|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
Właśnie złożyłam zamówienie z K09..ale musiałam złożyć na dostawę do domku- regularną..bo na Cok to nie miałabym jak odebrać bo pracuje 10-18 a paczki wydają 12-18..a rodzinka tez zabiegana. No nic..mam nadzieję że wszystko dojdzie.
dla siebie wzięłam: * Błyszczyk UCR Pink Icing * piankę do włosów z demo * krem do stóp z kwasem AHa * próbki tego korektora zmarszczek - dla mamy i rozdanie klientkom * katalogi Czyli tak czy siak 40 zł z kawałkiem..za dużo..ale wszystko potrzebne
|
#1832 |
|
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4800549]Nie wszystkie
przepraszam ale nerwy mi puszczają[/quote] To tak jak ja. Aż mi się żyg.ć chce jak czytam prośby i błagania wizażek o ten katalog. Sorry ale ja wole poczekać kilka dni ściągnąć z kosmetyki-tanio. Jak bym miała wcześniej katalog bym się nie drażniła z innymi i nie czekała na błagania. Sorry ale jestem wnerwiona zamówieniem z Avonu które otrzymałam. Paczka uszkodzona, naszczęście wszystko było ale błyszczyk UCR Dreamy Plum jest do bani, wcale nie wygląda jak w katalogu - jak bym się burakami nasmarowała i to nie równomiernie , szminka sparking nude połamana a metalicznt błyszczyk Gold zamiast złoty to pomarańczowy - zaraz mnie coś trafi!!!
|
#1833 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1834 |
|
Konto usunięte
|
milagrosx, współczuję bardzo.
Z kolei ja się zdziwiłam, bo nie dość., że podjechał niezły srebrny wozik pod dom, to jeszcze młody chłopak dawał mi paczkę i nawet przystojny Szkoda, że szminki UCR są w takiej cenie w k10 Wzięłabym sobie jakąs ciemną, zresztą ten katalog jest słabiutki, bo kredka big colour i cienie poczwórne są w regularnych a chciałam coś z tych kosmetyków |
|
|
|
#1835 |
|
Raczkowanie
|
napewno nie jest złoty! Źle kryje usta lepszy jest pink shine. Nazwali go golden chyba dlatego że ma złotawe drobinki ale generalnie jest prawie pomarańczowy
|
#1836 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hmmm....ja wklejalam jego fotki i on w realu jest taki jak na nich Nie kryje powalajaco,ale to w koncu blyszczyk, naloz moze 2,3 warstwy
|
|
#1837 |
|
Raczkowanie
|
Nałożyłam 5. Chyba jest wybrakowany i idzie do zwrotu razem z błyszczykiem UCR a za szminkę z DEMO UCR to im wiązankę jutro puszczę. Ciekawe jak mam się nią malować - może sobie palcem wydłubie!!!
|
#1838 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszyscy sa wkurzeni, pewnie przez upal
|
|
#1839 |
|
Raczkowanie
|
Jaki upał u mnie ładie sobie burza przeszła a lało.
Reeva padało u ciebie?
|
#1840 |
|
Rozeznanie
|
Poczytałam, poczytałam a teraz ide spac.
Dobranoc Avonki |
|
|
|
#1841 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Burza była, krótka ale była I jak tu się ubrać i cokolwiek planować...Ale jak paczka przyjechała to było miło, ciepło i zawiewało, akurat piwko przed domem z mamą sączyłam ![]() Maseczka gratis ze Spa całkiem fajna jest, troszkę oczyszcza na jakiś czas ale i dziwnie, przyjemnie zmiękcza Nie musiałam po niej używać kremu, bo nie wysuszała, zatem nazwa nie kłamie -> nawilża |
|
|
|
|
#1842 |
|
Raczkowanie
|
Eee nikt się nie odzywa to ide spać
|
#1843 |
|
Raczkowanie
|
też nie mam spania, zamówienie jeszcze nie pobrane dio realizacji, mam nadzieję, że będzie bez braków
|
|
|
|
#1844 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez dzisiaj zlozylam zamowienie z k09, mam nadzieje ze wszytko przyjdzie, bo tym razem wszystko dla klientek. Dla mnie tylko gratisy SPA
No i oczywiscie etui i kuferek, juz nie moge sie doczekac Jutro powinna byc fakturka.
|
#1845 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1846 |
|
Wtajemniczenie
|
witam z rana
![]() dzisiaj odbieram paczkę z k09 wyobraźcie sobie że nie mam żadnych braków ![]() a do klubu róży brakuje mi 530zł więc chyba się niedlługo załapię
|
|
|
|
#1847 |
|
Zadomowienie
|
a ja mam pytanie jesli w ostatnim zamowieniu mialam zafakturowana ta kuracje parafinowa jako prezent i ja dostalama teraz nie mam zadnego prezentu zafakturowanego to czy to znaczy ze nie dostane? ciekawe jakiego warunku nie spelnilam ze dostac nie moge, przeciez mialam zamoiwenie powyzej 150 i co katalog skladam zamowieie...
|
|
#1848 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1849 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z samego rana mnie tak wkurzac a w ogole to mozliwe ze to dlatego ze ostatnio mialam paczke wstrzymana z powodu nie zaplaconego rachunku ktory potem zaplacilam i paczka przyszla?
|
|
|
#1850 | |
|
Doncia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1851 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"Warunkiem otrzymania prezentów jest składanie zamówień na kwotę minimum 150 zł w kolejnych kampaniach 8, 9, 10/07 (dla okręgów prognozujących 10,11 i 12/07)." to jest w regulaminie, nigdzie nie pisze ze musza byc co kampanie wieksze wiec skoro mialam zamowienie powyzej 150 zl to powinnam otrzymac prezent. zadzwonie do mojej okregowej. ona sie juz dowie w warszawie co i jak.
|
|
|
#1852 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() przecież wystarczy w każdej kampanii mieć min. 150 PLN... |
|
|
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4801037]milagrosx, współczuję bardzo.
Z kolei ja się zdziwiłam, bo nie dość., że podjechał niezły srebrny wozik pod dom, to jeszcze młody chłopak dawał mi paczkę i nawet przystojny Szkoda, że szminki UCR są w takiej cenie w k10 Wzięłabym sobie jakąs ciemną, zresztą ten katalog jest słabiutki, bo kredka big colour i cienie poczwórne są w regularnych a chciałam coś z tych kosmetyków przecież do szminki jest gratis tusz do rzęs -więc jak na 2 kosmetyki wg mnie nie jest zbyt wysoka (uwzględniając jeszcze od niej opust) |
|
|
|
#1854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dwi071 to co piszesz to warunki TPS a nie programu motywacyjnego Planet Spa |
|
|
|
|
#1855 |
|
Rozeznanie
|
hello
Złozyłam zamówienie w 09. Wszystko przyjdzie oprócz peelingu kokos i papaja oraz szminki powiększjącej z serii Anev (jest w brakach) klientka czekała na nią |
|
|
|
#1856 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zawsze tak jest, co kampanie jakis problem, a to za maly upust mi nalicza a to czegos nie dosla
|
|
|
#1857 |
|
Raczkowanie
|
Musisz sprawdzić czy wszystko ci przyjdzie i czy nie zamawaiałaś przypadkiem kosmetyków nie wliczających się do zamówienia
|
#1858 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
akurat ie mialam dojscia do innych nikosmtycznych produktow i probek bo milam przy sobie tlko katalog. nie wiem czemu tak jest.
|
|
|
#1859 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój TŻ się śmieje z tych opustów (zamiast upustów) |
|
|
|
|
#1860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

Wzięłabym sobie jakąs ciemną, zresztą ten katalog jest słabiutki, bo kredka big colour i cienie poczwórne są w regularnych a chciałam coś z tych kosmetyków 

I jak tu się ubrać i cokolwiek planować...