło: buty ślubne
|
|
|
|
#663 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jest okoł 50 zł taniej niż w salonach ślubnych (mówię z własnego doświadczenia)
...Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem... http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007092200400430.pngKrzysztof Myszkowski LENKA JEST JUŻ Z NAMI - 15.06.2009 21.45 - 2990 g i 53 cm NAJKOCHAŃSZEGO SZCZĘŚCIA
|
|
|
|
|
#664 |
|
Zadomowienie
|
To sa moje buciki, chyba ich jeszcze nie wklejałam.
![]()
|
|
|
|
#665 |
|
Raczkowanie
|
hej, mam pytanko gdzie kupiłaś tak śliczne buciki??
pozdrawiam
|
|
#666 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
A oto moje ślubne buty - mam nadzieję, że przetrwam w nich całe wesele! ![]() A oto one : |
|
|
|
#667 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#668 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#669 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
Słyszałyście może o bucikach arte di roma??? (www.artediroma.com)?? Nie wiem czy się zdecydować, pani powiedziała dość wysoka cene 360zł:/ Doradżcie błagam. |
|
|
|
#670 |
|
Raczkowanie
|
wszystkie te buciki bardzo ładne, ale zazwyczaj bywa ze te co są śliczne są nie dośc wygodne a przeciez cala noc przede mna... ;] ja zakupie zapewne na niewielkim obcasie bo z tym wiekszym mam zawsze jakis problem
zapewne na poczatk zakupie jakies elegantsze a w trakcie wesela zmienie na bardziej wygodne, oczywiscie biale
|
#671 |
|
Przyczajenie
|
Buty sa dośc wysokie
9 cm, kupiłam je na stronie www.butyk.pl, ewentualnie mozna szukac na allegro, pod nazwa firmy: bronx; tez nie chodze na tak wysokich obcasach, ale te mi się bardzo spodobały...Mysle tez o jakichś innych na zmianę, ale jescze nie wiem jakich - białe buty typowo slubne okropnie mi sie nie podobają... a suknia bedzie biała z tafty... A co do pończoch to myślę, że cieliste, białe tez mi sie nie podobają |
|
|
|
#672 |
|
Raczkowanie
|
a co sądzicie o tych bucikach???
http://www.butyslubne.com.pl/foto_produktow/claudia.jpg
|
#673 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są śliczne, chyba się zakochałam ![]() Mogę się spytać gdzie je dostałaś? I czy jest szansa,aby dostać rozmiar 34/35?? |
|
|
|
|
#675 |
|
Raczkowanie
|
A oto moje buciki
Kupione na 5 min przed pierwszą przymiarka sukni
|
|
|
|
#676 |
|
Zadomowienie
|
Miałam identyczne na naszym śubie prawie rok temu
|
|
|
|
#677 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dodam jeszcze od siebie rade. Musicie zwrócić uwage na to żeby buty były z miękkiego materiału. Moje były bardzo wygodne ale po weselu bolały mnie duże palce stopy, bo buty całą noc uciskały palce od góry. Ja tego wogóle nie czułam, dopiero po kilku dniach zauważyłma że pod paznociami mam jakby sińce. A teraz po 3 miesiącach zeszły mi paznokcie. Dlatego warto zwrócić uwage na materiał z jakiego sa wykonane butki.
|
|
|
|
|
#678 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sliczne te butki mi tez nie, jestem w rozterce bo sezon letni sie konczy i powoli jasne buty znikaja ze sklepow... A czy ktoras z was myslala o kupnie sandalkow? Moze macie jakies doswiadczenie?
|
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Suknię ślubną w salonie dopasowuje się długością do wzrostu panny młodej w butach. Dlatego ważna jest wysokość obcasów. Ja miałam dopasowaną do 8 cm i długo szukałam odpowiednich butów z takim obcasem - buty z wierzchnią warstwą tzw. kawiorem wyglądały szarawo do mojej sukni. Musiałam mieć bielusieńkie.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#680 |
|
Raczkowanie
|
Ja szukam bucików kozaczków, z koronką - są cudne, ale strasznie mało ich mają... Prosze o fotki
|
|
|
|
#681 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#682 |
|
Rozeznanie
|
A ja się zakochałam w takim fasonie
|
|
|
|
#683 |
|
Raczkowanie
|
kObra, bardzo fajne buciki, chociaż bardzo wysokie, ale jak ktoś całe życie chodzi w takich obcasach to żaden problem
Ja nie zdecydowałam się na buty odkryte z przodu, bo wydaje mi się, że to chyba nieelegancko jak widać pończoszki... ale może się nie znam
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#684 |
|
Rozeznanie
|
A kto powiedział że trzeba mieć pończoszki?:
![]() Ja np. nie chcę mieć. |
|
|
|
#685 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie w tym rzecz, że suknia ślubna + pończoszki to dla mnie niezbędne połączenie. Chociaż nie powiem, gołe stópki w takich bucikach na pewno świetnie się prezentują
|
|
|
|
#686 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki a co jesli slub bedzie zima? myslicie, ze kozaki beda pasowac? ja jeszcze nie wiem kiedy tez caly slub, bo takie kaplikacje sie porobily, ale jak by byl w grudniu czy styczniu....ten caly snieg albo przynajmniej chlapa.....tylko ,ze kozaki biale to dla mnie porazka...no i nie wiem co teraz....myslicie, ze nie ma co sie wyglupiac z kozakami? bo w sumie ile na bede na tym dworze...no jesli nie bedzie zdjec w plenerze to napewno niewiele...
|
|
|
|
#687 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale gdyby to były wakacje to kto wie...Jedna przestroga tylko dla dziewczyn decydujących się na odkryte paluszki - moja koleżanka miała takie buciki i niestety jakiś zły tancerz nadepnął jej na palca i niestety tańczyła z zakrwawionym i bolącym palcem do końca wesela, bo tak jej pokiereszował stopę
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#688 |
|
BAN stały
|
kobitki HELP ślub biorę 6 grudnia za rok ale już sie rozglądam za butkami itp. i nigdzie nie mogę znaleźć ładnych ślubnych butków ale zimowych pomóżcie chce żeby miały taki obcas jak na zdjęciu poniżej :
![]() moja sukienka będzie do samej ziemi dosyć szeroka na kole bez żadnych koronek chciałam żeby miała złote dodatki z racji ze pierścionek zloty i obrączki tylko ze diadem kolczyki i naszyjnik chciałam srebrne bardzo złe by to wyglądało?? biel złoto i srebro?? |
|
|
|
#689 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() nie wiem czy widziałyście tę stronę z butami, mają tutaj nawet ciekawy wybór: http://www.butyslubne.com.pl/ pozdrawiam
|
|
#690 |
|
Raczkowanie
|
Własnie tez patrzylam z tej strony, szczegolnie podobaja mi sie te:
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.

kupilam buty (podobaja mi sie, sa wygodne ita, ale chyba troszke za wysokie, jak dla mnie no i dla TZ'ta
) i teraz szukam drugich, na malutkim obcasiku, suknie mam w kolorze ecru i chce kupic buty w lekko zlotym kolorze, kolejny problem to rozmiar stopy... 41 :P

Asiulka

- jest naprawdę wesoło!