|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią, cz. 19
Cytat:
. Nigdy nie zrozumiem zmiany sukienek na weselu, za tydzień mam i nie mam sukienki, butów, marynarki ani torebki
|
|
|
|
|
#4112 | ||
|
and cigarettes
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez coffee Czas edycji: 2014-09-05 o 00:16 |
||
|
|
|
#4113 |
|
❤ bee happy ❤
|
Mnie dziwi wstawianie swoich zdjęć, na których co jak co ale wygląda się bardzo niekorzystnie.
To nie ja zjadam literki tylko mój LG.
|
|
#4114 |
|
zawsze mam racje
|
https://www.youtube.com/watch?v=zqEuFfo5Sag
To mnie tak dziwi, ze az nie wiem jak skomentowac ![]() Zreszta ta cala swiatynia chyba powstala z hajsu z datkow(poprawcie jak sie myle) uja go obchodza prywatne pieniadze. Jeden nimi podpala papierosy inni daje na tace i co z tego ![]()
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2014-09-05 o 00:37 |
|
|
|
#4115 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Nie dziwie się , że im tak poparcie drastycznie poszło w dół.
|
|
|
|
|
#4116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4117 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
E: Bo to jest tak, że niezgodne z prawem jest finansowanie przez państwo budowy obiektów sakralnych. Ale działalność kulturową można wspierać. Więc machnęli jakieś tam Centrum Opatrzności Borzej i w statut wpisali działalność kulturową. Et voila. A poprzednie próby przekazania im kasy, które zostały wpisane do budżetu w niektórych latach (skromne 30mln w 2008 na przykład) zostały przesunięte z Ubezpieczeń Społecznych. Spoko, nie? Dobrze, że takie oszołomy jak Palikoty i inne SLD czuwają i podpierniczają co się da do prokratury, NIKu itp. Bo dzięki nim to nie przeszło. Edytowane przez 201604191001 Czas edycji: 2014-09-05 o 01:01 |
|
|
|
|
#4118 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() No ale jednak wiekszosc jest z datkow, wiec gosciu sie nadmiernie emocjonuje.
|
|
#4119 |
|
Konto usunięte
|
No wiesz, z datków jak z datków. Robią jakieś tam Dni dziękczynienia, wielka impreza w Wilanowie, Arka Noego i Majka Jeżowska grają i ludzie zbierają kasę. W pierwszej edycji takiego dnia to przez pięć miesięcy w caaaałej Polsce zebrali prawie 6mln. Szau.
|
|
|
|
#4120 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
). Wiadomo, tak to działa na mnie, trzeba po prostu próbować różnych środków i trzymać się tego najbardziej skutecznego.
|
|
|
|
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
E tam. Jakbyś powiedziała to przy niej to co by się stało, porównanie brzmiało "jestem głupia jak dziewczynka z rakiem", że koleżanka by się zapłakała?
|
#4122 |
|
Zakorzenienie
|
No to chyba zależy jak kto podchodzi do swojej choroby, jak się z nią pogodził to może i uj, ale jeśli nie to można komuś przykrość zrobić. Wiem, ze niektórym to wisi, ale mi nie jeśli o coś takiego chodzi i dlatego mnie to dziwi.
|
|
|
|
#4123 |
|
Konto usunięte
|
tak samo okropne jest porównanie typu: jesteś chudy jakbyś wyszedł z Oświęcimia albo wyglądasz jak z krzyża zdjęty.
|
|
|
|
#4124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
niemy się może obrazić, że go parodiujesz.
|
|
#4125 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ville - bo to jest tak, że rodzicom (szczególnie ojcom0 trudno jest przetłumaczyć, że się ma chorobę lokomocyjną, szczególnie jak się jest w naszym wieku. Tatusie myślą, że choroba lokomocyjna jest właściwa tylko małym dzieciom - bo z reguły to większość dzieciaków (takich do 6-max 8 r.ż) wymiotuje w trakcie podróży. A nawet nie chce myśleć bo by się działo gdybym nagle (tfu tfu) zwymiotowała tacie w samochodzie teraz Ale współczuję Ci sytuajci bo wiem, ze to trudne dla Ciebie. |
|
|
|
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;48010656]No nie wiem, jak tam aviomarin chwalę. po nim nic mi się w głowie nie kręci tylko ostro przymula. Ale po godzinie dwóch to efekt zombie mija a tabletka działa na chorobę cały dzień.
). Wiadomo, tak to działa na mnie, trzeba po prostu próbować różnych środków i trzymać się tego najbardziej skutecznego.[/QUOTE]Ja od lat tylko aviomarin. Nie zamula mnie, przewaznie Nie spie po nim, nie kreci mi sie w glowie no jednym slowem nic. Probowalam innych to konczylo sie wiadomo czym... Wyslane przez tapatalk 2 |
|
|
|
#4127 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie znam ani jednej osoby, która nie byłaby zmulona po aviomarinie. Trafiłam na dwie, które nie mogły znieść smaku lokomotivu do ssania, ale to brały w tabletce i było ok. Dla mnie lokomotiv był objawieniem kilka lat temu. Biorę go nawet przed jakimiś mocno stresującymi sytuacjami typu okropny egzamin, od którego zależy reszta mojego życia
|
|
|
|
#4128 | |
|
Zakorzenienie
|
A mi to bez różnicy - Aviomarin czy Lokomotiv - oba działają, żadnych skutków ubocznych, więc oba sobie chwalę. Miałam kiedyś plaster na przegub -też działał.
---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4129 |
|
Konto usunięte
|
Aviomarin to koszmar moich zielonych szkol
. Wszystkich zamulal oprocz mnie i wszyscy spali i nie mialam z kim smieszkowac podczas 10h jazdy do jastrzebiej gory. Trauma.
|
|
|
|
#4130 |
|
Konto usunięte
|
Gosia, działa. Mój stresowy zestaw do Lokomotiv i Stoperan
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Dziwi mnie, że w odcinku 1931 Na Wspólnej znów jest stara czołówka. |
|
|
|
#4131 | |
|
Rozeznanie
|
Aviomarin u mnie też wywołuje senność.
Ogólnie jazda samochodem, jako pasażer również. Nawet jadąc 24 h potrafię non stop spać. Dlatego na kompana podróży nadaję się w stopniu nieznacznym.
|
|
|
|
#4132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4134 | |
|
Zadomowienie
|
Ja mam chorobę, ale w autobusie tylko na długich trasach. W samochodzie jak siedzę z tyłu tez mi się czasem źle zrobi, dlatego zawsze pcham się na przód :P
---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4135 |
|
Wtajemniczenie
|
Chorobę lokomocyjną miałam w okresie gimnazjum, potem mi jakoś przeszło
Teraz mnie bierze tylko jak nie zajmę miejsca przy oknie w samolocie.
|
|
|
|
#4136 |
|
Zadomowienie
|
Mi się wydaję, że z choroby lokomocyjnej da się wyleczyć. Przynajmniej tak było w moim przypadku. Miałam straszliwą chorobę lokomocyjną i na wycieczki szkolne dalsze niż 100km nawet nie jeździłam, bo rzygałam jak kot. W końcu zaczęłam trenować pewien sport a to wiązało się z jeżdżeniem na zawody. Przez pierwsze pół roku jeżdżenie w dalsze trasy było dla mnie koszmarem, ale jeździłam będąc nieugiętą. W końcu samo przeszło, chyba się przyzwyczaiłam
Dość niedawno, spotkało mnie to samo podczas jazdy samochodem osobowym. Też z czasem przeszło. Chyba miałam chorobę lokomocyjną na każdy środek komunikacji z osobna |
|
|
|
#4137 |
|
Zadomowienie
|
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Ogromna-awaria-wodociagu-na-Chelmie-Naprawa-potrwa-kilka-miesiecy-n83106.html
---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/...ku-n83124.html A to mnie w ogóle zszokowało ;/ Skąd się biorą tacy ludzie? ;/ |
|
|
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
Też mnie zdziwiło,moim zdaniem porównanie nie na miejscu.
|
|
|
|
#4139 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Dlatego w pociagu gdzie sa miejscowki pytam czasem ludzi, czy ktos nie chce sie zamienic, bo wiekszosci osob pasuje przodem. I wtedy obie strony sa zadowolone Ale ludzie sie dziwia moim upodobaniom.W samolocie wole miejsce przy srodku, bo wole sie co jakis czas rozprostowac. A po co mam kazac reszcie wstawac.
|
|
#4140 |
|
Konto usunięte
|
Aj tam, ja lubię okrutne żarty. Ten był leciutki.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.

.

. Wszystkich zamulal oprocz mnie i wszyscy spali i nie mialam z kim smieszkowac podczas 10h jazdy do jastrzebiej gory. Trauma.
Teraz mnie bierze tylko jak nie zajmę miejsca przy oknie w samolocie.