|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 |
Zadomowienie
|
Dot.: Tygodnie lecą, trójeczka z przodu, bo w październiku czas do porodu!! :)
czesc dziewczyny
![]() Laila i MAgsik trzymam za Was kciuki, obyscie jak najdluzej wytrzymaly, powodzenia dla Was i maluszkow ![]() zapowiada sie piekny dzien, juz sloneczko swieci, takze ide budzic mojego lobuziaka ![]() wczoraj sie troche pocieszylam, niektore kobitki dlugo chodza z rozwarciem, wiec moze i ja pochodze, tylko nie wiem czy przy moim trybie zycia, narazie mam cel do przyszlego wtorku, apozniej do nastepnego wytrzymac, taka piekna pogoda, ze nie chce do szpitala jeszcze, ze spaceru juz raczej nici, bo ledwo chodze, ale posiedziec na sloeczku, jeszcze chce skorzystac ![]() jA dzis zamierzam domknac przygotowania ![]() ![]()
#1142 | |
Rozeznanie
|
Heeej Brzuchatki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Magsiku, Laila, Farminka - trzymam za wasze Dzidziolki, szyjki , rozwarcia mocno kciuki i przesyłam buziaki na lepszy dzień ![]() Wszystkim Laleczkom ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
11 luty - 2 kreseczki ![]() 14 luty- bicie serduszka ![]() 3 październik- termin porodu ![]() Ahmia – wyszukiwarka darkwebu. Zajdź ukryte Hidden Services w sieci Tor Chłopiec ![]() Pierwsza Dzidziolinka ![]() 41/40 ![]() ![]() Mój Aniołeczku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Zadomowienie
|
Laila, Magsik- kciukasy ogromne!
Dzień dobry! ![]() Ja to się zaczynam obawiać, że nie mam żadnych objawów- a już bym chciała ![]() ![]() ![]() Częściowo spakowałam torbę do szpitala dla siebie, muszę to zrobić do piątku, bo potem nie ma mojego męża przez tydzień ![]() ![]() Lecę odprowadzić synka do przedszkola i zrobić prywatną lekcję- jakoś nie mogę do końca rozstać się z pracą. Miłego dnia! ![]()
#1144 |
Zadomowienie
|
![]() magsik, Laila85 trzymam za Was kciuki mocno! Obyście jak najdłużej dały radę w dwupaku. Laila dobrze, że widzisz pozytywne strony, takie podejście może dużo pomóc ![]() Widzę, że dużo już dziewczyn ma już skurcze. Ja na razie nic, tylko takie bezbolesne twardnienia, więc chyba nic się nie dzieje. Wczoraj zrobiłam curry na obiad i miałam mega zgage do wieczora i w nocy też ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratulacje ogromne!!!! Cytat:
Ciesz sie tym stanem ![]() ![]() Ja po nocce, moze to zabrzmi głupio ale czuje sie zarabiscie. Miękki brzuch, zero boli, i ta świadomość bezpieczeństwa naprawdę duzo dały. Zrobią mi wszystkie badania, moze przy okazji rozwiążą problem moich jelit? Zapis ktg super, lekarz powiedział ze jak tak dalej pójdzie to w niedziele wychodze ![]() ![]() ![]() Magsik i Farminka co u Was???? A milczenie Mixi juz mnie przeraża.... Trzymam kciuki oby wszystkie super sie czuły i dotrwały swoich terminów.
Skarb 06.09.2014 14:42 2230g 50cm |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Raczkowanie
|
Witajcie,
dzisiaj ja wizytuję, także trzymajcie kciuczki ![]()
#1148 |
Zadomowienie
|
![]() O której masz wizyte? Ale nudy w domu bez Łucji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Rozeznanie
|
Wiecie że już 11 wrześniówek sie rozpakowało!!??? OOooo Maaammmooo!!! I jeszcze dziś któraś najprawdopodobniej będzie miała CC
![]() Oczywiście trzymam kciuki, i czekam z niecierpliwością na relację po ![]()
11 luty - 2 kreseczki ![]() 14 luty- bicie serduszka ![]() 3 październik- termin porodu ![]() Ahmia – wyszukiwarka darkwebu. Zajdź ukryte Hidden Services w sieci Tor Chłopiec ![]() Pierwsza Dzidziolinka ![]() 41/40 ![]() ![]() Mój Aniołeczku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Wtajemniczenie
|
Brawa za kolejne tygodnie i kciuki za wizyty dla wszystkich potrzebujących
![]() ![]() Laila cieszę sie, że okazało się, że sytuacja nie jest jednak aż tak poważna. Trochę Cię podreperuja i za parę dni bedziesz w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Ale mamy dzisiaj piękny dzień ![]() Magsik, Laila cieszę się, że jesteście pod dobrą opieką ![]() ![]() ![]() Gosiak ![]() ![]() ![]() Ja jak na razie też nie mam bolesnych skurczy, jedynie co to napinanie brzucha, ale po chwili puszczają więc też nie panikuję. W końcu wczoraj wróciłam i zobaczyłam postępy prac mojego M ![]() ![]() ![]() ![]() Oglądałam wczoraj Kossakowskiego i powiem Wam, że ciarki mnie przeszły i nie wiem albo ja sobie inaczej to wszystko wyobrażam, albo faceci po prostu są słabi... Aż spać nie mogłam ![]()
#1152 | ||
Raczkowanie
|
Trzymam!!! Cytat:
Sie wszyscy rozkręcają, bedzie sie działo ![]() Cytat:
Czekam na relacje jak Ci (Wam) poszło... Dwa dni kroplówki, a potem obserwacja i jak bedzie dobrze to do domciu, oby mnie nafaszerowali na zapas ![]()
Skarb 06.09.2014 14:42 2230g 50cm |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
Laila to super, ze jest lepiej.
Ja mialam tetno szybsze i takie drzenia jakby mi ktos leciutko wyrkiem kolysal jak bylam w szpitalu. Gratki za tygodnie i kciuki za wizyty. ![]() ![]() ![]() my dzis zaczynamy 34 tydz. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Mortisha pytalas wczoraj o obrone.musimy ustalic bo to indywidualna bedzie
#1154 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nowa ale chcesz jeszcze przed porodem się bronić, czy już po? Dziewczyny gratulacje za kolejne tygodnie! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1156 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam. K86
![]() |
#1157 |
Wtajemniczenie
|
Hej wszystkim !
![]() Pół nocy spać nie mogłam, myślałam o Laili, Magsiku, Farmince...Pobolewał mnie brzuch, z resztą dziś też jest mocno napięty, mam nadzieję, że nie zrobi mi niespodzianki, nie ma rodziców, nie ma a w razie czego nikogo, kto mógłby mi coś przywieść..Tfu tfu.m nadzieję, że się nic nie dzieje ![]() Dziewczyny, trzymam za Was ogromne kciukasy ![]() Laila, obyś wyszła jak najszybciej, daleko jeszcze do porodu ![]() Dariuska kobieto wróciłaś w końcu ! Namęczyliście się, ale w końcu po wszystkim masz dzielnego synka a Ty jesteś dzielna Mamusia ! Ściskam oboje ! Gosiaku, już 37 ? ![]() ![]() Dziewczyny, kciuki za wizyty, za wszystko w ogóle. Oby nie było za wiele niespodzianek, poczekajmy jeszcze trochę ![]() ![]() Ja mam parę spraw w mieście, i muszę zakupy zrobić bo "szwagier" pożycza auto do jutra więc będę niemobilna. Jestem tak śpiąca, że jak wrócę po południu to od razu drzemka.. A w ogóle to wczoraj stałam na pasach, autem, na skrzyżowaniu. Rozumiecie, że wjechał we mnie rowerzysta ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia, do później !
#1158 | |||||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Nocka fajna, ale trochę krótko spałam, bo mnie mąż rozbudził o 2 jak się kładł i tak sobie do 3 podsypialam, potem padliśmy jak klocki i o 7 pobudka ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do eskperymentu to podpięli mu elektrody, natężenie bólu może podobne, ale to pewnie nie taki sam ból, poza tym organizm też wydziela hormony i takie tam....no i jak wiadomo, my po tem dostajemy bobaska, a on sak po prostu sobie pocierpiał. No ale cóż, nie da się ukryć, że będzie boleć jak cholera, ale można sobie powtarzać, że skoro facet dał radę, to my nie damy? ![]() Edytowane przez CoffeeMonster Czas edycji: 2014-09-04 o 10:07 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
Mortisha przed. Wlasnie pisze maila do dziekanatu.
![]() |
#1160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Muszę to swojemu M. pokazać niech wie jak kobieta cierpi ![]() ![]()
![]() |
#1162 |
Raczkowanie
|
Hejo
![]() Olcia jakbyś znalazła linka to rzuć na forum, bo przez budyń zapomniałam obejrzeć ![]() Laski obkupiłam się w ciążowe ciuchy w biedronce!! U mnie wyprzedaż wyprzedaży wiec te sukienki były po 8zł, staniki do karmienia też po 8zł i bluzeczki z krótkim rękawem po 5zł. Mam wszystko, oby do października ![]()
![]() |
#1163 |
Zadomowienie
|
tez chetnie obejrze, jak ktos poda tytul i gdzie lecialo.
![]()
#1164 |
Rozeznanie
|
To był program Inicjacja odcinek 1 na TTV ale póki co nie jest dostępny online. Chyba... Może pojawi się na player.pl za jakiś czas
II kreski - 14.02 ![]() pierwsze USG - 5.03 ![]() Alicja jest już z nami - 17.10.2014 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Zadomowienie
|
Cześć!
Poczytuję Was zza krzaków ![]() Zajęta jestem bardziej moim przedszkolakiem, aniżeli ciążą... Lecę wieczorem na wizytę, proszę o wsparcie ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Zadomowienie
|
sweetdream: dzieki, bede szukac. moze poleci powtorka
![]() wodaqua: powodzonka!!! ![]()
#1167 |
Raczkowanie
|
Hejka
Jakoś mi tak jest dziwnie. Jedno dziecko już mam, więc ta cała sytuacja powinna być mi znana, a tu zonk. Może jak zacznę się pakować do szpitala to jakoś psychicznie odetchnę. Wyprałam torby. Planuje do jednej spakować siebie, a do drugiej dziecko. Inne miasto, inny szpital i kilka dni bez synka. Chciałabym, żeby już było po. A tu jeszcze 45 dni. Zakupy zrobione już wszystkie- chyba. Córcia jak kopie to w pęcherz. Trochę boli, ale niech kopie. Czy do szpitala bierzecie butelkę i jakieś mleko modyfikowane i laktator? |
![]() ![]() |
![]() |
#1168 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Tak czy siak chętnie poczekam jeszcze miesiąc na rozwiązanie ![]() Mówiłam mężowi, że kolejne koleżanki z forum musiały iść do szpitala to chyba 1 raz opierdzielił mnie mój "luzak", że czemu ja nie mam jeszcze torby spakowanej i że on za mnie jej pakować nie będzie jak zacznie się coś dziać heheh, aż zdziwił mnie ![]() PurBlanka aż mi się ciśnienie podniosło jak przeczytalam o tej stłuczce co za kretyn, nie dość, że zestresował Cię to jeszcze zbluzgał... no po prostu deb*l!!!! Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, oraz za Was farminko, lailo i magsiku! ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
![]() |
#1169 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
II kreski - 14.02 ![]() pierwsze USG - 5.03 ![]() Alicja jest już z nami - 17.10.2014 15:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jakoś wyluzowałam ze strachem porodowym, jak się zacznie to trzeba będzie wytrzymać, wyjścia nie mamy! Po cichu liczę, że poleci mi genetycznie, moja mama miała szybkie porody... Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.