Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXIX - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-03, 09:07   #2791
kasia2209
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXIX

Treść usunięta
kasia2209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 09:09   #2792
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilianna90 Pokaż wiadomość
Gdy na sklepie skończą się zdrapki kierownik jest ZOBOWIĄZANY wywiesić taką informację dla klientów na tablicy korkowej.

Dodatkowo jeśli na jakimś sklepie skończyły się zdrapki a na innym jeszcze są i to kierownik rejonu może je dowieść z innego 'swojego' sklepu.
racja z tymi zdrapkami, nie powinny oznajmiać klientom że się skończyły,
co to klienta obchodzi! reklamują się to niech zadbają by było jak mówią w tv np a nie robią nas w bambo

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 09:09   #2793
kasia2209
Zakorzenienie

Treść usunięta
Stary 2014-09-03, 09:10   #2794
lza_slonca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pffe Pokaż wiadomość
To dowiedziałabym się gdzie to zgłosić i wskazała konkretną kasjerkę, która tak robi. Skoro policja nie zadziałała to na pewno są jakieś instytucje, które robią z tym porządek a Pani kasjerka ma plakietkę z nazwiskiem więc można to załatwić
[COLOR="rgb(105, 105, 105)"]dzwoniłam do BOK-u i pisałam. Cisza.[/COLOR]

Dukam po raz 2

start: 97kg
faza I od 16.11. do 24.11
koniec: 91,9kg

start II faza: 92,7 kg
faza II 25.11
lza_slonca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 09:10   #2795
BlueSunshine
Zakorzenienie

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4797946 5]jak ktoś chce kupić to i tak kupi, albo poprosi starszego kolegę, albo żula. Żadna biedronka go nie uchroni. [/QUOTE]

No to poprosi. Kasjerzy maja obowiazek sprzedaży alkoholu osobom pełnoletnim i jeśli moje dziecko poporosi kogoś dorosłego żeby mu alko kupił bo mu nie sprzedadza to będę równie zła, że ktoś dorosły się zgodzi a będzie wiedział, że nie ma 18 lat mnie kiedyś też prosili malolaty poprosiły o kupno pół litra bo podobno dowodu zapomnieli, poprosiłam o legitkę żeby zobaczyć jaki rocznik 13 i 14 latek jak się okazało zabalować sobie chcieli.. jakby się im coś po % stało to miałabym ich na sumieniu. Nie kupuję malolatom % jesli Ty byś kupiła to to Twoja sprawa..

jest u was w B maka żytnia i kukurydziana?
Stary 2014-09-03, 09:11   #2796
lza_slonca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
polacy to lubią na kogoś donosić. skąd macie pewność ze ta osoba nie miała 18 lat?
[COLOR="rgb(105, 105, 105)"]Skąd? No wybacz ale gówniarzerię od siebie z okolicy i ich znajomych znam od pieluch. [/COLOR]

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
Napisane przez navioe Pokaż wiadomość
Wy myslicie, ze jak zadzwonicie na policje to oni przyjada? SERIO?
Szczerze mowiac nie widzę powodu do takiej spiny, może lepiej zajmijcie się swoim życiem niż wpierniczac się w takie pierdoły. Nie macie lepszych tematów do rozmów?
Nie dotyczy Cię, nie chcesz to nie komentuje.

Dukam po raz 2

faza II 25.11
Stary 2014-09-03, 09:11   #2797
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia2209 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
no i tak to jest temat rzeka , ale ważne że czepiamy się kasjerek z biedronki nie wiem skąd w ludziach takie donosicielstwo.Nie lepiej zwrócić na miejscu kasjerce uwagę a nie rozgłaszać wszędzie???no ale ludzie lubią drugim utrudniać życie. smutne

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-09-03, 09:11   #2798
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlueSunshine Pokaż wiadomość
No i czym tu się chwalić młoda damo? że poszalałaś za hajs rodziców i bylaś taaaaka dorosła? nie chciałabym żeby mojemu dziecku poniżej 18 roku życia ktoś alkohol sprzedał i dlatego cieszę się, że kasjerki w mojej biedronce o dowód nawet mnie pytaja czasami i kontroluja sprawę.

wczoraj dorwałam zgrzewkę coli z wanilia i jestem miło zaskoczona bo chociaz do oryginału jej daleko to schłodzona jest całkiem fajna w smaku
Ja się nie chwale bo po pierwsze nie ma czym a po drugie bym chciała się chwalić to bym pisała i wcale nie chodzi o alko.I jak byłam młodsza nie upijałam się do zgona, tylko max dwa słabe piwa nad Sanem i tyle co może Ty nie piłaś jako nastolatka? A może miałaś się za najgrzeszniejszą na osiedlu.
Nie wiem i ja mam to w dupie czy małolatki kupują alkohol czy nie.I skończmy ten temat bo widze, że się nie dogadamy.

Nie jest na szaro bo jestem na tel przepraszam.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 09:12   #2799
kasia2209
Zakorzenienie

Treść usunięta
Stary 2014-09-03, 09:13   #2800
lza_slonca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Towarzystwo zapomnialo jak pijana mlodziez sie pozabijala jakis czas temu?
Pilnujcie swoich tylkow dalej, moze wasz syn czy corka szczesliwym trafem nie zginą przez pijanego nastolatka.
No tu ostrzej było bo sąsiadka córki 2 razy z komendy odbierała stąd takie "DONOSICIELSTWO" i "SPINANIE". Po co komuś mają zrobić krzywdę albo sobie A kasjerki nie bronię. Powinna ponieść konsekwencje. Raz, drugi, trzeci i nauczą się sprawdzać dowody.

Dukam po raz 2

faza II 25.11

Edytowane przez lza_slonca
Czas edycji: 2014-09-03 o 09:16
Stary 2014-09-03, 09:14   #2801
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lza_slonca Pokaż wiadomość
[COLOR="rgb(105, 105, 105)"]dzwoniłam do BOK-u i pisałam. Cisza.[/COLOR]
do prezydenta zadzwoń tyle się dzieję tragedii jak młodzi chcą to i tak znajdą sposób by kupić , proste. np menelowi dadzą 2 zł na piwo a on im kupi flaszkę i co kasjerka też będzie winna ? oczywiście kasjerka z biedronki

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:
No tu ostrzej było bo sąsiadka córki 2 razy z komendy odbierała stąd takie "DONOSICIELSTWO" i "SPINANIE". Po co komuś mają zrobić krzywdę albo sobie A kasjerki nie bronię. Powinna ponieść konsekwencje. Raz, drugi, trzeci i oduczą się sprawdzać dowody.
dlaczego na miejscu nie zwróciłaś jej uwagi?

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-09-03, 09:15   #2802
lza_slonca
Zakorzenienie

Cytat:
no i tak to jest temat rzeka , ale ważne że czepiamy się kasjerek z biedronki nie wiem skąd w ludziach takie donosicielstwo.Nie lepiej zwrócić na miejscu kasjerce uwagę a nie rozgłaszać wszędzie???no ale ludzie lubią drugim utrudniać życie. smutne
Widzę, że w ciąży jesteś..Gratuluję i życzę abyś miała posłuszne dziecko które nigdy w życiu nie tknie papierosów, alkoholu a już nie daj narkotyków. Powodzenia.

Dukam po raz 2

faza II 25.11
Stary 2014-09-03, 09:16   #2803
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia2209 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Dziewczyny ile wy macie lat? Bo mam wrażenie, że rozmiawiam z dorosłymi trzynastkami. Taki 16latek to jest DZIECKO, często bez wyobraźni, bez poczucia odpowiedzialności. Dorosły powinien mieć więcej oleju w głowie, dlatego ci których ja znam nie wsiadają do samochodu po alkoholu. A to ze inni wsiadają, no są tacy, ale w takim razie mam podtykac nastolatkom alkohol pod nos no bo przeciez jak ja nie dam to da zosia?

Smerfetka, ty akurat masz ledwo 18, więc radzę dorosnąc, bo jak widać dowód masz a w głowie pstro.
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 09:19   #2804
lza_slonca
Zakorzenienie

Cytat:
do prezydenta zadzwoń tyle się dzieję tragedii jak młodzi chcą to i tak znajdą sposób by kupić , proste. np menelowi dadzą 2 zł na piwo a on im kupi flaszkę i co kasjerka też będzie winna ? oczywiście kasjerka z biedronki

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

dlaczego na miejscu nie zwróciłaś jej uwagi?
Nie bądź złośliwa bo to Ci kiepsko wychodzi. A skąd wiesz, że nie zwróciłam? W szklanej kuli nie widać? Oceniłaś mnie i wystarczy. Ja do Twojego poziomu się nie zniżę. Mam dziecko i jestem odpowiedzialną matką.

Dukam po raz 2

faza II 25.11
Stary 2014-09-03, 09:20   #2805
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę, że w ciąży jesteś..Gratuluję i życzę abyś miała posłuszne dziecko które nigdy w życiu nie tknie papierosów, alkoholu a już nie daj narkotyków. Powodzenia.
tto nie ma znaczenia , w ciązy czy tez nie , ale chore jest to że zamiast zwrócić uwagę to nie masz tej odwagi tylko dzwonisz bóg wie gdzie by jej problemu narobić.Zwrócić jej uwagę i po problemie , skąd wiesz że jej za to nie wyrzucą z pracy? przez Twoje donosicielstwo.Na sklepie są też kierownicy mogłaś podjeść i powiedzieć o sprawie.A nie żalisz się że BOK cisza boże

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-09-03, 09:20   #2806
JoAnn67
Raczkowanie

a moje dziecię będąc ze mną w poniedziałek na zakupach nabyło atlas historyczny(to tak a propos oferty książkowej) i jest przeszczęśliwa bo twierdzi,że jest super i z nim na pewno zda maturę lody azjatyckie kupiłam za 2,99 ale cenówki na zamrażarce nigdzie nie uświadczyłam. Producty Bio są ale zwiększonego zainteresowania nimi nie widziałam.Ktoś pytał o ser długo dojrzewający.W mojej miejscowości na Podlasiu (Grajewo) jest dostępny bez problemu,więc nie wycofali.Aaa-zdrapki miałam dwie ale:spróbuj ponownie
JoAnn67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 09:21   #2807
gornek
Zakorzenienie

Wchodze a tu od 4 czy 5 stron jeden temat
Z gazetki jesien 2 czesc widze, ze tylko organizer i album mnie zainreresuje, mam nadal ochotę na ramki do zdjec ale w tej mojej biednej biedronce mie było ani sztuki :/ i nie wiem jak z jakoscia.
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 09:22   #2808
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Nie bądź złośliwa bo to Ci kiepsko wychodzi. A skąd wiesz, że nie zwróciłam? W szklanej kuli nie widać? Oceniłaś mnie i wystarczy. Ja do Twojego poziomu się nie zniżę. Mam dziecko i jestem odpowiedzialną matką.
idż zadzwoń drugi raz do BOKU, może będziesz szcześliwsza ,ochronisz napewno świat i swoje dziecko. Tacy właśnie są ludzie , w twarz powiedzieć oczywiście że nie , ale dzwonić donosić to pierwsi.Zakończyłam temat.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-09-03, 09:24   #2809
BlueSunshine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
Ja się nie chwale bo po pierwsze nie ma czym a po drugie bym chciała się chwalić to bym pisała i wcale nie chodzi o alko.I jak byłam młodsza nie upijałam się do zgona, tylko max dwa słabe piwa nad Sanem i tyle co może Ty nie piłaś jako nastolatka? A może miałaś się za najgrzeszniejszą na osiedlu.
Nie wiem i ja mam to w dupie czy małolatki kupują alkohol czy nie.I skończmy ten temat bo widze, że się nie dogadamy.

Nie jest na szaro bo jestem na tel przepraszam.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Po pierwsze pochwaliłaś się, że kupowałaś % sama w poprzednim poście więc widocznie jesteś dumna z tego, że Ci się udało go kupić bez problemu. Moja przyjaciólkę regularnie rodzice prali po pijaku wystarczajaco się napatrzyłam w życiu na to co alkohol w ludziach budzi i nie, nie piłam alkoholu jako małolat teraz zreszta też mnie do niego nie ciagnie a wcale nie byłam jak to nazwałaś "najgrzeczniejsza na osiedlu" Jeśli Ty nie masz na tyle rozumu żeby zrozumieć, że naprawdę mało trzeba żeby % uderzył do głowy to wybacz ale nie mam o czym z Toba rozmawiać
Stary 2014-09-03, 09:24   #2810
kevschaa
Zakorzenienie

WY chyba nie rozumiecie jednej sprawy- taką kasjerkę może ewentualnie za donos zwolnią (chociaż tutaj rzeczywiście nie trzeba było dzwonić od razu na policję tylko można było podejść do kasjerki i powiedzieć że to były małolaty i jeśli jeszcze raz się zobaczy że sprzedaje małolatom to wtedy się zadzwoni- założę się że więcej by nie sprzedała i częściej pytała o dowód).
Jeśli taka kasjerka sprzeda alkohol nieletniemu i coś się stanie to może iść ona nawet do więzienia. Jeśli dorosły zrobi sobie krzywdę po alkoholu- no cóż jego sprawa, jeśli małolat- będą szukać winy u dorosłego który sprzedał mu alkohol!
W dodatku nie rozumiem argumentacji że i tak sobie przecież kupią, no tak kupią, ale dlaczego niby mamy im to ułatwiać?
Narkotyki też kupią jak się postarają, więc tzn. że powinni je wyłożyć na półce w biedronce?!
Im kupowanie alkoholu będzie dla młodych łatwiejsze tym lżej będą do tego tematu podchodzić, bo będą czuli nie jako przyzwolenie od dorosłych.

A gazetki takie sobie :/ sportowa ma tylko 9 stron... w tym strój sportowy jest tylko męski

Ciekawe po ile jutro będzie domestos bo mi się skończył i kupię
No i klapki z kosmetycznej muszę kupić, bo mnie tż wyzywa że chodzę w jego
kevschaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 09:25   #2811
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Jakby wasze dziecko zleciało z wysokosci po alkoholu albo wpadlo pod samochod i bylo kaleką do konca zycia to tez by wam wisiało ze kasjerka nie sprawdzila dowodu, no bo przeciez równie dobrze józek mogl im kupic?
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 09:25   #2812
alamirka
Moderator

Widzę, że temat wymknął się już spod kontroli i zaczęło się wzajemne atakowanie.
Zluzujcie proszę. I miejcie na uwadze, że większość użytkowników wchodzi tu w poszukiwaniu informacji o produktach i ofercie Biedronki. I wróćcie do tematu
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 09:25   #2813
navioe
Zakorzenienie

Cytat:
No tu ostrzej było bo sąsiadka córki 2 razy z komendy odbierała stąd takie "DONOSICIELSTWO" i "SPINANIE". Po co komuś mają zrobić krzywdę albo sobie A kasjerki nie bronię. Powinna ponieść konsekwencje. Raz, drugi, trzeci i nauczą się sprawdzać dowody.
A nie moglas zwrócić uwagi kasjerce? Po interwencji napewno by sprawdziła, jak nie to zawolac kierownika? Pisanie na forum nie da wiele.
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 09:27   #2814
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez kevschaa Pokaż wiadomość
Ciekawe po ile jutro będzie domestos bo mi się skończył i kupię
No i klapki z kosmetycznej muszę kupić, bo mnie tż wyzywa że chodzę w jego
O i mnie Domestos też by interesował Też czekam na cenę
Stary 2014-09-03, 09:27   #2815
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Widzę, że temat wymknął się już spod kontroli i zaczęło się wzajemne atakowanie.
Zluzujcie proszę. I miejcie na uwadze, że większość użytkowników wchodzi tu w poszukiwaniu informacji o produktach i ofercie Biedronki. I wróćcie do tematu
wracamy do tematu produktów z biedronki
ciekawe jak będą leżeć te leginsy co mają na końcu gazetki , przydałoby się

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-09-03, 09:28   #2816
Natuś-77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JoAnn67 Pokaż wiadomość
a moje dziecię będąc ze mną w poniedziałek na zakupach nabyło atlas historyczny(to tak a propos oferty książkowej) i jest przeszczęśliwa bo twierdzi,że jest super i z nim na pewno zda maturę lody azjatyckie kupiłam za 2,99 ale cenówki na zamrażarce nigdzie nie uświadczyłam. Producty Bio są ale zwiększonego zainteresowania nimi nie widziałam.Ktoś pytał o ser długo dojrzewający.W mojej miejscowości na Podlasiu (Grajewo) jest dostępny bez problemu,więc nie wycofali.Aaa-zdrapki miałam dwie ale:spróbuj ponownie
O to ja się rozejrzę za tym atlasem, przydałby się w domu
Natuś-77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 09:28   #2817
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29

O ludzie. Przyszłam pooglądać gazetki i poczytać co warto w tym tygodniu. Ale wroce jak sie skończy ten cyrk młodociano-alkoholowy

Weźcie sie dajcie na inny wątek z tym tematem a nie tutaj

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 09:29   #2818
alamirka
Moderator

Cytat:
wracamy do tematu produktów z biedronki
ciekawe jak będą leżeć te leginsy co mają na końcu gazetki , przydałoby się
Nie ukrywam że i mi legginsy wpadły w oko Ale to by trzeba najpierw je "obmacać"
Stary 2014-09-03, 09:30   #2819
kasia1608
Zakorzenienie

Pobijcie się ...

Bylam po cukierki ,waga pokazala na sklepie 70 dag ,na kasie 55, kokoski w smaku jak bouty
kasia1608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 09:30   #2820
BlueSunshine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JoAnn67 Pokaż wiadomość
jakiego wydawnictwa jest ten atlas? Mogłabyś mi tytuł podać? mój bratanek lubi ksiazki historyczne może bym trafiła na niego. W której biedronce go kupiłaś w Grajewie?

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości