Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXIX - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-04, 10:13   #3181
Daisy30
Zadomowienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXIX

Spoko dziewczeta. Wolny rynek mamy. Kazdy kupuje wedlug uznania
Daisy30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 10:14   #3182
betist
Rozeznanie

O mamma mia, czy juz codziennie musza tu byc sprzeczki o poerdoly czy licytowanie sie kto ile czego wzial. Przeciez to jest tylko i wylacznie nasza sprawa co kupujemy i w jakich ilosciach, ja wzielam tylko 2 bo nie przepadam za nimi, ale co to kogo obchodzi (oprocz mnie) pewnie jakbym lubila tez bym zrobila wiekszy zapas i nie widzialabym powodu, zeby czuc sie z tym zle, przeciez tego nie kradne, a jak nie my wezmiemy to wezma hurtownicy na zarobek, zasada kto pierwszy, ten lepszy prawie w kazdej dziedzinie zycia sie sprawdza. Rozumiem, ze kazdy moze napisac wlasne zdanie ale nie musicie przy okazji tak krytykowac i oceniac innych
Stary 2014-09-04, 10:19   #3183
pffe
BAN stały

Mój pies też zawsze idzie z nami do biedronki. W zasadzie każde jedno wyjście do sklepu to jest dla niego nadprogramowy spacer więc jest zadowolony, że może iść. No i ja zawsze coś mu kupuję w Biedrze Obiecuję mu jak wchodzę do B., żeby chwilkę poczekał i mu coś kupię i zawsze dostaje jakieś przysmaki

Zakupiłam herbaty jagodowo-waniliową i zieloną o smaku grejpfruta, plus zwykłą czarną. Zaopatrzyłam się na całą zimę bo u nas TŻ herbat nie pije, tylko ja a mam jeszcze w szafce jakąś rozgrzewającą, karmelową i bóg wie co tam jeszcze jest U mnie już nie było ani cukierków ani kart pamięci. Wzięliśmy sobie z TŻ po dwa bueno i te nowe chipsy fromage. Będziemy testować
W zdrapce nie miałam nic takie moje szczęście do zdrapek.
pffe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 10:20   #3184
Daisy30
Zadomowienie

A wlasnie. Pisalyscie o pojemnikach po lodach azjatyckich. Wymylam, wysuszylam i zostawilam. Wczoraj po tygodniu poszly do smieci. Na wieczkach w zakamarkach pojawily sie malutenkie, ledwo widoczne golym okiem jakies stworzenia... Pewnie zle wymylam. Ale serio to paskudztwo tak male, ze ledwo widoczne.
Stary 2014-09-04, 10:21   #3185
kasia1608
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowe_Serce Pokaż wiadomość
No nie watpie, ze piesek sie ucieszyl spacerem do Biedry zamiast po parku .
co za durne stwierdzenie,ni z gruchy ni z pietruchy , ja nie mam parku, chodzę z psem po osiedlu a do biedronki też go czasem zabieram na spacer

te dobre lody kokosowe to korala w okrągłym pojemniku ?

Edytowane przez kasia1608
Czas edycji: 2014-09-04 o 10:23
kasia1608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 10:24   #3186
Aguskaq
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pffe Pokaż wiadomość
Mój pies też zawsze idzie z nami do biedronki. W zasadzie każde jedno wyjście do sklepu to jest dla niego nadprogramowy spacer więc jest zadowolony, że może iść. No i ja zawsze coś mu kupuję w Biedrze Obiecuję mu jak wchodzę do B., żeby chwilkę poczekał i mu coś kupię i zawsze dostaje jakieś przysmaki
Dokładnie tak. Kto ma psa wie o co chodzi

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Daisy30 Pokaż wiadomość
A wlasnie. Pisalyscie o pojemnikach po lodach azjatyckich. Wymylam, wysuszylam i zostawilam. Wczoraj po tygodniu poszly do smieci. Na wieczkach w zakamarkach pojawily sie malutenkie, ledwo widoczne golym okiem jakies stworzenia... Pewnie zle wymylam. Ale serio to paskudztwo tak male, ze ledwo widoczne.
weź nie strasz .. idę przyjrzeć się moim
Aguskaq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 10:25   #3187
Daisy30
Zadomowienie

Nie strasze. Tak bylo. Widzialyscie moze zyjatka w starych ksiazkach? To bylo cos takiego. Co nie wiem. Nie znam sie.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-04, 10:26   #3188
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez Czekoladowe_Serce Pokaż wiadomość
Juz sie nie tlumaczcie, kazdy ma swoje zdanie i jak dla mnie specjalnie zrywanie sie z rana dla jednej rzeczy i branie jej kartonami to przegiecie i tyle.
Ale jakie zrywanie się? Normalnie wstaję przed 8 każdego dnia, dzisiaj poszłam po 9:30 przy okazji do piekarni i parę innych rzeczy więc obalam Po drugie kto z tutaj obecnych wziął kartonaMI? Jeden karton a kilka to duża róznica Zresztą wcale bym się nie zdziwiła ani nie patrzyła krzywo gdyby właściciele sklepików kartonaMI brali, czysta oszczędność.
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 10:27   #3189
Daisy30
Zadomowienie

Fuj :/
Stary 2014-09-04, 10:28   #3190
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Spoko. Do kazdej promocji mozna dorobic potrzebe... Na tym polega promo sprzedaz... Zaraz beda serki topione, karkowka...
Żadna inna promo mnie nie interesuje i pewnie dłuugo nie ruszy
Stary 2014-09-04, 10:29   #3191
_czarny_kot
Zakorzenienie

Niedokładnie umyć pojemniki i dziwić się, że coś się w nich zalęgło
_czarny_kot jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-04, 10:30   #3192
GrumpyCat
Wredny kotecek

Można się tak samo przyczepić do robienia gigantycznych zapasów herbat bo tańsze o 20 gr ale się nie przyczepię, bo mnie nie boli na co ktoś swoją wypłatę przepuszcza
Stary 2014-09-04, 10:31   #3193
Daisy30
Zadomowienie

Dziewczyny. Zwrocilam uwage na promocje nie w celu klotni a w celu wyrazenia zdania, ze mnie spozywka w duzych ilosciach nie neci. Tak wiec dajcie spokoj. Niech kazdy kupuje jak chce i ile chce
Stary 2014-09-04, 10:32   #3194
Myosottis
Zadomowienie

Ja nie miałam zamiaru kupować większej ilości Bueno, ale tak sobie teraz pomyślałam, że miałabym fajny dodatek do prezentu dla TŻ. Kończy niedługo 25 lat, lubi bueno, to mu dorzucę 25 batoników (jeżeli uda mi się kupić, a właściwie siostrze ma skoczyć do B.).
Normalnie bym tyle nie kupiła, ale że promocja fajna i zbliża się okazja do obdarowania łasucha to czemu nie
Myosottis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 10:33   #3195
Daisy30
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _czarny_kot Pokaż wiadomość
Niedokładnie umyć pojemniki i dziwić się, że coś się w nich zalęgło

Nie ja a zmywarka...

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
Nie ja a zmywarka...

Ale dawac program na wysoka T do plastiku... Na to bym nie wpadla.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-04, 10:35   #3196
kaskakaskakaska
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
No nie do końca 85% stanowi twaróg. Raczej ogólna masa twarogowa.
Wklepywałam kiedys skład, przekleję:

Batonik twarogowy z kakao i kwałkami czekolady:
Masa twarogowa 85% (ser twarogowy chudy 40%, cukier, masło, kawałki czekolady 13% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, aromat: wanilina) kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 2,1%), polewa kakaowa 15% (olej z ziaren palmowych całkowicie utwardzony, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 15.2%, emulgator:lecytyny (z rzepaku), aromat: wanilina
omg, tak to jest jak się na szybko czyta skład w sklepie
dzięki, teraz to już na pewno go więcej nie kupię
kaskakaskakaska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 10:42   #3197
paint_it_black
Zadomowienie

Cytat:
Oj marudy. Kazde wino wytrawne jest z goryczka. Jesli preferujecie smak slodki, kupujcie wina deserowe a nie stolowe. Najlepiej czerwone slodkie i polslodkie. Albo likierowe
najsłodsze są domowe, jak ktoś nie lubi normalnych win
Cytat:
Spoko. Do kazdej promocji mozna dorobic potrzebe... Na tym polega promo sprzedaz... Zaraz beda serki topione, karkowka...
ja sama kupiłam 3 kg karkówki, jak była po 10,99, u mnie jest prawie dwukrotnie droższa

ja w znalazłam 1 KB o 9 ale nie cierpię, bo nie chciałam iść do kina, za to kupiłam klapki korkowe niebieskie, na które od dawna się czaiłam, odkąd są przecenione, ale nie mogłam znaleźć rozmiaru i milion pucharków za 1,49. W sklepie obok takie same za 3,99.
http://www.biedronka.pl/pl/product,i...zka-do-deserow
paint_it_black jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 10:44   #3198
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez paint_it_black Pokaż wiadomość
ja w znalazłam 1 KB o 9 ale nie cierpię, bo nie chciałam iść do kina, za to kupiłam klapki korkowe niebieskie, na które od dawna się czaiłam, odkąd są przecenione, ale nie mogłam znaleźć rozmiaru i milion pucharków za 1,49. W sklepie obok takie same za 3,99.
http://www.biedronka.pl/pl/product,i...zka-do-deserow
Patrzyłam na te pucharki ale uznałam że i tak będą stały więc i 1,49 pożałowałam Przewala się i tak za dużo naczyń w kuchni
Stary 2014-09-04, 10:47   #3199
paint_it_black
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Patrzyłam na te pucharki ale uznałam że i tak będą stały więc i 1,49 pożałowałam Przewala się i tak za dużo naczyń w kuchni
ja je wzięłam z myślą o imprezach rodzinnych- zamiast piec ciasto, kroić, nakładać, zrobię każdemu porcyjkę tiramisu i tyle a nawet lodów nie mam w czym komu dać, daję w miskach do zup więc mi się przydadzą.

Chciałam je brać na początku po 2,99 ale dobrze, że moja pusta kieszeń wtedy się odezwała
paint_it_black jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 10:50   #3200
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Dziewczyny. Zwrocilam uwage na promocje nie w celu klotni a w celu wyrazenia zdania, ze mnie spozywka w duzych ilosciach nie neci. Tak wiec dajcie spokoj. Niech kazdy kupuje jak chce i ile chce
Ale właśnie spożywka jeśli ma długi termin to się akurat przyda - w rozsądnych ilościach oczywiście

Gorzej jak w rossmannie zrobią -40% to wtedy dziewczyny kupują po 5 podkładów i 10 tuszy których i tak nie dadzą rady wykorzystać

Kinder bueno u mnie do kwietnia 2015, śmiem twierdzić że sporo czasu na 30 batoników na 2 osoby to śmiech

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Widziałam ostatnio te zestawy do robienia sushi ale były w starej cenie (mam na myśli te w kartoniku już do przygotowania rzeczy), naczynika i pałeczki za to przecenione z 30 na 13 jakoś ale nie kuszą, jakościowo byle co
Stary 2014-09-04, 10:56   #3201
kathiee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Ale właśnie spożywka jeśli ma długi termin to się akurat przyda - w rozsądnych ilościach oczywiście

Gorzej jak w rossmannie zrobią -40% to wtedy dziewczyny kupują po 5 podkładów i 10 tuszy których i tak nie dadzą rady wykorzystać

Kinder bueno u mnie do kwietnia 2015, śmiem twierdzić że sporo czasu na 30 batoników na 2 osoby to śmiech

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Widziałam ostatnio te zestawy do robienia sushi ale były w starej cenie (mam na myśli te w kartoniku już do przygotowania rzeczy), naczynika i pałeczki za to przecenione z 30 na 13 jakoś ale nie kuszą, jakościowo byle co
U mnie tez stoja i stoja... ja za to kupialm w promocji papier ryzowy 1,99. Bedzie zapas na sajgonki. Ostatnio taki sam w gazetce Makro byl po niecale 5 zl)
kathiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 10:58   #3202
trimi
Raczkowanie

Kupione Kinder Bueno i Kadarka. Ja lubie to wino, kojarzy mi się ze studenckim zyciem
trimi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 10:59   #3203
Karoolcia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BlueSunshine Pokaż wiadomość
do biedronki mam drogę przez łakę i las.. wyraźnie napisałam też, że to był drugi poranny spacer, dodatkowy, więc jakby Ci to powiedzieć nie wyszło Ci
Nie ma sensu się tłumaczyć

I nie zagladajcie sobie wzajemnie do portfeli;]

Poszłam wczoraj po batiste, ale nie było to było chwilę przed 20, a taaaaaakie kolejki
Karoolcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 11:00   #3204
kevschaa
Zakorzenienie

Ja uważam że promocje na słodycze są zgubne Chociaż chodzi mi głównie o to -25% bo wtedy aż się proszą żeby zrobić zapasy...
Ja osobiście nie potrafię sobie zjeść raz kiedyś czegoś słodkiego i albo jem hurtowo wszystko co mam, albo nie jem słodyczy prawie wcale

Ale przy niektórych rzeczach robię baaaardzo duży zapas. Np. w zeszłym roku nakupiłam tyle sezamu (bo był po 99 groszy) że mam go do teraz, ale nie uważam żeby to była przesada bo cały czas go używam i w końcu zużyję. Wolę mieć zapas produktów z długą datą ważności niż kupować dopiero jak mi się skończą w cenach bez żadnych promocji.

A tak w ogóle to już 10 zdarpek wydrapałam i nadal nic...
A obiecałam tżowi samochód

Jeszcze planuję zrobić zapas tego papieru toaletowego 8 rolek jak 16, bo jest naprawdę super i cenowo też bardzo dobrze wychodzi, a nie ma co ukrywać że to się na pewno nie zmarnuje...
kevschaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 11:01   #3205
AnnaDorota1993
Rozeznanie

Cytat:

Zakupiłam herbaty jagodowo-waniliową i zieloną o smaku grejpfruta, plus zwykłą czarną. Zaopatrzyłam się na całą zimę bo u nas TŻ herbat nie pije, tylko ja a mam jeszcze w szafce jakąś rozgrzewającą, karmelową i bóg wie co tam jeszcze jest U mnie już nie było ani cukierków ani kart pamięci. Wzięliśmy sobie z TŻ po dwa bueno i te nowe chipsy fromage. Będziemy testować
Te chipsy fromage nie są złe, ale d*** nie urywają
Ale jak za 2 złote z groszami to mogą być.
AnnaDorota1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 11:02   #3206
marianna144
Wtajemniczenie

ej wejsc sie tu nie da. co Wy w tym tygodniu takie czepialskie jestescie? przytyki jakies non stop. zbiorowe napiecie przedmiesiaczkowe czy zmiana pogody?
marianna144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 11:02   #3207
delfix10
Zakorzenienie

Cytat:

przywiązujesz psa czy czeka z jakaś osobą ?
pytam bo w moim mieście nie wolno przywiązywać psa pod Biedronką,już kilka osób dostało mandat od straży miejskiej
delfix10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 11:03   #3208
Ikonka122
Raczkowanie

Cytat:
No Ciebie nie interesuje a innych tak, sama nie kupowałam KB ale jeśli ktoś chce to prosze bardzo niech kupuje, wiec nie mam pojęcia bo co wyrażasz swoje zdanie, skoro było wiadome że dziewczyny się z Tobą zaczną kłócić(to jest do przewidzenia).
Tu się mamy wypowiadać o produktach biedronki a nie o tym że akurat TOBIE przeszkadza że ktoś sobie kupił kinder bueno, bo to jest tylko twój problem.
Ikonka122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 11:04   #3209
kathiee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marianna144 Pokaż wiadomość
ej wejsc sie tu nie da. co Wy w tym tygodniu takie czepialskie jestescie? przytyki jakies non stop. zbiorowe napiecie przedmiesiaczkowe czy zmiana pogody?
Idzie jesien)
kathiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 11:05   #3210
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez kevschaa Pokaż wiadomość
Jeszcze planuję zrobić zapas tego papieru toaletowego 8 rolek jak 16, bo jest naprawdę super i cenowo też bardzo dobrze wychodzi, a nie ma co ukrywać że to się na pewno nie zmarnuje...
Hahaha no raczej nie ;p Też go wzięliśmy ale jeszcze sobie stoi i czeka On jest normalnie dostępny po ile bez promo?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości