Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVIII - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-02, 20:18   #151
201605301111
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVIII

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Zależy co masz na myśli mówiąc stare :P bo ja wiem, że takie mylenie rozmiarówki trwa już kilka lat. Możliwe, że to też zależy od kroju danej rzeczy ale rozmiar rozmiarowi nie jest równy. Ktoś przymierzy 34 w Reserved i jest luźny a w Tally Weijl się nie zmieści

Raczej nie, ten model spodni był 'dziwny' bo reszta spodni była luźna.
bershka tak bardzo zaniżona ;-;
(tak sobie mówię, bo mi się tam odwłok nie mieści w eskę)
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 20:22   #152
Raczyna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
obawiam się, ze tyłek Hani XS w sieciówce typu HM/Reserved/Zara mieści sie idealnie w 44.... znam dużo podobnych tyłków
zawiść przemawia przez Twoje usta...
Raczyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 20:24   #153
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
bershka tak bardzo zaniżona ;-;
(tak sobie mówię, bo mi się tam odwłok nie mieści w eskę)
Ja się nie mieszczę w BSK i Pull&bear w spodnie S, tylko w M które odstają mi na kilometr w pasie

A dodam, że ważę 49kg i mam 90cm w biodrach
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 20:24   #154
kimkimmy
Rozeznanie

Tak sobie przegladam chwilę FB oleski no i wygląda na to, że na przestrzeni ostatnich 2lat jakos tak urosła..może to rozstanie? jakis inny gorszy moment w życiu? i teraz ciężko jej nad tym zapanować.
kimkimmy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 20:27   #155
PannaMadzia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Ja się nie mieszczę w BSK i Pull&bear w spodnie S, tylko w M które odstają mi na kilometr w pasie

A dodam, że ważę 49kg i mam 90cm w biodrach

dokładnie, żeby zmieścić się w ESke w Bershka trzeba byc naprawde filigranowa kobieta, tak myślę

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Cytat:
Napisane przez kimkimmy Pokaż wiadomość
Tak sobie przegladam chwilę FB oleski no i wygląda na to, że na przestrzeni ostatnich 2lat jakos tak urosła..może to rozstanie? jakis inny gorszy moment w życiu? i teraz ciężko jej nad tym zapanować.
też tak sobie tłumaczyłam jak się powiększałam z tygodnia na tydzień... po prostu musi być silna wola, nie otwierać lodówki, ruszyć dupsko do biegania i zostawić te tarczyce i inne takie w spokoju
PannaMadzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 20:31   #156
Raczyna
Raczkowanie

jak chcecie naprawdę rozjechaną rozmiarówkę, to przymierzcie coś w Tchibo jak jeszcze chodziłam głównie w 40, to tam 34 było w sam raz

teraz jeszcze schudłam i może być ciężko, chociaż ja tam głównie do biegania rzeczy kupuję, więc chyba dam radę

przy czym w nowej kolekcji są fajne kurtały....
Raczyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 20:31   #157
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
Rozumiem wybór zmalowanej, sama na trening smigam w podobnych dresach, bo są wygodne i uważam, że to nie rewia mody, ale po co robić sobie z tym zdjęcia? No tak, świat musi wiedzieć, że ćwiczę.
A tak w ogóle, nie rozumiem dorosłych kobiet w koszulkach z Bambi, Kubusiem Puchatkiem itp . http://instagram.com/p/sZtbSCw70j/?modal=true

ja też tego nie czaję Chociaż jak widzę takie koszulki w sklepie to neikiedy wyglądają uroczo, ale jak pomyślę, że miałabym w tym chodzić to jakoś tak... nie.

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość

Ja nie mogę znieść zapachu ich kosmetyków. Dla mnie to jakbym posmarowała się likierem czekoladowym.

Jajajamajka Palmers ma też linie bezzapachową
http://www.aptekagemini.pl/palmers-c...owy-250ml.html

Edytowane przez Ciemna163
Czas edycji: 2014-09-02 o 20:33
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-02, 20:32   #158
anjia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PannaMadzia Pokaż wiadomość

też tak sobie tłumaczyłam jak się powiększałam z tygodnia na tydzień... po prostu musi być silna wola, nie otwierać lodówki, ruszyć dupsko do biegania i zostawić te tarczyce i inne takie w spokoju
silna wola i ruszyć się i owszem ale jednak lepiej jeżeli ta tarczyca jest to lepiej jej nie zostawiać w spokoju ja się tak zawzięłam i dietka, i bieganie, i ćwiczenia i skończyło się na mega podrażnionym gardle od zgagi. niestety w niektórych wypadkach leki są konieczne. chodze po górach i wciąż ćwicze ale przed każdym większym wysiłkiem tylko tabletki mnie ratują...
Stary 2014-09-02, 20:33   #159
kimkimmy
Rozeznanie

Cytat:
dokładnie, żeby zmieścić się w ESke w Bershka trzeba byc naprawde filigranowa kobieta, tak myślę

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

ja wiem, bo sama to przerabiałam- gorszy moment i przytyłam kilkanaście kg. Teraz z tym walczę, ale upłynęło trochę czas (ok. 3 lat) aż znalazłam ta silną wolę. Może czas oleski jeszcze nie nadszedł na zmiany...tak ooo próbuje to 'rozkminić'
kimkimmy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 20:38   #160
PannaMadzia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anjia Pokaż wiadomość
silna wola i ruszyć się i owszem ale jednak lepiej jeżeli ta tarczyca jest to lepiej jej nie zostawiać w spokoju ja się tak zawzięłam i dietka, i bieganie, i ćwiczenia i skończyło się na mega podrażnionym gardle od zgagi. niestety w niektórych wypadkach leki są konieczne. chodze po górach i wciąż ćwicze ale przed każdym większym wysiłkiem tylko tabletki mnie ratują...
"zostawić tarczyce w spokoju" czyli miałam an mysli aby przestac mowic ludziom, jakim jest sie chorym i biednym bo tyje od tarczycy. az z tej rozpaczy kolejne ciastko wciagne
PannaMadzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 20:51   #161
anjia
Zadomowienie

Cytat:
"zostawić tarczyce w spokoju" czyli miałam an mysli aby przestac mowic ludziom, jakim jest sie chorym i biednym bo tyje od tarczycy. az z tej rozpaczy kolejne ciastko wciagne

a no chyba że tak ) pamiętam jak mnie mój gastrolog wyśmiał jak mu powiedziałam, że jem jak trzeba, sport uprawiam, sie nie stresuje a wciąż mam problemy z układem pokarmowym. powiedział mi wtedy że takie "sterylne" życie nie wszystkim pomaga. dlatego teraz jestem taka rozerwana bo z jednej strony gdzie nie spojrze tam mi mówią żeby jeść zdrowo, często a jak zaczynam tak robić (owoce, warzywa, zero białego pieczywa itp) to umieram na wszystkie możliwe dolegliwości żołądkowe moja waga stoi w miejscu i nic nie moge z tym zrobić. ;/ #jakżyćpaniepremierze? #smutkismuteczki.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-02, 20:51   #162
Trivedi
Raczkowanie

Cytat:

Stary 2014-09-02, 20:57   #163
Mala_Karo
Przyczajenie

Cytat:
a no chyba że tak ) pamiętam jak mnie mój gastrolog wyśmiał jak mu powiedziałam, że jem jak trzeba, sport uprawiam, sie nie stresuje a wciąż mam problemy z układem pokarmowym. powiedział mi wtedy że takie "sterylne" życie nie wszystkim pomaga. dlatego teraz jestem taka rozerwana bo z jednej strony gdzie nie spojrze tam mi mówią żeby jeść zdrowo, często a jak zaczynam tak robić (owoce, warzywa, zero białego pieczywa itp) to umieram na wszystkie możliwe dolegliwości żołądkowe moja waga stoi w miejscu i nic nie moge z tym zrobić. ;/ #jakżyćpaniepremierze? #smutkismuteczki.

Polecam wyeliminować z diety gluten (pszenica! żyto, jęczmien i owies) i lakozę i włączyć do diety duże ilości tłuszczu zwierzęcego, takie prawie Paleo problemy powinnny zniknąć, chociaż na probę.
Mala_Karo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 20:58   #164
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isabelka00 Pokaż wiadomość
Zmalowanej nogi strasznie niekorzystnie wyglądają wtych dresikach....
nie dziwie się Karoli że tak przytyła.... spotkania towarzyskie szczególnie z Oleską zachęcają do jedzenia ....
to może zabrzmieć wrednie ale.. bo ja wiem, mnie by one zniechęcały...
Cytat:
Napisane przez Raczyna Pokaż wiadomość
jak chcecie naprawdę rozjechaną rozmiarówkę, to przymierzcie coś w Tchibo jak jeszcze chodziłam głównie w 40, to tam 34 było w sam raz
to tak jak w c&a

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 21:01   #165
panterarozyczka
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam kolegę, który najpierw mówił wszystkim, że on jest tak bardzo chory, że jeździ non stop na badania i nikomu nie będzie mówił co mu jest, bo to bardzo poważne i nieuleczalne. Potem w końcu wyśpiewał - tarczyca. Nie może jeść tego, tamtego. Nie może pić alkoholu, bo to się kończy śmiercią po czasie i kupował tylko raz na ruski rok Karmi, z dnia na dzień rzucił fajki, bo przecież też się to kończy śmiercią po czasie no i wiecie przy tarczycy nie wolno. Jest dość ogromny (tusza) i mówił, że od tarczycy tyje. Po kilku miesiącach jak go zobaczyłam normalnie dwa razy większy niż przy ostatnim spotkaniu, gdy mówił, że ma tą tarczycę. I dziwnym trafem jego dziewczyna również przytyła. A fakt jest taki, że co chwile była pizza, chipsy i wszelkie śmieciowe papu
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-02, 21:01   #166
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
może krem BB z catrice? mam cerę mieszaną i bardzo fajnie się sprawdza.
A on jest neutralny? Ja raczej się skłaniam w stronę suchej. Mieszana ale w kierunku suchej.
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 21:02   #167
juli_jka
now or never

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
przykro to stwierdzić, ale calkowicie się z tym zgadzam
przecież nie zawsze trzeba coś jeść
Stary 2014-09-02, 21:02   #168
panterarozyczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość

to tak jak w c&a
Zależy która kolekcja co do C&A, ale zgadzam się.
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 21:07   #169
anjia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mala_Karo Pokaż wiadomość
Polecam wyeliminować z diety gluten (pszenica! żyto, jęczmien i owies) i lakozę i włączyć do diety duże ilości tłuszczu zwierzęcego, takie prawie Paleo problemy powinnny zniknąć, chociaż na probę.
eh no właśnie już diete na zgage/trawienie/zaparcia/wzdęcia/niestrawność przerabiałam. mi już nawet orzechy szkodzą. bez glutenu/mięsa/kurczaka itp żyłam rok. zaczęły mi się robić wrzody! 2 października mam wizyte u innego gastrologa więc może on coś poradzi. na razie pomagam sobie siemieniem lnianym i jakoś ogarniam. myślę, że to też wina mojego poprzedniego lekarza bo ładował we mnie leki ile wlezie mimo że nic nie pomagały i ja mu to zgłaszałam. żadnych badań oprócz gastroskopii, krwi i moczu nie zlecił. o skierowaniu do dietetyka nawet nie chciał słyszeć ;/

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość
A on jest neutralny? Ja raczej się skłaniam w stronę suchej. Mieszana ale w kierunku suchej.
wydaje mi się byc neutralny aczkolwiek ja mam problemy z określaniem barw/kolorów. na pewno nie wysuszy bo ja miałam okres kiedy strefa T była wodospadem sebum a poliki suche jak Sahara i krzywdy mi nie zrobił. chyba są ze 3 odcienie. ja mam najjaśniejszy 010 light begie. jutro postaram się wstawić zdjęcie koloru

przepraszam za dwa posty ale nie ogarniam jeszcze tego.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-02, 21:10   #170
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:

widzę, że według Ciebie jest jeden wyznacznik - Ty
nie wszyscy tyją od jedzenia ciastek, nie każdy ma TAK JAK TY miałaś - może trochę otwórz się na ludzi i ludzkie przypadki, nie warto wszystkich do jednego wora wrzucać
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 21:11   #171
201605301111
Konto usunięte

https://www.youtube.com/watch?v=I-xEejA9Ubs

prawie półgodzinny vlog u rozmarzonej <3
Stary 2014-09-02, 21:13   #172
kustraczek
-ist

Cytat:

Rozmarzona powinna w grudniu zrobić ten modny na YT tydzień filmików, miałabyś wspaniały prezent gwiazdkowy
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 21:14   #173
201607131106
Konto usunięte

Cytat:

Nie lubię vlogów u niej... Wolę jakieś hołle, recenzje, to znaczy jak w domu kręci. A czy nie mówiła przypadkiem ostatnio, że nie pokaże nic z koncertu, bo jej prajwyt sprawa i chce zostawić pewne wspomnienia tylko dla siebie?
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 21:16   #174
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagoda29xx Pokaż wiadomość
No co Wy to nóżki XS !! Gdzie L, głupie, wy macie L,XL od wcinania czipsiorów !
http://instagram.com/p/sAhL7XtP31/?modal=true
to jest tak żenujące
Hania - ŁAJ?

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:

twardzielka, ja po vlogu w autobusie rezygnuję

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
smakowy Cornelius <3
Też lubię!
Pijontka

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:
Ktoś napisał o srebrnych meblach GLAMUR:
"
lamaraewa Ojej. Mialam spotkanie pierwszego stopnia z tymi meblami. Powiedzmy, ze sprzedawalam je w jednym ze sklepow w Poznaniu. Sa tragiczne i beznadziejnie wykonane. Haniu mam nadzieje ze nie wydalas na nie majatku bo one sa taniutkie. "

uuuuuuuuuuuuuuups :P
<3
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 21:17   #175
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emmmm Pokaż wiadomość
witajcie kochane, lepiej zaparzcie sobie herbatki, bo przychodzę dziś do was z pytaniem
A tak serio, porada potrzebna. Za kilka dni wybieram sie z weekendową wizytą (pierwszą) do świeżo upieczonych rodziców. Wiadomo, że z pustymi rękami nie pójdę. Dla małego już prezent mam. Ale pomyślałam sobie, że kupię też coś dla mamuśki. [...] Z wdzięcznoscią przyjmę wszystkie pomysły
Ja zafundowałam wizytę na mani i pedi. Koleżanka mówi, że to był najlepszy prezent jaki dostała w tamtym okresie czuła się kobieca i zadbana jak patrzyła na dłonie i stopy

Cytat:
Bershka ogólnie jest nastawiona na młodsze klientki
Stary 2014-09-02, 21:18   #176
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Rozmarzona powinna w grudniu zrobić ten modny na YT tydzień filmików, miałabyś wspaniały prezent gwiazdkowy
tydzień od niej, tydzień od madzika i swięty mikołaj ma mnie z głowy

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Nie lubię vlogów u niej... Wolę jakieś hołle, recenzje, to znaczy jak w domu kręci. A czy nie mówiła przypadkiem ostatnio, że nie pokaże nic z koncertu, bo jej prajwyt sprawa i chce zostawić pewne wspomnienia tylko dla siebie?
potem chyba zmienila zdanie bo się widziała z Pawłem Małaszyńskim i w ostatnich ulubiencach się tym tak jarała że świecila jak żarówka
Stary 2014-09-02, 21:20   #177
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Mistrz !
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 21:20   #178
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
to jest tak żenujące
Hania - ŁAJ?

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

twardzielka, ja po vlogu w autobusie rezygnuję [COLOR="Silver"]

prawie 5 minut, nadal sa w pociągu, rozmarzona zaliczyła juz tykanie kolczyka pod wargą językiem i paluchem i (chyba) żart o Rosjanach, ale nie bardzo rozumiem o co chodziło.

BTW. Tak, pociągi też sa lepsze niż w Polsce <3
Stary 2014-09-02, 21:21   #179
Neonka_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez panterarozyczka Pokaż wiadomość
Ja mam kolegę, który najpierw mówił wszystkim, że on jest tak bardzo chory, że jeździ non stop na badania i nikomu nie będzie mówił co mu jest, bo to bardzo poważne i nieuleczalne. Potem w końcu wyśpiewał - tarczyca. Nie może jeść tego, tamtego. Nie może pić alkoholu, bo to się kończy śmiercią po czasie i kupował tylko raz na ruski rok Karmi, z dnia na dzień rzucił fajki, bo przecież też się to kończy śmiercią po czasie no i wiecie przy tarczycy nie wolno. Jest dość ogromny (tusza) i mówił, że od tarczycy tyje. Po kilku miesiącach jak go zobaczyłam normalnie dwa razy większy niż przy ostatnim spotkaniu, gdy mówił, że ma tą tarczycę. I dziwnym trafem jego dziewczyna również przytyła. A fakt jest taki, że co chwile była pizza, chipsy i wszelkie śmieciowe papu
Jestem pelna podziwu dla osob, ktore na co dzien wpieprzaja smieciowe zarcie. Czasami sama mam ochote, ale po takim seansie np. w macu najchetniej poszlabym spac taka jestem zmulona. A co mowic jesc tak caly czas
Neonka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 21:30   #180
sylwoha
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny a jak zbadalam hormony tsh ft3 i 4 u w normie to tarczyca raczej zdrowa?

Ja sie tak mecze z refluksem ze o mamo ktoras z tym walczy?
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości