|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My jesteśmy młode damy, lecz o brzuszki się staramy :)
kaja, zmieszaj je ze sobą
![]() idę się trochę wyszykowac dla Tż
|
|
|
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
Hahahaha sorry ale mój Tż do mnie zawsze mówi "Idź nago" jak marudzę że nie mam w co się ubrać
![]() Jazda na zakupy zawsze jakąś kiecunię dorwiesz ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Uuuuuuu SEKSY
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
#4863 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to nie miałam pełnowymiarowego, ale pamiętam, że raz próbka była, ale nie podszedł mi... na wiosnę miałam z la roche jak mi sie cera pogorszyła to przy nim wróciła do normalnego stanu, tylko znowu na lato był za ciężki. |
|
|
|
|
#4865 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Hahahahahah no jeszcze by Ciebie "ochrzcili" gdybyś na golasa poszła
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
MF jest ok... jak będę kiedyś dużo zarabiac to sobie taki drogi kupie ![]() ![]() idę
|
|
|
|
|
#4869 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co do chrzcin
|
|
#4870 |
|
Rozeznanie
|
Ja uzywam L'Oréala I to w sumie jedyny ktory mi nie przesusza skory. Chcialam ostatnio sobie sprawic Chanela na probe (ponoc rewelacja) - no I na razie czytam opinie, zeby dobrac do swojej skory dobry.
|
#4871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja używam mussów i mi cieżko jest mieszac je ze sobą :/ |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4872 |
|
Konto usunięte
|
jak dla mnie do tej pory to najlepszy Stay Mate z Rimmel . tylko ostatnio kupiłam najjaśniejszy zamiast troszkę ciemniejszy no i trochę zgapiłam.
ale już końcówka więc bd wiedziała, który kupić teraz. a tusz to jak dla mnie najlepszy z Max Factor taki czarny szeroki. Jest mega, ale cena powala.. ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- podobno ten, Astor, Skin Match jest dobry. zastanawiam się czy nie wypróbować. ![]() ja to pod podkład to nieźle nawilżam twarz, tak to bym całkiem suchą miała. |
|
|
|
#4873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4874 |
|
Zadomowienie
|
o kurczaczki, ja za Wami nie nadążam Dziewczyny
Kilka słów o mnie. Po studiach, uszczęśliwiam ludzi sprzedając wycieczki Jak coś to się polecam świeżutko skończone 25lat, aktualnie boje się stanąć na wadze (rzucanie, cytyzyna przez którą mam większy apetyt a dodatkowo nie dostałam okresu! grr). Z Moim TŻ jesteśmy od ponad 6 lat razem, znamy się 7lat, mieszkamy razem od niewiele ponad roku, od stycznia na swoim I tak postanowiliśmy, że koniec z zabezpieczeniami, bo swoje latka mamy. Dodam, że nie staramy się 'konkretnie', na razie na spokojnie "co będzie to będzie'' Oby się udało bo instynkty mam nie ubłagane hihi
|
|
|
|
#4875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam wszędzie tłustą cere, a na nosie suchoty :/ używam normalnie loreala, jest matujacy ale nie podkreśla tak tych suchot. ostatnio wiosną kupiłam jakiś Bell , najtańszy bo nie miałam już loreala a ja na all zamawiam I powiem Wam ze też w sumie niezły był, jak za śmieszne 15zł ![]() Teraz mam chęć na revlona
|
|
|
|
|
#4876 |
|
Zadomowienie
|
Jak dla mnie też najlepszy tusz do rzęs, nie dość, że tan i to po prostu zarąbisty (MAX FACTOR). A puder z Revlon, i jestem bardzo zadowolona, jak już postanowie go użyć
Edytowane przez Kruszyna89 Czas edycji: 2014-09-04 o 14:02 |
|
|
|
#4877 |
|
Konto usunięte
|
z bell nie są takie kiepskie te kosmetyki
|
|
|
|
#4878 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wolę z Eveline, ale podkłądy to mają z kosmosu, takie ciemne o.O
Za to bazę pod podkład, maja super, a eyeliner- mistrzostwo! Jeśli chodzi o tusz to ja jestem wierna astorowi <3 |
|
|
|
#4879 |
|
Rozeznanie
|
Jeali chodzi o tusz to tez uzywam z L'Oréal. Uzywam go chyba od 4? 5? Lat I nigdy sie na nim nie zawiodlam. Choc cena sredniawa w polsce ok 60-70zl tutaj to koszt 9funtow
|
#4880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam keidyś z loreala architecta bodajże. Fajny był, ale efekt był prawie że ten sam co Astora, a astor często w promocji po 25zł chce obciąć włosy.. Ale moja koleżanka dziś ani jutro ani w weekend nie może
|
|
|
|
|
#4881 | |
|
Konto usunięte
|
z eveline to odżywki na paznokcie ponoc sa niezłe
![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
![]() szkoda mi, bo tyle zapuszczałam, a pewnie sporo mi przytnie. ale grzywke przycinałam co jakis czas to mam tak zdrowe, ze tak rośnie, że praktycznie mi się za jakiś czas będzie równała z tymi najdłuższymi [ popalonymi na końcach ] ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- po wypłacie idę sobie podetnę. sama bym sobie zrównała, ale mam cieniowane, więc muka. |
|
|
|
|
#4882 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie używam żadnych podkładów ani niczego innego
![]() Tusz tylko, ewentualnie czasem kredka do oka i jezdem pikna ![]() ![]() Zaraz wychodzę z pracy, jadę po Tż i jedziem na pizze ![]() także do wieczora (jak Tż pójdzie na piłkę ) |
|
|
|
#4883 |
|
Konto usunięte
|
tez bym pizze zjadła *.*
|
|
|
|
#4884 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisas ![]() Cytat:
I mój wymarzony żurek.... ![]() Ja uwieeeeeelbiam czerrrrrrwony ![]() Cytat:
U to własny domek czy mieszkanko? Cytat:
Bardziej mi się tamten podobał... ![]() Cytat:
Liczę że znajdzie się w profilowych na fb Akty? Bedzie zabawa, będzie się działo Cytat:
![]() Najlepeij zacząć tak na lajcie.... ![]() Jestem! Ale zaraz zmywam się bo kalaffffior będę wsuwać Później przyleze. Nie idźcie beze mnie na nowy wątek
|
|
#4885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje włosy to masakra. Mam mało, cienkie i zniszczone. i jakoś juz nie chcą rosnąć Tez długo zapuszczałam, dwa lata temu obciełam na takiego króciutkiego boba i od tamtej pory tylko dwa razy podciełam końcóweczki same. To samo z grzywką, od roku zapuszczam. Ale potrzebuje zmiany a akurat do lata ładnie mi odrosną
|
|
|
|
|
#4886 |
|
Rozeznanie
|
L'Oréal million lashes.
|
#4887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to było moje pierwsze lato tak całkowicie bez grzywki, bo sięga juz za brodę A wiadomo w lato to i tak gorąco i zaczesuje wszystko do góry. Ale na jesień jakaś zmiana by mi ise przydała Ej. pragnę czerwonej sukienki |
|
|
|
|
#4889 |
|
Zakorzenienie
|
ja dawniej też miałam taką dłuższą grzywkę, chciałam wrócić do iej, ale nie wiem- albo moim włosom sie odwidziałao albo fryzjerka sie nie zna, bo zupełnie sie nie układa... poza tym farbowanie musze zrobić
![]() ja mam mało sukienek
|
|
|
|
#4890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zaczynam zbierać troche kiecek bo mi w pracy tak najwygodniej Ale zakochałam sie w takiej.. no a takiej do pracy zbytnio nie założę http://zszywka.pl/p/sexy-3-10550845.html
Edytowane przez k a j a Czas edycji: 2014-09-04 o 14:36 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.

świeżutko skończone 25lat, aktualnie boje się stanąć na wadze (rzucanie, cytyzyna przez którą mam większy apetyt a dodatkowo nie dostałam okresu! grr). Z Moim TŻ jesteśmy od ponad 6 lat razem, znamy się 7lat, mieszkamy razem od niewiele ponad roku, od stycznia na swoim

Żona męża swego...