|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla cz. 6
Dotarłam do Lidla po 16 dopiero i już po jegginsach nawet ceny nie zastałam
. A została mi tylko 1 para w przyzwoitym stanie i przydałoby się już powymieniać. Jutro spróbuję w innym Lidlu...Kupiłam szare S w którymś z poprzednich rzutów. |
|
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że pomyłka w nazwie, pewnie o te chodzi, Ballino
![]() http://milosniczka-slodyczy.blogspot...el-nougat.html |
|
|
|
#3813 |
|
BAN stały
|
od 15.09 dla twojego domu http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=...&affId=1619968, znowu jest tydzien czystosci i trzeba bedzie sie obkupić
|
|
|
|
#3814 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wreszcie jakoś znalazłam! Mówisz o tym L na zasaniu? Były legginsy czarne? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Dobry ten spray do kabin prysznicowych W 5 ? I odplamiacz do dywanów ? Mam nowego pieska to akurat by się przydał. |
||
|
|
|
#3815 | |
|
Holy Crap!
|
Miałam chyba jakąś pomroczność i się pomyliłam
![]() Cytat:
|
|
|
#3816 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
Czy jest na wątku ktoś z warmińsko-mazurskiego, kto widział w Lidlu jegginsy? Obleciałam wczoraj i dziś w sumie 3 Lidle i nic, dzwoniłam do mamy i w miejscowości 50 km ode mnie też dziś było pusto
. Już trzykrotnie kupowałam bezproblemowo lidlowe gatki, a teraz taki klops
|
|
|
|
#3818 |
|
Rozeznanie
|
Wybiera się któraś z was jutro po kurtkę softshell? Zastanawiam się czy też będą takie tłumy
|
|
|
|
#3819 |
|
Konto usunięte
|
Dzisiaj zaczęli u nas wystawiać tydzień azjatycki. Była promocja na ryby - więc lodówki puste :P Poza tym było kilka płaszczów przeciwdeszczowych i mnóstwo kaloszy - krótkich i długich.
|
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
Kupował ktoś z Was kołdry co mają być od 20 września ?
|
#3821 |
|
Konto usunięte
|
dzisiaj byłam po szare jegginsy. Wzięłam 38 bo taki był najmniejszy rozmiar i to tylko szare własnie były.
kasjerka mi powiedziała że skoro nosze 36- 38 to one będą za duże, bo ona nosi 38 i jej te jegginsy odstawały w tyłku. Zmierzyłam te swoje i są ok. więc albo sie roztyłam- i tak mam szeroka pupe, albo jednak to 38 jest faktycznie jednak jak 36. |
|
|
|
#3822 |
|
Szara Eminencja
|
Polecacie coś z tygodnia azjatyckiego?
|
|
|
|
#3823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3824 |
|
Raczkowanie
|
[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;48040043]Dzisiaj zaczęli u nas wystawiać tydzień azjatycki. Była promocja na ryby - więc lodówki puste :P Poza tym było kilka płaszczów przeciwdeszczowych i mnóstwo kaloszy - krótkich i długich.[/QUOTE]
te kalosze to jakiś koszmar, grube, twarde i brzydkie, wstyd w tym wyjść na ulice ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- nie wiem, czy to dokładnie te kołdry, ale kiedyś kupowałam w Lidlu bardzo podobne i są bardzo fajne. Ciało sie nie przegrzewa i nie chłodzi zarazem. Sa leciutki i ciepłe. Kupiłam chyba pod koniec wiosny, wiec już było w miarę ciepło, zobaczymy jak sie będą zachowywać w zimie i czy będzie mi pod nimi ciepło. |
|
|
|
#3825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 06:29 ---------- Poprzedni post napisano o 06:28 ---------- z tych piramidek? gdzie one leżą - przty przyprawach?
|
|
#3826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3827 |
|
Naczelna Nastolatka
|
a ja mam długie kalosze i jestem super zadowolona. Są ciepłe (chodzę bez skarpetek w nich) nie są szerokie w łydce, a jednocześnie nie są na tyle wąskie żeby nie móc nogi wsadzić. Dla mnie fajne bardzo
|
#3828 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Kupilam kurtkę fioletowa z kapturem. Pamiętacie filmik z crocsami i późniejsze ? Dzis u mnie byla powtórka. Masakra. Duzo osob brało po kilkanaście sztuk nawet Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3829 |
|
Pełzanie
|
U mnie o dziwo spokojnie dzisiaj było, chociaż żeby uniknąć tej pierwszej fali pojechałam po 8. Wszystkie modele i rozmiary jeszcze były. Kupiłam fioletową kurtkę z kapturem. Mam w związku z tym pytanie do dziewczyn, które mają softshell z lidla - jak z oddychalnością? Wiem, że za 60 zł nie można spodziewać się cudów, ale czy nie macie wrażenia w tych lidlowych ciuchach, jakbyście się owinęły ceratą?
|
|
|
|
#3830 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj na promocji są paluchy wieloziarniste... Patrzyłam na skład i są to zwykłe pszenne paluchy.... Skład długi
|
#3832 |
|
Pełzanie
|
Kupiłam podobną kiedyś i oddawałam, bo miała za krótkie rękawy...Chyba sobie daruję ten softshell. Mam z lidla polar z membraną i kurtkę na rower i w obydwu po chwili jestem mokra...
Nie do końca rozumiem fenomen tych softshelli, bo chyba nie są takie rewelacyjne jak się wydaje a ludzie się o to zabijają. Szkoda trochę, bo wygląda nawet fajnie ale wolę już grubszą bawełnianą bluzę albo polar dobrej jakości. |
|
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam zeszłoroczną i jest w niej niemozliwie cieplo, ale dlatego noszę ją na lekkie mrozy ;p
|
#3834 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3835 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#3836 |
|
BAN stały
|
na stronie nowa gazetka juz jest a w niej kurtki na deszcz i wiatr-specjalność lidla juz chyba, jest tez kuchnia, ciuchy i buty.
|
|
|
|
#3837 |
|
Zadomowienie
|
U mnie są kremy q10 w nowych opakowaniach w końcu dotarły
|
|
|
|
#3838 |
|
Holy Crap!
|
Jeśli spróbujecie tych spring rollsów z kurczakiem to dajcie znać czy warte zakupu
|
|
#3839 |
|
Zadomowienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4804152 8]dzisiaj byłam po szare jegginsy. Wzięłam 38 bo taki był najmniejszy rozmiar i to tylko szare własnie były.
kasjerka mi powiedziała że skoro nosze 36- 38 to one będą za duże, bo ona nosi 38 i jej te jegginsy odstawały w tyłku. Zmierzyłam te swoje i są ok. więc albo sie roztyłam- i tak mam szeroka pupe, albo jednak to 38 jest faktycznie jednak jak 36.[/QUOTE] Też chciałam szare sobie kupić, ale były tylko 38 i jak porównałam z granatowymi eskami to były jednak trochę większe. Ja mam w biodrach 95 cm i bez problemu weszłam w S. Pierwszy raz mam z Lidla jegginsy, podobne są w H&M za 60zł. W czwartek wybieram się po sweter w paski i może kupię bluzki w dwupaku jak jeszcze będą. U mnie o godzinie 11 zostały dwie kurtki fioletowe w rozmiarze L. W przyszłym tygodniu będą aż trzy różne odplamiacze, polecacie jakiś konkretny?
|
|
#3840 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.

. A została mi tylko 1 para w przyzwoitym stanie i przydałoby się już powymieniać. Jutro spróbuję w innym Lidlu...

wreszcie jakoś znalazłam! 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
. 

.