|
|
#3451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
![]() ad2. Cytat:
, a dorsza też bym zjadła, ale u nas dookoła same jeziora to siłą rzeczy ryby słodkowodne królują a zupa wyszła obłędna
|
|
|
#3452 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
pod Mirowską dawno nie byłam ... ale to frykaso - afrodyzjaki som podobno te całe poliki
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2014-09-05 o 15:21 |
|
|
|
|
#3453 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
ale taki jeden kolega bardzo uświadomiony kulinarnie narobił mi ostatnio smaku, i to aż tak, ze zaczęłam szukać.Jak dotąd znalazłam dwie opcje: - frykas dostępny okresowo w almie za jakieś horrendalne pieniądze - i owszem, bywa, raczej na targowiskach, ale jako... karma dla psów ![]() Co nie zmienia faktu, ze mam ochotę spróbować ![]() A jako bardziej osiągalną alternatywę zaplanowałam se na weekend gołąbki
|
|
#3454 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja jestem obciążona genetycznie pindrzeniem - moja nim poszła do sklepu kupić mięso na kartki to układała sobie włosy na wałki, malowała się kunsztownie (brwi, rzęsy, szminka, puder) i perfumowała jakimiś retro pudrowymi kilerami
|
|
|
|
|
#3455 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję to nie jest tak, że nie śpię wcale, odsypiam od 5-6 do 9-11 ![]() tylko jakoś nie mogę gdy jest ciemno. Cytat:
![]() czasem stres i czarne myśli, ale nie zawsze. w sumie jak tak człowiek leży i nie może zasnąć, to samo się zaczyna myśleć. dlatego staram się zająć czymś i tłukę w np. literaki całą noc ![]() Cytat:
![]() przepis ![]() Cytat:
Cytat:
![]() właśnie wróciłam z nfz z danymi do logowania w zipie - zamierzam sprawdzić ile jąder mi wycięto na fundusz od 2008r
|
|
#3456 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#3457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pani mówiła, że bez wniosku przez net na miejscu bez problemu zrobi, to zrobiłam też didkom ![]() tzn. swój wniosek przez stronę złożyłam parę dni temu.
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-09-05 o 15:47 |
|
|
|
|
#3458 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A dziękuję, to się chyba też osobiście wybiorę, daleko nie mam.
|
#3459 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
bo odebrać musi się osobiście
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
jest chyba jakaś opcja z podpisem elektronicznym
tylko trzeba go mieć
|
#3461 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Hmmm... to być może ja mam sklerozę, ale wydaje mi się, ze jak składałam wniosek to tam była do wyboru opcja przekazania hasła pocztą
|
#3462 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe po kim?Cytat:
ok.200g suchej czarnej fasoli (robiłam też z adzuki) zalać wodą, odstawić na noc, ugotować cebulę, 2 ząbki czosnku, małą marchewkę (ewent. seler naciowy), paprykę czerwoną i czuszkę lub jej kawałek zeszklić do pierwszej miękkości na olejupłaską łyżeczkę ziaren kolendry + podobną ilość kuminu + paprykę wędzoną zmielić/utrzeć w moździerzu, dodać do warzyw, przesmażyć krótko wlać fasolę wraz z wodą w której się gotowała dodać z łyżkę lub 2 przecieru pomidorowego podlać wodą/bulionem podgotować, doprawić solą, sokiem z 1/2 limonki i 4 kostkami gorzkiej czekolady lub kakałem w proszku (lepiej dodawać po 1 kostce i próbować) częściowo zmiksować podawać z kleksem gęstej kwaśnej śmietaną/jogurtem, albo na bogato tj. z guacamole i takosami zapieczonymi z serem można posypać siekaną kolendrą/natką ufff
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-09-05 o 16:32 |
||
|
|
|
#3463 | ||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
nie może być, w scent barze o perfumach
![]() Cytat:
![]() 2. Cytat:
2. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
2. z mieszkaniem nic, na razie czekam aż się wybuduje... i czy dadzą mi kredyt........ a co do pierwszego to chciałam i dość długo molestowałam aż dostałam i teraz nie wiem czy cieszy mnie to czy nie..... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||||
|
|
|
#3464 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Na miejscu P. bym się obraził A spędziłem nad tym zagadnieniem niecałą godzinkę A tak serio, to coś w tym jest, moje zamiłowanie do granatu nie wzięło się znikąd, ino z obserwacji, że pięknie w nim wyglądam ![]() Cytat:
Te policzki wołowe jakoś tak zawsze mnie brzydziły, zanim na jakimś blogu nie zobaczyłem, że to wygląda jak mięso, a nie jak jakaś owłosiona skóra ![]() I (podobnie jak Flo) też nie lubię ludzi
|
|||||
|
|
|
#3465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
genialne!!! 2. Ty wiesz, ja mam identycznie. Kurcze, tylko nigdy tego tak spójnie lekarzom nie mówiłam, wrzucali zazwyczaj do kosza bezsenność= nerwica = uspokajacze. Chciałabym się tym zająć, tzn żeby ktoś się tym zajął u mne, nie raz padam na ryjek przed kompem, oczy mi się zamykają jestem zombie, idę więc się położyć do łożka i bam! adrenalina oczy szeroko otwarte no i nie da sie, no nie da sie.
|
|
|
|
|
#3466 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Pszepszam, suchar dnia
|
|
|
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
Gryx - przybij pionę, ja też dobrze wyglądam tylko w zimnych kolorach
No a granat jest jednak uniwersalny Klikam od Mam, i dowiedziałam się, że teraz chce perfumy Jimmy Cho Jeszcze nei wie jakie ale chce. Właśnie jej szukam.Aaaaa i RED!!!!!!!!! - ponownie fonchłam ten Cristobal od Matki (kiedyś mój) no i dziś jest lajtowo słodki, aż testłam sobie na nadgarstku, żeby sprawdzić czy dojrzeje. Jego jest tylko kilka mil na dnie jakiejś dziwnie małej 30tski, EDT. Fajny jest Sloneczny, radosny no ja pierdziu. ![]() Edit 2: ok, jest dojrzały ufff, ale przyjemniaczek. Do szalika jak znalazł, tylko bez pazura. To już wolę Amarige Mariage, mniej poważny. ![]() Trusardi Inside dziś też pachł nieźle Ale wiem, że on an dłuższą metę męczy mnie taką jakąś uporczywą nutą. Pachnie mi Włoszkami z ulic w Rzymie.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-05 o 18:07 |
|
|
|
#3468 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Zima jesteś czy lato? ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3470 |
|
To ja :)
|
Weekend, wolność i wieczór z MASHem 😊
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3472 |
|
To ja :)
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3474 |
|
Wtajemniczenie
|
Red, Polly, jakby ktoś myślał o tym Sensei, dajcie proszę znać, bardzo chętnie się dołączę, gdyby się pisało do Skarbka. Pamiętajcie o mnie
![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- I znów nie mam jak doczytać. Ale za to węgorz, hoja i coś jeszcze, ale już nie pamiętam :BigGreen:
|
|
#3475 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
nie o to idzie, bo w ogóle to kolega z robo i ja się chciałam poprzytulać a on się chyba chciałby przykleić Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3477 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
no i było wybitnie kurturarnie... o 15 to i u mnie już ciepło było a tak konkretnie to jak blisko mnie jesteś? ![]() Cytat:
Cytat:
suchar dnia mój. pan wrócił z pracy. widzi umyte okna. - po coś to myła. teraz będą nas widzieć...
|
|
#3478 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. Szlag by z tymi perfumami. Chcę kupić jakąś flachę za pierwszą pensję (nagroda pocieszenia) i nie wiem którą: - Micallef Automne - ale czy on nie wania spoconą babą? I nie wietrzeje po godzinie? W ogóle go na sobie nie czuję. Chyba wystarczy mi odlewka do wąchania korka... BTW ciekawe czy w tym roku będą w Quality kalendarze adwentowe Micallefa z miniaturami. - Black CdG - ale gdzie go będę nosić? Taki ciężki i słodkawy, że nadaje się tylko na zimne dni ale też nie do pracy. A gdzie ja bywam zimą? Na Sylwestrze? Wystarczy mi spora odlewka, którą mam... - Burning Leaves - ale też wietrzeją po godzinie czy dwóch. Wywalać prawie 400 zeta żeby sobie popachnieć przez chwilę? Dobrze kombinuję?
|
|
|
|
|
#3479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałoby się napisać, że przynajmniej śmiesznie z nim masz, ale wiim, że to nieśmieszne wcale...
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.

Nie lubisz ludzi
, miejsc itd?

ale taki jeden kolega bardzo uświadomiony kulinarnie narobił mi ostatnio smaku, i to aż tak, ze zaczęłam szukać.
tylko dlaczego zawsze po takim przekładaniu argumentów?
słońce piękne ale taki wygwizd, że uciekałam szybko z dworu, wypadłam prawie na boso i w szortach i poleciało mi po kręgosłupie mrozem wręcz
, najlepiej w barwach nasyconych i chłodnych. Ale weźmy też poprawkę na moją "znajomość" kolorów i zdolność określania ich "temperatury"

Bierzesz udział w konkursie na najlepszy balkon? 
A tak serio, to coś w tym jest, moje zamiłowanie do granatu nie wzięło się znikąd, ino z obserwacji, że pięknie w nim wyglądam
genialne!!!