Panny Młode 2015 cz. 27 - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-06, 11:36   #3691
MajsterkaANB
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 27

Ex fryteczko ty moja ;* milion lat i spelnienia najstrytszych i najglupszych marzen ;*;*;*

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

MajsterkaANB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-06, 11:37   #3692
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
Squara pamiętam że wyjechała na wakacje hm.. na Krete? :P nie pamiętam już gdzie xD ale chyba na 2 tygodnie i miała po tygodniu wstawićfotki jeśli by dorwała neta

No lepiej tak, pewnie ale akurat w tych dwóch przypadkach, znając sytuacje- dla mnie to jest chore ale ok
Właśnie też usłyszałam taką nowinę że pewna dziewczyna która rok temu miała ślub, po pół roku brali już rozwód, w rocznicę ślubu była już rozwódką, ma 24 lata :P straszne!!
Ex mnie uprzedziła, Maroko
Cytat:
Napisane przez dotuniek Pokaż wiadomość
koniecznie musicie pogadać, nie ma innej możliwości, bo oszalejecie

właśnie, właśnie odnośnie jantara... nakładacie go przed czy po myciu głowy, ze spłukiwaniem czy bez?? bo ja to mam włosy mieszane i kurna nie wiem, czy mi nie przetłuści zbyt głowy??
Ja, tak jak pisałam, stosowalam dawno, ale wydaje mi się, że zalecane jest po umyciu, na mokre włosy, ale pewna nie jestem, jak nie przesadzisz, to powinno być ok. Jeśli chcesz przed, to na jakiś czas musisz to zostawić, żeby miało szansę zadziałać.

Okej, zaczynam oglądać Lekarzy a potem na zakupy :p
Stary 2014-09-06, 11:37   #3693
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
Ja mam nadzieję, że na moim ślubie będzie tyle gości, że na koniec ceremonii, trochę wyjdzie na zewnątrz, a trochę zostanie w środku.

chyba też bym tak chciała, ale kościół duuuuuży
Stary 2014-09-06, 11:39   #3694
Maartikrk
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam nadzieję, że na moim ślubie będzie tyle gości, że na koniec ceremonii, trochę wyjdzie na zewnątrz, a trochę zostanie w środku.
Z tego co zauważyłam Młodzi i tak jeszcze rozmiawiają sekundkę z Księdzem, który składa gratulacje, Młoda składa bukiecik no i wtedy goście wiedzą że zaraz będą wychodzić więc sami się kierują do wyjścia...no nie wiem wydaje mi się, że to taki odruch bezwarunkowy - sama tak robię. Nie myślę nawet o tym tylko wychodzę żeby powitać Młodych po drugiej stronie.

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

EX masz urodziny dzisiaj???? noooooooo to 10000 lat !!!
Maartikrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-06, 11:39   #3695
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Ja mam stos prasowania. Poziom chęci: mniej niż zero.
Nasi rodzice to sali nie wiedzieli. Moi dostali płytę zespołu, widzieli menu. Obrączki zobaczą dziś. Kamerzystę widzieli tego na którego się nie zdecydowalismy. Na ślubie w mojej parafii tez nie byli od ok 10 lat. Same niespodzianki ich czekają. Będą wiedzieli jaka wódka ( bo testujemy wspólnie). I widzieli zawieszki na butelkę.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-06, 11:40   #3696
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maartikrk Pokaż wiadomość
Z tego co zauważyłam Młodzi i tak jeszcze rozmiawiają sekundkę z Księdzem, który składa gratulacje, Młoda składa bukiecik no i wtedy goście wiedzą że zaraz będą wychodzić więc sami się kierują do wyjścia...no nie wiem wydaje mi się, że to taki odruch bezwarunkowy - sama tak robię. Nie myślę nawet o tym tylko wychodzę żeby powitać Młodych po drugiej stronie.

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

EX masz urodziny dzisiaj???? noooooooo to 10000 lat !!!
ja tam bukiecik zabieram
Stary 2014-09-06, 11:40   #3697
dotuniek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zmotywowanaja Pokaż wiadomość
ja znam dziewczynę, która wyszła za mąż na czwartym roku, na piątym była już rozwiedziona bo mąż znalazł starsza panią z dzieckiem i odszedł ale niedawno widziałam fotki, wyszła za mąż za innego
Cytat:
No lepiej tak, pewnie ale akurat w tych dwóch przypadkach, znając sytuacje- dla mnie to jest chore ale ok
Właśnie też usłyszałam taką nowinę że pewna dziewczyna która rok temu miała ślub, po pół roku brali już rozwód, w rocznicę ślubu była już rozwódką, ma 24 lata :P straszne!!
uważam, że lepiej tuż przed ślubem się rozstać, niż zaraz po takich przypadków znam wiele, sama to przeżyłam, rozstanie na pół roku przed ślubem, mojego przyjaciela ze studiów panna zostawiła 3 miesiące przed ślubem, moja koleżanka z pracy swojego byłego 4 tygodnie przed ślubem zastała z inną w łóżku jak wróciła niespodziewanie z pracy
w drugą stronę mam dobrego kolegę, był z dziewczyną 7 lat, z czego conajmniej 5 mieszkali razem, w styczniu zeszłego roku był ślub, a w październiku było już po rozwodzie
NIE MA REGUŁY!
dotuniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-06, 11:41   #3698
seductivee
Zakorzenienie

Cytat:
no musi ale.. to też dziwne bo 2 miesiące był teść obrażony na Pana G a nagle zaczął się odzywać i to jeszcze o takiej wódce.. no ściana ;p
tym bardziej że jak mi kiedyś wspominał o tym teść o tej wódce to powiedziałam że jej nie znam i nie odpowiada mi to..
i naprawdę odwołam ślub jak tak dalej z nim będzie :P będzie zwykły ślub bez imprezy, bez gości i wtedy będzie miał ;p

Ja mam cały czas ten sam problem Tak mnie teść irytuje i wkur., że aż ludzkie pojęcie przechodzi. Też się obraża na TŻ za byle co, wymusza wszystko, nigdy nie prosi, a zawsze wymaga
Co chwilę w zasadzie mam taki kryzys ślubny, że jednak nie chcę tych nerwów, że chcę zwykły obiad po ślubie...

Cytat:
a on sobie upier..ł żytnią od jakiegoś czasu :| my ogólnie chcemy stocka.. ale już mnie ten człowiek przerasta :|

Nie, na weselu roznosi wódkę po stołach..

Byłam na weselu, gdzie ojcowie PM roznosili wódkę po stołach. Wyglądało to źle, serio. Zamiast tańczyć, zagadywać gości oni non stop lookali po stołach, czy gdzieś się wóda nie kończy

02.08.2008 - 12.11.2012 - 12.09.2015

seductivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-06, 11:42   #3699
Maartikrk
Zakorzenienie

Cytat:
ja tam bukiecik zabieram
Hmmm jak ja byłam Świadkową to Młoda składała właśnie mój bukiet, czyli świadkowej a swój zostawiała
Stary 2014-09-06, 11:43   #3700
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez seductivee Pokaż wiadomość
Ja gdyby nie mama i to forum, to nie miałabym z kim pogadać o ślubie Bo TŻ to się zgadza praktycznie na wszystko, wszystko co mu pokazuję mu się podoba, a świadkowa jest daleko, mało bywa na fb, więc nie chcę póki co jej zawracać głowy.
A z mamą też nie będę wybierała sukni, ale do jubilera ją zabrałam, żeby pokazać, które obrączki prawdopodobnie kupimy

Nie zazdroszczę takiego krytycznego podejścia Twojej mamy w stosunku do Ciebie
Ja tylko przez wizaż, przez Was wiem prawie wszystko o ślubnych sprawach.
Dziękuje!
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-06, 11:45   #3701
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Ex szybkiego skończenia remontu, kawy do łóżka, wymarzonego ślubu i dalszego życia z Tż w wyremontowanym gniazdku
Stary 2014-09-06, 11:46   #3702
seductivee
Zakorzenienie

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;48026807]Ja tylko przez wizaż, przez Was wiem prawie wszystko o ślubnych sprawach.
Dziękuje! [/QUOTE]

Ja tak samo! Jakby nie wizaż, to albo bym się w ogóle nie ogarnęła i nic nie załatwiła, albo bym wszystko organizowała w jednym wielkim chaosie

EX - wszystkiego najnajnajnajnajnajlepszeg o !!!

Stary 2014-09-06, 11:47   #3703
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam cały czas ten sam problem Tak mnie teść irytuje i wkur., że aż ludzkie pojęcie przechodzi. Też się obraża na TŻ za byle co, wymusza wszystko, nigdy nie prosi, a zawsze wymaga
Co chwilę w zasadzie mam taki kryzys ślubny, że jednak nie chcę tych nerwów, że chcę zwykły obiad po ślubie...

Byłam na weselu, gdzie ojcowie PM roznosili wódkę po stołach. Wyglądało to źle, serio. Zamiast tańczyć, zagadywać gości oni non stop lookali po stołach, czy gdzieś się wóda nie kończy
u mnie mój Tata i tata TŻ chcą roznosić to będą ich wybór
Stary 2014-09-06, 11:47   #3704
dotuniek
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry Oj drugi dzień z rzędu ładna pogoda aż chce się coś działać...

Ja za rok też właśnie będę się zbierać z TŻ na poprawiny :P hihi..

Wczoraj wszystkie kumpele mnie obleciały i wypytywały jak tam przygotowania do wesela, jak sukienka itd i już przezywają że to zleci jak tydzień i ucieszone że w końcu będą na jednym weselu wszystkie razem, że będą płakać i że przetrę ślubne szlaki nam wszystkim... :P

dotuniek Ja mam włosy raczej przetłuszczające się i wcierałam jantara po myciu - nic się nie działo. Generalnie nie stosuję wcierek na kilka godzin i zmywa bo ...no wydaje mi się, że wtedy nie zdziałają odpowiednio choć może to głupie :P. Zawsze po myciu..
dzięki za rady, to nałożę po myciu mam nadzieję, że będzie ok bo ostatnio źle maskę zmyłam i po wysuszeniu mi się skorupa zrobiła ;/ a chce tego uniknąć

Cytat:

tez tak uważam, dlatego u nas będzie jeden kelner zajmujący się tylko roznoszeniem alkoholu
Stary 2014-09-06, 11:47   #3705
Maartikrk
Zakorzenienie

Ilość ślubnych reklam na fejsie mnie już przeraża.. a tu dekoracja, a tu film, a tu fotograf, a tu sukienki, garnitury... masakra :P generalnie nie wiem czy a fb mam "zalajkowane" jakieś ślubne strony więc chyba z wyszukiwania w googlach musi jakoś "współpracować" :P...
Stary 2014-09-06, 11:47   #3706
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:

no to witaj w klubie z teściem też u mnie jest tak że on i tylko on ma racje i nie przyjmuje odmowy, ale ja naprawdę powiem mu że jesli będzie coś nie tak i jeśli np zaczną mi śpiewać jakieś porąbane przyśpiewki pod domem to jestem w stanie nie wyjść i ślubu nie będzie

U nas na każdym weselu ojcowie roznoszą wódkę.. on i tak by nie tańczył, już nam zapowiedział że nawet ze swoją żoną nie zatańczy ;] jedyny taniec to ze mną i z moją mamą i więcej nie zamierza ;] nawet już nie mam siły się wkurzać o to.. niech roznosi tą wódkę byle wstydu nie robił :|
Stary 2014-09-06, 11:49   #3707
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm jak ja byłam Świadkową to Młoda składała właśnie mój bukiet, czyli świadkowej a swój zostawiała
ja swoja na sesję chcę zabrać

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Cytat:
Ilość ślubnych reklam na fejsie mnie już przeraża.. a tu dekoracja, a tu film, a tu fotograf, a tu sukienki, garnitury... masakra :P generalnie nie wiem czy a fb mam "zalajkowane" jakieś ślubne strony więc chyba z wyszukiwania w googlach musi jakoś "współpracować" :P...

tez to u siebie niestety zauważyłam
Stary 2014-09-06, 11:51   #3708
Maartikrk
Zakorzenienie

Cytat:
[FONT=Century Gothic]
Ja tak samo! Jakby nie wizaż, to albo bym się w ogóle nie ogarnęła i nic nie załatwiła, albo bym wszystko organizowała w jednym wielkim chaosie
Ja to samo... i generalnie jakąś mam taką wiekszą motywację do działania i załatwiania :P.

Cytat:
dzięki za rady, to nałożę po myciu mam nadzieję, że będzie ok bo ostatnio źle maskę zmyłam i po wysuszeniu mi się skorupa zrobiła ;/ a chce tego uniknąć

tez tak uważam, dlatego u nas będzie jeden kelner zajmujący się tylko roznoszeniem alkoholu
Pewnie ! Generalnie musisz wyczuć ilość bo wiadomo, że z kazdym produktem nawet tym bez spłukiwania można przedobrzyć co skutkuje oklapniętymi, źle wyglądającymi włosami :p.

Co do kelnera roznoszącego alkohol uważam, że to świetny pomysł... byłam na weselu gdzie Ojcowie roznosili i później po jakimś czasie sami już byli lekko traceni więc alkoholu brakowało, albo roznosił ktoś inny bo oni albo nie byli w stanie albo gdzieś znikali.
Stary 2014-09-06, 11:51   #3709
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lipstick89 Pokaż wiadomość
haha! udała się?

ja mam to szczęście/pecha, że TŻ uznaje tylko ciasta z masami...

tak sami będziecie pić? wszystkiegp najlepszego!!!

ja bym się obawiała o te żelowe długopisy. długo schną i mogą się rozmazać.

heeej!

uwielbiam paczkomaty. raz tylko miałam z nimi problem, ale to przez 20 stopniowy mróz...

piękna wizitówka

---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

nie przywitałam się: czeeeeeeść!
Jak to M określił marmoladę "pieniężna", co w jego słowniku oznacza "super pomidorowa" . Chyba jest dobrze .

Ale na czarnych kartkach chcemy srebrne napisy, stad pierwsze co dorwalam w sklepie to żelowy dlugopis . Stad chyba jednak bedziemy chcieli z pergaminem pomiędzy.

Cytat:
Magda, a może zamiast żelowych długopisów coś takiego?
http://www.pentel.pl/produkty/marker...ne/rid,22.html
Miałam kiedyś coś w tym stylu i jest bardzo fajny. Tylko musiałabyś sobie sprawdzić, czy nie przebija, ale na papierze grubszym niż zwykły do drukarki nie powinien przebijać.
Wyglada kosmicznie, ale czy to za grube nie bedzie? Popatrze . No i czy to szybko schnie?

Stary 2014-09-06, 11:52   #3710
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Cytat:
no to witaj w klubie z teściem też u mnie jest tak że on i tylko on ma racje i nie przyjmuje odmowy, ale ja naprawdę powiem mu że jesli będzie coś nie tak i jeśli np zaczną mi śpiewać jakieś porąbane przyśpiewki pod domem to jestem w stanie nie wyjść i ślubu nie będzie

U nas na każdym weselu ojcowie roznoszą wódkę.. on i tak by nie tańczył, już nam zapowiedział że nawet ze swoją żoną nie zatańczy ;] jedyny taniec to ze mną i z moją mamą i więcej nie zamierza ;] nawet już nie mam siły się wkurzać o to.. niech roznosi tą wódkę byle wstydu nie robił :|

u mnie biedny Teściu nie ma nic do powiedzenia, bo Teściowa rządzi na każdej możliwej płaszczyźnie temat rzeka, nie chce się nakręcać już raz się zapędziła w stronę ślubu i wesela i myślała, że porządzi, ale wyprowadziłam ją z błędu
Stary 2014-09-06, 11:53   #3711
Maartikrk
Zakorzenienie

Cytat:
ja swoja na sesję chcę zabrać

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

tez to u siebie niestety zauważyłam
Mówisz, że swój bukiet na sesję, tak? czy chcesz zostawić oba bukiety żeby ze Świadkową i parą bukietów na zdjęcia jechać :P?

Co do reklam...noooo to już nie wiem czy widze inne reklamy od tych ślubnych..
Stary 2014-09-06, 11:53   #3712
dotuniek
Zakorzenienie

Cytat:
po pierwsze, tak google i fb to jedna firma , a po drugie dziękuje bogu, że ja tak nie mam --> więc mój wniosek jest taki, że musisz mieć coś zalajkowane i np podany status związku narzeczona, wrzucać na tablicę coś związanego ze ślubem i stąd reklamy, bo mój fb jeszcze nie wie, że wychodzę za mąż i żadnych takich reklam nie wrzuca, za to moje google coraz dziwniejsze rzeczy kojarzy ze ślubem w podpowiedziach do wyszukiwania
Stary 2014-09-06, 11:53   #3713
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to samo... i generalnie jakąś mam taką wiekszą motywację do działania i załatwiania :P.

Pewnie ! Generalnie musisz wyczuć ilość bo wiadomo, że z kazdym produktem nawet tym bez spłukiwania można przedobrzyć co skutkuje oklapniętymi, źle wyglądającymi włosami :p.

Co do kelnera roznoszącego alkohol uważam, że to świetny pomysł... byłam na weselu gdzie Ojcowie roznosili i później po jakimś czasie sami już byli lekko traceni więc alkoholu brakowało, albo roznosił ktoś inny bo oni albo nie byli w stanie albo gdzieś znikali.
nasi w pierwszy dzień to raczej symblocznie popiją, ale na poprawinach może zaszaleją bardzo przejęci są swoja rolą
Stary 2014-09-06, 11:54   #3714
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
hah.. to kolejna świetna sporna rzecz teść powiedział że w dniu ślubu nie pije, napije się tylko szampana a dla mnie to nie do pomyślenia.. ale eh....
niech już roznosi sobie tę wódkę, skoro tak bardzo mu zależy, ale niech odpuści w innych kwestiach i niech nie robi szopki i wstydu że on z żoną nie zatańczy ;] bo nie wyobrażam sobie takiego ślubu.
Stary 2014-09-06, 11:54   #3715
magda_mjt
Zakorzenienie

A i ex sto lat

Stary 2014-09-06, 12:00   #3716
Maartikrk
Zakorzenienie

Cytat:
po pierwsze, tak google i fb to jedna firma , a po drugie dziękuje bogu, że ja tak nie mam --> więc mój wniosek jest taki, że musisz mieć coś zalajkowane i np podany status związku narzeczona, wrzucać na tablicę coś związanego ze ślubem i stąd reklamy, bo mój fb jeszcze nie wie, że wychodzę za mąż i żadnych takich reklam nie wrzuca, za to moje google coraz dziwniejsze rzeczy kojarzy ze ślubem w podpowiedziach do wyszukiwania
Aaaa widzisz !!!! Fakt - miałam status związku ustawiony zaręczona ale później bardzo dużo ludzi zaczęło mnie atakować wiadomościami...znajomi, z którymi nie rozmawiałam po pare lat pisali żeby poznać szczegóły więc w końcu ustawiłam status niewidoczny dla znajomych żeeby jak najszybicej uniknąć tej fikcji... to już wiem skąd się to wzięło !

Cytat:
nasi w pierwszy dzień to raczej symblocznie popiją, ale na poprawinach może zaszaleją bardzo przejęci są swoja rolą
Ojjj nasi też... Mój Tato będzie bardzo przejęty ale na szczęście nawet jako gość na weselu potrafi dozować alkohol i wie ile wypić, do tego tańczy więc myślę, że będzie w porządku ! Z resztą będą siedzieć przy jednym stoliku więc Rodzice będą wzajemnie się zarażać powagą swoich funkcji itd :P Mamy też będą trzymać rękę na pulsie.. będzie dobrze

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:
hah.. to kolejna świetna sporna rzecz teść powiedział że w dniu ślubu nie pije, napije się tylko szampana a dla mnie to nie do pomyślenia.. ale eh....
niech już roznosi sobie tę wódkę, skoro tak bardzo mu zależy, ale niech odpuści w innych kwestiach i niech nie robi szopki i wstydu że on z żoną nie zatańczy ;] bo nie wyobrażam sobie takiego ślubu.
Ja myślę, że koniec końców zatańczy.. teraz się może tak odgraża i mówi co i jak sobie gdzieś tam postanowił. Myślę, że dzień ślubu to wszystko zmieni
Stary 2014-09-06, 12:02   #3717
seductivee
Zakorzenienie

Cytat:

Mamy dokładnie to samo!
I teksty w stylu: to tylko wasza sprawa kogo zaprosicie, ale ja bym na waszym miejscu zaprosił jeszcze tego, tego i tamtego
On nie umie czegoś powiedzieć normalnie i nawet jak wie, że nie ma racji to się dosłownie gotuje i drze na wszystkich I nie umie zachować swoich uwag dla siebie...

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:

U mnie rodzice powiedzieli, że pić nie będą, a jak już to tak na prawdę symbolicznie. Najwyżej się i u nich postawi butelkę z wodą

Stary 2014-09-06, 12:06   #3718
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Cytat:
a ja uważam, że to akurat nic złego, jeśli nie chce to jego sprawa. Dla mnie lepsze to niż przesada z alkoholem, że potem znikają najlepszy jest oczywiście umiar we wszystkim

Edytowane przez zmotywowanaja
Czas edycji: 2014-09-06 o 12:09
zmotywowanaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-06, 12:22   #3719
magda_mjt
Zakorzenienie

I ponownie cieszę sie, ze mnie takie zmartwienie nie dotyczy. Moi Rodzice cos na weselach piją (chyba, ze któreś z nich jedzie, to wtedy tylko szampan na poczatku), ale zawsze z umiarem i nigdy nie było sytuacji, zeby przesadzili . Po Rodzicach M tez sie kulturalnego picia spodziewam . I my najpewniej poprosimy kelnerów, zeby roznosili alkohol, wolałabym uniknąć sytuacji, ze ktos z gości nie moze sie bawić, bo wodke musi roznosic.

Stary 2014-09-06, 12:23   #3720
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Wyglada kosmicznie, ale czy to za grube nie bedzie? Popatrze . No i czy to szybko schnie?
Wygląda na to, że są i cienkie, np. http://allegro.pl/pilot-marker-olejowy-sc-w-ef-cienki-mix-i4535044229.html
A co do schnięcia, to musisz sobie chyba sama wypróbować. W opisie ma:
"
Profesjonalny marker, pisze po każdej powierzchni. Cienka końcówka, wzmocniona metalową obudową, pozwala pisać bardzo precyzyjnie. Idealny do wypełniania albumów, zaproszeń i świątecznych kartek . Aluminiowa obudowa odporna na zgniecenia i pęknięcia. Wodoodporny, nieścieralny i nieblaknący tusz. Nie zawiera ksylenu."
więc chyba powinien być ok.
krolewna_smieszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości