|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: My jesteśmy młode damy, lecz o brzuszki się staramy :)
Cytat:
![]() Cytat:
No jest slodki. Jestem na zwolnieniu ciagle i jeszcze nie wiem kiedy wroce do pracy. Dostaje tylko polowe pensji ale mimo to T mnie nie pogania zebym wracala do pracy. Mowi ze damy rade dopoki nie bede gotowa wrocic. I jeszcze dziekuje jak mu sniadanie czy obiad zrobie, bo mowi ze wcale nie musze Oj, zeby kazdy facet byl taki dobry i wyrozumialy
|
|
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
AAA wózek se wybralam chicco urban albo mutsy evo albo xlandera. Poprzednio miałam xlandera i se chwalilam
![]() Tylko mam nadzieję że se powoze niedługo ![]() Pfff ale się nazarlam.. No Ola śpieszcie sie z data, żebyśmy się w kiecki pomiescily ;p ja już mam, lubie gaciami świecić to i tera poswiece haha |
|
|
|
#4203 | |
|
Konto usunięte
|
ma tez on taką przemądrzałą siostrę, lubię ją, ale czasami lubi się wtracac i wkurza strasznie tym. wszystko musi wiedziec itp. takze ona tez pewnie walnie niezly komentarz, także tez trochę nerwów mnie czeka czy chce czy nie, wiem że i tak mi podniesie ciśnienie trochę, nawet jak bd się starała olać.
---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
także nastawiać się na kierunek Radom, odwiedzita te zadupie przy okazji.
|
|
|
|
|
#4204 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Idz, baw sie dobrze, my tu bedziemy czekaly
|
|
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
She Wolf
TZ jeszcze nie wie ze mam @, bo dostalam dzisiaj po poludniu, wczesniej niz sie spodziewalam zreszta hmm takze, jeszcze czekam na jego reakcje. Co do pracy, to wie ze szczerze chcialam pracowac i podobalo mi sie tam, ale nie moge wytrzymac. Widzial jak przez caly weekend cierpialam bo jak wrócilam w piatek to juz czulam ból. Jak na prace w fabryce to calkiem fajnie, spokojnie, ludzie wyluzowani, agencja tez wporzadku bo nawet sie nie oburzyli ze ledwo zaczelam i nie chce juz pracowac, albo ze sciemniam. TZ powiedzial, ze mam isc do lekarza, bo to nie moja wina ze mnie boli. Edytowane przez Talantea Czas edycji: 2014-09-02 o 18:23 |
|
|
|
#4207 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przestań tak myśleć nawet! Bezuzyteczna to może być wiedza ![]() Co lekarz powie to nie masz co gdybać tylko musisz pójsć i się dowiedzieć ![]() Cytat:
![]() Kurczę adopcja... Mój to nawet nie chce słyszeć tego słowa ![]() Cytat:
![]() Każda z nas ma takie same dylematy O czym Ty mówisz! TŻ nie dlatego się zdecydował żeby później odpuścić! A równie dobrze (czego nie zyczę!) może być tak, ze to coś z jego winy także się nie przejmuj takimi rzeczami bo szkoda nerwów! ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
Cytat:
Za mnie spal ta zebre co zjadłam ![]() Cytat:
![]() Se jeszcze wszystkie powozimy ![]() Tylko chociaż do Oli se nowe gacie kup Cytat:
Właśnie mi teściowa wieści przyniosła, że po wsi chodzą newsy że mamy dziecko ![]() Chętnie odwiedzę bo byłam tylko 1 raz
|
|
#4208 |
|
Konto usunięte
|
Niunia, nie masz czego żałować :P
![]() a adresy Wy mi priv podacie :P Kaja, bardziej zrobimy przyjęcie niż wesele, ale raczej gdzieś w tych rejonach bd . ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- ja to już miałam tych dzieci , że ho ho... nawet zakopałam jedno w ogródku. taka ze mnie matka wyrodna.. ludzie to maja wyobraźnię |
|
|
|
#4209 |
|
Zakorzenienie
|
Niunia2011
dzieki bedziemy pewnie dalej próbować, bo TZ nicnie mówił ze nie jak do tej pory, mimo, ze nie pracuje juz. Powiedzial ze i tak nie spodziewal sie ze dlugo bede pracowała. no ten to dopiero we mnie wierzy, mialam szczere chęci
|
|
|
|
#4210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nie wiem, nie wiem ![]() Ludzie mają pomysły bez kitu A teraz czy chcesz czy nie chcesz to będą gadać że wpadka więc tym bardziej trzeba to olać U mojego TŻ brata była wpadka 2 lata po slubie i wszyscy o tym wiedzą także tego... ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
Jak kocha to poczeka- jak widać działa w dwie strony
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam problem z tym ze biore cos za bardzo do siebie i jestem bardzo krytyczna wobec siebie :<
|
|
|
|
#4212 |
|
Konto usunięte
|
no na przyjęcie też
to chamskie zaprosic kogos na ślub a na przyjęcie nie, zwłaszcza jak jedzie spory kawałek. ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- w d. mam co będą gadali. ważne że będzie dzidziuś
|
|
|
|
#4213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widać, że masz niską samoocenę nawet mówiąc to, że myślisz, że TŻ oleje sobie starania. Spróbuj coś zrobic dla siebie- fryzura, make up, ubranie. Albo wyjdź gdzieś z jakąś kolezanką. Takie rzeczy zawsze dają kopa do działania Cytat:
To najważniejsze
|
|
#4214 |
|
Konto usunięte
|
nie no, jak nie chcecie, to nie bd zmuszała :P
|
|
|
|
#4215 |
|
Zakorzenienie
|
Niunia2011
Gdybym ja miala jakas kolezanke :< jestem samotna, mam tylko TZ-ta dlatego wygaduje sie na wątku. Ogólnie ludzie dziwnie mnie odbieraja, za pewna siebie malo dostepna osobe mimo, ze taka nie jestem bądz nie chce być. Mój szef gdzie pracowałam mówił, ze jestem najbardziej ciezko pracującą osoba jaką zna. Ja juz nie wiem kim jestem, co robie i co mam zrobić. Depresyjne mysli powracaja jak bumerang. Gdyby ja byla bardziej stabilna emocjonalnie moze juz wiecej bym miala w zyciu. Czuje jakbym traciła kolejne lata i nic nie osiągnełam. Chcialabym pojsc do szkoly na grafike komputerową ale boje sie ze tylko zmarnuje kolejne lata, szkole sie sama. TZ mowi zebym cos ze soba robila, wpadam w panike, boje sie ze bedzie chcial mnie zostawic bo jestem jaka jestem. (moj ex mnie zostawil z tego powodu) wiem, ze gdybym pracowala przez te 3 lata to juz dawno bysmy mieli na wszystko co chcemy miec. TZ mi to przypomina ostatnio dosc czesto...ehh zaraz tutaj cała moja biografie napisze. Jak mam dola to duzo pisze. |
|
|
|
#4216 |
|
Konto usunięte
|
ja tez mam jedynie Tza ... tak to też tylko forum.
lubię rozmawiac z ludzmi, poznawać ich.. z kontaktami z ludzmi nie mam kłopotu, a co do osiągnięć - mimo, że sama sie wychowalam, zdołałam zbudować związek, pracować na nas, podejmować jakieś decyzje, poważne - wspólnie - nieraz mam naprawdę złe myślenie. przez to co przeszłam . choćby się chciało, nieraz nie da się nie myśleć. po prostu pewnych rzeczy nie zapomnisz do końca życia. wtedy tak leżę, łzy mi lecą i myślę, że jestem do niczego, że dałam się tak traktować, że dałam się skrzywdzić... do bani to wszystko. ale zazwyczaj TZ szybko zauważa problem i bardzo mi pomaga... |
|
|
|
#4217 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie to że nie chcemy tylko nas wszystkie sprosić to parę osób dodatkowych będzie
![]() Cytat:
![]() Od tego tutaj jesteśmy Widać, że masz pesymistyczne podejście do życia. Od razu zakładasz, że coś się nie uda albo że wszystkie nieszczęścia to twoja wina! Nie możesz tak się zadręczać To na prawdę prowadzi do jeszcze większego zdołowania! Zobacz! My mieszkamy w pl, mój mąż zarabia raz lepiej raz gorzej, ja nie pracuję, mieszkamy z tesciami, jestem chora-mam problemy z zajsciem w ciąże, bez kredytu nie mamy przyszłości i co?! Mam się teraz załamać zostawić TŻ żeby znalazł sobie lepszą babkę z umiejętnościami, z hobby, z dobrze płatna pracą i taką która bez problemu da mu dziecko??? No niestety.... Trzeba się jakoś brać w garść i walczyć o to co chce się osiagnąć Wiadomo, że przychodzą doły i nie chce już się starać, mówię mu żeby mnie zostawił bo się nie nadaję itp Ale przecież się kochamy i chcemy być razem. Resztę da sie poukładać tylko po prostu trzeba umieć żyć dla siebie i ze sobą. Może nie wszystko przyjdzie od razu czy w odpowiedniej kolejności ale na wszystko po woli jesteśmy w stanie zapracować- trzeba trochę samozaparcia
|
|
#4218 |
|
Konto usunięte
|
rozbawiło mnie to trochę
![]() http://demotywatory.pl/4383026/Gdy-n...o-Twojej-pracy |
|
|
|
#4219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Każda z nas łapie doły i ma różne sytuacje w życiu ale trzeba się z tego jakoś pozbierać i iść na przód Ola no nie mogę sobie darować, że niby mieszkamy tak blisko a zarazem tak daleko Już byś miała koleżankę z osiedla
|
|
#4220 |
|
Konto usunięte
|
Niunia, jakoś damy radę
![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- tak sobie myślę żeby moze w połowie drogi się ustawić, żeby TZ nie jęczał że daleko :P |
|
|
|
#4221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mój czy Twój?
|
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny podbudowałyscie mnie
![]() Zapomniałam juz ze inni mają jeszcze gorzej i potrafia zyc szczesliwie. Mozliwe ze za bardzo sie martwie, powinnam wyluzowac i zobaczyc co zycie przyniesie, tylko ze ja potrafie czekac bardzo dlugo zamiast brac sprawy w swoje rece. |
|
|
|
#4223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na poczatek czas zacząc myśleć pozytywnie a nie same pesymistyczne myśli i negatywne nastawienie + myślenie, że TŻ Cię oleje... Masz na zachęte Musisz się poprawić
|
|
#4224 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko ze ja jestem zwykle pozytywna osoba , czasami przychodza te czarne chmury i psują mi moje nastawienie. To mój TZ jest realista pesymista wiekszosc czasu i to ja mu mówie ze wszystko bedzie ok xD najprosciej to kogos pocieszyc niz samego siebie....
TZ tez tak mówi,. ze gdzie by znalazł drugą taką jak ja. Ja mu mówie, ze pewnie by chcial taka dlugonoga piekna laske a nie takiego grubego kurdupla jak ja. a on na to, ze pewnie bedzie wredna i nie bedzie umiala gotowac to po co mu taka jak ma idealna dla niego mnie... ten to prawi komplementy. Edytowane przez Talantea Czas edycji: 2014-09-02 o 19:32 |
|
|
|
#4226 |
|
Konto usunięte
|
Niunia, wyczaiłam na google maps że miałabyś 53 km do Pulaw. najpierw na Bełżyce potem na Bochotnicę i na Puławy. tak najprościej
|
|
|
|
#4227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie mam daleko ![]() Dokładnie 53 Cytat:
![]() Widzisz jaki świetny facet!!! A Ty się boisz że Cię zostawi Gdzie znajdzie drugą taką wymarzoną kobietę Cytat:
TŻ mówi, ze mnie nie puści ale to nie jest kategoryczne nie więc pewnie mnie puści
|
|
#4228 |
|
Rozeznanie
|
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee elp !!!!!!!!!!!!!!!!
już nie wytrzymuje z tymi cyckami, ryczę z bólu, weźcie je daleko ode mnie, BŁAGAM!
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
Znam Twój ból, ja ryczałam wczoraj w pracy i w domu z powodu bólu barku :<
moze masaz pomoze? |
|
|
|
#4230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już po nie lecę do uk ![]() Dobra ja się zmywam bo TŻ mnie zaraz oskalpuje, że tyle przed kompem siedze Nie moge pozwolić, żeby dzisiaj sie obraził ![]() Stosunkowej nocy Kobity
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.

Oj, zeby kazdy facet byl taki dobry i wyrozumialy

Mój to nawet nie chce słyszeć tego słowa
Żona męża swego...

To na prawdę prowadzi do jeszcze większego zdołowania!
Wiadomo, że przychodzą doły i nie chce już się starać, mówię mu żeby mnie zostawił bo się nie nadaję itp Ale przecież się kochamy i chcemy być razem. Resztę da sie poukładać tylko po prostu trzeba umieć żyć dla siebie i ze sobą. Może nie wszystko przyjdzie od razu czy w odpowiedniej kolejności ale na wszystko po woli jesteśmy w stanie zapracować- trzeba trochę samozaparcia