Scent Bar LIII - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-07, 23:27   #3571
gryx82
BAN stały

Dot.: Scent Bar LIII

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
1.
weź przestań, bo są tacy co publikują....
Co prawda to nie mój konik, czyli ropne choroby skóry, no ale gdy się nie ma, co się lubi...
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-08, 01:13   #3572
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Naprawdę to kim ja jestem? Ciekawe ....Czy inni mnie widzą tak jak ja siebie Mursz pomożesz?????
Eeee... Nie potrafię chyba... Jasna blondynka, cieplejsza i jaśniejsza, niż ja
Weekend się kończy, a ja, jak zwykle, nie mogę zasnąć... I ta myśl -teraz juz i tak nie dam rady się wyspac...
Byłam wczoraj na Łąki Łanie i Roku, ależ świetne koncerty... Także po weekendzie padam ;-)

---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ----------

I najlepszego spóźnione Tru i Gryxie!!!

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-08, 01:45   #3573
gryx82
BAN stały

Dzięki Mursz!

---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ----------

Cudna kicia!
Stary 2014-09-08, 02:16   #3574
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
skont masz fejsbuka?
Stary 2014-09-08, 02:18   #3575
gryx82
BAN stały

Nie mam, ja tylko podglądam
Stary 2014-09-08, 02:29   #3576
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam, ja tylko podglądam
niezalogowany.....

---------- Dopisano o 02:29 ---------- Poprzedni post napisano o 02:21 ----------

ad sinupret niezalogowanych - co tu się tak gościnnie ostatnio zrobiło?
co zajrzę, to >20 podglądaczy
Stary 2014-09-08, 08:26   #3577
Murszafka
To ja :)

Cytat:
niezalogowany.....

---------- Dopisano o 02:29 ---------- Poprzedni post napisano o 02:21 ----------

Może padło magiczne słowo "sex" ;-)
Dzień dobry Baru

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-08, 08:53   #3578
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

Drogi Baru , czy wyłażą Wam więcej wuosy ostatnio ? Bo mnie się znowu wypad zaczął obfity a nie mam pojęcia czemu bo żadnego powodu nie widzę , tylko pora roku zostaje
też mi lecą
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
macham znad zuej kupy, ktora nie chce byc kupom dobrom i zaczynam sie martwic...taktak wiem..jestem beznadziejnie stereotypowa
i
Cytat:

[/COLOR]mam jutro rozmowę o pracę
nie wiem jak ja wstanę ranoc

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Może padło magiczne słowo "sex" ;-)

Znad kawy i owsianki
w biurze nie ma prądu więc pracuję dziś z domu tzn jeszcze nie zaczęłam ale planuję

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-08, 09:30   #3579
aileenn
Mother of Cats

Znad kawy i niechcemisie (a muszę)

Dziękuję zbiorowo za gratulacje w sprawie Godryka

Też mi włosy lecą, acz Jantar trochę przyhamował ich exodus... W kolejce czeka jeszcze Seboradin (wcierka).

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-08, 09:47   #3580
rachell111
Zakorzenienie

Znad też lecenia włosów

ZAWSZE lecą na jesień, ma to jakiś związek poooonoooć w nadprodukcją testosteronu? Tak czy inaczej, sezonowo wylatują, nie każdemu, ale większość kobiet to odczuwa. Seboradin mi np nie pomaga nic a nic. Jako i Jantar. Only Alpikort E abo Loxon 5, ktore to kur dwa są na receptę w tym nędznym kraju

Ale macham też znad pieknego pogodowo przynajmniej dnia.

Laptop mi się zepsuł. = wydatki, a jaaaak, miesiąc bez awarii i nieplanowanych wydatków, to miesiąc stracony. Także udana jest tylko/aż? pogoda. Cuuuudne lato, wczoraj byliśmy czerpali ciepełko w plenerze.

Lete nadrobić.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-08, 10:01   #3581
Redhaired Witch
Nindżopesz

Moje wyjątkowo chwilowo nie lecą, nic nie robiłam więc nie wiem czemu.

Rejcz, jeśli chodzi o moje poszukiwania perfum zimowych to uznaję je za zakończone (zadowolę się Mirage) ale teraz ZNOWU zachciało mi się śliwki, aż odgrzebałam stary wątek Czuję imperatyw żeby kupić sobie jakiś nowy flakon, hłe hłe.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-08, 10:03   #3582
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Znad też lecenia włosów

ZAWSZE lecą na jesień, ma to jakiś związek poooonoooć w nadprodukcją testosteronu? Tak czy inaczej, sezonowo wylatują, nie każdemu, ale większość kobiet to odczuwa. Seboradin mi np nie pomaga nic a nic. Jako i Jantar. Only Alpikort E abo Loxon 5, ktore to kur dwa są na receptę w tym nędznym kraju

Ale macham też znad pieknego pogodowo przynajmniej dnia.

Laptop mi się zepsuł. = wydatki, a jaaaak, miesiąc bez awarii i nieplanowanych wydatków, to miesiąc stracony. Także udana jest tylko/aż? pogoda. Cuuuudne lato, wczoraj byliśmy czerpali ciepełko w plenerze.

Lete nadrobić.

ja tez się wczoraj wygrzałam i połaziłam po wawie w doborowym towarzystwie od razu humor lepsiejszy
Stary 2014-09-08, 10:14   #3583
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Prześlij mi na @ kilka swoich zdjęć na tle białej ściany, w naturalnym oświetleniu, koniecznie nago

No i mam bekę na zawołanie, mimo kłopotów.

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

prawda? jeden z prezentów z wakacji
Wow!!!!! Cudowny
Cytat:
dziewczyny czy mozecie polecic jaką aplikacje do prowadzenia powiedzmy ze pamietnika? chodzi o to zeby był taki kalendarz z dniami do wpisywania notatek.
hue hue, moja Freundin używa zeszytu, aplikacji nie znam, w Smartfonie je kalendarz i so notatki.

A w kompie w zwykłym arkuszu? Wordzie w tabelach?

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
wykorzystując fakt,że z okazji urlopu mam chociaż troszkę wolnego czasu przyszłam zamachać i podczytać
Zoooostań

Cytat:
mam jutro rozmowę o pracę
I jaaaak?

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Moje wyjątkowo chwilowo nie lecą, nic nie robiłam więc nie wiem czemu.

Rejcz, jeśli chodzi o moje poszukiwania perfum zimowych to uznaję je za zakończone (zadowolę się Mirage) ale teraz ZNOWU zachciało mi się śliwki, aż odgrzebałam stary wątek Czuję imperatyw żeby kupić sobie jakiś nowy flakon, hłe hłe.
Powiem Ci tak, wiedziałam że tak będzie serio. ale to bdb. Popieram. Bo wiesz czego chcesz, co Ci się podoba, i intuicyjnie to wybierasz, a jeśli w procesie szukania nic się nie zbliża do tego - a wiadomo było że nie bo wszysto jest inne niż to co lubisz, no to wynik jest prosty

Zawsze wraca sie do "swoich" nut Ta śliwka też zawsze była Twoja ( moja i innych tez,a le mówię w kontekście tego co Ty zawsze lubiłaś) Także co tam nowego w śliwkach, chętnie poczytam, acz obawiam się, że dojdę do podobnych wniosków - zbyt puchate i waniliowe lub zbyt nalewkowe etc etc Takiej "mojej" śliwki, jadalnej, naturalnej - ew upieczonej, kompotowej nie ma w perfumach No chyba że w niszy przeoczyłam, mając niemal zerowy dostęp

Red - a jak ten Amber z Ori? Orzechowy? Bo z tamtego wątku, głównie orzechowca mi się zachciewa. Póki co Bal Afryki zaspokaja moją chęć na słodkość, tłumi podły nastrój, ale Amarige Mariage muszę ponowić. No i na zimę tani orzechowiec. W suuuumie mam kuzynkę za miedzą w Ori to poproszę, ale ona ciagle zabiegana i w sumie dopiero widzimy sie chyba next weekend. Myślałąm że może pierwsza powąchasz?

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

ja tez się wczoraj wygrzałam i połaziłam po wawie w doborowym towarzystwie od razu humor lepsiejszy
Zazdroszczę, towarzystwa zwłaszcza

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość

Dziękuję zbiorowo za gratulacje w sprawie Godryka
Mój chuopin dopytuje, jesli to nie jest zbytnia wścibskość co to za marka/model? Pyta bo on fan motoryzacji, także to takie zboczonko małe

A chyba nie było wspomniane wcześniej? Jakiś old-school?

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-09-08 o 10:18
Stary 2014-09-08, 10:47   #3584
gryx82
BAN stały

Znad śniadania
Cytat:
niezalogowany.....
Tak
Cytat:
Ale macham też znad pieknego pogodowo przynajmniej dnia
U nas chmurzyska
Stary 2014-09-08, 10:49   #3585
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Bo wiesz czego chcesz, co Ci się podoba, i intuicyjnie to wybierasz, a jeśli w procesie szukania nic się nie zbliża do tego - a wiadomo było że nie bo wszysto jest inne niż to co lubisz, no to wynik jest prosty

Takiej "mojej" śliwki, jadalnej, naturalnej - ew upieczonej, kompotowej nie ma w perfumach No chyba że w niszy przeoczyłam, mając niemal zerowy dostęp

Red - a jak ten Amber z Ori? Orzechowy? Bo z tamtego wątku, głównie orzechowca mi się zachciewa.
1. pogrubione - no właśnie -_- Więc Mirage też nie jest cudem ale przynajmniej jest tani i... sympatyczny. Gdyby stał na Sephorowej półce albo niszowej dolnopółkowej (jak Demetry) to zapewne sikałabym po nogach żeby to jego kupić
2. niestety zupełnie nie kojarzę takowej. Może ten Bullion? Spróbuję dorwać próbkę i dam znać.
3. dopiero doczytałam. Orzechów jako takich (włoskich, laskowych) zupełnie nie czuję, no może ciut w otwarciu, za to jest migdałów po kokardę. Na szczęście nie jest to marcepan. Generalnie zapach migdałowo-waniliowy, trochę mniej słodki, chłodny i duszący od HP.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-08, 10:54   #3586
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Mój chuopin dopytuje, jesli to nie jest zbytnia wścibskość co to za marka/model? Pyta bo on fan motoryzacji, także to takie zboczonko małe

A chyba nie było wspomniane wcześniej? Jakiś old-school?
Żaden oldschool - Volvo V40. No chyba że to już jest oldschool? Grunt, że porządnie zrobione i nie strach nim jechać w dłuższą trasę, a TŻ w związku z pracą musi jeździć w miejsca gdzie komunikacja busowo-pociągowa niekoniecznie dociera.
A poza tym cieszę się wizją wycieczek, wcześniej bardziej skomplikowanych logistycznie ze względu na rozkłady autobusów/pociagów. Na przykład do takiej Pszczyny Albo na zamek w Łańcucie

Edytowane przez aileenn
Czas edycji: 2014-09-08 o 10:58
aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-08, 11:04   #3587
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
3. dopiero doczytałam. Orzechów jako takich (włoskich, laskowych) zupełnie nie czuję, no może ciut w otwarciu, za to jest migdałów po kokardę. Na szczęście nie jest to marcepan. Generalnie zapach migdałowo-waniliowy, trochę mniej słodki, chłodny i duszący od HP.
Dzięki, (Poczekam an Twój niuch Bullionu

Co do migdałów, uwielbiam takowe perfumy, ale czysto migdałowe, nie marcepany , no ale znam i mam i chyba nie potrzebuję kolejnego. L'Instant Magique oraz Sensi (ociupinkę ale są) Gdzieś jeszcze się przewijają migdały w moich odlewach, nie pamietam teraz gdzie, albowiem ja kiedyś nie szukałam po nutach, tylko po ogólnym wrażeniu zapachowym, i potem z tego co nabyłam, jak przeanalizowałam nuty, to wyszło mi co lubię. Wynikało z tego że migdały, śliwki, miód, z kwiatów orchidee, cyklameny, kwiat pomarańczy, akacji, sosna, guaiac, eeeech nie będę wymieniać bo sporo tego wyszło ale ogólnie nuty moich zapachów się zazębiają i tworzą pewne grupy Także teraz już wiem jakich nut poszukiwać

Np mnie zabija wenge i zarazem Wenge Wiem, że kochacie, natomiast mnie ta nuta naprawe zabija Nie umiem powiedzieć czemu? Boli mnie od niej głowa. Takoż nie potrafię BC Sahara już lepiej Ale mieć nie muszę.

Lete

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
Żaden oldschool - Volvo V40. No chyba że to już jest oldschool? Grunt, że porządnie zrobione i nie strach nim jechać w dłuższą trasę, a TŻ w związku z pracą musi jeździć w miejsca gdzie komunikacja busowo-pociągowa niekoniecznie dociera.
A poza tym cieszę się wizją wycieczek, wcześniej bardziej skomplikowanych logistycznie ze względu na rozkłady autobusów/pociagów. Na przykład do takiej Pszczyny Albo na zamek w Łańcucie
Wiedziałam wiedziałam, mój chuopin właśnie się za takim dla nas ogląda, jego jeden z ulubionych i zachwala dokładnie ze względu na te same cechy !!!! Cóż za spójne umysły Na razie ejszcze nie kupujemy - względy skomplikowane, long story, ale po parkingach zaglądamy ludziom do aut, jeżdzimy po komisach, przymierzamy się, bo mamy radykalnie różne gabaryty a póki możemy mieć tylko jeden wóz, jakoś musi pasować i mnie i jemu 185 cm W Xarze np nic nie widziałam Źle mi się ja prowadziło. Volviak jest cuuuuudny, taka klasyka Goood choice. Priorytem jest bezpieczeństwo i wygoda. ( względne, wiadomo, o ile stare auto może być bezpieczne, chodzi o to że jeździmy clio, zatem różnica w klasie bezp i każdej innej znaczna )

No to już lece serio

Zamek w Łańcucie - moje dzieciństwo, ale sentyment. Choć niedawno (2 lata) byliśmy.

Czas edycji: 2014-09-08 o 11:06
Stary 2014-09-08, 11:54   #3588
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
snad jeneralnego kociokwiku
Tylko nie mam niebieskiego cienia na powiekach i korony , ale to dla zmyłki wyłącznie
2.a ja to wesoła ? żadnych puszek nie zakładam na żaden cel , bo co niby tam wrzucać , a nawet to i tak trzeba wyjąć bo są ważniejsze rzeczy pewnie że 43 najlepsze , bo i szyć dla takiej łatwiej i fogle tylko jeszcze miejsce potrzebne do przechowu

Drogi Baru , czy wyłażą Wam więcej wuosy ostatnio ? Bo mnie się znowu wypad zaczął obfity a nie mam pojęcia czemu bo żadnego powodu nie widzę , tylko pora roku zostaje

Pan mię namawia na 60 - 65 cm tylko właśnie magazyn musiałabym wynająć, bo w mieszkaniu nie wcisnę zresztą, kiedy to będzie, chyba na emeryturę nazbieram a wtedy będę ślepa i z pokręconymi łapami i nic nie uszyję

lecą
Cytat:

mam jutro rozmowę o pracę
trzymam kciuki
Cytat:

szpiegi z krainy d(r)eszczowców

znad kawy i niechcenia ogólnego. spać muszę

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2014-09-08 o 12:19
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-08, 12:06   #3589
gryx82
BAN stały

Znad powrotu z banku

Ale duchota, te chmury to tylko zmyłka była, pogoda jak przed burzą
Stary 2014-09-08, 12:37   #3590
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

jakoś się zabrałam do pracy ale ciężko było
Cytat:

Laptop mi się zepsuł. = wydatki, a jaaaak, miesiąc bez awarii i nieplanowanych wydatków, to miesiąc stracony.

a pogoda fakt, cudna
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

no i tak trzymać

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-08, 12:39   #3591
Polly_
grozi wypollizowaniem

o! [rzega[ilam temat auciany ,
a u nas tez auto na tapecie..mozecie sobie wyobrazic TZ jak wybiera uat, ktory bedzie wg niego dibry oraz sprosta memu gustu i wymogom .

genaralnie juz wyszlo ze nie ma takiego ktore byloby duze, piekne, niezastare, w odpowiednim kolorze i designie, mało paliło, nie psuło sie no i było tanie .

wienc bede musiala sie zgodzic na daleko idacy kompromis, bo wiekszosc aut nie spelnia wiekszosci moich wymogów , tzn znalazłoby sie kilka takich ktore nie spełniaja tylko 1 wymogu-taniosci
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-08, 12:54   #3592
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
o! [rzega[ilam temat auciany ,
a u nas tez auto na tapecie..mozecie sobie wyobrazic TZ jak wybiera uat, ktory bedzie wg niego dibry oraz sprosta memu gustu i wymogom .

genaralnie juz wyszlo ze nie ma takiego ktore byloby duze, piekne, niezastare, w odpowiednim kolorze i designie, mało paliło, nie psuło sie no i było tanie .

wienc bede musiala sie zgodzic na daleko idacy kompromis, bo wiekszosc aut nie spelnia wiekszosci moich wymogów , tzn znalazłoby sie kilka takich ktore nie spełniaja tylko 1 wymogu-taniosci
No nie ma
ad 3. Mam to samo, znalazłam wiele aut dla siebie, no dobra kilka ale nie w naszym przedziale cenowym. Lekko nie jest, dlatego trzeba sobie sprecyzować ile maks chcecie wydać i koniec. Tak, żeby było wiadomo, że pow już nie ma co szukać i se głowy zawracać

Chciałam jeszcze dopytać Aileenn jak wychodzi realne spalanie w ichnim V40

Polly bo to sie robi tak, najpierw robisz kryterium ceny - bo wiesz za ile chcesz auto i basta w sensie widełki 20 tysi? 30 tysi? 15 tysi ? 40 tysi ? No jest różnica

Potem paczasz ( Na allegru otomoto jeden kot) mniej wiecej roczniki i widzisz jakie wyłazo Ci modele - a potem wybrzydzasz / wybierasz

Ilość drzwi, rodzaj nadwozia, rodzaj paliwa - chyba że nieistotny.

Z rocznikami jest śliska sprawa, bo są auta starsze, ale lepsze od młodszych, w lepszym stanie, lepszej "konstrukcji" zależy też wiele od motoru Także no rocznikiem nie jeździsz ale wiadomo określasz się czy szukacie 3 latka czy 5 latka czy 10 latka. Nasze kilkunastoletnie samochody okazały się sprawniejsze, mniej usterkowe niż niejeden młodzian od znajomych, także to jest baaaaardzo komplikejted temat.

No i zakładam, że ma Wam się sprawdzić i na trasie i w mieście.

Zdradź, jeśl chcesz jakieś must-have parametry autowe, chętnie popytam chuopina, dla niego to frajda, a ostatnio jest tak zeżarty przez stres, że się oderwie od przykrych myśli.

Czas edycji: 2014-09-08 o 12:57
Stary 2014-09-08, 12:56   #3593
Maja102
Zakorzenienie

Varg dla Polly_ i nie tylko
kwejk.pl/obrazek/2117965/l-oreal-norwegja.html
Stary 2014-09-08, 13:07   #3594
neska951
Zakorzenienie

Joł baru z Chorwancji

Powietrze tu PAchnie jak Lalique White

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
Znad oczekiwania na obiad

Jasne lato?

Wieeem

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Fajnie by było jakby to było jasne lato W kolorach wiosny nie wygladam za dobrze no wyba że w któryms podtypie czysta wiosna, czy jasna czyta wiosna ... No teraz nie sprawdzę lecę popływać
Kiedy będziesz w Warszawie żeby mnie zanalizować? I za ile?

piszę z lapka bez mychy i jakś tak opornie mi idzie....

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-09-08 o 13:09
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-08, 13:10   #3595
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Joł baru z Chorwancji

Łooooł

Czerpaj go, to powietrze, wszystko czerp i się nacieszaj - ile tam będziesz?
Stary 2014-09-08, 13:12   #3596
gryx82
BAN stały

Cytat:
Joł baru z Chorwancji
Zazdrość mię żdżera
Cytat:
Fajnie by było jakby to było jasne lato
Kiedy będziesz w Warszawie żeby mnie zanalizować? I za ile?

Pierwsza godzina konsultacji 300 PLN, każda kolejna już tylko 299
Stary 2014-09-08, 13:19   #3597
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Łooooł

Czerpaj go, to powietrze, wszystko czerp i się nacieszaj - ile tam będziesz?

Nie wiem na ile kasy starczy max trzy trygodnie , a jak chcę Bandita to dwa.... trudny wybór ...

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Zazdrość mię żdżera

Pierwsza godzina konsultacji 300 PLN, każda kolejna już tylko 299

A jak chę konsultację u gryxa.... tooooo powinnam zbierać manatki i wracać....
Stary 2014-09-08, 13:28   #3598
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem na ile kasy starczy max trzy trygodnie , a jak chcę Bandita to dwa.... trudny wybór ...
Mrrrrrrrrrrrrrr 3 tyyygoooodnie to się nazywa wakacje
Dla mnie nie byłby trudny, jestem tak spragniona wyjazdu jak chyba nigdy

Bandita se sprawisz prędzej czy później Zawsze się jakaś okazja nadarzy.
Stary 2014-09-08, 13:31   #3599
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Nesko, fajnie Ci, baw się dobrze!

Ja już nic nie mówię, chciałabym chociaż ze dwa dni wolnego i nigdzie nie muszę wyjeżdżać byle się móc wyspać i nie wstawać na pociąg miałam w tym roku 5 (pięć) dni urlopu. Nie ciurkiem....
Stary 2014-09-08, 13:32   #3600
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Joł baru z Chorwancji

och zazdrOszczę na maxa 3 tygodnie 3 tygodnie!!!

oraz znajomości zapachu Lalique White też

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości