|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VIII
Morganatic - u Ciebie podoba mi się Shalimar PI L'eau, ale może miałabyś coś pod ladą?
Dago - Midnight Poison ![]() Irysko - Tsukimi ale nie wiem, czy oddałabym z nie Samsarę...chowasz tam coś jeszcze?
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
Przypominam się ze swoją zaktualizowaną listą:
Update: Flakony: Kenzo Amour Indian Holi - nowy tester 50 ml w kartoniku testerowym Armani Si - produkt w kartoniku, 100 z minimalnym ubytkiem Clarins Eau des Jardins - 20/30 ml, z kartonikiem Korres Rosewood Blackcurrant Cyclamene (bliźniak YSL In Love Again) - 100 ml z niewielkim ubytkiem, z kartonikiem Yves Rocher Werbena - ok. 100/125 ml, z kartonikiem Yves Rocher Vanille Noire - 50 ml, nowe, zafoliowane Zara For Her EdT - 70/75 ml, kartonik jeszcze w folii Miniatury/odlewki: L'Occitane Vanille & Narcisse - miniatura, nowa Juliette Has a Gun Lady Vengeance - odlewka ok. 5 ml w szklanym atomizerze 10 ml Thierry Mugler Angel - mgiełka do ciała, fabryczna miniatura 5 ml Estee Lauder Sensuous - miniatura z atomizerem YSL In Love Again Fleur de la Passion - połowa miniatury Próbki: Serge Lutens Clair de Musc Thierry Mugler Alien Sunessence Dior Pure Poison Lolita Lempicka Si Lolita Roberto Cavalli Nero Assoluto Praca Candy Florale Repetto EdT Jimmy Choo Flash Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold Calvin Klein Euphoria EdP Roberto Cavalli Exotica Chloe See By Chloe Chloe Love Chloe Guerlain Shalimar Parfum Initial Tous Sensual Touch DSquared2 She Wood Norma Kamali Incense - połowa dużej próbki fabrycznej Diptyque Essence of John Galiano - próbka z atomizerem Byredo Chembur - próbka z atomizerem Frapin Caravelle Epice Montale Aoud Velvet L'Artisan Piment Brulant Micallef Automne Serge Lutens Chergui Komu, komu...? Szukam najchętniej Aliena Eau Extraordinaire, , Angela Eau Sucree, Bottegi Venety, Velvet Orchid Forda... Ale jestem otwarta na propozycje
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2014-09-02 o 18:46 |
|
|
|
#3723 |
|
Konto usunięte
|
W dalszym ciągu mam do oddania
- J'ose - ok. 7-8 ml, - A*men Pure Havane - ok. 3-4 ml, - HP Eau Sensuelle - ok. 3 ml, - HP EDT - ok. 6 ml, - La prairie Gold - ok. 8 ml, - CDG 2 - ok. 4 ml, - Idole de Lubin edp - ok. 1,5 ml, - Michael Kors EDP - 10 ml bez dwóch psików, - Givenchy AoD Le Secret EDT - ok. 1 ml, - My NY DKNY - ok. 8,5 ml, - Prada Candy L'eau - ok. 60/80 ml - tester |
|
|
|
#3724 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3725 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
No tak, teraz doczytałam, że za jakiegoś superłisza.
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
Ile masz Samsary? I co jeszcze byś ode mnie chciała?
|
|
|
|
#3727 |
|
Wtajemniczenie
|
Naanko,
Jestem jakaś ślepa, bo odświeżałam sobie ten wątek i nie widziałam odpowiedzi ![]() Kochana, a czego szukasz ?Shalimara chyba bym nie chciała oddawać za Samsarę, ale moze znajdziemy cos co ja bym łatwiej oddała a Ty akurat szukasz
|
#3728 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
|
|
#3729 |
|
Konto usunięte
|
przypominam się pilnie oddam odlewki:
dkny delicious night miniaturka 7ml organza indecence 5ml e.l sensous 10ml sample plastik 2x5ml la petite robe noire edp 5ml venezia L.Biagotti 10ml sample 2x5ml kenzo TIGRE 9ml-plastik organza edp 5ml szkło +5ml plastik dior TENDRE 25ml szkło JPG clasique edp 9ml flaszki/; shalimar edp 30/13ml dior pure poison 50/35ml-R dior hypnotic 30/27ml-R ysl cinema 35/30ml ze swoich flaszek mogę tez zrobić odlewki (nie mam sampli) -alchimie rochas -za shalimara i anioła -dune -trussardi donna -naomagic -l.b. Venezia -bottega venetta edp -chloe -emporio city glam -kenzo słoń w ilości do uzgodnienia chetnie zamienie powyższe na : Shalimar EDP Shalimar ode de vanilie ,madagaskar i inne jego wariacje Shalimar Initial EDP Angel EDP ,EDT, -- (LA Rose-bardzo) Lalique le perles de lalique-miałam odlewkę i chętnie Bijan equsite edp Signiorina eleganza edp Samsara Hayati arabian Oud i ogoniaste zapachy oudy,kadzidła za męskie; Bottega Veneta Pour Homme Armani emporio kenzo pour homme zielony stary chanel bleu i jakies inne ciekawe mocne ,ogoniaste Edytowane przez 201709081028 Czas edycji: 2014-09-02 o 19:01 |
|
|
|
#3730 |
|
Rozeznanie
|
Szukam lancome la vie est belle!!
|
|
|
|
#3731 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobają mi się: Annick Gontal Songes - ok. 7,5 ml Michael Kors Michael Kors - 9,5 ml Mauboussin Mauboussin - 10 ml Rasasi Roohey Tehbak - 9 ml Nike 5th Element - 8 ml Może dobrałabyś coś jeszcze? |
|
|
|
|
#3733 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wybierz sobie dwie odleweczki z czterech zaznaczonych i do tego 5th Element |
|
|
|
|
#3734 |
|
Zadomowienie
|
wymienię:
1. D&G Feminine edt 14/30 z kartonikiem 2. Kelly Caleche EDP 30/100 tester bez kartonika (zasuwany korek z kłódeczką oczywiście jest) 3. Love from New York DKNY EDP 47/48 z kartonikiem (zużycie to dosłownie 1 psik) 4. Ivoire de Balmain miniaturka 5 ml bez oznaczeń i kartonika 5. Fever Celine EDP 35/50 z kartonikiem (tu będę bardzo wybredna) mogę zrobić odlewkę: 1. Opium Orchidee de Chine edt YSL 2. Coco EDP Chanel 3. Eaudemoiselle EDT Givenchy Szukam nieulepnego, słodkiego zapachu z pazurem
Edytowane przez jewerly Czas edycji: 2014-09-02 o 21:43 |
|
|
|
#3735 | |
|
perfumoholiczka
|
Cytat:
|
|
|
#3736 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestem chętna na te dwie odlewki,znajdziesz coś w moich odlewkach za nie? Czegoś konkretnego szukasz ? Zajrzyj do mojego wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=772075
|
|
#3737 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety nie widzę nic w Twoich zapachach, co by mnie interesowało ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3738 |
|
Guerlain Lover
|
Nikt nie chce bombki różanej?
|
|
|
|
#3739 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3740 |
|
Zadomowienie
|
poszukuję rozświetlacza, firma bez znaczenia- najważniejsze dobre opinie
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
|
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
Dużo osób by chciało, ale nie ma odwagi zaproponować swoich marności
|
#3742 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Hahaha, dokladnie o tym samym pomyślałam.
|
#3743 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym chciała Bombkę, nie mam bombki edt, ale spytam jakich zapachów szukasz
?Naanko, zaraz odpiszę na PW
|
#3744 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nowy rozświetlacz w pudrze Dolce & Gabbana The One gdybyś była zainteresowana to zapraszam i brozner rozświetlający The Body Shop w pędzlu,również nowy. Siakieś zbiorowe myślenie nas dopadło czy jak
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-09-02 o 22:04 |
|
|
|
|
#3745 | ||
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
|
|
#3746 |
|
Zadomowienie
|
Tak jak dopisałam w swoim poście: interesują mnie zapachy słodkie (ale nie za bardzo) i z pazurem. Poszukuję próbek/odlewek/flakonów: Carnal Flower Frederic Malle Portraid of Lady F. Malle Musc Ravageur F. Malle Meharees L'Erbolario Dolcelisir L`Erbolario Sahara Noir T. Ford Oud et Santal St. Dupont Oud et Rose St. Dupont St. Dupont pour Femme Intense Eaudemaiselle Bois de Oud Givenchy Patchouli Micallef Hiver Micallef Lady Vengeance i Vengeance Extreme JHAG David Yurman Limited Edition F.KURKDJIAN Pluriel féminin F. KURKDJIAN Lumiere Noire pour Femme BRECOURT Haram Firs Love, Birmane EDP (!!!), Van Cleef Van Cleef&Arples Madness Chopard ale jestem otwarta na inne propozycje
|
|
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
Oddam Euphoria Gold -odlewkę 10ml bez kilku psików.
Niestety ale jeszcze żadna euphoria mnie nie polubiła na tyle, żeby rozwinąć się w przyzwoitym kierunku ![]()
|
#3748 |
|
Konto usunięte
|
kto chce mi oddać Bijan, Exquisite
|
|
|
|
#3749 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Może ja. Ale jak wiesz potrafię marudzić.
|
#3750 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.

ale nie wiem, czy oddałabym z nie Samsarę...chowasz tam coś jeszcze?

?

a tak mi znowu przypasił