|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
siła się przyda ![]() Kto doradzi fajną gre planszowa dla dziewcznyki z 2 klasy podstawówki? Chrzesnica sobie zażyczyła coś takiego na urodziny, a ja pojęcia nie mam
|
|
#3362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i cena Nasze Calypso kosztuje 119 zł za 100ml ![]() No tak róża pamiętam...Na wszelki wypadek zarzucę linkiem http://www.fragrantica.pl/perfumy/Ca...igue-6711.html 2 Dobrze wiedzieć 3 Decyduj się do niedzieli 4 Ja też tyle że mi róża nie wadzi
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-09-04 o 17:56 |
|
|
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
no aparat taki, że żryć się z nim nie da, bez szans
dieta cut ![]() znowu mi cytaty wycięło ide kwiatki podlać, odprężę się
|
|
#3364 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
2 Powiem tak, mojej jak rośnie ciśnienie to za każdym razem okazywało się że wachluje dawkami, albo nie bierze....
|
|
#3365 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn tak, jeśli szukasz owocków/kwiatków na skórze to owszem. Ale myślałam, że dalej szukasz półwytrawnego orientu z przyprawkami? Nie nadążam Dla mnei była wręcz za mało słodka, to już lepsza Bottega Veneta aaaaaala ta NA MNIE śmierdzi, co mam potwierdzone wieloma nosami. Także to już nie tylko subiektywne odczucia. Także tak, śmierdzą na mnie pieprze, różowy najbardziej chyba, oraz skóry. Powinnam się trzymać swoich mniodków. Z kolei innym miodki smierdzą same przez sie. Muszę wybrać się do większej Sefo/Duga. A sprawdzałąś Amarige Mariage? Ja chyba wrócę do niego, jak i do Bal Afrique czy jak to się pisze. Mam normalnie osobne szufladki na osobne kategorie AM był taki slodki ale nei za bardzo, niezobowiązujący, dzienny, czyli dla jednych nijaki,a dla mnie jesienny, otulający, nie mdlący. Ale takie rzeczy to chyba tylkow Superpharm. Dziś stał na półce tylko Amarige - dwa inne światy. Wiem, wiem obiecałam szukać Kingdoma, i Madnes się powinien znaleźć, ale u mnie only odlewki. Fogle wszystko dziś fonhałam i nie ma perfum dla Ciebie/ dla mnie na tę chwilę w tej kategorii co szukamy, w Sephorze. Aaaaaaaaaaale, ja żem przeleciała wsiową Sefo,a tam nawet Prady nie było, także wiesz, taki wiejski asortyment. No i Słoń serio za slodki. Męczę go już latek kilka, mam na dnie. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. No jak się siedzi to tak Ja tak samo, aż mi się słabo zrobiło, a na końcu wiadomości żem odetchła, ze chodzi TYLKO o chuopa, także piiikuś w porównaniu do tego co zakładałam Znad gorączki, siódmych potów i bólu głowy. ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-04 o 18:36 |
|||||
|
|
|
#3366 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. tia... |
|
|
|
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówię Ci, z ciekawości badnij to Amarige Mariage. Jestem ciekawa jak go opiszesz, jak na Tobie pachnie. |
|
|
|
|
#3368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może Rummikub (tylko tu się nie chodzi po planszy )?, Monopoly, Dobble, Wilki i Owce, no zależy też do jakiej kwoty chcesz...O masz Kuruj się
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2014-09-04 o 19:06 |
|
|
|
|
#3369 | |||||||
|
BAN stały
|
Znad pomidorów z mocarelou, czochem i bazylią
Się kończyło profil bio-chem w LO ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja początkowo również ![]() Cytat:
Co?! ![]() Moja miała za to już 2 razy głowę szytą w ciągu roku ![]() Cytat:
![]() --- Rysiek spędził wczorajszy wieczór i noc zamknięty w garażu, cały dzień odsypia te traumatyczne przeżycia
|
|||||||
|
|
|
#3370 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Pamiętam też, że testowałam wówczas Lolitę i pachniała zupełnie inaczej niż w recenzjach - jak stara, gorzka, posypana anyżem opona, ble. Ale szypry często mi tak robio. Co tam jeszcze... Midnight Poison - dałabym sobie głowę uciąć że to jakiś banał z Avonu. LLL - pachniały mi jak mdłe nadzienie tych ciastek co to jest okrągłe ciacho na górze, okrągłe na dole i masa waniliowa pośrodku. |
|
|
|
|
#3371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
MP - zachwycałam się chyba tydzień, i mi przeszło, zostawiałm sobie oryg próbki, kupa mięci Ogólnie - wiele faz zapachowych mi przeszło kilka wraca a kilka chyba na dobre.Róża przeszła mi - nie wiem czy na dobre, ale faza zachwytu minęła, nadeszła faza unikania wręcz, niestety w czasie zsynchrobizowana z modą na różę. ![]() Edit: Ale róża to dobry trop jak się chce "przypodobać" otoczeniu zapachem, to chyba jedyne tak komplementowane zapachy przez innych na mnie - wszystkie z różą, Stelle, Cloe etc etc. Ludzie to lubią. Ja już mam przesyt Widzę, że i ty za różą łazisz ![]() Pudło wyjęte - ide kopać za Kingdomem, Madnesss i cos komuś jeszcze poszukać? Odleweczki się marnują, moje otoczenie nei chce przyjąć. ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Przykro mi że wprowadziłam ponownie zamęt - Kingdom i Madness (odlewki) byli musieli już wyjść wcześniej do innego domu Sorrry. Za to mam Amen Pure Havane, Korres Saffron Amber Agarwood Cardamon, DKNY Be Delicious Niht (nie polecam, ale są fani
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-04 o 19:23 |
|
|
|
|
#3372 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3373 |
|
Nindżopesz
|
Mnie dopiero naszła. Ale typowa róża mnie nie kręci, chciałabym coś z pieprzem albo miodem. Żeby był raczej efekt pączków lub kwaskowej konfitury. W sumie na różę bym się nie skusiła ino już teraz szukam czegoś na zimę jak leci, rozszerzam spektrum. Zastanawiam się czy nie capnąć Automne ale właśnie ponownie testuję i jednak są na mrozy za kwaśne, takie typowo jarzębinowo-jesienne.
|
|
|
|
#3374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie ma przeszkód szukać kilku zapachów, sama tak czynię. To pączkowe nadzienie jest w YR Rose Absolue - ale to jest li i jedynie nadzienie pączka. Pyszne, ładne, no ale nadzienie. Mi się podoba, otoczeniu też, flachę sprzedałąm, odlew se zrobiłam mały, bo ja zużywam małe ilości wielu różnych perfum.
|
|
|
|
|
#3375 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. poczytam o nim Wycofan jakiś?
|
|
|
|
|
#3376 | ||
|
Zakorzenienie
|
szczególnie ten lek pod językiem
![]() o mam Cytat:
![]() ale chyba wolę w domu posiedzieć, bo zalotnicy tacy trochę nie ten , starzy (tu ma zapewne znaczenie mój wiek też ) i letko wieśniaczy (tu akurat winne jest miejsce mojego zamieszkania )azdrowie. nie no, znowu? ![]() Cytat:
ad2. ad3. spokój, zachowaj spokój, stój tam gdzie stoisz, rozejrzyj się. Co widzisz charakterystycznego? napisz dla mnie sms, jutro do Kościerzyny jedzie sąsiad (po emeryturę do banku na rynku) to Cię odbierze na noc okryj się liśćmi ad4. zazdrościć ad5. to jest znęcanie
|
|
|
#3377 |
|
Nindżopesz
|
Rejcz, jeszcze kciałam napisać, że perfumy dobieram stosownie do pogody. Tak więc Nu jest na dni ciepłe (letnie, wiosenne) i wilgotne, deszczowe, BC na letnie wieczory lub ciepłą jesień, Padpa na upały i rześką suchą wiosnę, Burning Leaves na jesienną słotę i wszelkie jesienne dni, Black na śniegi i chłodniejsze ale słoneczne dni całorocznie. Ino zbyt wykwintny jest
|
|
|
|
#3378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3379 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Siedzę na ławce, przede mną fontanna, a na wprost Rossmanna mam i księgarnię Cytat:
Cytat:
Białe części futra zmieniły barwę na szary ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3380 | |||
|
Zakorzenienie
|
trza było usiąść i poczekać aż przejdzie
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jakoś nie mam dziś weny........ |
|||
|
|
|
#3381 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wydawało mi się ze to zawsze większe szanse Oooooj z tym wieśniaczem to możesz się miło pomylić, coraz więcej przyjezdnych. Z kolei stricte miastowi to dopiero taaaakie wieśniaki że brak słów Of kors nie wszyscy, ale spooooora gromadka. 2. Niiiiii tak tylko telepie, kolejny pretekst do grzanego piwa, wiesz mnie zazwyczaj jeden dzień bierze w drugi mija ![]() 3. Cytat:
Odnośnie tych obiadów, dalabym wszystko za kogoś kto by nam gotował przez ten tydzień. Mamy takiego niechcieja, brak weny, czasu, sił, pomyslu że żremy bułki z serem, kiełbasą i makrele oraz pizze na tel. I tak do niedzieli nie wiem czy potem wena wróci. Impasik
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-04 o 20:54 |
||
|
|
|
#3382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Red, pytałaś o coś ze śliwką chyba... a Tubereuse Animale znasz? W quality jest
|
|
#3383 |
|
Wpisz tu zomzing
|
a znasz ten zapach? to jest naprawdę herbaciana, kwaśna róża - herbaciane róże pachną inaczej - w kierunku mieszanki jabłka i cytryny
|
|
|
|
#3384 |
|
Nindżopesz
|
Inne nuty nie zachęcają - tuberoza, białe kwiaty. Raczej zupełnie nie mój typ.
|
|
|
|
#3385 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2014-09-04 o 21:30 |
||
|
|
|
#3386 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
btw dziwaczne nazwa
|
|
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
Tak pisze na etykiecie odlewki ale oryg też ma nazwę w postaci wypisanych nut.
EDT - pachnie wytrawnie, acz delikatnie. Trooooche jakby Kashminą na początku, (pomijając alkoholowy obuch w łeb) no i chyba niestety przewaga drewna Nie jestem dobrym opisywaczem nut, ale imo drewno przebija przez przyprawy, których prawie nie czuję? Lichutki taki, lajcik. Niesłodki Agarowa ławka w kościele Ale nie taki z niego agar jak inne, jak mówiłam, to raczej delikates. Dlatego brałam, ale jednak nie naszam już takich stricte drewniaków. |
|
|
|
#3388 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3389 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie, latwiej. Zapytaj Skrbtk, w pare tyg doszlo. Na mnie wychodzi duuuuzo sliwki.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3390 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja bym chciala sensei
![]() ale nie ogarniam tej potrójnosci
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

-róża, moja trauma, buuuu.... Będzie chyba na prezent gwiazdkowy w tej sytuacji...
Tylko nie zawsze mam czas na produkcję, więc muszę wiedzieć wcześniej...

, leków nie będzie łykał i już
Nerwy to jedno, a drugie - porywanie się na męczące prace fizyczne, bo przecież babcia nikogo prosić się nie będzie, ani czekać, że ktoś przyjedzie i ją wyręczy 
Dla mnei była wręcz za mało słodka, to już lepsza Bottega Veneta aaaaaala ta NA MNIE śmierdzi, co mam potwierdzone wieloma nosami. Także to już nie tylko subiektywne odczucia. Także tak, śmierdzą na mnie pieprze, różowy najbardziej chyba, oraz skóry. Powinnam się trzymać swoich mniodków. Z kolei innym miodki smierdzą same przez sie.
dwa inne światy.