|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | ||
|
Makeup challenge winner
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XV
Cytat:
Cytat:
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-09-06 o 22:31 |
||
|
|
|
#3992 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Faworytów mam czwórkę więc się równoważy.
|
|
|
|
|
#3993 |
|
Raczkowanie
|
Czy mogę się pożalić?
Byłam dziś pierwszy raz w stacjonarce i jedna z pań była strasznie nieprzyjemna. Poza tym założyłam kartę, dostałam zestaw próbek (4, w tym 3, które zupełnie mi się nie przydadzą) i torbę na zakupy. Chciałam żeby mój chłopak założył kartę z mojego polecenia jako "przyjaciółka" bo był akurat ze mną, a ona mu założyła kartę tak jak się normalnie zakłada no i mamy jako dwie oddzielne osoby. Czaiłam się na tusz, ale go nie dostałam.. Kupiłam żel pod prysznic green męski i tabletkę do kąpieli, dostałam dwie pieczątki, a mój chłopak nie dostał ani jednej, bo żeby założyć jego kartę kupiłam tylko balsam do ust.Kobieta powiedziała, że nie pamięta jak się zakłada karty polecenia bo dawno nikt takich nie zakładał i nie pamięta
|
#3994 |
|
Makeup challenge winner
|
pauliska993, Właśnie dlatego na forum dzielimy się informacją, gdzie są nieuprzejme, niekompetentne sprzedawczynie zachowujące się jak "obrażone księżniczki" i omijamy takie stacjonarki szerokim łukiem. A czy Twój chłopak dostał żel Hoggar za założenie karty w takim razie?
W YR panowie traktowani są po macoszemu. Ile razy proszę o męskie próbki, słyszę tę samą odpowiedź: "Nie ma". Jednak z e-sklepu dostajesz też tylko 1 próbkę - obecnie Sebo Vegetal.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-09-07 o 08:18 |
|
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
A kiedy były lepsze?
![]() W zeszłym roku, z tego co pamiętam, bo też się zastanawiałam nad zamówieniem z urodzinowej, połowa prezentów to były jakieś duperele. W końcu odpuściłam sobie, bo oferty papierowej nie dostałam. Poczekam jeszcze trochę, bo urodziny mam w październiku |
|
|
|
#3996 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3997 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja 90% reklamacji składałam przez telefon i uważam, że to najskuteczniejsza forma komunikacji.
|
|
#3998 |
|
Rozeznanie
|
To ja w takim razie tez zadzwonię. Chińskie bo chińskie ale jak sie należy to ma byc i juz
|
#3999 | ||
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Cytat:
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-09-07 o 11:14 |
||
|
|
|
#4000 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4001 |
|
Rozeznanie
|
kliknęłam zamówienie:
Id Nazwa produktu Ilość Wartość 23823 Ekologiczny szampon do włosów 1 9.90 zł 81976 Woda perfumowana Quelques Notes d’Amour 50 ml 1 119.00 zł 16326 Olejek odbudowujący do włosów 1 27.90 zł 65791 Paleta 4 cieni do powiek / Brązy 1 39.00 zł 04370 Balsam do ust Malina 1 6.90 zł 05614 Peelingujący żel pod prysznic Truskawka 1 16.90 zł H33013 Moment de Bonheur woda perfumowana 50 ml 1 PREZENT HI0108 Zestaw kosmetyczka + saszetka 1 PREZENT Wartość produktów: 219.60 zł Koszt przygotowania: 0.00 zł Koszt wysyłki: 0.00 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: "RA1555" / -100.00 zł Wartość zamówienia: 119.60 zł jestem zadowolona i czekam z niecierpliwością. jestem ciekawa nowego zapachu, ale czuję, że będzie mi się podobać skoro jest podobny do SE
|
#4002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4003 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4006 |
|
Rozeznanie
|
to prawda
dzięki za przyjęcie do grona ![]() z żadnego, weszłam na stronę, skompletowałam po prostu zamówienie i w prezencie było mdb za zamówienie powyżej 99 zł.
|
#4008 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4009 |
|
Makeup challenge winner
|
Monica1989 ja rozumiem, że każdy musi za coś żyć, ale już wklejałaś ten konkurs....
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-09-07 o 18:55 |
|
|
|
#4010 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4012 |
|
Raczkowanie
|
Blameworthy, mogę spytać, z jakiej wyszukiwarki korzystasz?
|
|
|
|
#4013 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny do kiedy jest ważny kod RA1555 ???
|
|
|
|
#4014 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chłopak dostał dwie próbki perfum, tzn. chusteczki i zestaw dla kobiet, taki sam jak ja, nawet nie mógł mi oddać bo też by mi się nie przydały. No i ekologiczną torbę na zakupy. Mogłam nie zakładać mu karty, tylko za te drugie zakupy odebrać tusz. Miałam też dostać 5 pieczątek za to, że założył kartę a nic nie dostałam Pani była jakby nie zorientowana i kazała mi "przeczytać w książeczce z próbkami", którą dostałam, jakie są zasady. Żel dostanie przy następnym zakupie, czyli nie wiem kiedy, bo w moim mieście nie ma YR. Milion razy bardziej wolę sklep internetowy
|
|
#4015 |
|
Raczkowanie
|
ale dziś ostatni dzień może ktoś nie widział, i za nic nie żyje...
Mój hobbistyczny blog o kosmetykach Yves Rocher * szczegółowe recenzje http://myyves-rocher.blogspot.com/ Zaglądnij również na mój blog o koreańskich kosmetykach i samej Korei Południowej , którą się pasjonuje. http://mybeautykorea.blogspot.com/ |
|
|
|
#4016 |
|
Marudziara
|
U mnie też nie wskakuje MDB
|
#4017 |
|
Rozeznanie
|
przeglądarka google chrome
|
#4018 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, to nie jest kwestia przeglądarki. Tylko kwestia historii i ciasteczek. Tego, co wcześniej się kilkało w YR. Po wyczyszczeniu ciasteczka, koleżanka będzie miała standardową ofertę. Wcześniej musiała przejść z jakiegoś linku i przeglądarka zapamiętała te ustawienia (pamięta nawet i 30 dni) i te ciasteczka. Dzisiaj zmieniła się oferta, ale tylko dla wybranych (np. załóżmy, że z linku z reklamy kontekstowej).
|
#4019 |
|
Wtajemniczenie
|
Bylam powąchać nowa wodę i przepadlam. Jaka cudowna <3
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4020 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. I też mi się podoba . Mojej mamie również przypadła do gustu.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

więc się równoważy.
Byłam dziś pierwszy raz w stacjonarce i jedna z pań była strasznie nieprzyjemna. Poza tym założyłam kartę, dostałam zestaw próbek (4, w tym 3, które zupełnie mi się nie przydadzą) i torbę na zakupy. Chciałam żeby mój chłopak założył kartę z mojego polecenia jako "przyjaciółka" bo był akurat ze mną, a ona mu założyła kartę tak jak się normalnie zakłada no i mamy jako dwie oddzielne osoby. Czaiłam się na tusz, ale go nie dostałam.. Kupiłam żel pod prysznic green męski i tabletkę do kąpieli, dostałam dwie pieczątki, a mój chłopak nie dostał ani jednej, bo żeby założyć jego kartę kupiłam tylko balsam do ust.

Pani była jakby nie zorientowana i kazała mi "przeczytać w książeczce z próbkami", którą dostałam, jakie są zasady. Żel dostanie przy następnym zakupie, czyli nie wiem kiedy, bo w moim mieście nie ma YR. Milion razy bardziej wolę sklep internetowy