|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tygodnie lecą, trójeczka z przodu, bo w październiku czas do porodu!! :)
Hej.
Kciuki za Wasze wizyty dzis. Czekam na/wiesci od Magsika. Ja noc kiepska. Nie moglam usnac, mala byla dluuugo caly czas aktywna az sie przestraszylam bo na nadaktywnosc tez/trzeba/zwracac uwage. Potem doszedl mi bol miesiaczkowy brzucha i macica sie stawiala po kilka/razy. Nospa forte, w kpncu po jakims czasie puscilo. Ale caly czas sie martwie, jeszcze ta obrona moja, panie... ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Edyta ja zamowilam w czwarte, we wtorek bylo. Patrzac, ze piatek bylo swieto.
#1082 |
Zadomowienie
|
Weny do pisania ostatnio nie mam...
Chciałam tylko napisać, że bardzo mocno trzymam kciuki za Magsik!!, za wizytę Farminki, i za Tynkę- kochana, przecieraj szlaki ![]() Mam taki budyń, że nie ogarniam co się dzieje na forum, niby czytam, ale jakoś rejestruje tylko ułamek tego co piszecie... ![]() Miłego dnia, mamuśki! ![]()
#1083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny mocne kciuki za Wasze wizyty , ja dzisiaj też wizytuję i ostatnie podglądanie synka ![]()
![]() |
#1084 |
Raczkowanie
|
hej, ja też miałam kiepską noc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1085 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie wyglądało to dzisiaj podobnie tylko nie brałam Nospy. Mały mooocno aktywny rano też szaleje. Dodatkowo jakoś za każdym razem jak jestem w toalecie to wydaje mi się że zaraz mi wody odejdą ( łapie pod tym kontem od jakiegoś czasu schiza). Ogólnie jakoś bardzo mokro mam w majtach bez wkładki się nie ruszam.Już parę razy miałam wrażenie że wody mi się sączą , ale to raczej z cała pewnością śluz
19.04.2013 r. ![]() Staś i Michaś ![]() Tracimy coś by zrobić miejsce dla czegoś lepszego.... Edytowane przez edytte Czas edycji: 2014-09-03 o 10:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
in the dark of night
|
![]() Edytte odpiszę jak naprawię kompa bo z komórki to żadne pisanie, a nabroiłam coś z komputerem widzę ![]() Kciuki za Magsika, daj znać co tam słychać 😁 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1087 | |
Rozeznanie
|
U mnie noc całkiem niezła, tylko raz na siku byłam!
![]() Przyszło mi wczoraj do głowy pomacać jak tam szyjka. No i macam, a tam wszystko mega rozpulchnione... Ech, mam nadzieję, że jakoś dożyję do jutra do wizyty ![]() A przed wizytą u gina mam jeszcze spotkanie z okulistą i badanie dna oka. Trzymajcie kciuki, bo czuję że się ostatnio coś pogorszyło (widzę rozbłyski) i mogą być problemy z porodem naturalnym... A mi się naprawdę nie chce potem zmagać z konsekwencjami CC... ![]() Magsik trzymam kciuki za krótki pobyt w szpitalu i nierychły poród ![]() farminka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1088 |
Zadomowienie
|
O kurde blade ale się tu akcje rozkręcają podczas mojej nieobecności!
![]() Magsik - mocne kciuki za Ciebie trzymam! Oby wszystko było dobrze! Też się zastanawiam, co u dziewczyn, które się dawno nie odzywały - np. Mixi czy Spinka? No i mocne kciukasy za wszystkie dzisiejsze wizyty ![]() I gratulacje kolejnych tygodni ![]() ![]() Też wczoraj byłam na wizycie. Tak w skrócie - pessar ładnie trzyma, bo szyjka się już nie skraca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W przyszły piątek mam dokładne usg, a po nim będzie decyzja, kiedy zdejmujemy pessar ![]() ![]() ![]() ![]() Któraś z Was pisała o ciągłym jedzeniu - mnie też się włączyła przeogromna ssawka! Zjadam ostatnio podwójne ilości tego, co zawsze ![]() ![]() Się rozpisałam... idę coś zjeść ![]()
#1089 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ciśnienie nawet w podświadomości, pewien niepokój jak widać powoli się rozpoczyna. Czy chcemy, czy nie nawet w podświadomości. Ja nadal torby nie spakowałam - walczę ze sobą, ale łóżeczko już stoi gotowe i prawie wszystko jest, brakuje mi fotelika i czekam na jakieś tam pierdołki z Gemini ( wydałam 200 zł ![]() Jak ja się boję wizyty... czeka mnie jeszcze strzyżenie ... nie wiem jak mam się zabrać za tę partię, nie mam w domu wanny, a w brodziku ciężko ![]() ![]()
19.04.2013 r. ![]() Staś i Michaś ![]() Tracimy coś by zrobić miejsce dla czegoś lepszego.... Edytowane przez edytte Czas edycji: 2014-09-03 o 10:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1090 |
Zadomowienie
|
cześć kochane
może nie odzywam sie ale jestem na bieżąco ![]() trzymam kciuki ![]() ![]() ![]() i mocne kciuki za magsik daj znać koniecznie postaram już teraz udzielać się częściej bo humor mi sie o dziwo poprawił mimo nasilających się bólów kręgosłupa w poniedziałek mam zamiar się spakować do szpitala już póki co w piżątek dodatkowe usg a wizyta 1o.09 macie piękne pokoje ![]() ![]() poza tym kciuki za mamusie i dzieci starszaków ![]() hmmm co ja miałam jeszcze komu ![]() no za wszystkie z was trzymam kciuki żebyście były zdrowe i szczęśliwe i mocno wam kibicuje we wszytskim |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Kciuki za dzisiejsze wizyty! ![]() ![]() Zostały mi jeszcze dwa prania dzidziusiowe i będzie spokój ![]() ![]() ![]()
#1092 | |
Zadomowienie
|
edytte ja czekałam 3 dni robocze.
Nowa kiedy masz obrone? Cytat:
![]() ![]() Mojra87 ![]() ![]() Trzymam hurtowo kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Zadomowienie
|
witam
![]() w koncu wyspana ![]() ![]() laila: na stronie producenta nie ma tego koloru, ktory Ty wybralas, nie wiem, po co w ogole te dziwne polaczenia. ![]() ![]() ![]()
#1094 |
Rozeznanie
|
Ja również trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
![]() Magsik trzymaj się! ![]() Widzę, że robi się u nas coraz goręcej ![]()
#1095 |
Raczkowanie
|
Witam Kochane!
![]() Ale się działo przez te dwa dni ![]() Magsik trzymam mocne kciuki za Was ![]() Ja wczoraj zaczęłam 27 tydzień ![]() ![]() No i wczoraj też w końcu znaleźliśmy z TŻ mieszkanko do wynajęcia więc na dniach szybka przeprowadzka jeśli dobrze pójdzie ![]() Pochwalę też się zdanym ostatnim egzaminem więc teraz tylko pół roku na uczelni i obrona uff ![]() Piszecie o tych bólach, skurczach itd a ma może któraś z was takie jakby kłucie w pochwie co jakiś czas na tyle intensywne to jest że ledwo stoję i nie wiem co mam wtedy ze sobą zrobić.. ![]()
#1096 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zamówiłam w zeszłą środę wieczorem, dostałam wczoraj rano ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez kasiamagda23 Czas edycji: 2014-09-03 o 12:01 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1097 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1098 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam tak samo, jakaś depresja przedporodowa czy co ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1099 |
Raczkowanie
|
Tak, tak 37
![]() Gratulacje kolejnego tygodnia ![]() glossary, Katrina2000 Dziewczyny musimy myśleć pozytywnie, jest ciężko prawda ale mamy już finisz! ![]() ![]()
![]() |
#1100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Zadomowienie
|
FArminko nie chce jeszcze rodzic, bo chyba psychicznie jeszcze nie jestem gotowa i boje sie rozlaki z mlodszym synkiem.
TZ jeszcze nie pomyl okien, mial czyscic dywany,torba tak jeszcze nie do konca ogarniecia, Mateusz urodzil sie z waga 3740 ,wiec Piotrus tez moglby troszke sie jeszcze podtuczyc ![]()
#1103 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Dziś rano był kurier z łóżeczkiem, zdążyliśmy jeszcze przed pracą męża wspólnie je złożyć i już stoi ,,pod drzewkiem'' ![]() ![]() Tynka to trzymam kciuki za podtuczenie, żeby Piotruś jeszcze wytrzymał ![]() Dziś kolejne zajęcia w SR, więc 35minut jazdy tramwajem, a potem 20 minut jeszcze piechotą i tym razem już sama będę się przeprawiać przez miasto. Ciekawe co u Magsik.
#1104 |
in the dark of night
|
Ciekawe co u Mixi
![]() ![]()
![]() |
#1105 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do wagi to dla mnie to byłoby jak urodzenie ok.3 miesięcznego dziecka, bo Lenka miała 900g mniej ![]() No dobra, zmykam na wizytę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny, jestem.w szpitalu od rana, ordynator opierdzielil mnie, ze wczoraj nie przyjechałam.... Szyjka jest zgladzona, powiedzial, ze może z 1cm ma, to o tyle się cieszę, ze nie jest na zero.cały dzień leżę pod kroplowkaobili mi
Ktg i wyszło pięć skurczy ![]()
#1107 |
Zadomowienie
|
Trzymaj się Kochana!
![]() Fajnie, że możesz na mamę liczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1108 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobrej zabawy na sr ![]() Cytat:
![]() Kurcze mały dzisiaj szaleje jak nigdy. Żebra mam skopane i boki brzucha powypychane, aż mnie bolą jak dotykam, jakbym zakwasy miała ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewuszki
![]() Trochę zaginęłam w akcji, ale nic jakoś mocno niepokojącego się u mnie nie dzieje. Mam skurcze przepowiadające, momentami tak silne, że nie wiem, co ze sobą zrobić, ale przechodzą, więc szczególnie nie panikuję. A z drugiej strony to już 36 tc, więc pełna gotowość ![]() ![]() ![]() Za wszystkie wizytujące dzisiaj Laseczki trzymam mocno kciuki i oczywiście czekam na wieści. ![]() Farminko, Lolitko, Nowa i Magsik cieszę się, że u Was wszystko w porządku i że się albo powyjaśniały sprawy zdrowotne maluszków, albo akcja troszkę przystopowała. Tutaj szczególne uściski dla Magsik przesyłam pozytywne fluidy i moc odwagi. Będzie dobrze! Te dni milczenia zeszły mi na kompletowaniu wyprawki, praniu, układaniu i marudzeniu. Powiem Wam, że popełniłam błąd taktyczny słuchając TŻ-ta i zabierając się za wszystko tak późno, bo bardzo dużo mnie to sił kosztuje i nerwów, że tyle do zrobienia, a ja nie mam jak. Marudzenie standardowo: wszystko boli, dzieć się rozpycha, biodra bolą, zgaga zabija i spać nie mogę już z drugi tydzień. ![]() Torbę mam spakowaną, ale chyba zmienię koncepcję i przeniosę majdan do walizki, bo może tego nie jest może jakoś strasznie dużo, ale jest duże objętościowo: same ręczniki, podkłady i podkłady na łóżko zajmują pół torby, a gdzie reszta ![]() Purblanka, łączę się z Tobą jako przyszła słomiana wdowa. Już zapowiedzieli TŻ w pracy, że będzie jeździł w delegację i na szkolenie, także prosto z DE będzie jeździł do Warszawy na szkolenie i wracał w niedzielę, aby we wtorek jechać znowu do DE. ![]() Aha, i piękne macie te pokoiki! Aż żal mi, że u nas mnie jak takiego zrobić. Cudowne ![]() I jeszcze mnie się przyponiało, że dzisiaj na TTV o 22.00 jest program Przemka Kossakowskiego, niesamowity gościu, który zostanie na porodówce podpięty pod różne urządzenia z elektroprądami i "urodzi" dziecko. U nas program obowiązkowy! Link, który przybliży temat ![]() http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,...we,141091.html
#1110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.