|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. III
A właaaaśnie zapomniałam się pochwalić
odebraliśmy kilka dni temu wyniki z egzaminów zawodowych i zdaliśmy, jestem panią technik ekonomista a mój panem technik mechanik Przez to że był to I trymestr na egzamin uczyłam się w toalecie nad kibelkiem, z gorączką, rano mdlałam bo tak się źle czułam i już nawet miałam myśl że nie pójdę bo nie dam rady ale poszłam, w trakcie egzaminu musiałam wyjść 4 razy, a to siku a to było mi słabo a to musiałam szybko coś zjeść, przez co zabrakło mi czasu na ostatnie zadanie, mimo że cały egzamin trwał 4 godziny bałam się że przez to złe samopoczucie nic z tego nie będzie ale się udało i mam dyplom
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
Martusia gratulacje
|
|
|
|
#4173 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślę, że to czy aktywnie się przygotowujemy, czy będziemy czekać do dnia rozwiązania i tak nie ma na nic wpływu. Strach w niczym nie pomoże, ostrożność niczego nie zmieni. Co do inspiracji na wygląd mieszkania myślę, że mnóstwo znajdziesz ich w internecie. Zastanów się najpierw nad kolorystyką i stylem, który jest Ci najbliższy, a potem z radością będziesz już szaleć ze szczegółami
|
|
|
|
|
#4174 |
|
Rozeznanie
|
Martusia1499 gratulacje
też pamiętam swój egz zawodowy i był to stresik, oj był tym bardziej podziwiam, ze z takimi dolegliwościami dałaś radę
|
|
|
|
#4175 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
Martusia gratuluje !
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud |
|
|
|
#4177 |
|
Rozeznanie
|
Princes głowa do góry, zobaczysz, że teraz już będzie dobrze
|
|
#4178 |
|
Zadomowienie
|
Też o tym pomyślałam dzisiaj szaleństwo ![]() Princes o Tobie i o tym dniu myślałam kilka dni temu i zastanawiałam się jak się czujesz... będzie dobrze, wierzę w to co do salonu, też mnie to czeka...my planujemy narożnik, szafkę na tv, jakieś półeczki, jeszcze sama nie wiem, nic mi sie nie podoba Martusia gratuluję!!!
Edytowane przez bajlaga Czas edycji: 2014-09-02 o 13:53 |
|
|
|
#4179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4180 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję
![]() Chyba oszalałam na punkcie motywu z pandą jak tylko widzę na czymś słodką pandę to muszę to mieć ![]() Ktoś sprzątnął mi wczoraj sprzed nosa to
|
#4181 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a jaki kurs robiłaś ?
|
|
#4182 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
kurde mąż mnie dziś podglądnął co pisałam i akurat kiedy pisałam o tyleczku i nie chciałam mu powiedzieć a jak mu powiedziałam to się zaczerwienił
mój kochany ![]() Cytat:
ale widzę że coraz częściej się odważa z nim rozmawiać a mnie to tak cieszy jak tam zgaga? przeszło Ci? Cytat:
![]() Cytat:
wyprawka Cytat:
Ty to masz kalafiora ![]() Cytat:
następna Cytat:
wtedy nie będzie żadnych szans na nadrobienie ŻADNYCH ![]() Cytat:
![]() ale super! bardzo się cieszymy! więc :zdrowko:
|
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
Martusia, piękne sa takiekompleciki
Princes, kochana tym razem urodzisz piękne i zdrowe maleństwo razem z nami ![]() dzwonila do mnie pani z przychodni i mi wizytę na 15:30 przełozyli a połówkowe będę miała w następnym tygodniu albo za dwa ![]() acha i przyszło nam rozliczenie za gaz i wiecie co?? mam do zapłaty AŻ 19zł w czerwcu 2015r tyle gotowałam ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- a co z Eirene?? ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- i polecam wam jeansy ciążowe sa takie wygodne ze hoho ![]() jeszcze będę miała dresówki bo mi koleżanka uszyła a w niedzielę jadę zająć się jej synkiem i mi eleganckie jeszcze uszyje więc będe miała tyle gatek że szok się będę stroić tylko nie wiem gdzie
|
#4184 |
|
Zadomowienie
|
Martusia gratulacje
Princes nie dziwię Ci się, że się bałaś tego dnia, ale trzeba myśleć pozytywnie, najważniejsze, że teraz wszystko ok Na pewno będzie wszystko ok, musi być |
|
|
|
#4185 | |
|
Wtajemniczenie
|
Smerfetka przeszło (odpukać)
![]() Cytat:
![]() Martusia gratulacje za zdany egzamin ![]() Princes to normalne że sie stresowałaś, ja cały czas sie stresuję ![]() Jeśli chodzi o remont i urządzanie to powiem Ci tak...nie ważne co jest modne-ważne żeby było funkcjonalnie i wam dobrze sie żyło. Faktycznie meblościanki nie są juz modne, ale są też dość przytłaczające. W salonie fajnie mieć komodę, stolik rtv a na rzeczy jakaś szafę zabudowaną (jeśli masz miejsce). Jeśli chodzi o kolor mebli to ja mam ciemne-zawsze mi się podobały ale najlepiej cały czas chodzić ze szmatka Fajna strona gdzie znajdziesz dużo inspiracji (ja przynajmniej znalazłam) waszewnetrza.leroymerlin .pl
❤️Majka 21.12.2014 Szczęścia nie da się kupić, ale można je sobie urodzić .. Edytowane przez ellyunia Czas edycji: 2014-09-02 o 14:52 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4186 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odezwij sie lepiej, bo Twojej malej dziala to na nerwy i takze Tobie Cytat:
az budze sie ze zdziwieniem :O A dobry! ![]() Haha! to nam sie trafilo, piatka! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale fajne! Tutaj mam jedna Polke co szyje, ale chciala za minky 30f czyli 150zl. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4187 |
|
Zakorzenienie
|
Ellyunia, oby odpuściła na zawsze frania jedna
![]() co do wystroju to też jestem za minimalistycznym wystrojem ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Kinqa, nie mów że tyle spalaś? ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- i mam prośbę do Cię ![]() jak będziesz zakładać wątunio nasz to proszę Cię o wklejenie regulaminu klubu w drugim poście da się zrobić?
|
#4188 |
|
Zakorzenienie
|
Da sie da :P a regulamin gdzie jest?
Nie nie spalam tyle sprzatalam troche, klocilam sie przez telefon z TZtem takze troche zajelo mi póki tu zagladnelam Jeszcze musze wlosy umyc, wysuszyc i obiad podgrzac i zjesc bo juz jestem glodna! A wczoraj tak mocno kopal dzidziol ,ze bylam w szoku... oczywiscie pozna noca Tzta obudzilam i przylozyl ucho + swoja duza lapke na brzuch i... poczul kopniaka.
|
#4189 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Smerfetka my chatę remontowaliśmy od podstaw więc żadnych meblościanek nie było ![]() Wrzucałam foto swojego M, więc moge podrzucić linka do K
❤️Majka 21.12.2014 Szczęścia nie da się kupić, ale można je sobie urodzić .. Edytowane przez ellyunia Czas edycji: 2014-09-02 o 15:10 |
|
|
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Nie nadrabiam teraz, bo mąż wrócił z pracy to nie bede siedziała na necie ![]() Przyszła moja paczka z c&a. We wszystko zawinęłabym się co najmniej 2 razy
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
Jak będzie lipa to można zwrócić na szczęście
|
#4192 |
|
Rozeznanie
|
smerfetka to możesz sobie przybić piątkę z moim, on już kupił jakieś tygryskowe pajace i wciąż mu mało
|
#4193 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jak pójdziesz do sklepu meblowego, to zobaczysz co teraz jest "modne" . Tam mają zestawy ustawione w niby pokój A od siebie mogę polecić sieć sklepów ABRA, Kupiłam zestaw mebli za... 350zł hehehe do tego co jakiś czas dokupuje komódki itp Teraz poluję na szafę narożną ![]() Cytat:
to jest osiągnięcie też robiłam technika, ale administracji i cudem zaliczyłam jakieś zadania księgowe/matematyczne a jestem z tego totalna noga. W ogóle wcześniej studiowałam dziennie, pracowałam dzienniei robiłam tego technika, czasu miałam tyyyyyyyyle., A teraz tylko praca i z niczym się nie wyrabiałam, dobrze,że jest to L4![]() 30 zł za rożek to dobra cena? ale nie minky itp, taki "nomalny". W rossmanie widziałam.
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
Kto obierze za mnie ziemniaki?
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
Kinqa, aa to chyba że tak bo już myślałam że znowu pora wstawania Ci się pokićkala
![]() ojej to mocno już dzidzia daje znać o sobie! super! Ellyunia, dawaj dawaj my czekamy az nasz domek będzie stal wtedy poszalejemy ![]() Ma.ko, przeciez możesz zwrócić, masz do tego całkowite prawo, aż tyle za duże są? :/ Martusia, ojej ale slodko to piona ja uwielbiam tygryski mrrr ![]() Allgood, nieusztywniane rożki na all sa poniżej 20zł oczywiście nie Minky ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Kinqa, miałaś tylko odgrzewać obiad a nie ziemniaki obierać
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
No troche ziemniakow znalazlam..z wczoraj. Wlasnie na patelni podgrzewam wszystko. Ale dla Tzta juz nie mam, wiec trzeba bedzie obrac
;D---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Pomijajac dzisiejszy dzien do usg zostalo 10 dni
|
|
#4198 |
|
Rozeznanie
|
allgood ale tak to już jest, im więcej czasu wolnego tym bardziej stajemy się zdezorganizowani i nie mamy na nic czasu
|
#4199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojej już się nie możesz doczekać, chyb co nie?
|
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
smerfetka
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

odebraliśmy kilka dni temu wyniki z egzaminów zawodowych i zdaliśmy, jestem panią technik ekonomista a mój panem technik mechanik
ale poszłam, w trakcie egzaminu musiałam wyjść 4 razy, a to siku a to było mi słabo a to musiałam szybko coś zjeść, przez co zabrakło mi czasu na ostatnie zadanie, mimo że cały egzamin trwał 4 godziny
bałam się że przez to złe samopoczucie nic z tego nie będzie ale się udało i mam dyplom 

i dlatego ze nie znam plci i tez dlatego ze sie boje...w tamtej ciazy zaczelam kupowac, dostawac wszystko wczesniej a pozniej byl placz jak zobaczylam te malenkie rzeczy....a tak w ogole to dzis jest 19t1d i dokladnie w tym dniu stracilam tamta ciaze..moze to glupie ale mialam przeczucie ze jak ta data minie to bedzie wszystko dalej dobrze..wiem ze w kazdym momencie ciazy moze sie cos stac niedobrego ale na ten dzien czekalam sama nie wiem dlaczego...

ale widzę że coraz częściej się odważa z nim rozmawiać a mnie to tak cieszy
Ty to masz kalafiora 

eh.. się nam trafiły 
bo juz jestem glodna!