My jesteśmy młode damy, lecz o brzuszki się staramy :) - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-02, 18:13   #4201
She Wolf
Wtajemniczenie

Dot.: My jesteśmy młode damy, lecz o brzuszki się staramy :)

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
to proste, że taka gadka poleci, u niego na wsi też, mimo, że od lutego jesteśmy zaręczeni co też szybko się rozniosło. a oni i tak powiedzą, że wpadliśmy. niech spadają na bambus, ploty to zawsze będą.
No jasne ze nie ma co sie przejmowac. Pogadaja i zapomna

Cytat:
Napisane przez Talantea Pokaż wiadomość
ola_la_7676
teraz juz nie wiem co ja mam zrobic ze soba, z jednej strony chce dziecko ale potrzebuje pieniedzy zeby sie przeprowadzic zeby miec na nie miejsce. teraz nie moge pracowac dopóki nie wyzdrowieje a to moze potrwac. TZ tez juz byl cierpliwy tyle czasu... boje sie, ze nie bedzie chcial czekac wiecznosc

She Wolf
Twój TZ jest słodki, ciekawe czy moj by poszedl na takie badania hmmm gdybym powiedziala, ze to z jego strony moze byc cos nie tak to pewnie by focha strzelił ;o
A co na razie na to mowi? Przeciez chyba rozumie ze nie mozesz fizycznie pracowac?

No jest slodki. Jestem na zwolnieniu ciagle i jeszcze nie wiem kiedy wroce do pracy. Dostaje tylko polowe pensji ale mimo to T mnie nie pogania zebym wracala do pracy. Mowi ze damy rade dopoki nie bede gotowa wrocic.
I jeszcze dziekuje jak mu sniadanie czy obiad zrobie, bo mowi ze wcale nie musze Oj, zeby kazdy facet byl taki dobry i wyrozumialy

23cs
Piotrus + 04.03.2014 (*)
She Wolf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 18:13   #4202
k a j a
Zakorzenienie

AAA wózek se wybralam chicco urban albo mutsy evo albo xlandera. Poprzednio miałam xlandera i se chwalilam

Tylko mam nadzieję że se powoze niedługo

Pfff ale się nazarlam..

No Ola śpieszcie sie z data, żebyśmy się w kiecki pomiescily ;p ja już mam, lubie gaciami świecić to i tera poswiece haha

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 18:14   #4203
201606011622
Konto usunięte

ma tez on taką przemądrzałą siostrę, lubię ją, ale czasami lubi się wtracac i wkurza strasznie tym. wszystko musi wiedziec itp. takze ona tez pewnie walnie niezly komentarz, także tez trochę nerwów mnie czeka czy chce czy nie, wiem że i tak mi podniesie ciśnienie trochę, nawet jak bd się starała olać.

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
AAA wózek se wybralam chicco urban albo mutsy evo albo xlandera. Poprzednio miałam xlandera i se chwalilam

Pfff ale się nazarlam..

No Ola śpieszcie sie z data, żebyśmy się w kiecki pomiescily ;p ja już mam, lubie gaciami świecić to i tera poswiece haha
jak ustalę to dam znać :P
także nastawiać się na kierunek Radom, odwiedzita te zadupie przy okazji.
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 18:16   #4204
She Wolf
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
idę na siłkę bo dość że za chwilę będę łysa to jeszcze jestem gruba.
Ooooo ktos potrzebuje przytulenia

Idz, baw sie dobrze, my tu bedziemy czekaly

23cs
Piotrus + 04.03.2014 (*)
She Wolf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 18:19   #4205
k a j a
Zakorzenienie

Ola bylam kiedyś na weselu w radomiu

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 18:22   #4206
Talantea
Zakorzenienie

She Wolf

TZ jeszcze nie wie ze mam @, bo dostalam dzisiaj po poludniu, wczesniej niz sie spodziewalam zreszta hmm
takze, jeszcze czekam na jego reakcje.

Co do pracy, to wie ze szczerze chcialam pracowac i podobalo mi sie tam, ale nie moge wytrzymac. Widzial jak przez caly weekend cierpialam bo jak wrócilam w piatek to juz czulam ból. Jak na prace w fabryce to calkiem fajnie, spokojnie, ludzie wyluzowani, agencja tez wporzadku bo nawet sie nie oburzyli ze ledwo zaczelam i nie chce juz pracowac, albo ze sciemniam.
TZ powiedzial, ze mam isc do lekarza, bo to nie moja wina ze mnie boli.

Edytowane przez Talantea
Czas edycji: 2014-09-02 o 18:23
Talantea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 18:37   #4207
Niunia2011
Zakorzenienie

Cytat:
tez myślę , że odpada. ale zapewne albo styczeń albo po urodzeniu. ale coś mi się wydaje, że przed. matka jak matka, ale jego ojciec to nie daruje.
dziewczyny, nie śmiejcie sie, powysyłam Wam zaproszenia
A skąd weźmiesz adresy??

Cytat:
Tylko ja chce pracowac i nie moge bo co popracuje to zaraz mnie boli, chyba musze miec mniejsze cycki :< miseczka gg to nie zarty. Chce zarobic jak najwiecej bo chcemy sie przeprowadzic a tu nie da sie, czuje sie przez to bezuzyteczna. Rzeczywiscie zostanie mi narobienie dzieci i siedzenie na benefitach ;p
Boje sie ze lekarz zbyje mnie i powie zebym zarla paracetamol i tyle z tego bedzie, albo orzeknie mnie jako niezdolna do pracy i juz. Nic mi nie wychodzi ostatnio
sorry ze tak zrzedze, ale nawet nie mam sie komu wygadac...
No takie obciązenie robi swoje....
Przestań tak myśleć nawet! Bezuzyteczna to może być wiedza
Co lekarz powie to nie masz co gdybać tylko musisz pójsć i się dowiedzieć Może akurat porządny się trafi

Cytat:
Napisane przez She Wolf Pokaż wiadomość

A tak wogole, to moj piekny ostatnio mi mowi, ze jak sie nie uda przez kilka cykli to on sam pojdzie na badanie zolnierzykow.
Mimo ze jest maruda to jest kochany, takiego faceta ze swieczka szukac

Nawet juz obgdalismy ze jakby co to adoptujemy jakiegos dzieciaczka. On mnie zadziwia czasem tymi rozmowami powaznymi
I takie podejście się chwali

Kurczę adopcja... Mój to nawet nie chce słyszeć tego słowa

Cytat:
teraz juz nie wiem co ja mam zrobic ze soba, z jednej strony chce dziecko ale potrzebuje pieniedzy zeby sie przeprowadzic zeby miec na nie miejsce. teraz nie moge pracowac dopóki nie wyzdrowieje a to moze potrwac. TZ tez juz byl cierpliwy tyle czasu... boje sie, ze nie bedzie chcial czekac wiecznosc
Nie przesadzaj Kochana

Każda z nas ma takie same dylematy My mamy 1 pokój i kuchnie a mimo wszystko decydujemy się na Maleństwo Ja już w sumie pracy nie mam także wesoło też nie jest...

O czym Ty mówisz! TŻ nie dlatego się zdecydował żeby później odpuścić! A równie dobrze (czego nie zyczę!) może być tak, ze to coś z jego winy także się nie przejmuj takimi rzeczami bo szkoda nerwów!

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Cytat:
moja matka tez nie uwierzy, że się staraliśmy...
nikt nie wie, że się staralismy, oprócz tej mojej kolezanki..
także ciekawe czy TZ przytaknie ojcom jak zapytają czy wpadka...
My wiemy

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
idę na siłkę bo dość że za chwilę będę łysa to jeszcze jestem gruba.

Za mnie spal ta zebre co zjadłam

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość

Pfff ale się nazarlam..

Ja tez myślę na xlanderem albo mutsy ewentualnie jedo albo navington

Se jeszcze wszystkie powozimy

Tylko chociaż do Oli se nowe gacie kup

Cytat:
ma tez on taką przemądrzałą siostrę, lubię ją, ale czasami lubi się wtracac i wkurza strasznie tym. wszystko musi wiedziec itp. takze ona tez pewnie walnie niezly komentarz, także tez trochę nerwów mnie czeka czy chce czy nie, wiem że i tak mi podniesie ciśnienie trochę, nawet jak bd się starała olać.

jak ustalę to dam znać :P
także nastawiać się na kierunek Radom, odwiedzita te zadupie przy okazji.
Olać ludzi
Właśnie mi teściowa wieści przyniosła, że po wsi chodzą newsy że mamy dziecko Ludzie to mnie rozpierdzielają

Chętnie odwiedzę bo byłam tylko 1 raz
Stary 2014-09-02, 18:45   #4208
201606011622
Konto usunięte

Niunia, nie masz czego żałować :P
a adresy Wy mi priv podacie :P

Kaja, bardziej zrobimy przyjęcie niż wesele, ale raczej gdzieś w tych rejonach bd .

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

ja to już miałam tych dzieci , że ho ho...
nawet zakopałam jedno w ogródku. taka ze mnie matka wyrodna..
ludzie to maja wyobraźnię
Stary 2014-09-02, 18:50   #4209
Talantea
Zakorzenienie

Niunia2011

dzieki bedziemy pewnie dalej próbować, bo TZ nicnie mówił ze nie jak do tej pory, mimo, ze nie pracuje juz. Powiedzial ze i tak nie spodziewal sie ze dlugo bede pracowała. no ten to dopiero we mnie wierzy, mialam szczere chęci

Stary 2014-09-02, 18:53   #4210
Niunia2011
Zakorzenienie

Cytat:
Niunia, nie masz czego żałować :P
a adresy Wy mi priv podacie :P

Kaja, bardziej zrobimy przyjęcie niż wesele, ale raczej gdzieś w tych rejonach bd .

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

ja to już miałam tych dzieci , że ho ho...
nawet zakopałam jedno w ogródku. taka ze mnie matka wyrodna..
ludzie to maja wyobraźnię
A to na przyjęcie tez się załapiemy?

No nie wiem, nie wiem

Ludzie mają pomysły bez kitu A teraz czy chcesz czy nie chcesz to będą gadać że wpadka więc tym bardziej trzeba to olać
U mojego TŻ brata była wpadka 2 lata po slubie i wszyscy o tym wiedzą także tego...

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Cytat:
Niunia2011

dzieki bedziemy pewnie dalej próbować, bo TZ nicnie mówił ze nie jak do tej pory, mimo, ze nie pracuje juz. Powiedzial ze i tak nie spodziewal sie ze dlugo bede pracowała. no ten to dopiero we mnie wierzy, mialam szczere chęci
Czasem faceci nie zastanowią się nad tym co mówią a my nie potrzebnie bierzemy pewne rzeczy do siebie także na pewno nie chciał Cię urazić tym stwierdzeniem
Jak kocha to poczeka- jak widać działa w dwie strony
Stary 2014-09-02, 18:54   #4211
Talantea
Zakorzenienie

Ja mam problem z tym ze biore cos za bardzo do siebie i jestem bardzo krytyczna wobec siebie :<

Stary 2014-09-02, 18:55   #4212
201606011622
Konto usunięte

no na przyjęcie też to chamskie zaprosic kogos na ślub a na przyjęcie nie, zwłaszcza jak jedzie spory kawałek.

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

w d. mam co będą gadali. ważne że będzie dzidziuś
Stary 2014-09-02, 19:01   #4213
Niunia2011
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam problem z tym ze biore cos za bardzo do siebie i jestem bardzo krytyczna wobec siebie :<
Każda z nas ma coś takiego tylko w tym wszystkim chodzi o to żeby mieć pewien dystans Wiadomo, że czasem są gorsze dni to wtedy nic nie pomoże... Ale tak na codzien to szkoda nerwów tym bardziej naszych Staraczkowych
Widać, że masz niską samoocenę nawet mówiąc to, że myślisz, że TŻ oleje sobie starania. Spróbuj coś zrobic dla siebie- fryzura, make up, ubranie. Albo wyjdź gdzieś z jakąś kolezanką. Takie rzeczy zawsze dają kopa do działania

Cytat:
no na przyjęcie też to chamskie zaprosic kogos na ślub a na przyjęcie nie, zwłaszcza jak jedzie spory kawałek.

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

w d. mam co będą gadali. ważne że będzie dzidziuś
A kto Cię tam wie

To najważniejsze
Stary 2014-09-02, 19:05   #4214
201606011622
Konto usunięte

nie no, jak nie chcecie, to nie bd zmuszała :P
Stary 2014-09-02, 19:09   #4215
Talantea
Zakorzenienie

Niunia2011
Gdybym ja miala jakas kolezanke :< jestem samotna, mam tylko TZ-ta dlatego wygaduje sie na wątku. Ogólnie ludzie dziwnie mnie odbieraja, za pewna siebie malo dostepna osobe mimo, ze taka nie jestem bądz nie chce być. Mój szef gdzie pracowałam mówił, ze jestem najbardziej ciezko pracującą osoba jaką zna. Ja juz nie wiem kim jestem, co robie i co mam zrobić. Depresyjne mysli powracaja jak bumerang. Gdyby ja byla bardziej stabilna emocjonalnie moze juz wiecej bym miala w zyciu. Czuje jakbym traciła kolejne lata i nic nie osiągnełam. Chcialabym pojsc do szkoly na grafike komputerową ale boje sie ze tylko zmarnuje kolejne lata, szkole sie sama. TZ mowi zebym cos ze soba robila, wpadam w panike, boje sie ze bedzie chcial mnie zostawic bo jestem jaka jestem. (moj ex mnie zostawil z tego powodu) wiem, ze gdybym pracowala przez te 3 lata to juz dawno bysmy mieli na wszystko co chcemy miec. TZ mi to przypomina ostatnio dosc czesto...ehh zaraz tutaj cała moja biografie napisze. Jak mam dola to duzo pisze.

Stary 2014-09-02, 19:18   #4216
201606011622
Konto usunięte

ja tez mam jedynie Tza ... tak to też tylko forum.
lubię rozmawiac z ludzmi, poznawać ich.. z kontaktami z ludzmi nie mam kłopotu, a co do osiągnięć - mimo, że sama sie wychowalam, zdołałam zbudować związek, pracować na nas, podejmować jakieś decyzje, poważne - wspólnie - nieraz mam naprawdę złe myślenie. przez to co przeszłam . choćby się chciało, nieraz nie da się nie myśleć. po prostu pewnych rzeczy nie zapomnisz do końca życia. wtedy tak leżę, łzy mi lecą i myślę, że jestem do niczego, że dałam się tak traktować, że dałam się skrzywdzić... do bani to wszystko. ale zazwyczaj TZ szybko zauważa problem i bardzo mi pomaga...
Stary 2014-09-02, 19:19   #4217
Niunia2011
Zakorzenienie

Cytat:
nie no, jak nie chcecie, to nie bd zmuszała :P
Nie to że nie chcemy tylko nas wszystkie sprosić to parę osób dodatkowych będzie

Cytat:
Niunia2011
Gdybym ja miala jakas kolezanke :< jestem samotna, mam tylko TZ-ta dlatego wygaduje sie na wątku. Ogólnie ludzie dziwnie mnie odbieraja, za pewna siebie malo dostepna osobe mimo, ze taka nie jestem bądz nie chce być. Mój szef gdzie pracowałam mówił, ze jestem najbardziej ciezko pracującą osoba jaką zna. Ja juz nie wiem kim jestem, co robie i co mam zrobić. Depresyjne mysli powracaja jak bumerang. Gdyby ja byla bardziej stabilna emocjonalnie moze juz wiecej bym miala w zyciu. Czuje jakbym traciła kolejne lata i nic nie osiągnełam. Chcialabym pojsc do szkoly na grafike komputerową ale boje sie ze tylko zmarnuje kolejne lata, szkole sie sama. TZ mowi zebym cos ze soba robila, wpadam w panike, boje sie ze bedzie chcial mnie zostawic bo jestem jaka jestem. (moj ex mnie zostawil z tego powodu) wiem, ze gdybym pracowala przez te 3 lata to juz dawno bysmy mieli na wszystko co chcemy miec. TZ mi to przypomina ostatnio dosc czesto...ehh zaraz tutaj cała moja biografie napisze. Jak mam dola to duzo pisze.
Spokojnie
Od tego tutaj jesteśmy Szkoda, że nie masz z kim na miejscu pogadać bo takie rzeczy dodają otuchy
Widać, że masz pesymistyczne podejście do życia. Od razu zakładasz, że coś się nie uda albo że wszystkie nieszczęścia to twoja wina! Nie możesz tak się zadręczać To na prawdę prowadzi do jeszcze większego zdołowania!
Zobacz! My mieszkamy w pl, mój mąż zarabia raz lepiej raz gorzej, ja nie pracuję, mieszkamy z tesciami, jestem chora-mam problemy z zajsciem w ciąże, bez kredytu nie mamy przyszłości i co?! Mam się teraz załamać zostawić TŻ żeby znalazł sobie lepszą babkę z umiejętnościami, z hobby, z dobrze płatna pracą i taką która bez problemu da mu dziecko??? No niestety.... Trzeba się jakoś brać w garść i walczyć o to co chce się osiagnąć Wiadomo, że takie rozwiazanie byłoby łatwiejsze bo nie zadręczalabym się ale z drugiej strony jak tu żyć bez mojego kochanego męża Wiadomo, że przychodzą doły i nie chce już się starać, mówię mu żeby mnie zostawił bo się nie nadaję itp Ale przecież się kochamy i chcemy być razem. Resztę da sie poukładać tylko po prostu trzeba umieć żyć dla siebie i ze sobą. Może nie wszystko przyjdzie od razu czy w odpowiedniej kolejności ale na wszystko po woli jesteśmy w stanie zapracować- trzeba trochę samozaparcia
Stary 2014-09-02, 19:20   #4218
201606011622
Konto usunięte

rozbawiło mnie to trochę
http://demotywatory.pl/4383026/Gdy-n...o-Twojej-pracy
Stary 2014-09-02, 19:21   #4219
Niunia2011
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez mam jedynie Tza ... tak to też tylko forum.
lubię rozmawiac z ludzmi, poznawać ich.. z kontaktami z ludzmi nie mam kłopotu, a co do osiągnięć - mimo, że sama sie wychowalam, zdołałam zbudować związek, pracować na nas, podejmować jakieś decyzje, poważne - wspólnie - nieraz mam naprawdę złe myślenie. przez to co przeszłam . choćby się chciało, nieraz nie da się nie myśleć. po prostu pewnych rzeczy nie zapomnisz do końca życia. wtedy tak leżę, łzy mi lecą i myślę, że jestem do niczego, że dałam się tak traktować, że dałam się skrzywdzić... do bani to wszystko. ale zazwyczaj TZ szybko zauważa problem i bardzo mi pomaga...
Twoj TŻ to w ogóle jakiś złoty człowiek

Każda z nas łapie doły i ma różne sytuacje w życiu ale trzeba się z tego jakoś pozbierać i iść na przód

Ola no nie mogę sobie darować, że niby mieszkamy tak blisko a zarazem tak daleko Już byś miała koleżankę z osiedla
Stary 2014-09-02, 19:21   #4220
201606011622
Konto usunięte

Niunia, jakoś damy radę

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Niunia2011 Pokaż wiadomość
Twoj TŻ to w ogóle jakiś złoty człowiek

Każda z nas łapie doły i ma różne sytuacje w życiu ale trzeba się z tego jakoś pozbierać i iść na przód

Ola no nie mogę sobie darować, że niby mieszkamy tak blisko a zarazem tak daleko Już byś miała koleżankę z osiedla
tak sobie myślę żeby moze w połowie drogi się ustawić, żeby TZ nie jęczał że daleko :P
Stary 2014-09-02, 19:22   #4221
Niunia2011
Zakorzenienie

Cytat:
Niunia, jakoś damy radę

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

tak sobie myślę żeby moze w połowie drogi się ustawić, żeby TZ nie jęczał że daleko :P

Ale mój czy Twój?
Stary 2014-09-02, 19:23   #4222
Talantea
Zakorzenienie

Dziewczyny podbudowałyscie mnie
Zapomniałam juz ze inni mają jeszcze gorzej i potrafia zyc szczesliwie. Mozliwe ze za bardzo sie martwie, powinnam wyluzowac i zobaczyc co zycie przyniesie, tylko ze ja potrafie czekac bardzo dlugo zamiast brac sprawy w swoje rece.

Stary 2014-09-02, 19:26   #4223
Niunia2011
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny podbudowałyscie mnie
Zapomniałam juz ze inni mają jeszcze gorzej i potrafia zyc szczesliwie. Mozliwe ze za bardzo sie martwie, powinnam wyluzowac i zobaczyc co zycie przyniesie, tylko ze ja potrafie czekac bardzo dlugo zamiast brac sprawy w swoje rece.
Tu nie chodzi o to, żeby od razu brać sprawy w swoje ręce bo do tego trzeba dotrzeć małymi kroczkami
Na poczatek czas zacząc myśleć pozytywnie a nie same pesymistyczne myśli i negatywne nastawienie + myślenie, że TŻ Cię oleje...
Masz na zachęte
Musisz się poprawić
Stary 2014-09-02, 19:28   #4224
201606011622
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Niunia2011 Pokaż wiadomość

Ale mój czy Twój?
i Twój i mój.
do Puław ile masz?
ja bym stąd miała może 45 km. :P

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Talantea, głowa do góry. TZ Cię kocha i napewno nie chciałby Cię stracić.
Stary 2014-09-02, 19:28   #4225
Talantea
Zakorzenienie

Tylko ze ja jestem zwykle pozytywna osoba , czasami przychodza te czarne chmury i psują mi moje nastawienie. To mój TZ jest realista pesymista wiekszosc czasu i to ja mu mówie ze wszystko bedzie ok xD najprosciej to kogos pocieszyc niz samego siebie....

TZ tez tak mówi,. ze gdzie by znalazł drugą taką jak ja. Ja mu mówie, ze pewnie by chcial taka dlugonoga piekna laske a nie takiego grubego kurdupla jak ja. a on na to, ze pewnie bedzie wredna i nie bedzie umiala gotowac to po co mu taka jak ma idealna dla niego mnie... ten to prawi komplementy.

Edytowane przez Talantea
Czas edycji: 2014-09-02 o 19:32
Stary 2014-09-02, 19:31   #4226
201606011622
Konto usunięte

Niunia, wyczaiłam na google maps że miałabyś 53 km do Pulaw. najpierw na Bełżyce potem na Bochotnicę i na Puławy. tak najprościej
Stary 2014-09-02, 19:36   #4227
Niunia2011
Zakorzenienie

Cytat:
i Twój i mój.
do Puław ile masz?
ja bym stąd miała może 45 km. :P

Nie mam daleko

Dokładnie 53

Cytat:
Tylko ze ja jestem zwykle pozytywna osoba , czasami przychodza te czarne chmury i psują mi moje nastawienie. To mój TZ jest realista pesymista wiekszosc czasu i to ja mu mówie ze wszystko bedzie ok xD najprosciej to kogos pocieszyc niz samego siebie....

TZ tez tak mówi,. ze gdzie by znalazł drugą taką jak ja. Ja mu mówie, ze pewnie by chcial taka dlugonoga piekna laske a nie takiego grubego kurdupla jak ja. a on na to, ze pewnie bedzie wredna i nie bedzie umiala gotowac to po co mu taka jak ma idealna dla niego mnie... ten to prawi komplementy.
No te czarne chmury sa najgorsze ale jesteśmy tu po to, żeby się wspierać

Widzisz jaki świetny facet!!! A Ty się boisz że Cię zostawi Gdzie znajdzie drugą taką wymarzoną kobietę

Cytat:
Niunia, wyczaiłam na google maps że miałabyś 53 km do Pulaw. najpierw na Bełżyce potem na Bochotnicę i na Puławy. tak najprościej
Noo tedy się jeździ
TŻ mówi, ze mnie nie puści ale to nie jest kategoryczne nie więc pewnie mnie puści
Stary 2014-09-02, 19:37   #4228
AgleRkowa
Rozeznanie

GG do AgleRkowa

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee elp !!!!!!!!!!!!!!!!
już nie wytrzymuje z tymi cyckami, ryczę z bólu, weźcie je daleko ode mnie, BŁAGAM!

czekanie...
AgleRkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 19:41   #4229
Talantea
Zakorzenienie

Znam Twój ból, ja ryczałam wczoraj w pracy i w domu z powodu bólu barku :<
moze masaz pomoze?

Stary 2014-09-02, 19:42   #4230
Niunia2011
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgleRkowa Pokaż wiadomość
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee elp !!!!!!!!!!!!!!!!
już nie wytrzymuje z tymi cyckami, ryczę z bólu, weźcie je daleko ode mnie, BŁAGAM!
Dawaj mnie boli lewy to mogę wziąć i Twoje Już po nie lecę do uk

Dobra ja się zmywam bo TŻ mnie zaraz oskalpuje, że tyle przed kompem siedze
Nie moge pozwolić, żeby dzisiaj sie obraził

Stosunkowej nocy Kobity

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości