Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 26 - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-04, 23:22   #2491
201708160922
Konto usunięte

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 26

Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość
Był, chyba nawet w nim pisałam, że nie czaję problemu, bo mnie nic nie rusza Ale teraz się wszyscy uwzięli na tą mgr
No było coś

Powiem tak, ja pytałam, jak idzie praca/co z obroną, dopóki mnie temat nie dotyczył (mnie pytanie irytowało, bo nie mogłam się obronić w terminie). Wydawało mi się, że to takie pytanie, jak każde, że okazuje tym, że wiem, co się dzieje w życiu tej drugiej osoby (wiecie, że ogarniam mniej-więcej). Dla mnie to zwykłe pytanie, jak "co zdajesz na maturze", "gdzie idziesz na studia" itd. Chcesz - odpowiadasz, nie chcesz, to zbywasz. Coś, co jest na czasie. To tak, jak dziewczynę w ciąży się pyta, jak się czuje. Pewnie milion osób przede mną ją o to pytało, ale jak dzwonię do ciężarnej koleżanki, to najpierw o to zapytam. Zapewne takie pytania denerwują, bo są zadawane często i przez każdego

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
ogólnie dla mnie to mydło to jedna wielka ściema lepiej vanisha użyć.
Jaak na moje to ono ma takie działanie jak zwykłe mydło do mycia
No właśnie ja z wizażu się dowiedziałam o tym mydełku. Doopy nie urwało. Czyli co, jak już mam, to mogę namaczać?
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 23:23   #2492
jvlka900
Zakorzenienie

GG do jvlka900

Ile mniej więcej jest zajęć na studiach magisterskich dziennych (np. pedagogika) w tygodniu?

Aparatka
góra: 23.03.12
dół : 28.06.12

jvlka900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-05, 00:24   #2493
coffee
and cigarettes

Cytat:
Napisane przez summerisgone Pokaż wiadomość
No niestety ciało wymaga ćwiczeń, ja ich nienawidzę a też chciałabym mieć ładną fit sylwetkę i co teraz ^^
Szukanie dyscypliny... szczerze nie mam już pomysłu co mogłoby to być. Nienawidzę sportów zespołowych, ćwiczeń w domu próbowałam chyba wszystkich, w tym orbitreki, rowerki, bieżnie, hula hopy, piłki, jogi, pilatesy. Basen spoko ale nie aż tak bardzo żeby mnie ruszyć zimą spod koca. Próbowałam tenisa i odmian, do tanecznych się nie nadaje bo zero u mnie poczucia rytmu. Z tego względu nie lubię też wszelkich szybkich, rytmicznych dyscyplin bo zwyczajnie się gubię.
A próbowałaś ZWOWów z ZuzkąLight z jutuba? Trochę jej treningów trwa 10 minut (przez te 10 minut masz zrobić tyle powtórzeń, ile dasz radę, możesz 5 minut stać w miejscu i sapać ja tak zaczynałam), więc zanim stwierdzisz, że Cię to nudzi, to się kończy.
Np. https://www.youtube.com/watch?v=rHZH0mnqyAo
Teraz widzę, że to może kiepski przykład, bo używa przyrządów, które niekoniecznie masz. Poprzeglądaj w wolnej chwili jej filmiki ze skrótem AMRAP. As many reps as possible.

Edytowane przez coffee
Czas edycji: 2014-09-05 o 00:27
coffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-05, 00:25   #2494
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kala713 Pokaż wiadomość
Mam takie trochę głupie pytanie,ale od czego jest wizaż
A dwa,że mnie to męczy
Od jakiegoś czasu zdrowo się odżywiam,jem owoce ,warzywa ,owsianki i te sprawy ,ogólnie dietka jest Udało mi się nawet zgubić parę kg z czego jestem mega zadowolona
Wszystko byłoby ok gdyby nie to,że w niedziele dobry znajomy ma urodziny -zaprosił mnie.Obiecałam ,że się czegoś napijemy % A teraz mam chore myśli ,że alkohol i słodycze to największy wróg diety i stąd moje pytanie czy bardzo sobie ją zaprzepaszczę tym jednorazowym wyskokiem?
Ja wiem dla kogoś to głupie ale ja się serio przejmuje bo długo dochodziłam do tego,że słodycze od których byłam uzależniona są bee i masę tego typu rzeczy.Obecnie naprawdę zdrowo się odżywiam.
Cytat:
Napisane przez Kala713 Pokaż wiadomość
Szczerze to początkowo strasznie się obawiałam,że nie dam rady bez słodyczy ale udało mi się i serio nie chciałabym tego zmieniać.Jak pisałam schudłam i bardzo mi dobrze w tym stanie i mam ciągłe paranoje ,że przytyje i stąd te jakieś jazdy,że jak pójdę to popije,coś tam zjem czego np nie powinnam i pózniej będzie ,że a to jeden batonik czy piwko mi nie zaszkodzi,boje się tego
Jestem dumna z siebie bo byłam ostatnio na urlopie we Włoszech,kocham makarony a mimo to przez cały pobyt zjadłam raz makaron.

Skoro już piszę to mam jeszcze pytanie:
czy mrożonki są zdrowe?
tzn czy zdrowym obiadem np będzie ugotowanie sobie takich warzyw na patelnie z hortexu?
Chyba nieco za mocno podporządkowałaś życie diecie, takie mam wrażenie. Idź na tę imprezę i baw się dobrze, w końcu nie chodzisz codziennie.
A makaron to przecież nie musi być tuczący jak go odpowiednio przygotujesz, po co sobie wszystkiego odmawiać..

Co do mrożonek, to jak najbardziej są zdrowe, ale jak dla mnie są zamiennikiem świeżych warzyw zimą i wiosną, a teraz w sezonie gdy wszystkich warzyw pełno to trochę bez sensu Jeśli miałby to być obiad to mam nadzieję, że nie myślisz o samych warzywach tylko jeszcze jakimś białku do nich?
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-05, 00:48   #2495
chwast
Zakorzenienie

Macie jakieś blogi gdzie pokazywane jest jak wykonać makijaż cieniami w odcieniach nude?
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-05, 00:54   #2496
summerisgone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coffee Pokaż wiadomość
A próbowałaś ZWOWów z ZuzkąLight z jutuba? Trochę jej treningów trwa 10 minut (przez te 10 minut masz zrobić tyle powtórzeń, ile dasz radę, możesz 5 minut stać w miejscu i sapać ja tak zaczynałam), więc zanim stwierdzisz, że Cię to nudzi, to się kończy.
Np. https://www.youtube.com/watch?v=rHZH0mnqyAo
Teraz widzę, że to może kiepski przykład, bo używa przyrządów, które niekoniecznie masz. Poprzeglądaj w wolnej chwili jej filmiki ze skrótem AMRAP. As many reps as possible.
Moja kondycja na razie nie pozwala na takie ćwiczenia Nie sądzę żebym była w stanie zrobić jedną pompkę ^^. Ale dziękuję, postaram się znaleźć jakiś trening z którego będę w stanie na początek zrobić chociaż jedno powtórzenie ^^
summerisgone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-05, 00:59   #2497
Regista
Meravigliosa creatura

Ktoś parę stron temu pytał o prosty, ale fajny program do obróbki zdjęć. Polecam stronę pixlr.com. Pixlr Edytor służy do typowej edycji, czyli np. przycięcia obrazka, wycięcia fragmentu, dodania tekstu, itd. Do efektów specjalnych świetna jest wersja Pixlr-o-matic. Są tam gotowe maski, tekstury, czy ramki. Można też pobawić się w przypadkowe ustawienia, co czasem daje niesamowite efekty. Jest jeszcze Pixlr Express, ale go nie używałam, więc nie wiem, co oferuje. Wszystkie trzy mają wersję i ńa komputer i na androida. Osobiście polecam.
Regista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-05, 01:04   #2498
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jvlka900 Pokaż wiadomość
Ile mniej więcej jest zajęć na studiach magisterskich dziennych (np. pedagogika) w tygodniu?
Zajrzyj na stronę uczelni i sprawdź program studiów.
Stary 2014-09-05, 01:19   #2499
coffee
and cigarettes

Cytat:
Napisane przez summerisgone Pokaż wiadomość
Moja kondycja na razie nie pozwala na takie ćwiczenia Nie sądzę żebym była w stanie zrobić jedną pompkę ^^. Ale dziękuję, postaram się znaleźć jakiś trening z którego będę w stanie na początek zrobić chociaż jedno powtórzenie ^^
Ale to jest właśnie plus. Nie musisz na początku. Po 10 minutach i tak będzie koniec.
Przynajmniej mnie to motywowało. Chciałam w końcu zrobić mniej więcej całe 10 minut ćwiczeń, a nie tylko stać, bo nie daję rady. Bo to trochę obciach.

Na początku rób lżejsze wersje ćwiczeń, np. pompki o ścianę (stajesz w jakiejś odległości od ściany i się od niej odpychasz rękami), nie używaj ciężarków, a butelek z wodą, w którymś z treningów jest wchodzenie na krzesło - wchodź na coś niższego, itd.
coffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-05, 08:17   #2500
Friese
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Regista Pokaż wiadomość
Ktoś parę stron temu pytał o prosty, ale fajny program do obróbki zdjęć. Polecam stronę pixlr.com. Pixlr Edytor służy do typowej edycji, czyli np. przycięcia obrazka, wycięcia fragmentu, dodania tekstu, itd. Do efektów specjalnych świetna jest wersja Pixlr-o-matic. Są tam gotowe maski, tekstury, czy ramki. Można też pobawić się w przypadkowe ustawienia, co czasem daje niesamowite efekty. Jest jeszcze Pixlr Express, ale go nie używałam, więc nie wiem, co oferuje. Wszystkie trzy mają wersję i ńa komputer i na androida. Osobiście polecam.
Moje absolutnie ulubione i wypróbowane:

http://www.befunky.com/create/
http://www.fotor.com/features/collage.html

Friese jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-05, 08:44   #2501
201705250955
Konto usunięte

Kojarzycie, czy jest teraz w jakimś sklepie kawa Jacobs Kronung zielona, mielona w promocji? Chcę zrobić mamie zapas, a nie wiem, gdzie uderzać.

Do posiadaczek Kindle - mam możliwość zakupu Amazon Kindle 5 za 200 zł (nowy), od zaufanej osoby. Na co zwrócić uwagę? Szybko sprawdziłam, że są jakieś wersje z reklamami i bez reklam, z wifi i bez. Muszę zapytać tej osoby, z czym jest ten, chyba, że 5 ma jakąś konkretną specyfikację. Czy reklamy są uciążliwe? Czy dzięki wifi mogę sprawdzić np. pocztę bądź wejść na jakąkolwiek stronę? Po południu wrócę to chciałabym się lepiej zastanowić i poczytać o tym Dużo czasu spędzam w podróży, od października będzie to jeszcze więcej czasu, rozważam zakup takiego sprzętu, warto?
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-05, 08:47   #2502
201712111032
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
Kojarzycie, czy jest teraz w jakimś sklepie kawa Jacobs Kronung zielona, mielona w promocji? Chcę zrobić mamie zapas, a nie wiem, gdzie uderzać.

Do posiadaczek Kindle - mam możliwość zakupu Amazon Kindle 5 za 200 zł (nowy), od zaufanej osoby. Na co zwrócić uwagę? Szybko sprawdziłam, że są jakieś wersje z reklamami i bez reklam, z wifi i bez. Muszę zapytać tej osoby, z czym jest ten, chyba, że 5 ma jakąś konkretną specyfikację. Czy reklamy są uciążliwe? Czy dzięki wifi mogę sprawdzić np. pocztę bądź wejść na jakąkolwiek stronę? Po południu wrócę to chciałabym się lepiej zastanowić i poczytać o tym Dużo czasu spędzam w podróży, od października będzie to jeszcze więcej czasu, rozważam zakup takiego sprzętu, warto?
w biedronce obiła mi się o oczy ze 2di temu za 8,99.
201712111032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-05, 08:52   #2503
plywok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jvlka900 Pokaż wiadomość
mój plan, z tamtego semestru:
dzień pierwszy: mam ćwiczenia (1,g godziny) co dwa tygodnie) i pod wieczór wykłady (3*1,5)
dzień drugi: ćwiczenia co tydzień plus wykłady (2*1,5)
dzień trzeci: seminarka

dzień I to lektorat z języka --> jeśli masz certyfikat na danym poziomie, nie trzeba chodzić.
dzień II to w-f --> jeśli masz zwolnienie od lekarza, nie trzeba chodzić
dzień III to spotkanie z promotorem (akurat w moim przypadku) wystarczyło przyjść raz na miesiąc, 1,5 - rzadko chodzisz.

wykłady nie obowiązkowe.

na pierwszym semestrze miałam jedne ćwiczenia co dwa tygodnie, seminarkę i jeden wykład akurat był na obecność. reszta wykładów dla Twojej przyjemności

dużo zajeć?

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-05, 08:59   #2504
trocka8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość

Reklamy nie są uciążliwe. Chyba każdy kindle ma wifi z tych nowszych. Zobacz sobie stronę swiatczytnikow.pl - bardzo rzetelnie wszystko opisane.
Możesz sprawdzić na tym coś w necie, ale to masakra i droga przez mękę - nie polecam :p

Mam pytanie - lecą mi ostatnio włosy wyjątkowo. Bylam u lekarza ogólnego po skierowanie na podstawowe badania i mu o tym powiedziałam to mi kazał zrobić jeszcze hormony tarczycy i USG tarczycy.

Czy jeśli wyniki krwi będą w normie to mogę olać to usg? Kosztuje to badanie 100 złotych i jeśli nie jest konieczne to wolałabym go nie robić
Ma ktoś doświadczenia?

wysłane z telefonu
trocka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-05, 09:42   #2505
martynusia222
Zakorzenienie

Czy na walizke, wysokosc 55 cm musze posiadac dodatkowy bilet w komunikacji miejskiej w Gdansku?
Stary 2014-09-05, 10:01   #2506
_Aneta
Zakorzenienie

Czym myć drewniany parkiet? Babka w drogerii twierdzi, że nie ma sensu kupować specjalnych płynów i wystarczy wlewać płyn do mycia naczyń. Serio? Bo jakoś nie jestem przekonana i boję się, że się zniszczy.
Stary 2014-09-05, 10:13   #2507
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Aneta Pokaż wiadomość
Czym myć drewniany parkiet? Babka w drogerii twierdzi, że nie ma sensu kupować specjalnych płynów i wystarczy wlewać płyn do mycia naczyń. Serio? Bo jakoś nie jestem przekonana i boję się, że się zniszczy.
Ja myję Sidoluxem mydło Marsylskie.

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

HELP!!!

Jak wyczyścić zamszowe buty, czy tam z nubuku?

Mam fuksjowe buty ślubne i TŻ mi je pobrudził swoimi czarnymi, jak trenowaliśmy pierwszy taniec. Jak to wyczyścić? Ślub jutro, dużo czasu nie mam
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-05, 10:15   #2508
summerisgone
Zakorzenienie

Gumką do mazania.albo delikatnie metalowym pilniczkiem.

Sent from my GT-I9100 using Wizaz Forum mobile app
summerisgone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-05, 10:23   #2509
trocka8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

HELP!!!

Jak wyczyścić zamszowe buty, czy tam z nubuku?

Mam fuksjowe buty ślubne i TŻ mi je pobrudził swoimi czarnymi, jak trenowaliśmy pierwszy taniec. Jak to wyczyścić? Ślub jutro, dużo czasu nie mam
są w obuwniczych takie gumowe szczoteczki do czyszczenia, powinno dać radę
trocka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-05, 10:47   #2510
MalinowaMamba
Zakorzenienie

Mam pytanie odnośnie ruszania pod górkę. Mam samochód z dosyć duzym silnikiem 2.0 i ciągle mam problem z pagórkami. Niestety nie mogę zaciągać ręcznego, bo jest już trochę wysłużony i nie za bardzo trzyma, dlatego staram się nauczyć płynnie ruszać z nożnego. W praktyce wygląda to tak, że sprzęgło chwyta bardzo wysoko, że aż prawie całą stopę muszę oderwać i ciężko mi to wyczuć, a jak jadę i za mną rząd aut to po prostu ekspresowo przekładam nogę z hamulca i dodaję dużo gazu co skutkuje ruszeniem z piskiem zazwyczaj zamiast płynnie i spokojnie. Jakieś rady?
MalinowaMamba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-05, 10:55   #2511
201801191006
Konto usunięte

chcę poprosić dermatologa o receptę na tabletki anty, ale nie wiem czy wypada?
taka sytuacja: chciałam dziś iść do gina, dzwonię żeby się umówić i okazało się, że ginekolog jeden i drugi z tej przychodni na urlopie do 15.08 idę na dniach do dermatologa z całkiem inną sprawą niż cera i zastanawiam się czy mogę przy okazji poprosić o receptę czy to będzie jakiś nietakt?
do tej pani dermatolog idę pierwszy raz, ale jest z tej samej przychodni co gin więc jak jej powiem, że lekarz X i Y są na urlopie, to mnie chyba nie wyśmieje, bo to jej koledzy z pracy.
wypada o to zapytać o anty czy nie?
201801191006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-05, 11:04   #2512
enamour
Zakorzenienie

Dziewczyny pomocy, mam ciągle flegme w gardle, nie mogę całej wykrztusic. Jak mogę sobie pomóc? To pewnie od zatok, ale mam laryngologa dopiero 25.. Plukalam wodą z solą, ale nie pomaga, duzo pije.. Ani tego wypluc ani połknąć :-\ flegamina na coś takiego pomoże?
Stary 2014-09-05, 11:14   #2513
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Może raczej Sudafed, Sinupret (chyba na receptę..) albo Sinulan forte? Typowo na objawy zatokowe.
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-05, 11:15   #2514
_Aneta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalinowaMamba Pokaż wiadomość
Mam pytanie odnośnie ruszania pod górkę. Mam samochód z dosyć duzym silnikiem 2.0 i ciągle mam problem z pagórkami. Niestety nie mogę zaciągać ręcznego, bo jest już trochę wysłużony i nie za bardzo trzyma, dlatego staram się nauczyć płynnie ruszać z nożnego. W praktyce wygląda to tak, że sprzęgło chwyta bardzo wysoko, że aż prawie całą stopę muszę oderwać i ciężko mi to wyczuć, a jak jadę i za mną rząd aut to po prostu ekspresowo przekładam nogę z hamulca i dodaję dużo gazu co skutkuje ruszeniem z piskiem zazwyczaj zamiast płynnie i spokojnie. Jakieś rady?
Tak, trening
Musisz wyczuć sprzęgło. Jak czujesz, że auto już "chce jechać" to właśnie przenieść nogę na gaz ale nie cisnąć do dechy tylko spokojnie nim i sprzęgłem operować. Ruszasz z piskiem, bo pewnie boisz się, że Ci zgaśnie i za bardzo dajesz gazu. Też tak robiłam ale to idzie wytrenować. Pojedź sobie na jakieś wzniesienie gdzie nie ma ruchu i ćwicz. W końcu wyczujesz ile gazu trzeba dodać na jakiej górce żeby spokojnie ruszyć.

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Dzięki, już chyba kiedyś czytałam o nim pochlebne opinie. Zakupię

Edytowane przez _Aneta
Czas edycji: 2014-09-05 o 11:17
_Aneta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-05, 11:16   #2515
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MalinowaMamba Pokaż wiadomość
Dodawaj delikatnie gazu, kiedy jeszcze nie puściłaś całkiem sprzęgła. Na początku zamiast ruszać z piskiem będziesz stać w miejscu z wyciem silnika Ale w końcu wyczujesz złoty środek Nie wiem co innego można poradzić, kwestia wyczucia

Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Czas edycji: 2014-09-05 o 11:17
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-05, 11:16   #2516
lulka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enamour Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomocy, mam ciągle flegme w gardle, nie mogę całej wykrztusic. Jak mogę sobie pomóc? To pewnie od zatok, ale mam laryngologa dopiero 25.. Plukalam wodą z solą, ale nie pomaga, duzo pije.. Ani tego wypluc ani połknąć :-\ flegamina na coś takiego pomoże?
Tabletki odkrztuśne.
Słyszałam tez o oklepywaniu. Można też zrobić taki specyfik czyli ciepłe piwo z jajkiem
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-05, 12:08   #2517
Kasiaml91
Zakorzenienie

GG do Kasiaml91

Dziewczyny mam pytanie. Pracuje w firmie X ale zatrudnia mnie agencja pracy. Jak to ladnie wpisac w CV?

24.07.2020
06.12.2020
23.07.2022
Kasiaml91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-05, 12:09   #2518
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez martynusia222 Pokaż wiadomość
Czy na walizke, wysokosc 55 cm musze posiadac dodatkowy bilet w komunikacji miejskiej w Gdansku?
Nie. Na zaden bagaz nie jest potrzebny dodatkowy bilet.

Cytat:
Napisane przez loloo Pokaż wiadomość
chcę poprosić dermatologa o receptę na tabletki anty, ale nie wiem czy wypada?
taka sytuacja: chciałam dziś iść do gina, dzwonię żeby się umówić i okazało się, że ginekolog jeden i drugi z tej przychodni na urlopie do 15.08 idę na dniach do dermatologa z całkiem inną sprawą niż cera i zastanawiam się czy mogę przy okazji poprosić o receptę czy to będzie jakiś nietakt?
do tej pani dermatolog idę pierwszy raz, ale jest z tej samej przychodni co gin więc jak jej powiem, że lekarz X i Y są na urlopie, to mnie chyba nie wyśmieje, bo to jej koledzy z pracy.
wypada o to zapytać o anty czy nie?
Zapytaj, moze zrozumie, skoro to jedna przychodnia.

Cytat:
Napisane przez enamour Pokaż wiadomość
Ja mialam tak tygodniami. Pomogl Sinulan Forte. Dodatkowo mozesz kupic jakis syrop z ambroksolem.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-05, 12:11   #2519
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez Kasiaml91 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie. Pracuje w firmie X ale zatrudnia mnie agencja pracy. Jak to ladnie wpisac w CV?
Ja bym pominęła fakt, że zatrudnia mnie agencja pracy, tj. napisałabym, że jestem zatrudniona na stanowisku Y w firmie X i tyle.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-05, 12:14   #2520
martynusia222
Zakorzenienie

CzasKomety dziekuje za odpowiedz ☺
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości