|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
Fiol jaki rozmiar teraz nosi Staś?
Dziewczyny co na lejacy katar? Olek mi się męczy, płacze co chwilę i tylko pod nosem wyciera bo mu leci nie ma temperatury
|
#1202 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#1203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() h0pe, super, że Maluszek dobrze się rozwija
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
Maga Teraz kupiliśmy rozmiar 24
A na katar to może Marimer i maść majerankowa? Dawaj mu dużo pić Ja też dawałabym więcej owoców bogatych w wit C. Barbie Niestety nic nie kupiłam Ciekawe czy wogóle cokowlwiek znajdę. |
|
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
Fiol my też teraz rozmiar 24 nosimy. Olek ma dużą nogę. Od marca już 4 rozmiar lecimy. Aż strach liczyć ile na buty wydalam w tym roku
Marimer mam i robiłam mu ale jego chyba denerwuje ten katar splywajacy do gardła. Najgorzej przy kp
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Fio współczuję. szkoda, że żaden nie pasował. wiedziałabyś choć jaki masz rozmiar i mogłabyś zamówić przez net.
|
#1207 |
|
Zadomowienie
|
Maga na lejący katar możesz też podawać wapno w syropie.
Hope U mnie też nadchodzi czas podjęcia decyzji o staraniach. Jednak muszę trochę ogarnąć sytuację z mężem, niby była wczoraj poważna rozmowa co do naszej przyszłości, ale jakoś dzisiaj nie było lepiej. Ehhh nie wiem już nic . Dlaczego to wszystko musi być takie trudne.
|
|
|
|
#1208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas też wymiana obuwia co 3 ms.A kupujesz lekko większe buty? Gdzieś czytałam, że but powinien mieć około 1 cm więcej niż stopa W tym roku miałam kupić sobie skórzane botki, ale wolę kupić jemu lepsze buty ![]() pikaso Dobrze, że rozmawiacie na temat starań. Może zoorganizuj jakieś sprzyjające okoliczności rozmowom? Barbie Mam nadzieję, że kiedyś w końcu trafię na swój rozmiar. Mam nadzieję, że i mnie uda się dostać do swojego fryzjera i kosmetyczki przed chrzcinami, wyglądam już jak czupiradło. |
|
|
|
|
#1209 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i nie mogę znaleźć fryzjerki która zrobi coś z moimi włosami przed chrzcinami
|
|
#1211 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewuszki
![]() Dobrze, że ostatnio coś mniej piszecie to mogłam nadrobić ![]() Agatko cieszę się że z Synkiem wszystko dobrze! Duży chłopak już z niego ![]() Panika jak pięknie u Ciebie! Olka-fasolka rośnie, T. dorośleje masz jakieś przeczucia co do płci? i w ogóle jak Ci jest w tej ciąży? odczucia jak przy ciąży Torresowej, czy może starsza się być spokojniejsza? o ile to możliwe..Kundzia i Pani dla Waszych dzieciaczków za taką ekspresową żłobkową adaptacje! dzielne dzieciaczki i mamusie też Mlebidakin gratuluję synusia Kucyku to do tej pory Maksiu nie zasypiał odłożony do łóżyczka? tylko na rękach w ciągu dnia? współczuję ogromnie! Mam nadzieję, że teraz już będzie lepiej Fiol pięknie Franuś rośnie co do staników to znam ten ból.. Ehh. zaraz po porodzie gdy zrobił mi się "laktacyjny biust" to miałam miseczkę I teraz jest już "tylko" h
|
|
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też H
![]() a co u was? Jak Emilka? Jak wasze spacery? bo u nas bez zmian
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1214 |
|
Zadomowienie
|
A u nas wiele zmian
tylko chyba nie powinnam mówić tego głośno, bo się jeszcze E. odmieni generalnie od tygodnia pięknie przesypia noce, zasypia ok.21 i śpi do 7 z dwoma lub trzema pobudkami na jedzenie - także po takich nocach czuje sie jak w raju ![]() co do spacerów to tez duzo lepiej. Rano wychodzimy na spacer w gondoli, ale to zawsze gdy wiem ze zasnie, a po południu spacerujemy w foteliku i zazwyczaj udaje sie nam spacerowac ok. godziny bez płaczu, wiadomo mamy zawieszke z misiami które E. meczy jak tylko moze a ja mam w dłoni zawsze jakies grzechotki by ja zabawic, Generalnie E. jest juz bardzo ciekawa wszystkiego, wiec oglada sobie drzewka, chmurki, patrzy na grzechotki i piszczy w niebogłosy chyba jak była mniejsza to po prostu nudziła sie na spacerach. Mam nadzieje ze Krzysiowi tez sie z czasem bedzie zmieniac! Pamietam jak w szpitalu mama przyniosła mi ten rozmiar I - taki bez usztywnien, fiszbin, babciny, ogromny i był idealny a moja mina bezcenna ![]() Emilka chciałaby juz siadac nie toleruje pozycji lezanej no i co ja mam z nia zrobic ????
|
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a ja tak Wam tych biustów zazdroszczę
u mnie cały czas B i to z push-upem - zawsze marzyłam o zwykłym koronkowym biustonoszu, ale w takim byłabym zupełnie płaska
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
#1216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla EmilkiCytat:
u nas piękna sobota
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
Anitko ale wam fajnie,teraz Emilka bedzie coraz fajniejsza
Myśle że jak sama próbuje siadać to jej kregosłup jest na to gotowy i pozwól jej.Domiś nauczył sie robic papa ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#1218 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
umawiaj się na wizytę Asiu ![]() A mi się mój post nie zapisał widzę ![]() No, laski, zdaje się,że kolejny chopocek na forum będzie, z wielką stopą p.dr stwierdziła że naprawdę stópki pokaźne, więc ewidentnie po tż. Teraz juz musi być chłopak bo córa bidna by była. Póki co na 80% bo tylko jedno ujęcie ukazało siusiaka, a ogólnie podczas całego długiego usg i usilnych starań nie chciał pokazać i koniec. Najpierw siedział po turecku z ręką zasłaniającą to i owo, a potem siadł na luzaka, ręce za głowę, nogi w górę, i miał wywalone na wszelkie stukania pukania. Była pora siesty i koniec ![]() Wracając spontanicznie powiedzieliśmy: Kubuś, ale czy zostanie czy nie - nie wiem bo imion jeszcze nie wybierałam. Najwazniejsze, że zdrowy
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2014-09-06 o 13:25 |
|
|
|
|
#1219 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A najlepiej doraźnie. ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- :d ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Zarazy mam gości. Zrobiłam ciasto chlebek bananowy z daktylami i orzechami pekan. I crumble z jezynami, śliwkami,jabłkami i gruszkami ![]() (Podobno sie odchudzam:d ) Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2014-09-06 o 13:24 |
||
|
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
Widzicie wczoraj się pochwaliłam kp i F. a dziś dopadł mnie kryzys jakiś. Mamy mieć gości i będą nocować, a ja mam taki burdel, że wstyd, nie wiem jak to ogarnąć, a F. od rana tylko przy cycu albo na rękach, spał 3x 10 min. Nie wytrzymałam i dałam mm, ale i tak od razu nie zasnął musiał jeszcze powisieć na cycu
|
|
|
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#1222 |
|
Konto usunięte
|
Fiol i czym Ty się przejmujesz?
Masz dwoje malutkich dzieci, nie musisz być perfekcyjną panią domu Ja już nie pamiętam, kiedy coś upiekłam dla gości, zawsze ciasto kupne. Hope ![]() Iza i Anitka za postępy!Anita, jak sama siada to OK. Gorzej, jakbyś Ty ją na siłę sadzała. Fiol, przepraszam, że pytam, ale - nie masz plam z mleka, jak nie nosisz stanika? Bo ja do dziś mam I w babcinych stanikach sypiam, a czasami chodzę po domu.Pani zazdroszczę Ci końca szczepień. My mamy jeszcze chyba jedną dawkę pneumo, MMR, nie wiem, co tam jeszcze jest z obowiązkowych, no i - meningo chyba kupię. Nad ospą się waham, jeszcze nie myślałam nad tym. W zasadzie Artek nie ma wizji żłobka zbytnio, najszybciej przedszkole za 2 lata... |
|
|
|
#1223 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;48017348]Ja umieram. @ stulecia po prostu... Brzuch boli, leje się ze mnie. MASAKRA! Ale zamówiłam już testy owu, zostało tylko umówić się do gina. Spróbuję podejść dzisiaj po pracy [/QUOTE]tulę Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1224 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
z czego ty się odchudzasz? ![]() Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;48028576]W zasadzie Artek nie ma wizji żłobka zbytnio, najszybciej przedszkole za 2 lata...[/QUOTE] masz zamiar zostać z nim w domu przez 2 lata?
|
|
#1225 |
|
Konto usunięte
|
Berbie, bardzo chciałabym zostać z nim jak najdłużej, tyle, ile się (finansowo) da. A potem ewentualnie któreś z dziadków.
|
|
|
|
#1226 | |
|
Konto usunięte
|
jak słodko, że Emilka taka grzeczna ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
HOPE Edytowane przez 201704210903 Czas edycji: 2014-09-06 o 15:43 |
|
|
|
|
#1227 |
|
Zadomowienie
|
Berbie- nie wymyślne tylko super proste i szybkie.
Nie lubie wymyślnych ciast ańi zadnych innych dań.
|
|
|
|
#1228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ========================= ==================== dziś mam 22dc i kawa mi nie zasmakowała, a nawet spowodowała niezłego "kapcia" w buzi...jajnik ciągnie i kłuje jak nie wiem co...no i oczywiście się zaczęły schizy - jako żem panikara i schiza to moje drugie imię powiedzcie mi co to mogło być - w 18dc wieczorem po raz pierwszy w życiu miałam nitki krwi na papierze - tylko raz - nigdy wcześniej w trakcie cyklu nic takiego mi się nie zdarzyło czy to mogło być od pęknięcia pęcherzyka???
"Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2014-09-06 o 20:08 |
|
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
Anita, tak w ciągu dnia tylko na rękach. Odłożony budzi się po kilku minutach... No i w wózku śpi na spacerze (odpukać).
Trzy dni walki i dzisiaj przespał 30 minut a tak to po 3 minuty dwa razy Berbie na wakacje nie pojechaliśmy. Jakoś mi nie żal Rehabilitacja ok. Trafiliśmy na fajną babke chodź uważam że powinna myć ręce pomiędzy jednym dzieckiem a drugim... Dzisiaj wpadła teściowa z 20 miesięczną wnuczka. Masakra... Krzyczała Maksiowi do ucha, nawet jak spal.. Specjalnie. I próbowała mu wsadzić palce do oczu i nosa i bić po głowie.... Yhh. Fiol, to żesz się wpakowała w tych gości... Trzymaj się ![]() Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1230 | |||
|
Wtajemniczenie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;48017935]Dwakolory nic się nie dzieje. Zawsze miałam obfite i bolesne miesiączki, wszystko w normie
![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]To trzymaj się przy tych swoich mocnych @ Cytat:
Cytat:
Kubuś... Tak jak moj syn!Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.

nie ma temperatury

U nas też wymiana obuwia co 3 ms.
dla Waszych dzieciaczków za taką ekspresową żłobkową adaptacje! dzielne dzieciaczki i mamusie też 

czy to mogło być od pęknięcia pęcherzyka???