![]() |
#2491 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właśnie miałam pisać, że Wasz przykład jakoś tak zbudował mój obraz żłobków bardzo pozytywny, no ale jak widać, wszędzie inaczej. Ale zgodzę się z tym co napisałaś, jednak jak coś jest prywatne, to się ludzie bardziej "starają" - i nie tylko o żłobkach mówię ![]() I z tym też się zgadzam. Ty Blankę dałaś do żłobka wcześniej np. i właśnie teraz, kiedy jest "doroślejsza", to i tak już się bardzo dobrze zaadaptowała przez ten czas; jednak mniejsze dzieci "najwyżej" zaczną płakać i łatwiej jakoś uspokoić, a takie jak nasze teraz, to już wyższa półka - może być kopanie, żmijowanie, drapanie i inne takie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Fota powaliła mnie na cyce ![]() Cytat:
![]() Szkoda, że tż dzisiaj nie jedzie, bo mnie tak wkuuuuurwia, że nie mogę wytrzymać. Obraził się wczoraj o to, że, UWAGA UWAGA, musiał przebrać Poli pampersa. Raz na pół roku się zdarzy ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2492 |
Zakorzenienie
|
HJE zbieram szczękę- FOCH ZA PAMPKA
![]() ![]() ![]() Dziewczyny trochę prywaty-mało się udzielam bo jakoś nie mam weny-obiecuje poprawę. Ale chciałam się pochwalić bo ostatnio Wam biadolilam i narzekałam ze mam przestój w wadze i nie chce mi się ćwiczyć itd. Teraz pomierzylam się i już mogę się tu przyznać do wagi początkowej bo do tej Peru mi wstyd ze takiem gruba wśród Was lasencji ![]() ![]() ![]() ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-09-02 o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2493 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() KOCHANA gratuluję i oby tak dalej!!!! Ja właśnie zaliczyłam ćwiczenia, ale było mi tak ciężko dziś ![]() Neti, mam pytanie ![]() ![]()
![]() |
#2494 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Cytat:
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-09-02 o 19:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2495 |
Zakorzenienie
|
To ja nie wiem czy jakoś źle ćwicze czy co. Ale na razie nie widzę różnicy a ćwiczę systematycznie równy miesiąc :/
Może potrzeba więcej czasu.
#2496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy pijesz dużo wody? Powiem tak - ja sobie za cel postawiłam wytrzymać 3 miesiące bez względu na efekty. Zarówno w ćwiczeniach jak i diecie. Z tym drugim różnie- choć Raczej jem zdrowo ale nieregularnie. Faktycznie przez 90 dni piłam po 3 l wody dziennie. I myślę że to też dużo zrobiło. Teraz muszę się wziąć bo z ta wodą kiepsko. Ale ćwiczę. I musze do końca września mieć 7 z po rzodu ![]() p.s. wymiarów Wam swoich nie podam:p powiem tylko tyle,że w biodrach miałam 108 a mam 97 ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-09-02 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2497 | |||||
Zakorzenienie
|
hejka bo chyba sie nie witalam
Cytat:
![]() a wez idx w pisdu z tym planem! ty przynajmniej masz podstawy zeby sie wkurzac! u nas zawsze na radzie puszczamy kartke A4 gdzie nauczyciele pisza ewentualne swoje prosby odnosnie planu. staramy sie plan tak ulozyc zeby te prosby spelnic, udaje sie w 90% a i tak ciegle jest jakies ALE! ![]() dzis jedna taka przebila wszystkich, juz nawet nie chce mi sie pisac, wrrrrr ![]() Cytat:
![]() ale zadna z nas nie dziwila sie reakcji ewulki tylko zaistnialej sytuacji Cytat:
![]() kajetan tak ale te zdrobnienia juz nie bardzo ![]() Jakub jest super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() wow! kochana, ogromne gratulacje! oby tak dalej!!!! ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- zapomnialam - Marsi - witaj! super fotka ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Kija - co u Was? jak w szkole? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2498 | |||||
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ja spieszę tylko donieść, że mój tż dziś uśpił Kubę na noc, pierwszy raz od jakichś...hmmm.... 17 m-cy, no może od 16 ![]() zaraz nadrobię, bo jestem ciekawa, jak dzisiaj nasze żłobkowe maleństwa dały sobie radę (trzymałam moooocno kciuki ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- marsi cała witajcie ![]() ![]() marsi super wyglądasz ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem pod wrażeniem Twoich efektów, naprawdę ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-09-02 o 20:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2500 |
Zakorzenienie
|
treselleo - jeszcze co do tej sytuacji bo zapomnialam... masakra!
nie wyobrazam sobie zostawic przedszkolakow samych, no nie, poprostu nie! nie ma takiej opcji zeby wyjsc na xero, wyjsc wogole! "zagadanie sie" przemilcze ![]() nic ja nie usprawiedliwia, nic! sama jest sobie winna! dobrze ze to sie tylko tak skonczylo bo moglo o wiele gorzej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2501 |
Konto usunięte
|
Hej babińcu
![]() doczytałam, ale nie odnoszę się bo siedzę i dłubię karty pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2502 |
Zakorzenienie
|
Silver pij chociaż 2 l litry. zrób tak jak ja na początku- postaw dzbanek wody w kuchni. Ile razy wejdziesz coś zrobić oraz ok 30 min przed i po posiłku- wypij z niego szklankę. Lub tak jak robie teraz- chodzę wciąż z butelka wody 0.75l i pilnuje zeby 4 takie dziennie wypić
![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- NANCY co do czapki to uważam ze spokojnie za rok będzie napewno dobra a kupiłam ją pod koniec zimy. Antonio Chodził w niej po roczku i teraz będzie na jesień. Ja polecam. Mamy szarą. ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Weszłam na przeglądarkę zobaczyć MARSI fotkę-ale fajne zdjęcie. Kurde chciałabym drugie bobo:p
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-09-02 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2504 |
Zadomowienie
|
O rety, co tu taka cisza ?
Dziewczyny z bety wyszlo mi, ze to 4 tydzien ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ---------- ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a brzuch nie bolal Cie wlasnie ze stresu? przez tego dentyste? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2506 |
Zakorzenienie
|
Nie rtg nie, bo juz mialam aktualne - robilam akurat dwa msc wstecz. Za to mialam usuwana osemke ... Cala ciaze sie tak tym syresowalam - nie potrzebnie bo znieczulenia takie nie zagrazaja dzidzi.
Wkurza mnie tzt zgubil dalmierz i zgania na mnie ze powinnam pilnowac bla nla bla bla Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#2507 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Strasznie duzo Kubusiów teraz ![]() ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- Dzisiaj nocka lepsza, pobudka na jedzenia jedna, wstaję i modlę się : żeby było dopiero 3, żeby była dopiero 3, patrzę na zegarek 5:05, budzik ustawiony na 5:15, a ja nieprzytomna, na oczy nie widzę. Kupiliśy już do kuchni: pły, piekarnik, zlew, elektrykę Tz podłączył wczoraj, w piątek wnosimy na razie stare meble, dzisiaj Tż zamawia płyty na nowe. Wreszcie światełko w tunelu. Na obiad dzisiaj rolada z mięsa mielonego w cieście serowym ![]()
![]() |
#2508 |
Zakorzenienie
|
Jestem. Witam.
EZZO:thumbup: Iwfka za ta cenę myszkę ze warto są też dla dorosłych i sama się zastanawiam czy sobie nie wziąć ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2509 |
Zakorzenienie
|
Iwfka gdzoekupowaliscie sprzet i zlew ? Pokaz jakie
![]() Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#2510 |
Zakorzenienie
|
no ale co z tego? co to przeszkadza? To Ty bedziesz miala duzo kubusiow/michalkow/piotrusiow/ w domu? nie
![]() ![]() a ze byc moze bedzie ich wiecej w klasie to co? jaki to problem dla Ciebie? ja mialam tez takie watpliwosci ale wlasnie dziewczyny jeszcze na poczekalni ( ![]() ![]() to jest MOJE dziecko, moj syn, od poczatku mial byc Kubus, nie wyobrazalam sobie i nie wyobrazam teraz ze mialby miec inaczej na imie ![]() jak Ci sie jakies imie podoba to "bierz" i tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
#2511 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Byłam wczoraj w tesco. Faktycznie duuuużo tego wszytskiego. Sobie kupiłam białą taką trochę elegancką bluzkę i dół od stroju a Oiwce sweterek , niestety bez zniżki bo z F&F baby.
![]() |
#2512 |
Zakorzenienie
|
Deli my wszytskie baterie i zlew do kuchni mamy firmy Deante. Polecam bo fajne porządne i nie z wyższej półki cenowej.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogole ostatnio bylam w PGE podpisac umowe prądową;p i fajna opcje maja, wzielam 2 taryfy +weekend, od 22-6 i 13-15 plus od piątku do niedzieli 38gr a w normalnych godzinach 65 gr. Jedna taryfa to koszt 59gr;p Tzt ciagle dziala na dzialce, dzis wstawiają piec ![]()
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-09-03 o 07:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2514 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
pstryczku bardzo pochwalam to, ze wybralas imie, ktore Ci sie podoba, ale z drugiej strony wzielas pod uwage, jak sie Kubus bedzie z tym czul? W liceum bylam jedna z 5 As, bylo jeszcze 5 Magd, 4 Anie i 3 Kasie oraz 6 niepowtarzajacych sie imion. I troche glupio bylo, kiedy wywolywano Cie do odpowiedzi jako ta w zoltym sweterku albo z kolczykiem w chrzastce. |
![]() ![]() |
![]() |
#2515 | ||||
Rozeznanie
|
Hej!
Witam się z Wami z mojego "mobilnego biura" w McDonalds ![]() ![]() W ogóle moja Mycha miała dziś słabą noc, bo chwilkę wybudzała się z płaczem albo płakała przez sen. Obudziła się jednak rześka jak skowronek i na start zażyczyła sobie, by ją pobujać w huśtawce ![]() Ja dziś jadę do moich rodziców na dwa dni, bo jutro w tamtych okolicach oglądam kolejny dom, a w sobotę jeszcze raz ten, który chyba kupimy. Boję się strasznie, bo kredyt itp. Powodzenia żłobkowym dzieciaczkom!!! To już trzeci dzień ![]() Brzuszek cudo! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czasami wydaje mi się, że faceci to naprawdę odrębny gatunek, choć u nas to ostatnio raczej ja nawalam. Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2516 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Marsi zdjecie boski, a brzuszek cudny. Fewcia co sie dzieje??
![]() |
#2517 |
Zakorzenienie
|
Tez myslalam o malowAniu lub naklejce
Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2518 |
Zakorzenienie
|
![]() Neti a jaki obwod glowy ma teraz Antonio? Ezzo ogromne gratulacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2519 |
Zakorzenienie
|
Ezzo wielkie gratulacje nic sie nie martw bedzie ok , j a tez mam kilka przewinien z początku jak nie wiedzialam o fasolce ale postanowiłam sie nie zamartwiac bo nic nie da juz sie stalo
Lady rozmawialam przed chwila z t woim tz wieczorkiem postaram sie doslac wszystkie potrzebne dane wogole musze pochwalic Lady chyba ją ozloce jestvwielka chyba niedluga zdradzimy wam szczegóły oczywiście moje hormony ciążowe daly sie poznać i prawne plakalam, wiec przekaz tz ze jestem normalna tylko odchylki mam ciążowe
#2520 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() ![]() Wrocilismy wczoraj rano, ale nim sie ogarnelam to mnie dzis zastalo. Na weselu super!! Od 15 do 21 byl z nami Kubus, co rownalo sie praktycznie ciaglemu siedzeniu na dworze lub ujezdzaniu konika, ktory byl przy hotelowej recepcji :P Muzyki syn moj sie panicznie bal, jak tylko ją slyszal to piszczal przerazliwie. Takze no... Potem Kube zabral moj tata (jego debiut w pilnowaniu ![]() ![]() Wrocilismy rano po sniadaniu. Samo wesele ekstra. Zgadnijcie kto najwiecej ryczal? ![]() ![]() Zreszta po ciazy ciagle tak mam ![]() TZ ostro hulał, goscie sie smiali, ze gdyby mogl to by i kucharza obtanczyl ![]() Potem 2 dni z tata i wyjazd szybko minal. W miedzyczasie sprzatalismy z tata pokoj babci ![]() ![]() Ehh strasznie przykra rzecz, tyle wspomnien, pamiatek ![]() Sporo z nich zatrzymalam. Nadrobilam Was wczoraj sumiennie. Widzialam pierwsze zlobkowe zmagania (ewulka, Lady, szaja ![]() gratuluje ezzo!! i widze, ze u Ultry szykuja sie duze zmiany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.