Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVIII - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-03, 18:34   #331
anjia
Zadomowienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVIII

Cytat:
Napisane przez Raczyna Pokaż wiadomość

GlamKajdanki może?
mogą być GlamKajdanki brałabym
Stary 2014-09-03, 18:35   #332
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez apple1602 Pokaż wiadomość
Wiecie co się dzieje z Szavką? Porzuciła YT? Widzę, że na insta i fb jest aktywna, ale ostatni filmik sprzed 2 miesięcy
też jestem ciekawa, tesknię za jej trajkotaniem Pewnie zajęta przygotowaniami do ślubu

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
minthema Glam-shop, nabardziej podrabiająca firma, a zapowiadało sie tak fajnie...
idealne podsumowanie

Cytat:
Napisane przez anjia Pokaż wiadomość
no tak sie składa, że zwykle bazuje na jednej bazie (w sumie nasze koło ma AŻ 2 ) i tak. tam jest jedynie potok w lesie. zimny potok. nie mówie, że miejsc intymnych nie myje bez pisania bajek proszę ;p ja w ogóle nie miałam zamiaru się tłumaczyć tylko stwierdziłam iż po batiste nic mi się nie dzieje. take it easy

i czy na wizażu już nie było dyskusji pt "co ile która sie myje"?
dziewczyny, każdy jest inny - ja np. myję co 4-5 dni, czyli jakby nie patrzeć raz w tygodniu. Tłuste zaczynają być 6 dnia i puszą mi się końcówki, bo potrzebują większego odżywienia. Brzmi to trochę jak sci-fi, ale póki co tak jest i jest to bardzo wygodne

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=qGmOfCYg19Y
napoj, spray do kibla... serio? szlafrok? wtf
A co jest złego w tych rzeczach? Przecież to niekosmetyczni ulubieńcy, bez konkretnych kategorii, więc moze pokazywać co jej się podoba Poza tym mnie "spray do kibla" ucieszył, bo szukam właśnie czegoś dobrego do łazienki
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 18:41   #333
Selfish Girl
Life is a drink ...

o przypomniało mi się, że dziś jest dzień mycia włosów
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 18:52   #334
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

https://www.youtube.com/watch?v=ptxg...IyT0MmbjittL4z

z archiwum Queen B - 3:35, moje ulubione

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 18:53   #335
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
dziewczyny, każdy jest inny - ja np. myję co 4-5 dni, czyli jakby nie patrzeć raz w tygodniu. Tłuste zaczynają być 6 dnia i puszą mi się końcówki, bo potrzebują większego odżywienia. Brzmi to trochę jak sci-fi, ale póki co tak jest i jest to bardzo wygodne
Wiesz sądzę, że jakbym ciała nie myła 4-5 dni to też nie byłoby nic widać.
Skóra głowa poci się i gromadzi zanieczyszczenia jak inny "normalny"kawałek ciała.
Stary 2014-09-03, 18:55   #336
Krzaki_w_stodole
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dispersi Pokaż wiadomość

200 000 subskrypcji.
W ramach podziękowania dla subskrybentów, którzy są z nią i są przewspaniali, konkurs z nagrodami (swoją drogą całkiem fajny). Ale co ciekawe w konkursie mogą wziąć udział wszyscy, nawet ci, którzy jej nie lubią i nie subskrybują.
No to podziękowała...
no dziewczyny, do roboty, wy zdolne bestyje do takich rzeczy

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, orientujecie sie moze, czy jak sie przedluza umowe w playu to kazdy telefon mozna wziac za free? Kolezanka mi mowila, ale cos mi sie wierzyc nie chce.
raczej nie
Stary 2014-09-03, 19:02   #337
Raczyna
Raczkowanie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Skóra głowa poci się i gromadzi zanieczyszczenia jak inny "normalny"kawałek ciała.
tak, ale czasami faktycznie zdarzają się włosy, po których tego nie widać i nie czuć, więc jeśli się nie spocisz, to w sumie można- tak jak moja ciocia, która myje włosy raz w tygodniu i tylko dlatego, że wypada, a nie dlatego że musi, przy czym nie rozpatrujemy tutaj takich wyjątków

mówimy o przetłuszczających się włosach, które ich właścicielki wolą zasypać pudrem czy proszkiem niż umyć
przecież po tygodniu te włosy muszą i okropnie wyglądać, i skóra....pachnieć......

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:
Napisane przez anjia Pokaż wiadomość
mogą być GlamKajdanki brałabym
a zamiast różowego futerka- koza....

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość
a co jest zlego w myciu wieczorem przed pojsciem spac? lepiej polozyc sie "brudnym" zeby rano sie umyc?!
nie, mycie wieczorem to podstawa, ale mycie włosów wieczorem? spać z mokrymi? czy myć je do poduszki, bo w sumie rano ich stan często wymaga poprawek.... chyba że ktoś z wałkami chodzi spać, żeby mieć powabne fale
Raczyna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-03, 19:06   #338
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
też jestem ciekawa, tesknię za jej trajkotaniem Pewnie zajęta przygotowaniami do ślubu

idealne podsumowanie

A co jest złego w tych rzeczach? Przecież to niekosmetyczni ulubieńcy, bez konkretnych kategorii, więc moze pokazywać co jej się podoba Poza tym mnie "spray do kibla" ucieszył, bo szukam właśnie czegoś dobrego do łazienki
To, że na siłę próbuje już nagrywać te filmiki.
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 19:07   #339
Raczyna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, orientujecie sie moze, czy jak sie przedluza umowe w playu to kazdy telefon mozna wziac za free? Kolezanka mi mowila, ale cos mi sie wierzyc nie chce.
nie prościej wejść na Pay.pl i zobaczyć ofertę dla Ciebie?

będziesz wiedziała co i za ile mają.....
bo to może zależeć od
- długości nowej umowy
- wysokości abonamentu
- kanału sprzedaży w którym zrobisz przedłużenie

Laski, pamiętajcie!
jak zbliża się czas końca Waszej umowy, to zasugerujcie, że chcecie zmienić sieć! wtedy kontaktuje się z Wami dział odpowiedzialny za utrzymanie osób, które chcą odejść i który ma możliwość zaproponowania oferty, której nigdzie nie znajdziecie!!! dbajcie o swoje finanse!
Stary 2014-09-03, 19:07   #340
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
nie, mycie wieczorem to podstawa, ale mycie włosów wieczorem? spać z mokrymi? czy myć je do poduszki, bo w sumie rano ich stan często wymaga poprawek.... chyba że ktoś z wałkami chodzi spać, żeby mieć powabne fale
Ja myję włosy wieczorem jak rano nie mam na to czasu - teraz wstaję o 5, mam trochę ponad godzinę do wyjścia (a sam makijaż zajmuje mi ok mniej niż pół godziny - don't judge me) i po prostu wygodniej mi je umyć wieczorem, poczekać chwilę żeby nie były takie ociekające wodą, luźno związać i iść spać. Rano dużo dużo krócej zajmuje mi ich suszenie nie mówiąc o tym, że oszczędzam czas na ich myciu. Mam proste włosy, totalnie nie "odkształcające" się szczególnie jak są mokre więc nie groźne mi jakieś poprawki, rano tylko spryskuję mgiełką, wcieram olejek, serum na końcówki i chwilkę suszę

ed. zapomniałam dodać, że myję włosy codziennie i są długości gdzieś do talii. Wolę umyć wieczorem niż się spsikiwać Batiste

Edytowane przez minthema
Czas edycji: 2014-09-03 o 19:14
minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 19:08   #341
anjia
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

a zamiast różowego futerka- koza....

mój mózg podpowiedział mi KOZE W KAJDANKACH. tzn w GlamKajdankach ;x powinnam iść spać.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-03, 19:08   #342
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

Cytat:
aaa no tak ja czasem myje wlosy na wieczor i rano rozczesuje czy poprawiam i jestem gotowa
Stary 2014-09-03, 19:10   #343
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Nie, oczywiście lepiej jest się położyć z brudnymi i myć je rano w pośpiechu albo co gorsza korzystać z suszarki po której (moje) włosy wyglądają jak siano, bo są gęste i grube. Ale widzę, że mamy tu specjalistkę od mycia włosów. Umówmy się, o ile ktoś nie śmierdzi i jest czysty, to raczej jego sprawa czy myje włosy rano czy wieczorem. Dodam tylko, że moje włosy nie wymagają poprawek czy układania, mam dobrze ścięte włosy, które układają się same, uczeszę się i jestem gotowa do wyjścia.

Edytowane przez 2011607111034
Czas edycji: 2014-09-03 o 19:19
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 19:15   #344
kimkimmy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=ptxg...IyT0MmbjittL4z

z archiwum Queen B - 3:35, moje ulubione
kimkimmy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 19:15   #345
maxeen
Tinka Martinka

nie, mycie wieczorem to podstawa, ale mycie włosów wieczorem? spać z mokrymi? czy myć je do poduszki, bo w sumie rano ich stan często wymaga poprawek.... chyba że ktoś z wałkami chodzi spać, żeby mieć powabne fale[/QUOTE]

ja myje wieczorem, nie wymagają rano żadnych poprawek, jest mi po prostu wygodniej nie cierpię suszenia suszarką- po tym moje włosy są jak siano

maxeen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 19:19   #346
201605301111
Konto usunięte

Cytat:

myje wieczorem, bo rano zazwyczaj wstaje na pół godziny przed wyjściem :"D Poza tym nie lubie suszarek
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 19:24   #347
Raczyna
Raczkowanie

dobra, czuję się inna

mam włosy do pasa, myję je rano, nie używam nigdy suszarki, wstaję godzinę przed wyjściem, biorę prysznic, jem śniadanie, robię drugie do zabrania ze sobą, wychodzę z psem na spacer (15-20minut, zależnie ile śladów po suczkach trzeba wywąchać), zrobię lekki makijaż i czasem wyrobię się 5 minut przed wyjściem

wyjątkiem jest sobota, gdy mam długie wybieganie, wtedy rano biorę prysznic bez mycia włosów, idę pobiegać i biorę drugi prysznic już z myciem włosów bo bez sensu byłoby je myć dwa razy
Stary 2014-09-03, 19:26   #348
maela
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez muchli Pokaż wiadomość

Rebel jest piękna. Mam i to moja ulubiona szminka. Jest super!
Rebel też kocham I Russian Red Jedyne 3 kolory (razem z Divą), które na bank odkupię, jak mi się skończą. Piękne

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Nie stać mnie na szminy z Maca, ale zamówiłam sobie Wet n Wild i czekam Czy to robi ze mnie osobę, która kupuję podróby? Jak bym kupiła MAC Rebel, która koło MACa nie leżała to bym kupiła podróbę, a tak to co kupuję? Według mnie odpowiednik
Nie kuś Gdyby nie to, że ze mnie beton w temacie ebaya, to bym od razu zamawiała
maela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 19:26   #349
ladymln
Zadomowienie

Jest na wizażu wątek o tym,kto i ile razy się myje, czy myje głowę codziennie czy nie,kto jest brudasem,a kto czyściochem. Polecam zajrzeć.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-03, 19:29   #350
2011607111034
Konto usunięte

A ja wstaję rano, biorę prysznic, nie jem śniadania, bo nie lubię, robię makijaż (czasem nawet 20 minut, jak mi się chce z oczami "pieścić"), piję herbatę, ubieram się w międzyczasie przeglądając w lutrze 20 razy, nie wychodzę z psem, a i tak na autobus czy tramwaj lecę z wywieszonym jęzorem. Tak, jesteś lepsza w kwestii organizacji czasu. Co nie zmienia faktu, że moje włosy rano nie wymagają niczego i wyglądają perfekcyjnie. Niektórym bozia daje świetne włosy, inni są idealnie zorganizowani, żeby móc w chociaż minimalnym stopniu doścignąć ideału.

Przepraszam za offtop!

Stary 2014-09-03, 19:30   #351
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez apple1602 Pokaż wiadomość
Czy to jeszcze legalne? Bardzo Hance kibicowałam z tymi pędzlami. Miałam nadzieję, ze polskie produkty podbiją rynek urodowo-blogerski, ale czuję co raz większy niesmak.
Mam te same odczucia. Kreatywność to się tam chyba tylko do wyboru koloru trzonków ograniczyła. Reszta to 'zamienniki'.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 19:31   #352
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
dobra, czuję się inna

mam włosy do pasa, myję je rano, nie używam nigdy suszarki, wstaję godzinę przed wyjściem, biorę prysznic, jem śniadanie, robię drugie do zabrania ze sobą, wychodzę z psem na spacer (15-20minut, zależnie ile śladów po suczkach trzeba wywąchać), zrobię lekki makijaż i czasem wyrobię się 5 minut przed wyjściem
Chciałabym aby moje włosy same schły w godzine. Teraz siedze z mokrymi włosami i gdybym je tak zostawiła do wyschnięcia to możliwe, że do 23 się nie doczekam aż wyschną
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 19:32   #353
Bellitudoo
Zakorzenienie

zimą też myjesz włosy rano? Serio, wychodzenie z nawet wilgotnymi, nawet teraz, gdy poranki są już chłodne, chociaż nie ma mrozów nie jest zbyt dobre, szczególnie jak ktoś ma problemy z zatokami i w ogóle z częstym chorowaniem. Moje włosy schną same z 2-2,5 godziny, a i tak wtedy nie zawsze są całkiem suche, dużo zależy od temperatury/wilgotności. Też myję rano, bo po prostu wtedy moje włosy wyglądają lepiej, ale serio, nie ma chyba reguły na to kiedy trzeba myć włosy, najważniejsze, żeby były czyste przez tyle ile trzeba. Chciałabym myć wieczorem, ale moje tak mocno przetłuszczają się, że po takim myciu niestety następnego dnia koło południa są już nieświeże. Skoro Ci pasuje mycie rano i schną tak szybko to sobie je myj, to Tobie ma pasować, a nie komuś innemu. Póki nikt nie śmierdzi niech się każdy zajmuje własną higieną.

Edytowane przez Bellitudoo
Czas edycji: 2014-09-03 o 19:37
Bellitudoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 19:34   #354
GgochaA
Zadomowienie

Cytat:
dobra, czuję się inna

wyjątkiem jest sobota, gdy mam długie wybieganie, wtedy rano biorę prysznic bez mycia włosów, idę pobiegać i biorę drugi prysznic już z myciem włosów bo bez sensu byłoby je myć dwa razy

I nikt Ci nie broni tak robić - myj sobie kiedy chcesz, ale z takim zdziwieniem się wypowiadasz o myciu włosów wieczorem jakby to była sytuacja z kosmosu i jakbyś się z tym nigdy nie spotkała.
Zapewniam, że gdybyś chodziła do pracy na 6:00, a dodatkowo nie miała jej po drugiej stronie ulicy szybko zrozumiałabyś w czym rzecz.

Edytowane przez GgochaA
Czas edycji: 2014-09-03 o 19:47
GgochaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 19:34   #355
Ciemna163
Kociara

Laski a może na szaro o tym myciu włosów, hm? Bo czuje, ze zaraz się zrobi z tego tasiemiec na kilka stron

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość

Haha, no nie wiem, spróbuj, moim zdaniem byłoby czuć, a i pewnie też widać (szczególnie po zębach i zdechłym makijażu na twarzy). Moja skóra głowy po lekach poci się dużo mniej intensywnie więc nie widzę potrzeby mycia ich tak jak kiedyś codziennie "bo tak". Co więcej na początku jakiś czas robiłam tak jeszcze z przyzwyczajenia i szybko pojawiał się drobny łupież, skóra mnie swędziała. Niech kazdy myje jak mu wygodnie

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
To, że na siłę próbuje już nagrywać te filmiki.
Hm, nie wiem, ja nie mam takiego odczucia. Wręcz przeciwnie, jest taka uchachana w tej Irlandii, ze z przyjemnością mi się ją ogląda A co do treści - Panna Joanna to kanał bądź co bądź amatorki. Treści na jej kanale nigdy nie były bardzo profesjonalne (w sensie makijaże typu Pieczonka, recenzje jak u XS, czy outfity od Radzki), tylko ot takie na luzaku jak większość dziewczyn chyba
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 19:35   #356
Raczyna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Chciałabym aby moje włosy same schły w godzine. Teraz siedze z mokrymi włosami i gdybym je tak zostawiła do wyschnięcia to możliwe, że do 23 się nie doczekam aż wyschną

kiedyś zdarzył mi się taki dzień, że nie wyschły (wyschnęły? heheheh) nawet po 3 godzinach ale prawie zawsze do wyjścia są suche

aczkolwiek po zdjęciu ręcznika (jakieś 5-10 minut w turbanie) trzepię nimi na wszystkie strony i pewnie wyglądam jak pies otrzepujący się z wody... co może być niebezpieczne w małych łazienkach, z,na przykład, nisko zawieszonym bojlerem
Stary 2014-09-03, 19:35   #357
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
O właśnie, pominęłam kwestię najważniejszą, moje włosy schną do 2 godzin. Gdybym zimą umyła włosy rano i wyszła na zewnątrz - przeziębienie murowane.

Edytowane przez 2011607111034
Czas edycji: 2014-09-03 o 19:37
Stary 2014-09-03, 19:37   #358
pastelowasowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maela Pokaż wiadomość
Rebel też kocham I Russian Red Jedyne 3 kolory (razem z Divą), które na bank odkupię, jak mi się skończą. Piękne

Nie kuś Gdyby nie to, że ze mnie beton w temacie ebaya, to bym od razu zamawiała
Nie cierpię tego słowa

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Plis skończcie już z tym myciem
pastelowasowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 19:40   #359
Raczyna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez GgochaA Pokaż wiadomość
I nikt Ci nie broni tak robić - myj sobie kiedy chcesz, ale z takim zdziwieniem się wypowiadasz o myciu włosów wieczorem jakby to była sytuacja z kosmosu i jakbyś się z tym nigdy nie spotkała.
Zapewniam, że gdybyś chodziła do pracy na 6:00, a dodatkowo nie miała jej po drugiej stronie ulicy szybko zrozumiałabyś w czym rzecz.

nigdy nie zdarzyło mi się mieć pracy bliżej niż 5km od domu, a w szpitalu, gdzie przed 7 musiałam być na stanowisku, pracowałam kilka lat dojeżdżając 40 min tramwajem albo 30min rowerem

jedynym przypadkiem mycia włosów wieczorem, jaki do tej pory znałam jest Karola ze stylizacji i moja kumpela, która zawsze wygląda niechlujnie bo ma włosy pogięte i sterczące na wszystkie strony, jak się okazało właśnie dlatego, że myje je wieczorem i idzie spać z wilgotnymi

ale spoko, rozumiem już że niektórzy lubią spać na mokrej poduszce, przyjęłam do wiadomości
Stary 2014-09-03, 19:40   #360
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
tak, ale czasami faktycznie zdarzają się włosy, po których tego nie widać i nie czuć, więc jeśli się nie spocisz, to w sumie można- tak jak moja ciocia, która myje włosy raz w tygodniu i tylko dlatego, że wypada, a nie dlatego że musi, przy czym nie rozpatrujemy tutaj takich wyjątków

mówimy o przetłuszczających się włosach, które ich właścicielki wolą zasypać pudrem czy proszkiem niż umyć
przecież po tygodniu te włosy muszą i okropnie wyglądać, i skóra....pachnieć......
Odniosłam się do postu wizażanki czyli nie żaden wyjątek. Tutaj nie chodzi o to,że nie widać i nie czuć. Skóra głowy się poci, zanieczyszcza i głowa cioci nie jest wyjątkiem. Że nie widać smalcu na głowie to nie znaczy, że mycie raz na tydzień jest zdrowe i higieniczne.
Skóra głowy niczym nie różni się od skóry ciała. Jakoś nie widzę osób chwalących się, że myją się raz na 4-5 dni.

Edytowane przez monicar
Czas edycji: 2014-09-03 o 19:44
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości