Scent Bar LIII - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-04, 17:45   #3361
Maja102
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LIII

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
Maju, wszystkiego dobrego

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

Majek siły (jeszcze więcej), spełnienia marzeń (tych kolejnych) i oby to co sobie zamarzysz i wypracujesz przyniosło Ci szczęście i spokój
dzięki, dzięki
siła się przyda

Kto doradzi fajną gre planszowa dla dziewcznyki z 2 klasy podstawówki? Chrzesnica sobie zażyczyła coś takiego na urodziny, a ja pojęcia nie mam
Stary 2014-09-04, 17:49   #3362
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
1. Calypso, ale Pigueta -róża, moja trauma, buuuu.... Będzie chyba na prezent gwiazdkowy w tej sytuacji...
2. Można Tylko nie zawsze mam czas na produkcję, więc muszę wiedzieć wcześniej...
3.
4. Ja się od razu rzucam na nutę paczuli i już się jej pazurami trzymam... Piękna, piękna, piękna jest
1 Noooooo nie normalnie jestem w szoku bo fłaśnie drogą wymiany przyszło do mnie Calypso Pigueta i nawet zalotnie mi pachniało
No i cena Nasze Calypso kosztuje 119 zł za 100ml
No tak róża pamiętam...Na wszelki wypadek zarzucę linkiem
http://www.fragrantica.pl/perfumy/Ca...igue-6711.html
2 Dobrze wiedzieć
3 Decyduj się do niedzieli
4 Ja też tyle że mi róża nie wadziNa dodatek 1 września po rozpoczęciu roku szkolnego moja ksześnica testowała i zdziwiłam się że dużą projekcje ma ,myślałam że jest bardziej bliskosórny...

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-09-04 o 17:56
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 17:52   #3363
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
no aparat taki, że żryć się z nim nie da, bez szans, wyciąć trza i później umyć i ząb i aparat, a ja leniwa jestem dieta cut

znowu mi cytaty wycięło
ide kwiatki podlać, odprężę się

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 18:01   #3364
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Kupuj, tanio... Tez myślałam, ale koniec końców zamówiłam nową wersję Noa do kolekcji noowej
Bardzo fajna jest

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
nasz dziadek chował pod językiem bądź gdzieś w policzku , leków nie będzie łykał i już
Też dobry...

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Cytat:
Lekarz stwierdził ostatnio, że nie ma potrzeby ani zmieniać leku, ani modyfikować dawki Nerwy to jedno, a drugie - porywanie się na męczące prace fizyczne, bo przecież babcia nikogo prosić się nie będzie, ani czekać, że ktoś przyjedzie i ją wyręczy

Bierze, bierze Pod tym względem babcia jest zdyscyplinowana

:
1 W ten właśnie sposób moja złamała kkręgosłup

2 Powiem tak, mojej jak rośnie ciśnienie to za każdym razem okazywało się że wachluje dawkami, albo nie bierze....
Stary 2014-09-04, 18:25   #3365
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
O masz O_o

A czy ktoś może się wypowiedzieć o Madness i Aura Loewe? Generalnie czy bardzo słodkie, czy przełamane jakoś fajnie kwaskowatością, czy pieprzne/pikantne i czy nadadzą się na mrozy? Coś mi się nagle pieprznej róży chce albo porzeczki/żurawiny/czerwonych jagód...
Aurę fonhałam dziś, po raz wtóry, dla pewności - skórzane kwfiatki, dla mnie Niby nie są złe, ale taka sztampa.
Tzn tak, jeśli szukasz owocków/kwiatków na skórze to owszem. Ale myślałam, że dalej szukasz półwytrawnego orientu z przyprawkami? Nie nadążam Dla mnei była wręcz za mało słodka, to już lepsza Bottega Veneta aaaaaala ta NA MNIE śmierdzi, co mam potwierdzone wieloma nosami. Także to już nie tylko subiektywne odczucia. Także tak, śmierdzą na mnie pieprze, różowy najbardziej chyba, oraz skóry. Powinnam się trzymać swoich mniodków. Z kolei innym miodki smierdzą same przez sie. Muszę wybrać się do większej Sefo/Duga.

A sprawdzałąś Amarige Mariage? Ja chyba wrócę do niego, jak i do Bal Afrique czy jak to się pisze. Mam normalnie osobne szufladki na osobne kategorie AM był taki slodki ale nei za bardzo, niezobowiązujący, dzienny, czyli dla jednych nijaki,a dla mnie jesienny, otulający, nie mdlący. Ale takie rzeczy to chyba tylkow Superpharm. Dziś stał na półce tylko Amarige - dwa inne światy.

Wiem, wiem obiecałam szukać Kingdoma, i Madnes się powinien znaleźć, ale u mnie only odlewki.

Fogle wszystko dziś fonhałam i nie ma perfum dla Ciebie/ dla mnie na tę chwilę w tej kategorii co szukamy, w Sephorze. Aaaaaaaaaaale, ja żem przeleciała wsiową Sefo,a tam nawet Prady nie było, także wiesz, taki wiejski asortyment. No i Słoń serio za slodki. Męczę go już latek kilka, mam na dnie.

Cytat:
pieprzne , słodycz też jest ale dymno-syntetyczna, nie dosłowna, nie ulepna
może sampla na początek
Hah, chyba dlatemu nie lubię - świetnie je opisałaś, ujęłaś sedno

Cytat:

Kameno, układaj mowę zrywalną w takim razie

Did jadł dziś w przedszkolu "taki duży kartofel co się nazywa ziemniak"
1. i 2

Cytat:
norma
w ogóle "szczęście" takie odczuwalne, na bieżąco, to trudne do osiągnięcia jest, zazwyczaj doceniamy wszystko po fakcie. Tak więc ciesz się chwilą

w tej kwestii niestety ujnia z patatajnią, że tak nawiążę
ale czego się spodziewać jak się we domu siedzi zalotników jak na lekarstwo
1. Ano, znów dobrze powiedziane.

2. No jak się siedzi to tak

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
e to spoko, myslalam o mieszkanie chodzi
Ja tak samo, aż mi się słabo zrobiło, a na końcu wiadomości żem odetchła, ze chodzi TYLKO o chuopa, także piiikuś w porównaniu do tego co zakładałam

Znad gorączki, siódmych potów i bólu głowy.

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
no aparat taki, że żryć się z nim nie da, bez szans, wyciąć trza i później umyć i ząb i aparat, a ja leniwa jestem dieta cut

znowu mi cytaty wycięło
ide kwiatki podlać, odprężę się

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-09-04 o 18:36
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 18:30   #3366
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Aurę fonhałam dziś, po raz wtóry, dla pewności - skórzane kwfiatki, dla mnie Niby nie są złe, ale taka sztampa.

Fogle wszystko dziś fonhałam i nie ma perfum dla Ciebie/ dla mnie na tę chwilę w tej kategorii co szukamy, w Sephorze.
1. acha, chyba już mam wyobrażenie. Niemniej jutro idę na Ostateczne Testy Stacjonarne.
2. tia... Pradę podobno wycofli, teraz jest inna, Candy. A co do Słonia to strasznie podoba mi się na drugi dzień

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 18:54   #3367
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
1. acha, chyba już mam wyobrażenie. Niemniej jutro idę na Ostateczne Testy Stacjonarne.
2. tia... Pradę podobno wycofli, teraz jest inna, Candy. A co do Słonia to strasznie podoba mi się na drugi dzień

Mówię Ci, z ciekawości badnij to Amarige Mariage. Jestem ciekawa jak go opiszesz, jak na Tobie pachnie.
Stary 2014-09-04, 19:00   #3368
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

Kto doradzi fajną gre planszowa dla dziewcznyki z 2 klasy podstawówki? Chrzesnica sobie zażyczyła coś takiego na urodziny, a ja pojęcia nie mam
Droga czy nie? Może Rummikub (tylko tu się nie chodzi po planszy )?, Monopoly, Dobble, Wilki i Owce, no zależy też do jakiej kwoty chcesz...

Cytat:

O masz Kuruj się
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2014-09-04 o 19:06
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 19:00   #3369
gryx82
BAN stały

Znad pomidorów z mocarelou, czochem i bazylią
Cytat:
Łoo, jaki Ty jesteś mondry! <głosem Kota Filemona >

Się kończyło profil bio-chem w LO
Cytat:
Zaraz do domku I z Boniem do weta, znów 2x w tygodniu latamy Ale wreszcie zaczęło iść ku dobremu, więc uprasza się o kciuki.

Cytat:
ad1. ja niby też, ale chyba wit C matrix ją niweluje, bo jazdy się skończyły

Cytat:
ad2. gości se zaproś , gwarantuję że takie np. sanitariaty będą błyszczeć
To ja już wolę mieszkać we brudzie chyba
Cytat:
2. khem, prawie żem go ze strachu ubiła podbierakiem

Kameno, układaj mowę zrywalną w takim razie

Cytat:
w tej kwestii niestety ujnia z patatajnią

Cytat:
no to ruchy, bo zaraz 24 mi trzaśnie jak we tych kszakach stoję
Pomyliłem drogę po ciemku, żem się odnalazł nad ranem w Kościerzynie
Cytat:
e to spoko, myslalam o mieszkanie chodzi
Ja początkowo również
Cytat:
Teraz nie wiem, czy współczuć, czy zazdrościć
Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Co?!

Moja miała za to już 2 razy głowę szytą w ciągu roku
Cytat:
2 Powiem tak, mojej jak rośnie ciśnienie to za każdym razem okazywało się że wachluje dawkami, albo nie bierze....
Ciężko mi powiedzieć, babcię widuję średnio raz do roku (a ci, którzy mieszkają o przysłowiowy rzut beretem, mają ważniejsze sprawy... kiedyś myślałem, że moja rodzina jest normalna...)

---

Rysiek spędził wczorajszy wieczór i noc zamknięty w garażu, cały dzień odsypia te traumatyczne przeżycia
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 19:16   #3370
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Mówię Ci, z ciekawości badnij to Amarige Mariage. Jestem ciekawa jak go opiszesz, jak na Tobie pachnie.
Na samym początku wizażowania zamówiłam ich próbkę skuszona orientem i cynamonem. Zupełnie bez emocji - taki "ładny" zwykły zapach. Trochę pudrowy, trochę kremowy, nie uznałam go za ciężki ani orientalny tylko raczej kwiatowo-nijaki. Hmm. Może to była jakaś trefna próbka.
Pamiętam też, że testowałam wówczas Lolitę i pachniała zupełnie inaczej niż w recenzjach - jak stara, gorzka, posypana anyżem opona, ble. Ale szypry często mi tak robio.
Co tam jeszcze...
Midnight Poison - dałabym sobie głowę uciąć że to jakiś banał z Avonu.
LLL - pachniały mi jak mdłe nadzienie tych ciastek co to jest okrągłe ciacho na górze, okrągłe na dole i masa waniliowa pośrodku.

Stary 2014-09-04, 19:30   #3371
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Na samym początku wizażowania zamówiłam ich próbkę skuszona orientem i cynamonem. Zupełnie bez emocji - taki "ładny" zwykły zapach. Trochę pudrowy, trochę kremowy, nie uznałam go za ciężki ani orientalny tylko raczej kwiatowo-nijaki. Hmm. Może to była jakaś trefna próbka.
Pamiętam też, że testowałam wówczas Lolitę i pachniała zupełnie inaczej niż w recenzjach - jak stara, gorzka, posypana anyżem opona, ble. Ale szypry często mi tak robio.
Co tam jeszcze...
Midnight Poison - dałabym sobie głowę uciąć że to jakiś banał z Avonu.
LLL - pachniały mi jak mdłe nadzienie tych ciastek co to jest okrągłe ciacho na górze, okrągłe na dole i masa waniliowa pośrodku.
AM - bo on jest taki nijaki, ale przynajmniej dla mnie nie przegina ani w stronę kwiatów, ani w stronę słodyczy, nie mdli, nie czuję się jak cynamonowa bułeczka, słowem wyważony, a to już coś, na dni keidy nie mam pomysłu i ochoty an nic "konkretnego" właśnie go ubieram. Tzn, skończył misie, szukam

MP - zachwycałam się chyba tydzień, i mi przeszło, zostawiałm sobie oryg próbki, kupa mięci

Ogólnie - wiele faz zapachowych mi przeszło kilka wraca a kilka chyba na dobre.

Róża przeszła mi - nie wiem czy na dobre, ale faza zachwytu minęła, nadeszła faza unikania wręcz, niestety w czasie zsynchrobizowana z modą na różę.

Edit: Ale róża to dobry trop jak się chce "przypodobać" otoczeniu zapachem, to chyba jedyne tak komplementowane zapachy przez innych na mnie - wszystkie z różą, Stelle, Cloe etc etc. Ludzie to lubią.
Ja już mam przesyt

Widzę, że i ty za różą łazisz

Pudło wyjęte - ide kopać za Kingdomem, Madnesss i cos komuś jeszcze poszukać? Odleweczki się marnują, moje otoczenie nei chce przyjąć.

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Przykro mi że wprowadziłam ponownie zamęt - Kingdom i Madness (odlewki) byli musieli już wyjść wcześniej do innego domu Sorrry.

Za to mam
Amen Pure Havane,
Korres Saffron Amber Agarwood Cardamon,
DKNY Be Delicious Niht (nie polecam, ale są fani

Czas edycji: 2014-09-04 o 19:23
Stary 2014-09-04, 19:35   #3372
gryx82
BAN stały

Cytat:
Edit: Ale róża to dobry trop jak się chce "przypodobać" otoczeniu zapachem, to chyba jedyne tak komplementowane zapachy przez innych na mnie - wszystkie z różą, Stelle, Cloe etc etc. Ludzie to lubią
True story Komplementa koszę praktycznie tylko za róże (MP, Lyric, ASOE II)
Stary 2014-09-04, 19:39   #3373
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Róża przeszła mi - nie wiem czy na dobre, ale faza zachwytu minęła, nadeszła faza unikania wręcz, niestety w czasie zsynchrobizowana z modą na różę.

Widzę, że i ty za różą łazisz
Mnie dopiero naszła. Ale typowa róża mnie nie kręci, chciałabym coś z pieprzem albo miodem. Żeby był raczej efekt pączków lub kwaskowej konfitury. W sumie na różę bym się nie skusiła ino już teraz szukam czegoś na zimę jak leci, rozszerzam spektrum. Zastanawiam się czy nie capnąć Automne ale właśnie ponownie testuję i jednak są na mrozy za kwaśne, takie typowo jarzębinowo-jesienne.

Stary 2014-09-04, 20:00   #3374
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie dopiero naszła. Ale typowa róża mnie nie kręci, chciałabym coś z pieprzem albo miodem. Żeby był raczej efekt pączków lub kwaskowej konfitury. W sumie na różę bym się nie skusiła ino już teraz szukam czegoś na zimę jak leci, rozszerzam spektrum. Zastanawiam się czy nie capnąć Automne ale właśnie ponownie testuję i jednak są na mrozy za kwaśne, takie typowo jarzębinowo-jesienne.
No faktycznie się rozpędziłaś z tymi mrozami - a co będziesz anszać jesienią ?

Ale nie ma przeszkód szukać kilku zapachów, sama tak czynię.

To pączkowe nadzienie jest w YR Rose Absolue - ale to jest li i jedynie nadzienie pączka. Pyszne, ładne, no ale nadzienie. Mi się podoba, otoczeniu też, flachę sprzedałąm, odlew se zrobiłam mały, bo ja zużywam małe ilości wielu różnych perfum.
Stary 2014-09-04, 20:15   #3375
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
No faktycznie się rozpędziłaś z tymi mrozami - a co będziesz anszać jesienią ?

To pączkowe nadzienie jest w YR Rose Absolue - ale to jest li i jedynie nadzienie pączka. Pyszne, ładne, no ale nadzienie. Mi się podoba, otoczeniu też, flachę sprzedałąm, odlew se zrobiłam mały, bo ja zużywam małe ilości wielu różnych perfum.
1. na jesień to spokojnie - mam Nu EDP, BC, chcę kupić Burning Leaves. Ale żaden z nich nie pasuje mi na konkretną zimę, chcę czegoś słodszego. Mam Blacka ale mi szkoda tak na codzień, byłaby profanacja. A na wiosnę i lato mam Padpę.
2. poczytam o nim Wycofan jakiś?

Stary 2014-09-04, 20:17   #3376
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość

Też dobry...

szczególnie ten lek pod językiem

o mam

Cytat:

2. No jak się siedzi to tak

ad2. na stojąco też nic
ale chyba wolę w domu posiedzieć, bo zalotnicy tacy trochę nie ten , starzy (tu ma zapewne znaczenie mój wiek też ) i letko wieśniaczy (tu akurat winne jest miejsce mojego zamieszkania )

azdrowie. nie no, znowu?

Cytat:
Znad pomidorów z mocarelou, czochem i bazylią

To ja już wolę mieszkać we brudzie chyba

Pomyliłem drogę po ciemku, żem się odnalazł nad ranem w Kościerzynie

Teraz nie wiem, czy współczuć, czy zazdrościć

Rysiek spędził wczorajszy wieczór i noc zamknięty w garażu, cały dzień odsypia te traumatyczne przeżycia
żeś mi smaka narobił, mniam

ad2.
ad3. spokój, zachowaj spokój, stój tam gdzie stoisz, rozejrzyj się. Co widzisz charakterystycznego? napisz dla mnie sms, jutro do Kościerzyny jedzie sąsiad (po emeryturę do banku na rynku) to Cię odbierze
na noc okryj się liśćmi i innym runem i plechą
ad4. zazdrościć
ad5. to jest znęcanie

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 20:29   #3377
Redhaired Witch
Nindżopesz

Rejcz, jeszcze kciałam napisać, że perfumy dobieram stosownie do pogody. Tak więc Nu jest na dni ciepłe (letnie, wiosenne) i wilgotne, deszczowe, BC na letnie wieczory lub ciepłą jesień, Padpa na upały i rześką suchą wiosnę, Burning Leaves na jesienną słotę i wszelkie jesienne dni, Black na śniegi i chłodniejsze ale słoneczne dni całorocznie. Ino zbyt wykwintny jest

Stary 2014-09-04, 20:36   #3378
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

ad2. na stojąco też nic
ale chyba wolę w domu posiedzieć, bo zalotnicy tacy trochę nie ten , starzy (tu ma zapewne znaczenie mój wiek też ) i letko wieśniaczy (tu akurat winne jest miejsce mojego zamieszkania )
A może to zapach kozy ich przyciąga?
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 20:37   #3379
gryx82
BAN stały

Cytat:
ad3. spokój, zachowaj spokój, stój tam gdzie stoisz, rozejrzyj się. Co widzisz charakterystycznego? napisz dla mnie sms, jutro do Kościerzyny jedzie sąsiad (po emeryturę do banku na rynku) to Cię odbierze

Siedzę na ławce, przede mną fontanna, a na wprost Rossmanna mam i księgarnię
Cytat:
ad4. zazdrościć

Cytat:
ad5. to jest znęcanie
Nieuwaga ojca bardziej Białe części futra zmieniły barwę na szary
Cytat:
Rejcz, jeszcze kciałam napisać, że perfumy dobieram stosownie do pogody. Tak więc Nu jest na dni ciepłe (letnie, wiosenne) i wilgotne, deszczowe, BC na letnie wieczory lub ciepłą jesień, Padpa na upały i rześką suchą wiosnę, Burning Leaves na jesienną słotę i wszelkie jesienne dni, Black na śniegi i chłodniejsze ale słoneczne dni całorocznie. Ino zbyt wykwintny jest
Stary 2014-09-04, 20:47   #3380
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

zaraz nadrobię albo i nie bo na sprzątanie i gotowanie mnie wzięło
trza było usiąść i poczekać aż przejdzie
Cytat:
Łoo, jaki Ty jesteś mondry! <głosem Kota Filemona >
No kto by pomyślał, że to taki zwykły turkuć, już obstawiałam mutanty z kosmosu i inne szarańcze.

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

wiecie jak to jest, kiedy czegoś chcecie i to dostajecie i okazuje się, że chyba jednak to nie było Wam do szczęścia potrzebne?
no to chyba jestem w takiej sytuacji (damsko-męskiej co gorsza)
nom, zdarza się
Cytat:

Jakoś nie mam dziś weny........

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 20:49   #3381
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
na stojąco też nic

azdrowie. nie no, znowu?

spokój, zachowaj spokój, stój tam gdzie stoisz, rozejrzyj się. Co widzisz charakterystycznego? napisz dla mnie sms, jutro do Kościerzyny jedzie sąsiad (po emeryturę do banku na rynku) to Cię odbierze
1. A wydawało mi się ze to zawsze większe szanse
Oooooj z tym wieśniaczem to możesz się miło pomylić, coraz więcej przyjezdnych. Z kolei stricte miastowi to dopiero taaaakie wieśniaki że brak słów Of kors nie wszyscy, ale spooooora gromadka.

2. Niiiiii tak tylko telepie, kolejny pretekst do grzanego piwa, wiesz mnie zazwyczaj jeden dzień bierze w drugi mija

3. Cuuuudne
Cytat:
Ja też do kombinacji pogody, nastroju i miejsca przebywania czyli otoczenia. To ostatnie kryterium najsłabsze jest.

Odnośnie tych obiadów, dalabym wszystko za kogoś kto by nam gotował przez ten tydzień. Mamy takiego niechcieja, brak weny, czasu, sił, pomyslu że żremy bułki z serem, kiełbasą i makrele oraz pizze na tel. I tak do niedzieli nie wiem czy potem wena wróci. Impasik

Czas edycji: 2014-09-04 o 20:54
Stary 2014-09-04, 20:55   #3382
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Droga czy nie? Może Rummikub (tylko tu się nie chodzi po planszy )?, Monopoly, Dobble, Wilki i Owce, no zależy też do jakiej kwoty chcesz...
dzięksi, znalazłam już jakąs planszówkę disneyowską w kauflandzie. Myślałam nad czymś w rodzaju scrabbli, ale poczekam, aż chociaz jeden brat podrośnie na tyle, ze się nauczy pisac i czytac, a teraz, to będzie mogła z nimi w normalną planszówkę grać

Red, pytałaś o coś ze śliwką chyba... a Tubereuse Animale znasz? W quality jest
Stary 2014-09-04, 21:11   #3383
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Oj nie, chyba mnie zadusiło, w wannie lubię poleżeć
a znasz ten zapach? to jest naprawdę herbaciana, kwaśna róża - herbaciane róże pachną inaczej - w kierunku mieszanki jabłka i cytryny

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 21:12   #3384
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Red, pytałaś o coś ze śliwką chyba... a Tubereuse Animale znasz? W quality jest
Inne nuty nie zachęcają - tuberoza, białe kwiaty. Raczej zupełnie nie mój typ.

Stary 2014-09-04, 21:26   #3385
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
a znasz ten zapach? to jest naprawdę herbaciana, kwaśna róża - herbaciane róże pachną inaczej - w kierunku mieszanki jabłka i cytryny
Mnie chyba najbardziej przeraza wielkosc flakonu

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
Inne nuty nie zachęcają - tuberoza, białe kwiaty. Raczej zupełnie nie mój typ.
A Sensei She?

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby

Edytowane przez winter76
Czas edycji: 2014-09-04 o 21:30
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 21:37   #3386
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Pudło wyjęte - ide kopać za Kingdomem, Madnesss i cos komuś jeszcze poszukać? Odleweczki się marnują, moje otoczenie nei chce przyjąć.

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Przykro mi że wprowadziłam ponownie zamęt - Kingdom i Madness (odlewki) byli musieli już wyjść wcześniej do innego domu Sorrry.

Za to mam
Amen Pure Havane,
Korres Saffron Amber Agarwood Cardamon,
DKNY Be Delicious Niht (nie polecam, ale są fani
jak pachnie ten korres o wielu imionach?
btw dziwaczne nazwa
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 21:53   #3387
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
jak pachnie ten korres o wielu imionach?
btw dziwaczne nazwa
Tak pisze na etykiecie odlewki ale oryg też ma nazwę w postaci wypisanych nut.

EDT - pachnie wytrawnie, acz delikatnie. Trooooche jakby Kashminą na początku, (pomijając alkoholowy obuch w łeb) no i chyba niestety przewaga drewna Nie jestem dobrym opisywaczem nut, ale imo drewno przebija przez przyprawy, których prawie nie czuję? Lichutki taki, lajcik. Niesłodki Wali agarem, nie ma co. Agarowa ławka w kościele Ale nie taki z niego agar jak inne, jak mówiłam, to raczej delikates. Dlatego brałam, ale jednak nie naszam już takich stricte drewniaków.
Stary 2014-09-04, 22:06   #3388
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
A Sensei She?
Tak samo łatwodostępne jak Entropia?

Stary 2014-09-04, 22:11   #3389
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Tak samo łatwodostępne jak Entropia?
Nie, latwiej. Zapytaj Skrbtk, w pare tyg doszlo. Na mnie wychodzi duuuuzo sliwki.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 22:15   #3390
Polly_
grozi wypollizowaniem

ja bym chciala sensei
ale nie ogarniam tej potrójnosci
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości