|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- joł joł w końcu mam chwilę na wizaż ![]() imprezka udana, Miki chyba zadowolony- dostał nawet tort, który robiłam i wcinał aż miło dostał fotelik, tableta ( ), kaskę i ubranka więc super wczoraj przyjaciele u nas byli więc nie wchodziłam i oglądaliśmy film z ich wesela dzisiaj to mam ochotę nic nie robić, ale pewnie nie wyjdzie bo P. ma urlop więc na pupie nie usiedzi
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2014-09-07 o 08:17 |
||
|
|
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c
Kaśka powinnam fochem zarzucić bo mojego nie zacytowalas :p
|
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
musiało zeżreć bo na bank cytowałam
![]() już się poprawiłam
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2014-09-07 o 08:17 |
|
|
|
#4234 |
|
Zakorzenienie
|
No to usprawiedliwione
jak po roczku?
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
super, pisałam wyżej, Miki szamał torcik- smakował bardzo bo ładował do buzi jak chomik
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dziękuję w imieniu Amelki za życzenia. Wczoraj na roczek zrobiła kilka razy samodzielne kroczki w przód!Było ich aż dwa
.
|
|
#4237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Larysa piekny tort fajnie ze impreza sie udala czekamy na foty ![]() co do prezento nie dziwie sie ze ci choc chwilke przykro bylo... ubranka z pepco to ja moge kupowac na codzien do chodzenia w wiekszosci po domu, umowmy sie ze jakos kiepska w wiekszosci ubranek ale na urodziny nikomu bym takich nie sprezentowala nie wiem ja zyje skromnie ale wydaje mi sie ze na roczek wypada chociaz troche pomyslec nad fajnym prezentem chociaz skromniutkim ale ja pisze olabogakaska sper ze urodziny sie udaly, tez czekamy na jakies fotki ![]() z tym tabletem to ktos sie zapedzil hehe ale fajnie
|
|
#4238 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no to niezle . super, ze imprezka sie udala ![]() Cytat:
za kroczki ![]() Larysa piekny torcik ![]() dzien dobry
|
||
|
|
|
#4239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem co przeżywasz, dlatego doradzę Ci uciekaj od niego póki czas, bo potem będzie jeszcze gorzej, tacy ludzie się nie zmieniają, nawet jak obiecają ![]() heh nie tylko Ty ale idąc tym tokiem, to Kaśka musiałaby każdego cytować, bo wszystkie złożyłyśmy życzenia
|
|
#4240 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jak ktos by przyniosl zwyczajna zabawke z supermarketu, a nie z FP to tez bys skrytykowala bo taka to na codzien mozesz kupic, a na roczek oczekujesz czegos super. nie rozumiem tego toku myslenia... kazdy kupuje co mu pasuje i na co go stac, a nie patrzy na wysokie wymaganie rodzicow w sprawie prezentow.
Edytowane przez doughnut_agg Czas edycji: 2014-09-07 o 08:48 |
|
|
|
|
#4241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet jak niby sa ok to po wypraniu kilka razy robia sie szmaty i uwazam ze jak mam wydac 30 zl w pepco i kupic dwie bluzki to wole np w tesco kupic jednego bodziaka porzadnego i nie osadzam nikogo mowie tylko mowie co sadze o ubrankach a moge miec chyba swoje zdanie ps uwierz mi ze zyje najprawdopodobniej skromniej od ciebie a wole kupic jedno ubranko drozsze zamiast 3 kijowych podobno biednych ludzi na tanie rzeczy nie stac aha np w H&m istnieja takie znizki ze moze kupic tanio jak barszcz, chcociaz osobiscie nie uwazam tak samo ze h&m powala jakoscia, ![]() i owszem mozna ubranka z pepco nosic nie tylko w domu, sama tak robilam ale po kilku praniach juz sie nie nadawaly jak idziesz komus kupowac prezent to nie zwracasz uwagi na jakosc? kolor? tylko uwazasz ze powinni sie cieszyc bo liczy sie gest? chodzi oto by kupowac z glowa
I'm not hating, I'm just telling you Edytowane przez Lolaaaaaaa88 Czas edycji: 2014-09-07 o 08:51 |
|
|
|
|
#4242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może zrozumie dziękuję ![]() Cytat:
![]() Nie chce i nie chciałam wywołać burzy tutaj przy temacie ubranek tym bardziej ze jeden z tych 2 prezentów to ubranka z Pepco i tyle... A wiem ze biednie nie jest ale no dobra każdy robi jak uważa wiem ze są niektóre tam dobre jakościowo ale no nie wszystkie. Tez bym nie pomyślała o Pepco na roczek komuś. Ok nieważne Jestem zadowolona z urodzin
|
|
#4243 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pewnie, ze mozesz miec swoje zdanie. jak kazdy. tez wyrazilam tylka swoja opinie.---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
... uwierz, ze nie ty jedyna mi to radzisz... wiem, ze tak powinnam zrobic, ale nie mam sily i wiem, ze bedzie mi ciezko bez niego... z nim tez jest ciezko... chora jest nasza sytuacja... rano zebral sie na r. nawet nie wszedl do nas do pokoju zobaczyc
|
||
|
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
cieszyłabym się z zabawki no name bo akurat w zabawkach mamy deficyt musze coś Oli kupić
Ja uważam tak jak Lola. Zresztą pamiętacie jak w południe dostałam telefon ze o 17 jestem zaproszona na roczek i zrobiłam co mogłam żeby skompletować fajny prezent, i musiałam to z Ola jakoś ogarnąć i dałam rade. Może jednak im się nie spodobał i dlatego tak z tymi ubrankami teraz wyszło
|
#4245 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to jest dopiero buractwo...
|
|
|
|
|
#4246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Co do prezentów
ostatnio przyszła nam paczka od mojej mamy z prezentami dla Bartka i moja babcia tam dała od siebie dwa autka gdzie jedno już nie ma koła ale wiem że cienko u niej z kasą w tym miesiącu mimo że emeryturę ma super bo robiła remont mieszkania i nawet do głowy mi nie przyszło żeby być mi przykro, ale ja ogólnie jestem nauczona żeby cieszyć się ze wszystkiego co dostaje bo kiedyś niewiele miałam a z pepco też wiele Bartek dostał i fakt jakością nie grzeszą ale to nic, będę chciała to mu kupię z dobrej firmy i już ważne że ktoś wogóle o nim pamięta bo od rodziny tżta nic nigdy nie dostał, jedynie misia od jego cioci ale ona ogólnie w porządku jest i jak przejechała tżta mama to dostał dres który wyprałam i wyrzuciłam bo się nawet po domu nie nadawał a tżtowi wkręciłam że inny dres kupiony przeze mnie jest od jego matki żeby mu przykro nie było :P i dwie pękniętę grzechotki i dostał to jak miał nie całe 3 miesiące od tamtej pory nic nawet głupiego lizaka ![]() ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Cytat:
|
|
#4247 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra bo wychodzę na kogoś kto zawsze wszystko pewnie miał a na prawdę tak nie było
Aha i żeby nie było - nie mamy wszystkiego z H&M nowego Oli garderoba to w 3/4 rzeczy używane i dobrze mi z tym bo są świetnej jakości i po parę złotych za sztukę A co do jakości wypralam te legginsy co ostatnio wstawialam zdjęcie i juz nie są takie ładne ale czarne zostały czarne wiec jedne widać inne drugie inne Ehhh macie z nimi jakis konflikt? Dlaczego tak się zachowują?
|
#4250 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4252 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem czym to jest spowodowane, nawet nigdy na ten temat nie rozmawialysmy...a nasza rozmowa ogranicza sie do dzien dobry i do widzenia. Edytowane przez doughnut_agg Czas edycji: 2014-09-07 o 09:31 |
|
|
|
|
#4253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4254 |
|
Zakorzenienie
|
ja-ika przepraszam, serio cytowałam każde życzenia, podzieliłam specjalnie na 2 posty, żeby nie poucinało, a i tak się nie udało
dziękuję ciociom, które wizaż poucinał- wszystkie jesteście kochane tablet od babci żeby Mikuś mógł czasem coś w samochodzie oglądać szkoda, że ja nie dostaję takich super prezentów na urodziny Lola co do pepco to się zgadzam, ale np. t-shirty bawełniane są super nie mamy dużo ubranek z tego sklepu, ale akurat bluzeczek ma z 5 albo więcej i każda super ![]() ja tam lubie łachy z h&m dla dzieci reserved, ale najbardziej carter's i jumping beans- tylko ich w Polsce nie widziałam
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2014-09-07 o 09:41 |
|
|
|
#4255 |
|
dryfuję słowami
|
|
|
#4256 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Larysa tort CUDOWNY Doughnut współczuję sytuacji i jeśli nie ma widoków na poprawę, to może jednak dałabyś radę bez niego?
|
|
#4257 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
dresy sztuczne az zapocic sie idzie, czasami maja fajne rzeczy nie powiem np rajtuzy mam i sa ok ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- ja uzywalam clotrimazolum na krotski Alka na buzce i malo co pomoglo :/
|
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
Lola ja tylko 100% bawełna kupuję- dresu takiego tam nie zastałam, no sam poliester w dotyku to aż
się chce ![]() Laryska piękny tort- mielismy taką samą świeczkę i czekoladowe myszki Mickey na torcie, tylko ja nie dorwałam masy cukrowej czerwonej
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2014-09-07 o 10:19 |
|
|
|
#4259 |
|
Zakorzenienie
|
Laryso, w innym tesco w Łodzi teściowa poszła zobaczyć nam tą promocję i mleka stały, ale bez inf o promocji
ale na kasie promocja weszła ja z pepco bluzki i getry lubię, przynajmniej mi nie szkoda jak Maryśka uwali się burakami w przedszkolu czy zetrze kolana na placu zabaw albo Hania wmasuje w siebie marchewkę ![]() ale piękna pogoda |
|
|
|
#4260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.

dostał fotelik, tableta (
), kaskę
i ubranka więc super 

wiem co przeżywasz, dlatego doradzę Ci uciekaj od niego póki czas, bo potem będzie jeszcze gorzej, tacy ludzie się nie zmieniają, nawet jak obiecają 
to jest dopiero buractwo...

się chce 
ale na kasie promocja weszła