|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My jesteśmy młode damy, lecz o brzuszki się staramy :)
|
|
|
|
#4172 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4173 |
|
Zakorzenienie
|
chyba też się drzemnę
![]() She, to dobrze Tż ma z tobą
|
|
|
|
#4174 |
|
Konto usunięte
|
ja nie mam do kogo wyjść więc nie bd tak, że ja bd siedziała w domu a on sobie wyjdzie i bd musiała sama zostać. zreszta on nigdy sam nie chciał iść do kolegów, zawsze się pytał czy idziemy, a jak mówiłam, że nie chce mi się to zostaje ze mną w domu.
|
|
|
|
#4175 | |
|
Zakorzenienie
|
Sorrry, źle przeczytałam
Przeczytałam , ze nie chodzi O meskie spotkania a nie na ![]() Cytat:
|
|
#4176 |
|
Konto usunięte
|
kiedyś się spotkamy jak wpadnę do Lublina, zapewne sie nadarzy okazja, choćby przy szukaniu kiecki na cywilny. na Warszawie się nie skończy bo ja milion razy latam zanim kupię coś na grubszą uroczystość.
to przy okazji i do ciucha zalecimy :P |
|
|
|
#4177 | |
|
Wtajemniczenie
|
No wiem
za to nadrabiam humorkami w innych dziedzinach, wiec moja dobroc sie balansuje z wredoctwem Cytat:
|
|
|
#4178 |
|
Zakorzenienie
|
o wyy zostawić was na troche
Niunia witaj Ja tam wózek mam już wybrany haha Ej jak melanz w pierogarni to i ja sie pisze, godzinka i jezdem ![]() Mój tz często wychodzi sam. I ja też wylaze sama se.:p |
|
|
|
#4179 | |
|
Zakorzenienie
|
Ola, wybieracie już datę?
![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do ciucha zawsze i wszędzie Cytat:
![]() Ale Ci dobrze, masz już wózek... ![]() Ale mam nadzieję, że w tej pierogarni samych pierogów nie podadzą
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
Mam kłopot z plecami i musialam zrezygnowac z pracy, strasznie boli mnie punkt na barku. Jakby taki ból nerwu był. Nasila sie z czasem. Ide do lekarza z tym, ale nie jestem w stanie pracowac na pełen etat. Przyszla mi @ i ze staran z poprzedniego miesiaca nici czuje sie przygnebiona, niepotrzebna i jak inwalidka. ehh She Wolf Mój TZ to typowy domownik, znajomych za bardzo nie ma wiec nie wychodzi ja zreszta tez nie mam do kogo isc.
|
|
|
|
#4182 |
|
Konto usunięte
|
teraz to ja własnie nie wiem kiedy data, chcielismy w maju a tu fasol teoretycznie w maju się urodzi. muszę go o to zapytać dziś jak to robimy
rodzice jak sie dowiedzą to będą chcieli pewnie żeby przed urodzeniem jeszcze. |
|
|
|
#4183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sotatnio tez mam straszne bóle gdzieś tu przy karku także mogę się domyślać tylko co Ty czujesz.... Idź czem prędzej niech coś zaradzi Spokojnie
|
|
#4184 |
|
Konto usunięte
|
Niunia dam sobie rękę uciąć że tak bd. maruda jestem totalna.
![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Talantea trzymam kciuki za kolejny cykl, wysyłam standardowo ciążowe fluidki |
|
|
|
#4185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
daj znac co wymyśliliście ![]() musimy zdązyc sobie kiecki pokupić
|
||
|
|
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
A tu akurat w pierwszym sklepie trafisz
![]() No musicie coś z ta datą wymyśleć bo maj to raczej odpada ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Ot co
|
#4187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja juz tego bólu nabawiłam sie pare lat temu, tylko myslalam ze mi przeszlo, popracowalam 11 godzin i myslalam ze umrę, ludzie powiedzieli ze blado cos wygladam, no tak, az mi niedobrze sie zrobiło :/ Ja tylko boje sie ze TZ sie zniecheci im dłuzej to bedzie trwalo :< |
|
|
|
|
#4188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trochę spróbuj się pooszczędzać A dlaczego ma się mu odmienić Przecież Cię kocha i się na to z Toba zdecydował a nie wszystko da się mieć od razu
|
|
#4189 |
|
Konto usunięte
|
tez myślę , że odpada. ale zapewne albo styczeń albo po urodzeniu. ale coś mi się wydaje, że przed. matka jak matka, ale jego ojciec to nie daruje.
![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- dziewczyny, nie śmiejcie sie, powysyłam Wam zaproszenia
|
|
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko ja chce pracowac i nie moge bo co popracuje to zaraz mnie boli, chyba musze miec mniejsze cycki :< miseczka gg to nie zarty. Chce zarobic jak najwiecej bo chcemy sie przeprowadzic a tu nie da sie, czuje sie przez to bezuzyteczna. Rzeczywiscie zostanie mi narobienie dzieci i siedzenie na benefitach ;p
Boje sie ze lekarz zbyje mnie i powie zebym zarla paracetamol i tyle z tego bedzie, albo orzeknie mnie jako niezdolna do pracy i juz. Nic mi nie wychodzi ostatnio ![]() sorry ze tak zrzedze, ale nawet nie mam sie komu wygadac... |
|
|
|
#4191 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4192 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No ja juz czekam na zaproszenie ![]() A tak wogole, to moj piekny ostatnio mi mowi, ze jak sie nie uda przez kilka cykli to on sam pojdzie na badanie zolnierzykow. Mimo ze jest maruda to jest kochany, takiego faceta ze swieczka szukac Nawet juz obgdalismy ze jakby co to adoptujemy jakiegos dzieciaczka. On mnie zadziwia czasem tymi rozmowami powaznymi
|
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
ola_la_7676
teraz juz nie wiem co ja mam zrobic ze soba, z jednej strony chce dziecko ale potrzebuje pieniedzy zeby sie przeprowadzic zeby miec na nie miejsce. teraz nie moge pracowac dopóki nie wyzdrowieje a to moze potrwac. TZ tez juz byl cierpliwy tyle czasu... boje sie, ze nie bedzie chcial czekac wiecznosc She Wolf Twój TZ jest słodki, ciekawe czy moj by poszedl na takie badania hmmm gdybym powiedziala, ze to z jego strony moze byc cos nie tak to pewnie by focha strzelił ;o Edytowane przez Talantea Czas edycji: 2014-09-02 o 18:03 |
|
|
|
#4194 |
|
Konto usunięte
|
to proste, że taka gadka poleci, u niego na wsi też, mimo, że od lutego jesteśmy zaręczeni co też szybko się rozniosło. a oni i tak powiedzą, że wpadliśmy. niech spadają na bambus, ploty to zawsze będą.
|
|
|
|
#4195 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Okazalo sie ze mam w kosci cyste, ktora trzeba leczyc operacyjnie. W szpitalu jeszcze z takim przypadkiem jak moj sie nie spotkali i mam byc krolikiem doswiadczalnym. Zastanawiam sie co zrobic. Wiec chodz do nich i domagaj sie leczenia, bo Ci sie to nalezy. A co do dzieci i siedzenia na benefitach, to tez jest jakis sposob
|
|
|
#4196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie moja rodzina tez tak powie, ze wpadlismy bez planowania ;/ bo na slub teraz nas nie stac xD She Wolf Tak chyba zrobie, chociaz nie potrafie byc az tak natarczywa, dlatego mało mam w zyciu ![]() No raczej wiecej niz trójka dzieci to ja nie chce, ale dobrze zeby oby jedno było
Edytowane przez Talantea Czas edycji: 2014-09-02 o 18:08 |
|
|
|
|
#4197 |
|
Konto usunięte
|
moja matka tez nie uwierzy, że się staraliśmy...
nikt nie wie, że się staralismy, oprócz tej mojej kolezanki.. także ciekawe czy TZ przytaknie ojcom jak zapytają czy wpadka... |
|
|
|
#4198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powinien powiedziec ze sie staraliscie i trwac przy tym, mysle, ze malo wazne co oni mysla. Wiem , ze fajnie by było zeby wierzyli i was wspierali. |
|
|
|
|
#4199 |
|
Konto usunięte
|
mi to lata co powiedzą jego ojce czy moja matka. chciałam tego dziecka, on też, udało się, więc reszta mnie nie obchodzi
|
|
|
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
idę na siłkę bo dość że za chwilę będę łysa to jeszcze jestem gruba.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

Żona męża swego...

Mam kłopot z plecami i musialam zrezygnowac z pracy, strasznie boli mnie punkt na barku. Jakby taki ból nerwu był. Nasila sie z czasem. Ide do lekarza z tym, ale nie jestem w stanie pracowac na pełen etat. 

Przecież Cię kocha i się na to z Toba zdecydował a nie wszystko da się mieć od razu