Styczniowe mamusie 2015, cz. III - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-02, 12:31   #4171
Martusia1499
Rozeznanie

Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. III

A właaaaśnie zapomniałam się pochwalić odebraliśmy kilka dni temu wyniki z egzaminów zawodowych i zdaliśmy, jestem panią technik ekonomista a mój panem technik mechanik

Przez to że był to I trymestr na egzamin uczyłam się w toalecie nad kibelkiem, z gorączką, rano mdlałam bo tak się źle czułam i już nawet miałam myśl że nie pójdę bo nie dam rady ale poszłam, w trakcie egzaminu musiałam wyjść 4 razy, a to siku a to było mi słabo a to musiałam szybko coś zjeść, przez co zabrakło mi czasu na ostatnie zadanie, mimo że cały egzamin trwał 4 godziny bałam się że przez to złe samopoczucie nic z tego nie będzie ale się udało i mam dyplom Co prawda to nic w porównaniu z osiągnięciami niektórych z was ale zawsze to już coś
Stary 2014-09-02, 12:32   #4172
dusiolka
Zakorzenienie

Martusia gratulacje
dusiolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 12:36   #4173
akrolowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Princes 18 Pokaż wiadomość
Ja zawsze jak ide do lekarza to jest to moj ostatni dzien zwolnienia i mam wystawiane od dnia nastepnego

Dziewczyny zazdroszcze Wam tych zakupow ..ja nic jeszcze nie mam i dlatego ze nie znam plci i tez dlatego ze sie boje...w tamtej ciazy zaczelam kupowac, dostawac wszystko wczesniej a pozniej byl placz jak zobaczylam te malenkie rzeczy....a tak w ogole to dzis jest 19t1d i dokladnie w tym dniu stracilam tamta ciaze..moze to glupie ale mialam przeczucie ze jak ta data minie to bedzie wszystko dalej dobrze..wiem ze w kazdym momencie ciazy moze sie cos stac niedobrego ale na ten dzien czekalam sama nie wiem dlaczego...
w ogole dziwne uczucie ze nie znamy plci.chcialabym wiedziec juz kogo nosze pod serduszkiem..jak narazie mowimy o nim nasz maluszek Powoli konczymy remontowac mieszkania i jestem ciemna jakie kupic meble... chcialabym zeby bylo modnie . Co teraz sie stawia w salonie?pokoju dziennym? segmenty juz chyba sa nie modne.. komode? ale jedna to za malo...jestem glupia jak to wszystko urzadzic..macie moze jakis link do stron z wyposarzeniem mieszkan?
To nie jest głupie, może właśnie to Ci pomoże, że przekroczysz ten etap i wraz z upływem czasu z większym spokojem będziesz mogła się cieszyć swoim stanem i maluszkiem, który zapewne już niedługo na usg zaprezentuje czy jest małym księciem czy też księżniczką.
Myślę, że to czy aktywnie się przygotowujemy, czy będziemy czekać do dnia rozwiązania i tak nie ma na nic wpływu. Strach w niczym nie pomoże, ostrożność niczego nie zmieni.
Co do inspiracji na wygląd mieszkania myślę, że mnóstwo znajdziesz ich w internecie. Zastanów się najpierw nad kolorystyką i stylem, który jest Ci najbliższy, a potem z radością będziesz już szaleć ze szczegółami
akrolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 12:36   #4174
askaa02
Rozeznanie

Martusia1499 gratulacje też pamiętam swój egz zawodowy i był to stresik, oj był tym bardziej podziwiam, ze z takimi dolegliwościami dałaś radę
askaa02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 12:37   #4175
akrolowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martusia1499 Pokaż wiadomość
A właaaaśnie zapomniałam się pochwalić odebraliśmy kilka dni temu wyniki z egzaminów zawodowych i zdaliśmy, jestem panią technik ekonomista a mój panem technik mechanik

Przez to że był to I trymestr na egzamin uczyłam się w toalecie nad kibelkiem, z gorączką, rano mdlałam bo tak się źle czułam i już nawet miałam myśl że nie pójdę bo nie dam rady ale poszłam, w trakcie egzaminu musiałam wyjść 4 razy, a to siku a to było mi słabo a to musiałam szybko coś zjeść, przez co zabrakło mi czasu na ostatnie zadanie, mimo że cały egzamin trwał 4 godziny bałam się że przez to złe samopoczucie nic z tego nie będzie ale się udało i mam dyplom Co prawda to nic w porównaniu z osiągnięciami niektórych z was ale zawsze to już coś
Jakie nic? To Twoje wielkie osiągnięcie! Gratuluję!!!
akrolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 12:42   #4176
Brawurka_29
Zakorzenienie

Martusia gratuluje !

11.05.09 żegnaj kruszynko
17.03.10 żegnaj kruszynko
wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę
07.05.13 ciąża pozamaciczna
04.05.14 - II kreseczki
20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud córeczka Hannah

Brawurka_29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 12:45   #4177
Martusia1499
Rozeznanie

Princes głowa do góry, zobaczysz, że teraz już będzie dobrze
Stary 2014-09-02, 12:47   #4178
bajlaga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dusiolka Pokaż wiadomość
W ogole niedawno zakładaliśmy wątek nowy a tu zaraz znowu trzeba ;p

Też o tym pomyślałam dzisiaj szaleństwo

Princes o Tobie i o tym dniu myślałam kilka dni temu i zastanawiałam się jak się czujesz... będzie dobrze, wierzę w to
co do salonu, też mnie to czeka...my planujemy narożnik, szafkę na tv, jakieś półeczki, jeszcze sama nie wiem, nic mi sie nie podoba

Martusia
gratuluję!!!

Edytowane przez bajlaga
Czas edycji: 2014-09-02 o 12:53
bajlaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 12:58   #4179
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:

Gratukuje, mi tez przyszedł moj dyplom z kursu online, zaraz idzie do szafki
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 13:04   #4180
Martusia1499
Rozeznanie

Dziękuję

Chyba oszalałam na punkcie motywu z pandą jak tylko widzę na czymś słodką pandę to muszę to mieć

Ktoś sprzątnął mi wczoraj sprzed nosa to
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg panda1_5086a015ddf2b354a6000434.jpg (87,8 KB, 18 załadowań)
Stary 2014-09-02, 13:05   #4181
Martusia1499
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
Gratukuje, mi tez przyszedł moj dyplom z kursu online, zaraz idzie do szafki
W takim razie też gratuluję a jaki kurs robiłaś ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-02, 13:07   #4182
smerfetka2808
Zakorzenienie

kurde mąż mnie dziś podglądnął co pisałam i akurat kiedy pisałam o tyleczku i nie chciałam mu powiedzieć a jak mu powiedziałam to się zaczerwienił mój kochany

Cytat:
Napisane przez ellyunia Pokaż wiadomość
Kingaa no tak imię wybrane juz dawno :p maz teraz jak jest pewny córci to mówi do brzucha po imieniu
mój mówi poki co dzidzius bo się nie możemy zdecydować ale widzę że coraz częściej się odważa z nim rozmawiać a mnie to tak cieszy
jak tam zgaga? przeszło Ci?

Cytat:
Ja wczoraj jadłam calzone na obiad i miałam taka zgagę jak nigdy w życiu
Jutro w DDTVN facet będzie doświadczał tego co czuje rodzaca kobieta
oo! to trza oglądać

Cytat:
Napisane przez bajlaga Pokaż wiadomość
Mała prośba: nie wiem czy w tej części czy w poprzedniej któraś z Was podawała link do użytkownika allegro, który ma różne wyprawkowe rzeczy, przyznać się która to była i czy mogłaby ponownie podać nick/link ?
ja też wrzucałam
wyprawka

Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
Ja przesypiam cała noc ale nic ju
z nie pije od 21.00.
Musze mieć gdzieś dalej umiejscowiony pęcherz bo w tamtej ciąży spałam po 10h ciągiem nie bylo wycieczek do wc.

I znow zapomniałam co mialam napisac

Aaahaaa u mnie jest inny problem z toaleta, jak idę siku to...nie trafiam papierem do muszli czy można miec wiekszy kalafior
Ty to masz kalafiora

Cytat:
Napisane przez charliss Pokaż wiadomość
można, ja ostatnio poszlam siku, usiadlam i w ostatniej chwili ogarnelam, że nie sciagnelam majtek
następna

Cytat:
Ja nie wiem co to będzie jak wszystkie będziemy na L4, wizaż padnie bo serwery nie wytrzymają naszego spamowanie
Chociaż lepiej na wizażu spamowac niż na Allegro kupować :p

Charliss i Katerina wymiatacie z tymi majtkami

Kingaa szykuj powoli nowy wątek
to samo miałam pisać wtedy nie będzie żadnych szans na nadrobienie ŻADNYCH

Cytat:

ale super! bardzo się cieszymy! więc :zdrowko:
Stary 2014-09-02, 13:24   #4183
smerfetka2808
Zakorzenienie

Martusia, piękne sa takiekompleciki mnie się tygryski podobaja i wszystko z kubusiem puchtkiem

Princes, kochana tym razem urodzisz piękne i zdrowe maleństwo razem z nami ja tez nic nie kupowałam jeszcze także jak ruszymy na łowy będzie się dzialo

dzwonila do mnie pani z przychodni i mi wizytę na 15:30 przełozyli
a połówkowe będę miała w następnym tygodniu albo za dwa

acha i przyszło nam rozliczenie za gaz i wiecie co??
mam do zapłaty AŻ 19zł w czerwcu 2015r
tyle gotowałam

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

a co z Eirene??

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

i polecam wam jeansy ciążowe sa takie wygodne ze hoho

jeszcze będę miała dresówki bo mi koleżanka uszyła a w niedzielę jadę zająć się jej synkiem i mi eleganckie jeszcze uszyje więc będe miała tyle gatek że szok się będę stroić tylko nie wiem gdzie
Stary 2014-09-02, 13:29   #4184
mmgi
Zadomowienie

Martusia gratulacje

Princes nie dziwię Ci się, że się bałaś tego dnia, ale trzeba myśleć pozytywnie, najważniejsze, że teraz wszystko ok Na pewno będzie wszystko ok, musi być
mmgi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 13:35   #4185
ellyunia
Wtajemniczenie

Smerfetka przeszło (odpukać) To faktycznie to gazu zużyłaś tyle że ho ho

Cytat:
Chyba oszalałam na punkcie motywu z pandą jak tylko widzę na czymś słodką pandę to muszę to mieć
Też mam komplecik z pandą
Martusia gratulacje za zdany egzamin

Princes to normalne że sie stresowałaś, ja cały czas sie stresuję
Jeśli chodzi o remont i urządzanie to powiem Ci tak...nie ważne co jest modne-ważne żeby było funkcjonalnie i wam dobrze sie żyło.
Faktycznie meblościanki nie są juz modne, ale są też dość przytłaczające. W salonie fajnie mieć komodę, stolik rtv a na rzeczy jakaś szafę zabudowaną (jeśli masz miejsce). Jeśli chodzi o kolor mebli to ja mam ciemne-zawsze mi się podobały ale najlepiej cały czas chodzić ze szmatka a i tak ciągle kurz widać, na pewno najlepiej unikać takich z połyskiem i ciemnych bo oszalejesz jeszcze jak dzieciątko zacznie palcować wszystko
Fajna strona gdzie znajdziesz dużo inspiracji (ja przynajmniej znalazłam) waszewnetrza.leroymerlin .pl

Edytowane przez ellyunia
Czas edycji: 2014-09-02 o 13:52
ellyunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 13:53   #4186
Kinqaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
UWAGA, BĘDZIE DŁUGA WYPOWIEDŹ!!

Witam się Panienki

Córa dzisiaj wstała o 6.50, wypiła mleko i sama zaczęła się zbierać do przedszkola. Całą drogę była wesoła. Szłyśmy z kolegą z podwórka, więc było nam raźniej. W przedszkolu zmieniła kapcie i ładnie pożegnałyśmy się. Kolega się rozbeczał, my już podchodzimy do drzwi, a tu przed nami ryje się ta sama kobieta co wczoraj – z córką, która była zapłakana. Ehhhh Córce zrzedła mina, ale trzymała się dzielnie. A ja postanowiłam, że jeżeli jutro powtórzy się sytuacja to już się odezwę, bo dlaczego moja nie może wejść i przywitać się z Panią jak należy, tylko gdzieś po łebkach.

Wracam do nadrabiania, bo zatrzymałam się na stronie 133 i zasnęłam
Ajjj odezwij sie lepiej, bo Twojej malej dziala to na nerwy i takze Tobie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Ostatnio sniło mi się, że urodziłam bezboleśnie, innym razem, żę ktoś puka do drzwi i aż wstałam zobacyzć , a teraz ratowałam stadion miejski prze zamachowcami,a le nikt mi nie chciał wierzyć i zwiali
bajlaga u nas można wziąć cytrynę i zamierzam mieć i nie zawacham się jej użyć haha.

Dobra bo zgłodniałam, trzeba coś wszamać
Tez mam jakies dziwne sny... az budze sie ze zdziwieniem :O

Cytat:
Napisane przez smerfetka2808 Pokaż wiadomość
hej hej dzień dobry

Kinqa, mój tez taki ma eh.. się nam trafiły
A dobry!
Haha! to nam sie trafilo, piatka!

Cytat:
Napisane przez suszarka Pokaż wiadomość
ja zawsze tak spałam i w ciąży kontynuuje tradycję.

jutro mam połówkowe - stres.

Cytat:
Czarna witaj w 23 tc
Simonee ja mam wrażenie ze mnie mdłości nigdy nie opuściły

Kingaa no tak imię wybrane juz dawno :p maz teraz jak jest pewny córci to mówi do brzucha po imieniu

Bajlaga ja z zasypianiem wieczorem nie mam problemów, wczoraj poszłam juz o 22 i widzę ze przegapiłem top model

Cytat:
Napisane przez akrolowa Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/szyjemy-minky-do-w...564099724.html

Ale można też skompletować u tego użytkownika - ma grube i cienkie zarówno podusie jak i kocyki, no i samodzielnie wybiera się połączenie wzorów.

Ale fajne!
Tutaj mam jedna Polke co szyje, ale chciala za minky 30f czyli 150zl.

Cytat:
Ja nie wiem co to będzie jak wszystkie będziemy na L4, wizaż padnie bo serwery nie wytrzymają naszego spamowanie
Chociaż lepiej na wizażu spamowac niż na Allegro kupować :p

Charliss i Katerina wymiatacie z tymi majtkami

Kingaa szykuj powoli nowy wątek

Cytat:

Cytat:

Ktoś sprzątnął mi wczoraj sprzed nosa to
No no... motyw ze mna lubisz mówisz

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 13:56   #4187
smerfetka2808
Zakorzenienie

Ellyunia, oby odpuściła na zawsze frania jedna
co do wystroju to też jestem za minimalistycznym wystrojem ale niestety w mieszkaniu Tż wszędzie są te meblościanki które tyle miejsca zajmują że szok ale kasy ładować nie będziemy, jakoś wytrzymamy ze 2-3 lata?

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Kinqa, nie mów że tyle spalaś?

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

i mam prośbę do Cię
jak będziesz zakładać wątunio nasz to proszę Cię o wklejenie regulaminu klubu w drugim poście da się zrobić?
Stary 2014-09-02, 14:04   #4188
Kinqaa
Zakorzenienie

Da sie da :P a regulamin gdzie jest?

Nie nie spalam tyle sprzatalam troche, klocilam sie przez telefon z TZtem takze troche zajelo mi póki tu zagladnelam
Jeszcze musze wlosy umyc, wysuszyc i obiad podgrzac i zjesc bo juz jestem glodna!

A wczoraj tak mocno kopal dzidziol ,ze bylam w szoku... oczywiscie pozna noca Tzta obudzilam i przylozyl ucho + swoja duza lapke na brzuch i... poczul kopniaka.

you have lost a diamond

Stary 2014-09-02, 14:08   #4189
ellyunia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
A wczoraj tak mocno kopal dzidziol ,ze bylam w szoku... oczywiscie pozna noca Tzta obudzilam i przylozyl ucho + swoja duza lapke na brzuch i... poczul kopniaka.
super

Smerfetka
my chatę remontowaliśmy od podstaw więc żadnych meblościanek nie było
Wrzucałam foto swojego M, więc moge podrzucić linka do K

Edytowane przez ellyunia
Czas edycji: 2014-09-02 o 14:10
ellyunia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-02, 14:08   #4190
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Hello

Nie nadrabiam teraz, bo mąż wrócił z pracy to nie bede siedziała na necie

Przyszła moja paczka z c&a. We wszystko zawinęłabym się co najmniej 2 razy

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 14:11   #4191
teja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AsiaW** Pokaż wiadomość
OKmam nadziejże, że się nie zawiodę
Jak będzie lipa to można zwrócić na szczęście
Stary 2014-09-02, 14:12   #4192
Martusia1499
Rozeznanie

smerfetka to możesz sobie przybić piątkę z moim, on już kupił jakieś tygryskowe pajace i wciąż mu mało
Stary 2014-09-02, 14:12   #4193
allgoodthings
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez charliss Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy mozna miec l4 wystawione od następnego dnia? Np wizyta jest 5 a zwolnienie od 6?
można
Cytat:
Napisane przez olena90 Pokaż wiadomość
Hejka. U mnie w biedronce sa jeszcze te mleczka do prania i dzis chyba w koncu zakupie
chciałam kupić, ale tż z siostrą mi powiedzieli, że po co mi proszek 4 msc wcześniej i głupio mi się zrobiło i nie kupiłam. a są już po 15 zł
Cytat:
Napisane przez Princes 18 Pokaż wiadomość
Ja zawsze jak ide do lekarza to jest to moj ostatni dzien zwolnienia i mam wystawiane od dnia nastepnego

Dziewczyny zazdroszcze Wam tych zakupow ..ja nic jeszcze nie mam i dlatego ze nie znam plci i tez dlatego ze sie boje...w tamtej ciazy zaczelam kupowac, dostawac wszystko wczesniej a pozniej byl placz jak zobaczylam te malenkie rzeczy....a tak w ogole to dzis jest 19t1d i dokladnie w tym dniu stracilam tamta ciaze..moze to glupie ale mialam przeczucie ze jak ta data minie to bedzie wszystko dalej dobrze..wiem ze w kazdym momencie ciazy moze sie cos stac niedobrego ale na ten dzien czekalam sama nie wiem dlaczego...
w ogole dziwne uczucie ze nie znamy plci.chcialabym wiedziec juz kogo nosze pod serduszkiem..jak narazie mowimy o nim nasz maluszek Powoli konczymy remontowac mieszkania i jestem ciemna jakie kupic meble... chcialabym zeby bylo modnie . Co teraz sie stawia w salonie?pokoju dziennym? segmenty juz chyba sa nie modne.. komode? ale jedna to za malo...jestem glupia jak to wszystko urzadzic..macie moze jakis link do stron z wyposarzeniem mieszkan?
: roza::r oza:
jak pójdziesz do sklepu meblowego, to zobaczysz co teraz jest "modne" . Tam mają zestawy ustawione w niby pokój A od siebie mogę polecić sieć sklepów ABRA, Kupiłam zestaw mebli za... 350zł hehehe do tego co jakiś czas dokupuje komódki itp Teraz poluję na szafę narożną
Cytat:

gratulacje to jest osiągnięcie też robiłam technika, ale administracji i cudem zaliczyłam jakieś zadania księgowe/matematyczne a jestem z tego totalna noga. W ogóle wcześniej studiowałam dziennie, pracowałam dzienniei robiłam tego technika, czasu miałam tyyyyyyyyle., A teraz tylko praca i z niczym się nie wyrabiałam, dobrze,że jest to L4

30 zł za rożek to dobra cena? ale nie minky itp, taki "nomalny". W rossmanie widziałam.
Stary 2014-09-02, 14:13   #4194
Kinqaa
Zakorzenienie

Kto obierze za mnie ziemniaki?

you have lost a diamond

Stary 2014-09-02, 14:14   #4195
allgoodthings
Zadomowienie

kinga to wpadaj, obieram właśnie na kluski śląskie
Stary 2014-09-02, 14:18   #4196
smerfetka2808
Zakorzenienie

Kinqa, aa to chyba że tak bo już myślałam że znowu pora wstawania Ci się pokićkala
ojej to mocno już dzidzia daje znać o sobie! super!

Ellyunia, dawaj dawaj my czekamy az nasz domek będzie stal wtedy poszalejemy

Ma.ko, przeciez możesz zwrócić, masz do tego całkowite prawo, aż tyle za duże są? :/

Martusia, ojej ale slodko to piona ja uwielbiam tygryski mrrr

Allgood, nieusztywniane rożki na all sa poniżej 20zł oczywiście nie Minky

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Kinqa, miałaś tylko odgrzewać obiad a nie ziemniaki obierać
Stary 2014-09-02, 14:23   #4197
Kinqaa
Zakorzenienie

No troche ziemniakow znalazlam..z wczoraj. Wlasnie na patelni podgrzewam wszystko. Ale dla Tzta juz nie mam, wiec trzeba bedzie obrac ;D

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Pomijajac dzisiejszy dzien do usg zostalo 10 dni jak juz blisko

you have lost a diamond

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-02, 14:24   #4198
Martusia1499
Rozeznanie

allgood ale tak to już jest, im więcej czasu wolnego tym bardziej stajemy się zdezorganizowani i nie mamy na nic czasu
Stary 2014-09-02, 14:39   #4199
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
No troche ziemniakow znalazlam..z wczoraj. Wlasnie na patelni podgrzewam wszystko. Ale dla Tzta juz nie mam, wiec trzeba bedzie obrac ;D

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Pomijajac dzisiejszy dzien do usg zostalo 10 dni jak juz blisko
a no chyba że tak sama bym sobie świeże obrała a Tż za kłótnie dała wczorajsze

Ojej już się nie możesz doczekać, chyb co nie?
Stary 2014-09-02, 14:42   #4200
Kinqaa
Zakorzenienie

smerfetka no nie moge sie doczekac , nie moge... tak juz blisko i po prostu marze,aby zobaczyc je

you have lost a diamond

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości