|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
laski...
powiedzcie mi.. w jakim programie otwiera się wam ta oferta netto?? ostatnio miałam formata i nic nie mam na tym komputerze !!
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
#1742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A otwiera sie przez program do otwierania plikow Windowsa. A niektore katalogi pdf otwieraja sie przez Adobe Photoshop Reader.
|
|
|
#1743 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynkiiiiiiiii, była już może jakaś recenzja tego nowego scrubu do mycia ciała z serii Clearskin? Na KWC jeszcze go nie ma, a tu nic nie odnalazłam...
|
#1744 |
|
Wtajemniczenie
|
ups
... Mam podgląd fakturki i z tą serią Anew Clinical jets niestety tak jak mówiłyście - jeden za jeden
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze... miałam tylko tydzień na uzbieranie zamówienia.... hih... bo dopiero od tygodnia mam podpisaną umowe
No więc na pierwszy termin kampanii (i pierwszy w mojej karierze ![]() ) uzbierałam 352,40zł zamówienia... To mało czy dużo jak na początek? Jak wy zaczynałyście??? Aaaa juz nie moge sie doczekać kiedy odbiore paczke.... sobie poczekam... a narazie zakochalam sie w wersji demo normalnie strace na niej chyba całą kase... Buźka |
|
|
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
|
tak, chodziło mi o internetową
![]() Cytat:
o to bardzo proszę, bo chodzi mi właśnie o ten z color trend teraz zauważyłam ze tam są dwa z CT, i mi chodzi o ten nie mrozony, tylko o ten perła i opal , o to czy ktoś go nie widział, czy jest taki jak na zdjęciu? Ale nad mrozonym tez sie kiedys zastanawiałam więc możesz pstryknąć fotę
|
|
|
|
|
#1747 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj składałam zamówienie z 9 na 1 termin.
Dzisiaj mam podgląd fakturki. Z internetowej zamawiałam tylko balsam z owsem, który przyjdzie ![]() Nie mam żadnych braków, a zamawiałam m. in. tusz pełnia rzęs czarny full speed intense zestaw podróżny pro wild woda toaletowa galaretka pod prysznic wiśnia i gałka muszkatołowa tonik matujący zielony korektor antybakteryjny żel do higieny intymnej x2 esencja doskonałości ( w cenie regularnej) żel pod prysznic cool rush szminka ucr frozen rose po tym jak koleżanka zamówiła spray mango i bardzo go zachwala ja postanowiłam zamówić dla siebie: balsam mango passiflora spray mango passiflora próbki lasera na popękane naczynka na nogach Noi przyjdą dwie rzeczy, każdej z Was chyba też przyjdą z planet spa
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i neistety ma w swoim skłądzie chyba alkohol więc nie jest zalecany do suchej skory i codziennego stosowania...
|
|
|
#1749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pomogła mi moja liderka i dołożyła od siebie do 150 żł żebym mogła otrzymac prezent z TPS moim zdaniem to bardzo duże zamówienie uzbierałaś k9 jest moją trzecią kampanią i jak narazie najlepszą bo miałam zamówienie na ponad 500 zł uważaj bo to naprawdę wciąga witamy Cię serdecznie w gronie avonomaniaczek i na naszym forum mam nadzieje, ze będziesz z nami tu dyskutowac chętnie
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie avon nas zmotywowal dajac te 6 jkosmetykow z serii spa mogliby robic tak czesciej
![]()
|
|
|
|
#1751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a były kiedyś już podobne promocje czy nie bardzo? ciekawe co będzie od k11 za niespodzianka...
|
|
|
#1752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i to jak
|
|
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie zaraz ktos na mnie nakrzyczy
![]() Bedzie dzis k12?
|
|
#1754 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Przeglądnęłam właśnie ofertę netto 10. Całkiem niezła. Zainteresowały mnie:
- etui na biżuterię (śliczne) - lśniące szminki Shine Supreme (mam Mauvelous Shine i bardzo ją lubię) - kuferek Alternative (już od dawna mi się podoba) - kosmetyczka Arabian Glow (na drobne kosmetyki) - kosmetyczka Nail Expert (na lakiery do paznokci i tego typu rzeczy) - żel Cukier&Orzech Włoski (lubię ten zapach) A wam polecam bransoletkę Doily. Mam brązową i jest śliczna. Problem w tym, że dalej nie mam pracy, więc znów będę musiała ograniczyć się do minimum :/ A co do promocji Spa (te 6 kosmetyków) to bardzo się na nią cieszyłam i myślałam, że nie będzie żadnego problemu z uzbieraniem tak małych zamówień, ale tak się złożyło, że w tym czasie się wyprowadziłam i nie mam klientek. Szkoda. Bardzo lubię kosmetyki Planet Spa. |
|
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
najwcześniej będzie jutro wieczorem...
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie pamietam jaki byl w tamtyum roku
ale wtedy mniej interesowalam sie moim kochanym avon a teraz w wakacje to glowny temat moj![]() jestem konsultantka prawie poltora roku![]()
|
|
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1761 |
|
Doncia
|
|
|
|
|
#1762 |
|
Konto usunięte
|
A ja z nadzieją czekam dzisiaj na paczkę
|
|
|
|
#1763 |
|
Adwokat diabła
|
Dostałam dziś fakturkę i zero braków (chociaż raz
) Wcześniej zamówiłam sobię księgę piękna i mogę stwierdzić że jest nawet ciekawa ![]() Oto moje skromne zamówienie: *WODA LITTLE BLACK DRESS *KOLEKCJA BIZUTERII TALINE *MESKI ZEL/MYCIA CIALA I WLOS x2 *MESKI KOJACY BALSAM/GOLENIU *CRYSTAL AURA EDP Z SERDUSZ. *MESKI KREM NAWILZ./TWARZY *FW ODSW.DEZODORANT/STOP *ZEL/PRYSZ.RE-CHARGE 500ML *NE WZMAC.ODZYW./PAZNOKCI (for me )*PLYN/KAPIELI SOCZ.ARBUZ i oczywiscie masa literatury orazSPA NAW.MASECZKA/TW.Z OLIW SPA ZEL KAPIEL.Z OLIWKA ![]() podoba Wam się ta CRYSTAL AURA? Bo mi nie za bardzo, za słodka jak dla mnie..
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4797096]A ja z nadzieją czekam dzisiaj na paczkę
[/quote]reeva czy moze jestes dniem A i masz termin na jutro??bo ja tak i czekam z nadzieja ze paczke dostane dzien wczesniej ![]()
|
|
|
|
#1765 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez dostalam tylko jedna ulotke
|
#1766 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1767 |
|
Konto usunięte
|
Tak, jestem A i zawsze dostaję dzień wcześniej ale ostatnio było wieczorem a ja chciałabym zaraz, bo balsam do opalania wzięłam i chcę nogi wystawić przed domem na słońce
|
|
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
hiih a powiem ci ze to tak jest ze jak sie nie czeka na paczke t przyjdzie zawsze duzo wczesniej a jak sie czeka to zdazalo mi sie ze byla dopiero po 21
|
|
|
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma mnóstwo maleńkich srebrnych i lekko różowych drobinek.a co do tego drugiego to wiem tylko tyle, że ma różowawy połysk. drugi z tej serii miał odcień niebieskawy. |
|
|
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.

... Mam podgląd fakturki i z tą serią Anew Clinical jets niestety tak jak mówiłyście - jeden za jeden

normalnie strace na niej chyba całą kase...

mam nadzieje, ze będziesz z nami tu dyskutowac chętnie 

oraz