Scent Bar LIII - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-06, 19:35   #3541
Betty83
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LIII

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
zabiłabym
Stary 2014-09-06, 19:52   #3542
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Gryxiu, Tru Sto lat!
Fenks!
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Wczoraj się na to natknąłem
Cytat:
Naprawdę to kim ja jestem? Ciekawe ....Czy inni mnie widzą tak jak ja siebie
Ja pomogę! Mnie wybierz!

Prześlij mi na @ kilka swoich zdjęć na tle białej ściany, w naturalnym oświetleniu, koniecznie nago
Cytat:
ja chyba dam sobie spokój z tą analizą, bo zaczynam się obawiać kryzysu tożsamości

Cytat:
A tooooo jeden z moich koszmarów

https://www.youtube.com/watch?v=4xQb9Kl-O3E
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-06, 19:54   #3543
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Nie uznaję czegoś takiego jak niezapowiedziani goście Ogółem to nie lubię niespodzianek i burzenia mego odwiecznego porządku czasoprzestrzeni
Ufff, nie jestem dziwadłem

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
2. A mi nie zależy jakoś bardzo to rozstrzygać Ja juz mam opracowane w czym mi dobrze w czym nie. Widziałaś mnie, niestety nie jestem zimą, muszę stronić od czerwonego etc etc.

3. Z kolei ja Cię zapamiętałam jako soobę o lekko oliwkowym kolorycie twarzy??? Może dlatego że był upał ?? Ach te niuanse
Ad. 2. No fakt - masz jasną urodę. Z drugiej strony - istnieją zimy jasne blondynki. Tylko że one są kontrastowe w odróżnieniu od lat
Ad. 3. Szybko się opalam

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Aileenn - z ciekawości weszłam w link z kolorami i w sumie prawda 99% się zgadza, czyli jestem jasne lato Tylko najjaśniejsze błękity i żółtki musztardowe na mnie hmmmm znikają, albowiem żółtki zlewają sie z kolorem cery, a kiedyś też włosami. W błękicie znikam ja, gryzie się ze skórą (ciepła)

W sumie to mi tylko uzmysłowiło, że wiem, jakie kolory naszać.
I o to chodzi
Troszeczkę zazdroszczę

Betty83 -

Cytat:
Zeszłabym chyba

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
a ja mam właśnie przed sobą Zasady pisowni polskiej i interpunkcji wyd. Lwów 1936 i wg tej knigi wyrażenia przyimkowe "piszemy zasadniczo rozdzielnie" - w tym "na pewno" (a takie "naprawdę" należy do wyjątków)

Skąd masz?

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-06, 19:55   #3544
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

Ja pomogę! Mnie wybierz!

Prześlij mi na @ kilka swoich zdjęć na tle białej ściany, w naturalnym oświetleniu, koniecznie nago
Ale weź...... Nooooooo ....Jesteś kolorystą czy nie...I nie mam białej ściany ale sama jestem blada jak ściana ....Aleeee nago żeby sprawdzić czy jestem prawdziwą blondynką Możesz mnie zobaczyć na F
Stary 2014-09-06, 20:02   #3545
gryx82
BAN stały

Znad nadziewanej czekolady blueberry panna cotta ()
Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Tutaj jest nas więcej
Cytat:
Ale weź...... Nooooooo ....Jesteś kolorystą czy nie...
No oczywiście, że jestę Nie wywnioskowałaś tego po moich wysoce merytorycznych postach?
Cytat:
I nie mam białej ściany ale sama jestem blada jak ściana ....Aleeee nago żeby sprawdzić czy jestem prawdziwą blondynką

Cytat:
Możesz mnie zobaczyć na F
Nie mam
Stary 2014-09-06, 20:08   #3546
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
No oczywiście, że jestę Nie wywnioskowałaś tego po moich wysoce merytorycznych postach?
No nie bo mam podobne przemyślenia a za specjalistę się nie uważam ....
Stary 2014-09-06, 20:10   #3547
gryx82
BAN stały

Cytat:
No nie bo mam podobne przemyślenia a za specjalistę się nie uważam ....
Pfff!

Spadam pod prysznic, a później posiedzieć trochę przy oranżadzie i krakersach, siiijaaa
Stary 2014-09-06, 20:12   #3548
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Cytat:
Tutaj jest nas więcej
co nie

Cytat:

Skąd masz?
prawda? jeden z prezentów z wakacji
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-06, 20:16   #3549
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

Nie mam
O to szkoda... Ale w sumie mam same czarnobiałe...
Ogólknie dziwny mam wyląd bo ciemne(a może to przez kontrast z cerą tak wygląda) szaro-zelono- niebieskie oczy pod źrenicą coś tam wychodzi żóławo niebieskiego.Tęczówka ma ciemniejszą obwódkę ale białka w kącikach wpadają trochę w żółty. kolor cery moim zdaniem w róż wpada.Rzęsy jasne ,nie jasno brązowe ,po prostu bardzo jasny blond, brwi jasne nie kolorowane Cera jasna , nie opala się , tzn opala się na czerwono a jak czerwień schodzi to znowu jest jasna, chociaż z wiekiem widzę że jednak trochę skóra mi ściemniała ...

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
Pfff!
Nie nie to nie psztyczek był Tylko wydaje mi się że jest tak dużo kombinacji kolorystycznych że ciężko wszystkich zaklasyfikować jednoznacznie

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Cytat:
co nie
Ty też ?

A teraz na wesoło

https://www.youtube.com/watch?v=_vx1OVLX5Rc

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-09-06 o 20:21
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-06, 20:20   #3550
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
ómarłabym ale pomysł na lansowy szoł dooobry

ooo też chciałabym wiedzieć jakim typem/jaką typą? jestem kororystycznie ale ja nie wiem nawet jak określić kolor cery więc odpadam na pierwszych pytaniach
Stary 2014-09-06, 20:23   #3551
neska951
Zakorzenienie

http://podaj.to/post/467,0,tylko-ojc...iezy-ubaw.html
Stary 2014-09-06, 21:24   #3552
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
świeżo nabyte sery, m.in. gouda z imbirem oraz gouda z ziołami i pomidorami Mrauuu! Pychota, a na dodatek polskie. Przy najbliższej okazji i zwyżce finansowej pobiegnę po inne smaki
Orelio, a korycińskie testowalas? z czarnuszko itp?

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-06, 22:04   #3553
Parabelka
Panaroja

Widzieliście Rafałka http://mamtalent.tvn.pl/wideo,1912,v...a,1336389.html ?
"Ty co gród zamkowy nowogródzki ochraniasz z jego wrednym ludem"
"tak nas powrócisz cudem do tych kur malowanych" normalnie się popłakałam ze śmiechu

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

snad obżarstwa w gościach

Tru , Gryxiu - 100 lat wszystkiego najlepszego

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
siku idziesz robić?
sprzontnońć ideu znaczy poszłam
Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
oraz sprzedałam wczoraj 2/3 swojej zbieraniny lalkowej. jeszcze nie wiem czy mi z tym dobrze czy źle, na razie nie myślę. w pon będę pakować do wysłania to się obaczy z jakim uczuciem je pożegnam. pomyślę na spacerze. oraz w co zainwestować odzyskaną kasę, tzn co nowego zakupić w puste miejsce...

Par - nie wiem czy nadal masz ochotę ale znalazłam firmę firmową która ma śliczności po 200 dolców. to już rozsądniejsza cena jak dla mnie w por do takiego 900 $ no chyba że całkiem w lewe odlewy pójść...

ech. idę pomyśleć.

nie wiem czyżeś słusznie uczyniła gdysz albowiem sprzedaż zbiorów kolekcjonerskich po mojemu dobrym pomysłem nie jest , ale może i jest natomiast mnie niestety wsio ryba 200 czy 900 bom goła i (nie)wesoła
Cytat:

Macham znad Godryka - nowego członka rodziny

Co do analizy kolorystycznej - znacie bloga Marii? Bardzo ładnie rzecz wykłada.
1.
2.jestem prawdziwą chłodną zimą , nareszcie wiem znaczy instynkt i rzeczywistość mnie nie mylla - Zua Królowa to jaaa
Cytat:
mnie ketel zbędny, moja przeciętna torebka waży tyle, że gdy ktoś inny ją podniesie, to zawsze jest: jesuuu, co ty tam nosisz?

. http://finanse.wp.pl/kat,1037883,tit...wiadomosc.html
u mnie już się zsynchronizowało i pierwsze co to się dokopałam do usg gin (na szczęście nie ciężarnej ), którego mi nie wykonano, bo nawet nie miałam wizyty w tym terminie
z tym się coś robi? bo nie chce mi się znowu nowej lekarki szukać, w przypadku gdyby nasze relacje się popsuły przez taki szczegół...
a dwa to w tym gabinecie chyba nie ma nawet aparatu do usg, tylko pacjentki są odsyłane do szpitala na badanie

ad ginów, na próbie kilkunastu różnych, to faceci są delikatniejsi z zasady, chyba że trafi się na typa o czułości drwala. baby mniej delikatne, ale niektóre bardzo się starają i do nich są długie kolejki. najgorszy typ to położnej bez powołania siejące strach na przedporodówkach
1. waga torebki nie ma znaczenia , moja też ciężka jak cholera , a na siłę nie wpływa , natomiast czyste żeliwo i owszem
2.z tego co wiem i widzę , prawdopodobnie za dużą część takich rzeczy odpowiadają pomyłki systemu , który merda pesele równo . Na pewno część jest po prostu lewizną , ale niestety naszemu systemowi komputrowemu pracującemu w ochronie zdrowia bardzo daleko do doskonałości i cuda wianki się z danymi potrafią robić
3.faceci są - na ogół - delikatniejsi przy badaniu i bardziej współczujący , bo jak sądzę kobieca fizjologia mimmo całej fachowej znajomości sprawy ich przeraża i żal im nas że tak sie musim męczyć a kobita z reguły twierdzi że skoro ja przeżyłam to i ty przeżyjesz oczywiście są wyjątki kiedy są naprawdę fajne babki , działające na zasadzie ja przeżyłam więc wiem jaki to syf i chcę pomóc , ale jeneralnie jednak faceci są w tym akurat wypadku jacyś empatyczniejsi .
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Czy w Douglasie dają próbki perfum?
nie dają
Cytat:
a ja mam właśnie przed sobą Zasady pisowni polskiej i interpunkcji wyd. Lwów 1936 i wg tej knigi wyrażenia przyimkowe "piszemy zasadniczo rozdzielnie" - w tym "na pewno" (a takie "naprawdę" należy do wyjątków)

przy okazji, wg tej samej knigi liczba mnoga od postać to "te postaci a. postacie"
ha , to może w latach 30 zmienili , bo głowę dam że w publikacjach z lat 20 i wcześniejszych na pewno jest pisane razem .

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-06, 22:31   #3554
Polly_
grozi wypollizowaniem

dziewczyny czy mozecie polecic jaką aplikacje do prowadzenia powiedzmy ze pamietnika? chodzi o to zeby był taki kalendarz z dniami do wpisywania notatek.
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-07, 09:23   #3555
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
ha , to może w latach 30 zmienili , bo głowę dam że w publikacjach z lat 20 i wcześniejszych na pewno jest pisane razem .
hm, a mogłabyś podać jakiś przykład, gdzie na pewno jest pisane łącznie..?

z tej mojej książki wynika, że pewne zmiany w pisowni - w stosunku do pisowni z roku 1918 - zostały wprowadzone w roku 1936 (uchwałami Komitetu Ortograficznego Polskiej Akademii Umiejętności zatwierdzonymi przez Ministerstwo W.R. i O.P. - czyli chyba Wyznań Religijnych i Oświecenia Publicznego ), ale nic nie wskazuje na to, żeby zmiany te obejmowały pisownię "na pewno" - zacytuję (dot. wyrażeń przyimkowych) "Piszemy je zasadniczo rozdzielnie, bez względu na ich znaczenie pierwotne lub przenośne, z wyjątkiem kilkudziesięciu wyrazów, których pisownia łączna jest ustalona dłuższą tradycją." - dlaczego by więc rewolucja miała dotknąć wyrażenie "na pewno" a innych nie?

czy może ktoś posiada zasady pisowni z roku 1918?

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Cytat:
Nie kotełek, nasz pierwszy aut Godryk jest cudownym nastolatkiem - w pełni się słucha kierowcy
umknęło wcześniej, gratuluję
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2014-09-07, 10:11   #3556
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
Nie testowałam. Rozumiem, że warto i że nie tylko opisy w necie są zachęcające?

Cytat:
z tej mojej książki wynika, że pewne zmiany w pisowni - w stosunku do pisowni z roku 1918 - zostały wprowadzone w roku 1936 (uchwałami Komitetu Ortograficznego Polskiej Akademii Umiejętności zatwierdzonymi przez Ministerstwo W.R. i O.P. - czyli chyba Wyznań Religijnych i Oświecenia Publicznego ), ale nic nie wskazuje na to, żeby zmiany te obejmowały pisownię "na pewno" - zacytuję (dot. wyrażeń przyimkowych) "Piszemy je zasadniczo rozdzielnie, bez względu na ich znaczenie pierwotne lub przenośne, z wyjątkiem kilkudziesięciu wyrazów, których pisownia łączna jest ustalona dłuższą tradycją." - dlaczego by więc rewolucja miała dotknąć wyrażenie "na pewno" a innych nie?

czy może ktoś posiada zasady pisowni z roku 1918?
Nie mam zasad pisowni z 1918, ale znalazłam taki artykulik: klik. O pisowni "na pewno/napewno" w II RP jest na s. 8 i 10.
"Jeden do Łosia, drugi Donitscha"

Cytat:
umknęło wcześniej, gratuluję
Dziękuję

Edytowane przez aileenn
Czas edycji: 2014-09-07 o 10:20
aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-07, 12:00   #3557
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
2.jestem prawdziwą chłodną zimą , nareszcie wiem znaczy instynkt i rzeczywistość mnie nie mylla - Zua Królowa to jaaa

3.faceci są - na ogół - delikatniejsi przy badaniu i bardziej współczujący , bo jak sądzę kobieca fizjologia mimmo całej fachowej znajomości sprawy ich przeraża i żal im nas że tak sie musim męczyć a kobita z reguły twierdzi że skoro ja przeżyłam to i ty przeżyjesz oczywiście są wyjątki kiedy są naprawdę fajne babki , działające na zasadzie ja przeżyłam więc wiem jaki to syf i chcę pomóc , ale jeneralnie jednak faceci są w tym akurat wypadku jacyś empatyczniejsi .
nie wierzeu coś pomerdałaś przy teście na pewno

tru. na tylu ginów ilu przeleciałam wszyscy faceci giny byli nastawieni na mnie, współczujący i nie oceniali czy aby na pewno nie przesadzam, słuchali co się mówi do nich i macali niemalże jak chińtką porcelankę z dynastii ming szu cośtam.
z kolei wszystkie baby giny, z JEDNYM wyjątkiem, traktowały mię jak patroszoną ręcznie kurę oraz olewały sikiem prostym to co do nich mówiłam, a jedna skomentowała - no przesadza pani, aż tak źle to na pewno nie jest.
ja mam wrażenie że baby giny się nie potrafią nastawić na pacjenta. w zasadzie większość przypadłości przeżyły na sobie i po sobie oceniają stan pacjentki a przecież nie każdego boli tak samo jak je, nie każdy przypadek tak samo się rozwija. i mam wrażenie, że się brzydzą swoją pracą. tylko po wuj taką wybierały, żeby potem upokarzać inne babki i się wyżywać na nich? trzeba było kury hodować i macać, a nie do gabinetu na gina się pchać

też jestem goła i wesoła no ok wesoła to nie , muszę chyba założyć puszkę na ten cel BEZ możliwości wyjmowania kasy, bo co odłożę, to zaraz się znajdzie szczytny cel inny i pfffff nie ma, ale to co we świat poszło, to nie była moja bajka jednak. 43 cm taaaak, to bym chciała...
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
dziewczyny czy mozecie polecic jaką aplikacje do prowadzenia powiedzmy ze pamietnika? chodzi o to zeby był taki kalendarz z dniami do wpisywania notatek.
blog prowadzony z office 2007?

a serio to nie wiem, na kompa chcesz czy tel? w tel w kalendarzu można dopisywać notatki do każdego dnia, w moim przedpotopowym można, to pewnie i u Ciebie się da

Aileenn - też przegapiłam to gratki wielkie, fajnie mieć tak od razu ułożonego nastolatka, bez tych wszystkich cyrków wychowawczych

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2014-09-07 o 12:02
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-07, 12:48   #3558
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Nie mam zasad pisowni z 1918, ale znalazłam taki artykulik: klik. O pisowni "na pewno/napewno" w II RP jest na s. 8 i 10.
o, ciekawy, już zapisałam i na pewno przeczytam całość, na razie tylko spojrzałam na te dwie strony..
Cytat:
"Jeden do Łosia, drugi Donitscha"
co nie

mi bliżej do Łosia... wizualnie pisownia łączna mi nie pasuje, takie dodziśdnia jak to w ogóle akcentować

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2014-09-07, 12:56   #3559
gryx82
BAN stały

Znad oczekiwania na obiad
Cytat:
O to szkoda... Ale w sumie mam same czarnobiałe...
Ogólknie dziwny mam wyląd bo ciemne(a może to przez kontrast z cerą tak wygląda) szaro-zelono- niebieskie oczy pod źrenicą coś tam wychodzi żóławo niebieskiego.Tęczówka ma ciemniejszą obwódkę ale białka w kącikach wpadają trochę w żółty. kolor cery moim zdaniem w róż wpada.Rzęsy jasne ,nie jasno brązowe ,po prostu bardzo jasny blond, brwi jasne nie kolorowane Cera jasna , nie opala się , tzn opala się na czerwono a jak czerwień schodzi to znowu jest jasna, chociaż z wiekiem widzę że jednak trochę skóra mi ściemniała ...
Jasne lato?
Cytat:
Nie nie to nie psztyczek był
Wieeem
Cytat:
ooo też chciałabym wiedzieć jakim typem/jaką typą? jestem kororystycznie ale ja nie wiem nawet jak określić kolor cery więc odpadam na pierwszych pytaniach

Cytat:
Tru , Gryxiu - 100 lat wszystkiego najlepszego

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
wszyscy faceci giny byli nastawieni na mnie, współczujący i nie oceniali czy aby na pewno nie przesadzam, słuchali co się mówi do nich i macali niemalże jak chińtką porcelankę z dynastii ming szu cośtam.
z kolei wszystkie baby giny, z JEDNYM wyjątkiem, traktowały mię jak patroszoną ręcznie kurę
Stary 2014-09-07, 16:24   #3560
vesenka
Zakorzenienie

wykorzystując fakt,że z okazji urlopu mam chociaż troszkę wolnego czasu przyszłam zamachać i podczytać

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
korycińskie są pyszne

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-07, 16:27   #3561
gryx82
BAN stały

Vesenka!
Stary 2014-09-07, 16:38   #3562
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Vesenka!

spóźnione wszystkiego najlepszego

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-07, 18:42   #3563
gryx82
BAN stały

Dzięki!
Stary 2014-09-07, 20:32   #3564
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Nie testowałam. Rozumiem, że warto i że nie tylko opisy w necie są zachęcające?
joł, zwłaszcza do celów ciepłych i "rozpustnych" - rozpuszcza sieu jak żaden

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
korycińskie są pyszne
o, Veseł żyje

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-07, 21:17   #3565
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
widziałam to, masakra ja bym na zawal padła na bank
Cytat:

ja chodziłam i do babek i do facetów i w sumie reguły nie zauważyłam w tym kto jest delikatniejszy (za to widać baaardzo różnice w stażu pracy jeśli chodzi o robienie usg, tzn młodzi lekarze maja z tym spore problemy ). Co do empatii to jakieś miałam szczęście ze zawsze na fajnych trafiałam, może też dlatego że takich "na stałe" to ostatnio wybieram jednak na podstawie pozytywnych opinii i gburów odrzucam na wstępie
Cytat:

Dziękuję
ja również gratuluję wozu jakoś mi umknęło to info
Cytat:
wykorzystując fakt,że z okazji urlopu mam chociaż troszkę wolnego czasu przyszłam zamachać i podczytać
Ves

Macham znad kończącego się weekendu pod znakiem siatkówki wczoraj byliśmy w strefie kibica pod Spodkiem i mimo moich obaw że będzie bydło to atmosfera była fajna, klimat był i wszyscy ładnie kibicowali no a dziś specjalnie przedłużyłam pobyt u rodziców żeby mecz zobaczyć, bo oni mają wykupione

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-07, 21:17   #3566
Parabelka
Panaroja

snad jeneralnego kociokwiku
Cytat:
hm, a mogłabyś podać jakiś przykład, gdzie na pewno jest pisane łącznie..?
musiałabym pokopać trochę , na co teraz nie bardzo mam czas (przetwórstwo ) , ale mam jakieści przedwojenne teksty i tam na bank jest , bo wzrokowiec jestem i pamiętam wygląd jak znajdę postaram sie zeskanować i wkleić
Cytat:
nie wierzeu coś pomerdałaś przy teście na pewno

też jestem goła i wesoła no ok wesoła to nie , muszę chyba założyć puszkę na ten cel BEZ możliwości wyjmowania kasy, bo co odłożę, to zaraz się znajdzie szczytny cel inny i pfffff nie ma, ale to co we świat poszło, to nie była moja bajka jednak. 43 cm taaaak, to bym chciała...
1.alesz 100% prawdy dokładnie chłodna zima , wszystko się zgadza , no i Zua Królowa to moje drugie imię , chociażby terror obiadowy o tym świadczy także jest to pierwsza analiza kolorystyczna coś warta , bo wszystko pasuje , w przeciwieństwie do wszystkich innych do tej pory analizowanych . Tylko nie mam niebieskiego cienia na powiekach i korony , ale to dla zmyłki wyłącznie
2.a ja to wesoła ? żadnych puszek nie zakładam na żaden cel , bo co niby tam wrzucać , a nawet to i tak trzeba wyjąć bo są ważniejsze rzeczy pewnie że 43 najlepsze , bo i szyć dla takiej łatwiej i fogle tylko jeszcze miejsce potrzebne do przechowu
Cytat:
Veeees ! przychodź częściej

Przywlokłam dziś z Rodos co ? ....wielką torbę jabłek i dwie michy jeżyn . I znowu czeka mnie tydzień przy garach

Drogi Baru , czy wyłażą Wam więcej wuosy ostatnio ? Bo mnie się znowu wypad zaczął obfity a nie mam pojęcia czemu bo żadnego powodu nie widzę , tylko pora roku zostaje

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-07, 21:29   #3567
Polly_
grozi wypollizowaniem

macham znad zuej kupy, ktora nie chce byc kupom dobrom i zaczynam sie martwic...taktak wiem..jestem beznadziejnie stereotypowa
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-07, 21:36   #3568
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Drogi Baru , czy wyłażą Wam więcej wuosy ostatnio ? Bo mnie się znowu wypad zaczął obfity a nie mam pojęcia czemu bo żadnego powodu nie widzę , tylko pora roku zostaje
no właśnie miałam pisać, że mi się udało powstrzymać wypad
wcierką z kozieradki i jantaru/radicalu
i paroma sesjami z olejem rycynowym
3 tygodnie to trwało

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

mam jutro rozmowę o pracę
nie wiem jak ja wstanę ranoc
Stary 2014-09-07, 23:13   #3569
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
macham znad zuej kupy, ktora nie chce byc kupom dobrom i zaczynam sie martwic...taktak wiem..jestem beznadziejnie stereotypowa
FOTY!!!

Cytat:
mam jutro rozmowę o pracę
nie wiem jak ja wstanę ranoc
Stary 2014-09-07, 23:15   #3570
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
FOTY!!!

1.
weź przestań, bo są tacy co publikują....

2.

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości