|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Indra mam nadzieje, ze bedzie dobrze. Zaloza Ci pessar i bedziesz dzieki niemu mogla wiecej chodzic, a nie lezec plackiem
![]() Martha no widzisz, nie jest najgorzej ![]() ![]() AnetkaIzabell firma ok. My zamawiamy tez angelcare, ale inny model. Poczytaj opinie w necie ![]() Ela ja plukalam woda z sola i pomoglo. Moze sprobuj ![]() Ja w nocy ruchy czuje tylko ja wstane do wc i sie poloze znowu do lozka ![]() Poki co zrobilam 3 pralki ciuszkow. A to jeszcze nawet nie polowa ![]() Teraz jestem w drodze do rodzicow. Zrobimy grilla ![]() Ja mam prawie 10 kg na plusie. Wysypka atakuje mi druga piers ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3512 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też dziś 32 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- ja w nocy ruchy małej czuję, jak się kładę i próbuję zasnąć lub jak wstaję do wc.... ale tak, żeby ruchy mnie wybudziły to chyba jeszcze nie miałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3514 |
Wtajemniczenie
|
Mnie w nocy budzi, jak się położę na prawym boku, nie lubi tak i wierci mi dziurę w brzuchu, aż się obudzę i przekrece
![]()
#3515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- teraz zauwazyłam, że początek 32 tc to już 8 m-c ![]() ja muszę uciekać, jadę na działkę rodziców, zajrzę popołudniem ![]() miłej i słonecznej soboty ![]() Edytowane przez Zanet84 Czas edycji: 2014-09-06 o 09:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3516 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Teraz wstaję raz zawsze o 4 w nocy (wyprawić męża do pracy) więc i nasz synek nauczył się kopać zawsze o tej porze ![]() ![]() zawsze też kopie gdy się głodna robię, Jeżeli chodzi o noce to na plecach to już spać się nie da- bo i oddychać się nie da, ja się kręcę w nocy z boku na bok- jak jeden bok zacznie już boleć to na drugi się przekręcam i tak w kółko.. a jak dwa boki bolą to pozycja pół siedząco-leżąca i tak mi pomaga zauważyłam też takie dziwne (nie kopnięcia) duuużo bardziej delikatne .. rytmicznie co 1-2 sekundy (tam gdzie synek ma główkę -czyli na samym dole, pulsy - trwa to z 4-5 minut, podejrzewam, że to czkawka... Gin nawet na USG pokazywała, że "synek ma teraz czkawkę" Ja również nie zamierzam z olejkiem ani niczym innym eksperymentować A jeżeli chodzi o wymiary brzuszków mamy wszystkie podobne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3517 |
Zakorzenienie
|
ja tez się zegnam na dziś!
![]() ![]() milej soboty! ![]() btw jutro tez koncze 31tc!
![]() |
#3518 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Silesianna no i co wyczytałaś o tym chmielu? A co masz na myśli o cukrze po 2-3 h od posiłku.. ja póki co jem normalnie, tylko odstawilam slodycze i nie slodze herbaty... no z wyjatkiem urodzin synka kiedy ten tort zjadlam i kawalek sernika... :/ Manieczka ja mialam lupiez rozowaty gilberta 2 razy w życiu, raz jako dzieciak, a drugi raz jak w szpitalu z młodym leżałam na zapalenie oskrzeli... tylko że wysypki to nie przypominało tylko takie kółka różowe, plamki i w środku skóra się łuszczyła.. to wyglądało tak jakby mnie papierosem poprzypalał... długo z tym walczyłam, a co rusz nowe wychodzily te plamki... Moja ma czkawkę nieraz 6 razy dziennie... A ja dzisiaj wstałam z jakimś fochem.. wszystko mnie wkurza.. mąż już opr dostał ![]() Jeszcze wczoraj w nocy przyjechał facet mojej mamy i przywiózł chłopakom wielkie zestawy lego star wars.. oczywiscie kto musiał to od rana składać?- ja... 3,5 godziny się z tym bawiłam :/
#3519 |
Rozeznanie
|
Mama zadała mi dziś pytanie.
Czy bede uzywała tej maszynki co cieplym powietrzem dmucha /zeby dogrzac/ jak bede kapac mala ? Termowentylator czy jakoś tak - farelka Co Wy na to ?
![]() ![]() Edytowane przez szybkawolna Czas edycji: 2014-09-06 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3520 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Kiedyś jak byliśmy w odwiedzinach u teściów, oni mają dom to trzeba była dogrzewać bo jednak zimno było.. stare piece na węgiel, wielkie pomieszczenia to bylo nieprzyjemnie...
![]() |
#3521 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://allegro.pl/termowentylator-fa...535529279.html ale tez chyba nie bede potrzebowac, a jak sie okaze ze bede to sie kupi wtedy ;p
![]() |
#3522 | ||
Rozeznanie
|
cześć dziewczynki witam się z pracy, z a niebawem kończę ale wstać było trzeba;/
Dzisiaj miałam dzień sprzątania, wysprzątałam całe nasze pomieszczenie, koleżanki stwierdza po weekendzie ze mnie powaliło ![]() Dzisiaj pierwszy raz zaczęłam mieć poważne wątpliwości czy ja dam radę urodzić;/ Miałam w nocy skurcz łydki, znów obudziłam się z krzykiem;/ a potem rano przypomniały mi się Wasze słowa, że porównanie skurczu łydki do partych to jak pierdnięcie OMG ja nie zniosę takiego bólu;(( Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Żaneta ja Cie chyba wycałuję i uduszę ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny czy pościel do wózka jest potrzebna? W dobrej cenie jest cały komplet z pościelą do łóżeczka i wózka ale ie wiem czy to nie jest zbędne? jak będę mieć kocyk, kombinezonik to chyba pościel niepotrzebna? chyba że zamiast kocyka jak myslicie???
![]() |
#3523 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem posciel do wozka to kompletnie zbedny gadzet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3524 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3525 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki ale woda z sola do plukania to dla mnie smierc. Nie daje rady...
My tez zaraz jedziemy do rodzicow ![]() ![]() Buziaki i do potem!
#3526 |
Zakorzenienie
|
O tak farelka moze sie przydac jak dziecko bedzie cieplulubne
![]() ![]() Posciel do wozka moim zdaniem niepotrzebna, wystarczy cieply kombinezon i gruby kocyk ![]() Poukladalam ciuszki i mam dosc ![]() ![]() ![]() ![]()
#3527 | |
Raczkowanie
|
Na allegro z każdej strony wyskakuje pościel do wózka, że już zaczynałam myśleć, że jest niezbędna, konieczna, potrzebna i że nie da się bez niej funkcjonować...
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3528 |
Zakorzenienie
|
Kasia, u mnie też jakiś ciulowy dzień od rana - co chwilę zalewam się płaczem bez powodu
![]() Podobnie jak Wy, wieczorem i w nocy dość intensywnie czuję ruchy - o wyspaniu się od dawna nie ma mowy ![]()
#3529 |
Wtajemniczenie
|
No od niedzieli już ma padać i wiać, jesień nadchodzi
![]()
![]() |
#3530 |
Rozeznanie
|
A powiedzcie mi :
jakbym chciala pojsc do szpitala ktory wybralam zobaczyc co gdzie po co na co, to mam isc odrazu na oddzial i podejsc do jakiejs pielegniary czy isc na izbe przyjec i tam sie zapytac ![]()
#3531 |
Zakorzenienie
|
Ja mam posciel do wozka. Ale byla b.tania
![]() Farelke mam, bo przynioslam z pracy (tam zawsze zima trzeba bylo sie dogrzewac ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3532 |
Zakorzenienie
|
Nadrobie wieczorem i jutro bo my dzisiaj wlasnie wracamy z nad morza, milego dnia
|
![]() ![]() |
![]() |
#3533 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3534 |
Zakorzenienie
|
Ja tak na szybko bo jesteśmy u teściowej na weekend.
Pościeli do wózka nie planuje. Kupiłam tylko 1 szt przescieradelka do wózka bo wole rozłożyć w gondoli coś. Któraś pytała gdzie zamawialam przewijak. Kupowałam na Allegro u r_p77. Nabylismy dziś wanienkę i stelarz. I chyba wybraliśmy wózek. Muszę jeszcze poczytać opinie ale chyba seville kupimy. Składa sie stelarz na dość mały, gondola spora, spacerówka normalna a nie kubelkowa i tani jest. Mura mi sie bardziej podobała ale za te kasę będziemy mieć wózek i fotelik. Cóż nie ja tym będę jeździć to podobać mi sie nie musi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3535 |
Zakorzenienie
|
Aleksandretta my tez seville kupujemy
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Porodu tez sie boje nieziemsko zwlaszcza bolu.... Zaczynam coraz czesciej myslec o zzo... Co do poscieli, to nie wiem o ktory zielony Ci chodzi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3537 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze teraz gotuję obiad dla siebie i dla reszty rodzinki... no ale dzisiaj ugotowałam sobie pomidorówkę z ryżem to cukier mialam 83
![]() Mąż wybył na motor, chłopcy na podwórku a ja się nudzę... ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Do wózka też nie kupuję pościeli..
![]() |
#3538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Znowu ptak zderzyl sie z oknem w naszej sypialni, dosc mocno bo piorko przyklejone do szyby heh juz drugi raz w tym tygodniu....teraz dozynki u nas sa w parku, moze popil ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3539 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj jestem nie do zycia. Troche sie przedzwigalam wczoraj i ledwo łaze ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3540 |
Rozeznanie
|
Podczytuje wlasnie wrzesniowki, jedna tam jest 2 tyg po terminie i nadal jej nic nie zrobili ;/nie chcialabym tak ...
kilka juz urodzilo... i narzekaja na nie przespane noce ![]()
![]() ![]() Edytowane przez szybkawolna Czas edycji: 2014-09-06 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.