|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Program do Fotka.pl
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Ja tam kupiłam ten program :P i mi się podoba :P jestem w rankingu... pierwszy raz
a facetów mam teraz na pęczki :P
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I to jest powód do dumy ?
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
nie do dumy
ale do zadowolenia zawsze chciałam być odwiedzana przez wielu facetów, przecież po to się zakłada konto na fotce a teraz przychodzą ich tysiące dziennie i wiadomości piszą, zaproszenia co jeden to lepszy
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
No tak. Nie no super ekstra program. Zwłaszcza jak najważniejszym priorytetem w życiu człowieka jest średnia ocena na portalu fotka.pl
Swoją drogą, czego na allegro kupić nie można ![]() Czekam aż któregoś dnia będę mogła licytować ludzką nerkę lub wątrobę ![]() A przy okazji samego programu- wyobraźcie sobie co by było gdyby politykom taki programik wpadł w ręcę do podbijania głosów ![]() ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Fresa! Sama byś skakała z radości! Nie udawaj ! ![]() ![]() ![]() ![]() BTW- Fresa - ![]() ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
hehe no politykom to by się przydał
ale on nie nabija głosów on tylko powoduje, że dużo ludzi zagląda i jak się im podobasz to oceniają
|
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak Freso. I nie tylko do dumy. To jest również wielki powód do radości! Wyobraź sobie, że masz niskie poczucie własnej wartości. Ale chcesz to zmienić. Wstawiasz więc swoje najlepsze zdjęcie na np. Fotka czy inne takie. I myślisz, że wszyscy padną z zachwytu. A tu nic... Cisza.... Parę marnych głosów, od czołowych miejsc dzielą cię całe lata świetlne. Ranking okupują super laski a banda małolatów ślini się na ich widok. Twoja samoocena spada poniżej zera. Znajomi cię rozpoznają i dyskretnie ci współczują. Upokarzające! Trzeba to zmienić. Tak więc kupujesz jakiś programik, nabijasz sobie głosy, których nie uzbierałabyś nawet przez 50 lat i lecisz w górę!!! I pławisz się w rozkoszy odpisując maile od małolatów czy jakiś desperatów. Możesz się chwalić znajomym, opowiadając o swoim niebywałym sukcesie. Koleżanki wpadają w spazmy zazdrości. Nie istotny jest fakt, że gdyby nie oszustwo żaden by do ciebie nie wysłał nawet spamu. Liczy sie ilość, nie jakość. Skoro rzeczywistość nas rozczarowuje czemu sobie nie pomóc. I jak tu sie nie cieszyć? A potem portal odkrywa przekręt i wywala cię na zbity pysk. Oczywiście Freso to tylko przykład. Absolutnie nie miałam na myśli ciebie. Ale te co tak robią... hehehe... żałosne
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Eeeee,ja się w takie klocki nie bawię
Juduś .Ale jesteś pięknie opalona ![]()
|
|
#40 |
|
Przyczajenie
|
błędnie to interpretujesz goldfish3000
to nie ma nic wspólnego z samooceną idąc za Twoim rozumowaniem, lepiej iść do Australii na piechotę niż polecieć samolotem bez sensu ten program tylko przyspiesza wzrost popularności ja niedawno założyłam konto i miałam 3 - 15 głosów dziennie ale pomyślałam, że przydałoby się więcej i poszukałam w sieci i znalazłam i teraz odwiedza mnie mnóstwo ludzi i mam po 600 - 900 głosów dziennie jestem z tego zadowolona, bo poznałam dzięki temu wielu bardzo miłych i interesujących mężczyzn, na których mogłabym nie trafić normalnie
|
|
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#42 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie można normalnie, to trzeba oszukiwać. Autentycznie ciesze się twoim szczęściem i życzę ci powodzenia. Ale to nie zmienia faktu, że sposób w jaki osiągnęłaś ten stan jest dla mnie co najmniej żenujący. Chętnie się tym chwalisz. Pochwal się tym na Fotka.pl
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż tak bardzo szukasz przygód,że podbijasz sama sobie oglądalność ? Skąd możesz wiedzieć,kto siedzi po drugiej stronie? Taaaaa-młodzi i przystojni
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Widziałam kiedyś jeden taki profil
|
|
|
|
|
#45 |
|
Przyczajenie
|
no cóż
w takim razie po co zakładać konto na fotce skoro po drugiej stronie sami starzy zboczeńcy? Trafiłam na paru takich, ale 90% to normalni chłopacy zapewniam, nie bądźcie aż takimi pesymistkami nie zależy mi na średniej, tylko na popularności i to nie jest oszukiwanie
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
#47 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#48 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
eh czepiacie się dziewczątka... przecież ten program to nie dla niej!
ona tylko chce pomóc zakompleksionej koleżance
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Jak czytam o tych wszystkich fotkach, licznokach popularnosci, srednich i calej reszcie to sie bardzo stara czuje. Bardzo bardzo stara...
|
|
|
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
Jaka desperacja ...
to już naprawdę trzeba mieć mocno zaniżone poczucie własnej wartości. A sama fotki z profilu skasowałam, bo wkurzały mnie wiadomości typu "sUotkie fottecki, 10 dla Ciebie, czekam na rewanż". Ale może niektórzy to lubią...
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. |
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie cała fotka.pl to tragedia...
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
POlecam ta stronke->prawdziwe oblicze fotki
http://fotkapeel.blogspot.com/
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
http://fotkapeel.blogspot.com/2007_03_01_archive.html
Jeszcze to jest dobre
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
[quote=zuziaaa;4801577]no cóż
w takim razie po co zakładać konto na fotce /quote]Oooo właśnie po co? ![]() jedno z wielu nurtujących mnie pytań.
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
cała idea fotki legła w gruzach
Ta strona jest .....brak mi okreslenia Nie pochwalam nabijania sie z innych ale te komentarze na antyfotce sa zabawne ,a miejscami nawet blyskotliwe.Biedne Krysie nawet nie są swiadome na jakie posmiewisko sie wystawiaja
|
|
|
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe
|
|
|
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
bez komentarza.... jak mam ochote poprawic sobie humor i troche sie posmiac to zawsze ogladam fotka.pl... ach te profesjonalne fotki ...i te pozy
ale jeszcze lepiej jest na bajer.pl i amisexy(to chyba na interii)
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

? 

?
zawsze chciałam być odwiedzana przez wielu facetów, przecież po to się zakłada konto na fotce 

?
)

hehe