|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3212 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3213 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII
studia wszystko zmieniły Cytat:
mnie to raczej nie spotka, bo chodzę zazwyczaj na babskie imprezy.. więc gorzej, bo moją ofiarą może paść koleżanka z grupy
|
|
#3214 |
|
Zadomowienie
|
moja matulka ma coś ostatnio dziwnie dobry humor i pewnego dnia rzuciła 'idź sobie na sklepy, kup co chcesz, a ja Ci oddam pieniądze'. Nie doceniała moich możliwości
![]() No więc do mojej szafy przytuliłam pudrowy sweterek, czarne rurki, taką bardziej elegancką koszulę, ramoneskę z ekoskórki (nareszcie upolowałam taką, która mi się podoba ) plus taka codzienna bielizna- skarpety, gatki, stanik. No to tak w sumie jestem w połowie mojej wishlisty Ano i kupiłam rzeczy na egzamin, tj kredki, farby, pędzle, etc etc, teraz cały pokój mam zawalony tym (dosłownie!). Ale jestem szczęśliwa, bo lubię się babrać w takich sprawach
|
|
#3215 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
niech moja mi powie coś takiego przyniosę wtedy do domu wszystko co mi się podoba i pragnę mieć ![]() pokażesz sweterek i ramoneskę w klubie? zaciekawiłaś mnie, co prawda kurtkę mam, ale jakiś sweterek bym przytuliła kiedy mamy trzymać kciuki?
|
|
#3216 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Czok, widzę że szykujesz wyprawkę pełną parą
|
|
|
|
|
#3217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
Technik logistyk
Sama jeszcze nie wiem co chcę robić. Wyniki matur poprawkowych 12 września - wtedy zdecyduję
|
|
#3219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale tego z kolegą to typowo, nadal nie pamietam. W ogóle mi się taki obraz nie pojawia w głowie. Dopiero rano mi koleżanki powiedziały a minę to miałam typowo --> no i podobno zaraz po tym pocalunku poszłam bełtać a sam fakt właśnie wydarzył się przed drzwiami do łazienki gdzie pewnie szłam w wiadomym celu ![]() Cytat:
![]() Fajnie Jak będziesz mieć chwilkę czasu to mozesz cyknąć jakieś fotki ![]() Ja na mojej wishliscie po wyplacie mam poki co białe rurki i dżinsową koszulę. Może jeszcze pikowane slip-ony... I kurtkę ale to już za hajs matki baluj
Edytowane przez minthema Czas edycji: 2014-08-31 o 23:14 |
||
|
|
|
#3220 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sweterek taki basicowy z h&m'u, ale za 4 dyszki i taki śliczny kolorek to aż żal nie brać a ramoneska taka, szukałam wszędzie jakieś bez tych wszystkich pierdółek, zameczków, gnieceń, ćwieków, czegokolwiek, i ta się w miarę nadała Tylko teraz muszę się przyzwyczaić do takiej krótkiej kurtałki, bo tak to zawsze w trenczu zasuwałam.pojutrze mam pierwszy egzamin ale wyniki będą w piątekgorzej będzie jak ja się tak napalę, a nici z tego wyjdą
|
|
|
#3221 | ||||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
aj tam miasto, w dużej mierze to zasługa studiów ![]() polecam Cytat:
jeszcze trochę czasu masz ![]() Cytat:
druga część mnie rozje.bała Cytat:
moja ciągle marudzi, że to co jej się podoba, nie podoba się mi.. i na odwrót więc znam ten problem ![]() kurcze, niby zwykły sweterek, ale taki fajny, muszę zaatakować mojego h&m'a, bo ja w ogóle nie mam nic w tym stylu ramoneska super to trzymam kciuki mocno
|
|
#3222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, dobrze ale ja zawsze kulturka, albo miska albo muszla, nigdy nie było pawia na podłogę, drugą osobę czy do torebki U mnie dokładnie to samo. A ile razy się zdarzyło, że namówiła mnie na coś co mi się niespecjalnie podobało a jej bardzo i potem założyłam to max kilka razy ![]() Te sweterki są bardzo często w lumpeksach ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:00 ---------- Poprzedni post napisano o 06:55 ---------- W ogóle ale przed chwilą zaliczyłam zonka, ide na autobus a ten przyjeżdża 5min wcześniej byłam za daleko żeby zdążyć, myślę "zaje.biście, nie zdążę na autobus do pracy i mam wypłatę z jednego dnia w plecy" - nie wpadłam na taki super pomysł, że wszedł nowy rozkład od 1 września na szczęście teraz mam trochę późniejszy którym zdążę dojechać na dworzec autobusowy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3223 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
będzie dobrze, powiadam
|
|
|
|
|
#3224 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja przed wyjazdem muszę pójść na jakieś skromne zakupy.. tylko, że za hajs matki, bo jak ruszę to co mi zostało z wypłaty to nie wystarczy mi na wakacje ), ze 3 basicowe bluzki na ramiączkach, jakaś maxi, trampki i kapelusz na plażę, swoją drogą, wiecie gdzie taki dostanę w miarę rozsądnej cenie? ![]() Cytat:
|
|
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
przefarbowałam się na brąz
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3227 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
ja z takimi rzeczami mam tak, że założę raz albo wcale, a potem przerzucam po szafie ![]() u mnie w lumpach wszystko co lepsze to od razu przebrane baby latają jak walnięte, wystają pod lumpami w dzień dostawy, jak nawiedzone ![]() pokazuj się
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
pokazałabym się, ale na zdjęciach ten kolor wygląda na jasny brąz, a na żywo to bardzo ciemny zimny brąz
![]() ale bez paniki do października mam nadzieję znowu będę blondynką albo nawet jutro znając mnie
|
#3229 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wiadomo że nie majątek ale zawsze więcej niż kilka zł w lumpie ![]() Moja mi skrzeczy, że mam tyle ciuchów a ciągle chcę jeszcze. Chyba nie wie co mówi, połowa to rzeczy po domu a 3/4 z rzeczy po domu nie nadają się nawet do domu Cytat:
![]() a tak btw dzisiaj założyłam swoje pierwsze konto bankowe ![]() czuję taką dumę że musiałam się tym tutaj pochwalić
|
|
#3230 | |
|
Zadomowienie
|
ja też z chęcią zobaczę
![]() Cytat:
a starsze rzeczy zalegają gdzieś na dnie, ale jednocześnie żal mi ich wyrzucać, bo 'a może jednak się przyda' a najgorsze, że ja mam takie etapy- raz podobają mi się bardziej kobiece ciuszki, raz bardziej na luzie, czyli w szafie totalny misz masz i w sumie nic konkretnego ![]() mi się udało upolować parę fajny ciuchów w lumpie, ale ogólnie nie mam na to nerwów, zwłaszcza że przy mojej posturze to wszystko wielkie :< a tak btw. to wróciłam i tak sumie śmiech przez łzy trochę ps. nigdy nie pakujcie się w związek na odległość. Masochizm
|
|
|
#3231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) co dopiero widzenie się raz na jakiś czas. Rozumiem że wróciłaś od niego? Opowiadaj
|
|
#3232 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
u mnie w sumie rzucają się na wszystko, łapią 15 wieszaków i latają po kątach żeby oglądać, przymierzać, a potem wypier.dalać te ciuchy gdzie popadnie nie mam nerwów do lumpeksów skąd ja to znam i gratuluję założenia konta, wzruszająca chwila Cytat:
u mnie ten etap kobiecych ciuszków kończy się w głowie, bo ja nie nosze sukienek ani spódniczek ![]() też nie mam na to nerwów, z resztą dla mnie nawet zakupy w sieciówkach są męczące za to w lumpeksie wygrzebałam śliczny szary sweterek w gwiazdki jak poszło? a co do związku, przerabiałam to.. i doszłam do wniosku, że nigdy więcej, a jeśli już to odległość nie większa niż 100 km
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
ugh, jutro wam wstawię
|
#3234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie nawet 40km nie przetrwało Teraz mamy do siebie 5 minut pieszo, myślę, że starczy od razu lepiej
|
|
#3235 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trochę tak smutno mi się teraz siedzi samej i jedyne co nam zostaje to rozmowy przez skejpa etc. No i on bardzo chcę, abym studiowała w Łodzi, dlatego strasznie się boję (albo przejmuję, nawet nie wiem jak to nazwać), że się nie dostanę. I prawdopodobnie będę musiała zostać we Wrocławiu, co aktualnie będzie dla mnie niemałym ciosem w plecy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tak, ostatnio jak się na tych zakupach wychodziłam to też stwierdziłam, że albo mój gust się tak szybko zmienia, albo te ciuchy są coraz gorsze. Już wolę buszować w necie, przynajmniej nie pożera to aż tyle czasu, co realne zakupy. ogólnie to czułam się jak w zoo ja tam wbiłam tak na luzaku, wszystkie prace jeden format A3 gdzieś wciśnięte w torbę, a tam siedzą jakieś 'artysty' prace wielkości mojej ściany w pokoju, siedzą i rozmawiają o balecie (dosłownie
|
|
|
#3236 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Czokou, a wspominałaś coś o filmówce, nie ma tam teraz jakiejś rekrutacji dodatkowej na coś interesującego?
|
|
|
|
#3237 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
dlaczego niby? ciesz się, nie będzie chowania kasy po skarpetach fajnie mieć kogoś tak blisko, ale ja trochę nie rozumiem panikowania, jak się z kimś nie widziało jednego dnia może dlatego, że byłam przyzwyczajona do długich rozłąk, a teraz na nikogo nie czekam ![]() Cytat:
ja sobie chwalę zakupy online tym, że nie przepieprzam wtedy tyle kasy jak pójdę na miasto to zawsze wrócę z jakimś nieprzydatnymi duperelami kupując przez neta bardziej analizuję, czasami trochę żydzę i biorę to co mi jest niezbędne ![]() ja to zawsze miałam wrażenie, że ludzie z asp są trochę odklejeni od rzeczywistości.. nie wszyscy oczywiście, ale większość chyba ma postawę - jestem artystą, boli mnie wszystko, hipsteriada, starbaksy, ajsrony, itp. ale ja to głównie oceniam po pozorach, nie znam nikogo to byłby na asp ale nie umiem inaczej kojarzyć tej uczelni i właśnie mam odwrotnie do Ciebie - nie kojarzy mi się z luzem, tylko to wszystko wydaje mi się takie napompowane..nie dałabym rady na takiej rekrutacji chyba.. raz, że nie wytrzymałabym ze stresu, a dwa nienawidzę być tak oceniana, jakby na mnie wsiadł taki gościu to chyba zaczęłabym dukać, albo bym się speszyła, albo jeszcze gorzej - rozpłakałabym się z tego wszystkiego
|
|
#3238 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czasem to mam ochotę w ogóle rzucić wszystko w piz*u i nie iść na żadną uczelnię, tylko z marszu do roboty i tyle. Przynajmniej sobie człowiek tyle głowy nie truje ![]() Cytat:
ja ogólnie też nie jestem za takim codziennym spotykaniem, ale to trochę inaczej gdy miałabym kogoś tu- jednak wiadomo, że w jakiś sposób jest zawsze pod ręką. A tak to tylko Powspominać mogę ja mam tak, że jak wyjdę na miasto i nic nie kupię to ostatecznie wyrzucam hajs na żarcie w ramach takiego 'rozgrzeszenia' za zmarnowany czas i koniec końców na nie chyba więcej wydaję niż na ciuchy. A przy kupowaniu przez neta mam podobnie- wszystko przeglądam, a czy mi się to przyda, a może jednak nie, zbieram koszyk w jakąś ładną, okrągłą i przyjemną dla oka cenę I jakoś nigdy nie miałam uwag co do kupowania w necie, zawsze przychodziło to co chciałam i dobre rozmiary.no ja myślałam, że te wszystkie żarciki o hipsterach z asp już się przeżarły. No ale jednak tacy ludzie jeszcze istnieją No nie wiem, jak chodziłam te paręnaście lat na zajęcia plastyczne (to był kawał czasu, bo z 7-8lat) to spotykałam bardzo fajne, wesołe osoby i jakoś tak w głowie mi pozostało- że są to osoby otwarte, towarzyskie, pomysłowe. Ale nie wydziwiające i ąę. No ja starałam się nie denerwować, bo jeszcze gorzej by to wszystko wyszło.
|
|
|
#3239 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3240 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). Trzeci etap to rozmowa, która w sumie nie wiem na czym konkretnie polega, ale jak to ładnie było ujęte na stronie, 'trzeba dowieść jakieś tezy i ją odpowiednio obronić' (wtf ) i mieć jakieś ogólnie pojęcie z zakresu sztuk (czyli też foto, teatr, film, inne takie śmieci). Matura w ogóle nie jest brana pod uwagę, oprócz tego że musisz ją mieć i tyle ![]() a tak z ciekawości zapytam- jaka odległość was dzieli?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.

) plus taka codzienna bielizna- skarpety, gatki, stanik. No to tak w sumie jestem w połowie mojej wishlisty
przyniosę wtedy do domu wszystko co mi się podoba i pragnę mieć
tak w sumie stwierdziłam, że mam całą szafę do wymiany 

Jak będziesz mieć chwilkę czasu to mozesz cyknąć jakieś fotki
ale wyniki będą w piątek

byłam za daleko żeby zdążyć, myślę "zaje.biście, nie zdążę na autobus do pracy i mam wypłatę z jednego dnia w plecy" - nie wpadłam na taki super pomysł, że wszedł nowy rozkład od 1 września

i właśnie mam odwrotnie do Ciebie - nie kojarzy mi się z luzem, tylko to wszystko wydaje mi się takie napompowane..
Bywa ciężko.