Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXIX - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-07, 20:31   #3781
iwona516
Raczkowanie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXIX

Cytat:
Napisane przez imaginaria Pokaż wiadomość
Przecież nie pisałam nic o Żabce, tylko o Stokrotce jak już...

Ale ja się odnosiłam do innej wypowiedzi nie twojej.
iwona516 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-07, 21:04   #3782
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zakonna Pokaż wiadomość
no to myślisz, że jest opcja, że kupię po południu czy rano wszystko pójdzie? Jak jest z takimi towarami, szybko schodzą?
nie powinny tak szybko zejść myślę

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-07, 21:19   #3783
gornek
Zakorzenienie

Czy widzialyscie gdzies jeszcze w Wawie ramki na zdjęcia co dopiero byly w gazetce? Co szlam do biedronki to o nich zapominalam :/
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-07, 21:52   #3784
Charrlotka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez annajustyna Pokaż wiadomość
od poniedziałku są jabłka, miały być po 79 groszy ale podrozały już do 95 groszy, także dwie ceny na gazetkach;reszta produktów chyba nie podrozała
A na pierwszej stronie Inspiracji za 1,29 zł
Charrlotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-07, 21:53   #3785
lilianna90
Kocia i psia mama :)

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Czy widzialyscie gdzies jeszcze w Wawie ramki na zdjęcia co dopiero byly w gazetce? Co szlam do biedronki to o nich zapominalam :/
Na Kraśnickiej widziałam ale to było kilka dni temu. Jutro wybieram się po południu na Targową więc jeśli chcesz to zerknę
lilianna90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-07, 21:55   #3786
gornek
Zakorzenienie

Byłabym wdzięczna, bo dzisiaj na jagiellonskiej nie bylo. Zobacze jeszcze we wtorek kolo pracy.
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-07, 21:57   #3787
Artm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Na Abrahama na Gocławiu dzisiaj po południu było jeszcze sporo.
Artm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-07, 22:10   #3788
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29

Przepraszam za offtop, i ze nie na szaro bo pisze z tel ale musze sie pochwalić co dopadlam dzis w Tesco jako zamiennik biedronkowy

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-07, 22:19   #3789
ula2689
Wtajemniczenie

Cytat:
Skąd ta złośliwość? Poza tym, ja wcale nie chodzę do stokrotki, podałam ją tylko jak przykład sieci, która występuje w mniejszych miejscowościach i ma dobre ceny. Dlatego nie wiem, o co chodzi ci ze stokrotką. Ja zakupy robie w lidlu, auchan i almie, jeśli chcesz wiedzieć.
Widzę że jesteś nowa na wizażu i nie umiesz interpretować emotikonek uśmiechnięta buźka na końcu zdania wyraża sympatię a nie złośliwość
A Stokrotka jest droga,przynajmniej ta w której ja bywam.
ula2689 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-07, 22:27   #3790
hariett
Zadomowienie

Cześć dziewczyny
Ja poluję jutro na folie z katalogu, takie szare, udające drewno - o ile na żywo będą równie ciekawe, jak na tych ich maciupeńkich zdjęciach w katalogu. Mam nadzieję, że będzie akurat tego wzoru dużo rolek, żeby mi nie wykupili. Mam plan nimi okleić meble. Jakby coś, to zdam relację, jak się sprawdzają
Mam jeszcze pytanie odnośnie jakości ubrań z Biedronki. Z rok temu kupiłam dwa męskie t-shirty, raczej dobrej jakości, sama ich nie noszę, ale po kilku praniach dalej wyglądają na całkiem ok (jeden biały, drugi czarny). Za to kupiłam ostatnio tunikę, ładna, niebieska, długa, ale... Po jednym wyjściu w niej wygląda nieładnie - kulki wszędzie :/ I nie wiem, czy oni teraz całą odzież mają taką badziewną, czy po prostu na zły materiał trafiłam?

hariett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-07, 22:28   #3791
navioe
Zakorzenienie

Nie wiem czy juz było, ale kosmetyki do stop sa przecenione na 2,49. Miał ktoś ten żel do stop? Dezodorujacy jest naprawdę? narazie capnelam tylko peeling
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-07, 22:53   #3792
nadiaaa171
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hariett Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Ja poluję jutro na folie z katalogu, takie szare, udające drewno - o ile na żywo będą równie ciekawe, jak na tych ich maciupeńkich zdjęciach w katalogu. Mam nadzieję, że będzie akurat tego wzoru dużo rolek, żeby mi nie wykupili. Mam plan nimi okleić meble. Jakby coś, to zdam relację, jak się sprawdzają
Mam jeszcze pytanie odnośnie jakości ubrań z Biedronki. Z rok temu kupiłam dwa męskie t-shirty, raczej dobrej jakości, sama ich nie noszę, ale po kilku praniach dalej wyglądają na całkiem ok (jeden biały, drugi czarny). Za to kupiłam ostatnio tunikę, ładna, niebieska, długa, ale... Po jednym wyjściu w niej wygląda nieładnie - kulki wszędzie :/ I nie wiem, czy oni teraz całą odzież mają taką badziewną, czy po prostu na zły materiał trafiłam?
Ja w ubiegłym roku kupowalam te okleiny i okleiłam meble kuchenne, ktore wymagają czestego czyszczenia i moge z czystym sumieniem polecic. Po roku czasu są jak nowe, nic sie nie sciera . Jutro bede polować na jakis wzor do pokoju corki. Mam nadzieje tylko ze bedzie wiecej wzorow nic w gazetce bo zadnej typowo dziewczecej nie widziałam ewentualnie kupie jej zebre

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

.95..89..85..80....75 :... 73.. 71.:..69

.." i wyciągnęła do mnie malutka rączkę..i siłę mi dała niespotykaną, i miłość największą, bezinteresowną.."
nadiaaa171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-07, 23:05   #3793
kasia2209
Zakorzenienie

Treść usunięta
kasia2209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-07, 23:07   #3794
AniaKW
Zadomowienie

Cytat:
Dziecięce ciuszki są bdb jakości. Nie wiem jak z damskimi - nigdy w nic nie wlazłam
Stary 2014-09-07, 23:08   #3795
hariett
Zadomowienie

nadiaaa171 dziękuję Początkowo myślałam kombinować i najpierw kupić jedną rolkę, jak się okaże ok to dokupić, ale skoro piszesz, że są ok, to od razu więcej wezmę W ogóle, mają przyjemnie niskie ceny - 5.99 zł. za całkiem spory kawałek... Aż się tż pytał, czy to przypadkiem nie jest podane w milimetrach ;D
kasia2209 wiesz, w sumie ja chyba sama sobie winna jestem - 90%poliestru i 10% wiskozy mogło mnie trochę zastanowić ;D
Ania KW ja z kolei z pewnością nie zmieszczę się w ciuszki dziecięce ;D A szkoda, bo w nowym katalogu są takie słodkie bluzy :3

Edytowane przez hariett
Czas edycji: 2014-09-07 o 23:13
Stary 2014-09-07, 23:11   #3796
nadiaaa171
Zakorzenienie

Cytat:
@nadiaaa171 dziękuję Początkowo myślałam kombinować i najpierw kupić jedną rolkę, jak się okaże ok to dokupić, ale skoro piszesz, że są ok, to od razu więcej wezmę W ogóle, mają przyjemnie niskie ceny - 5.99 zł. za całkiem spory kawałek... Aż się tż pytał, czy to przypadkiem nie jest podane w milimetrach ;D
Proszę bardzo
One sa wydajne , wiec cena jest bardzo przyjemna

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

.95..89..85..80....75 :... 73.. 71.:..69

.." i wyciągnęła do mnie malutka rączkę..i siłę mi dała niespotykaną, i miłość największą, bezinteresowną.."
nadiaaa171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-07, 23:35   #3797
AniaKW
Zadomowienie

Cytat:
Ania KW ja z kolei z pewnością nie zmieszczę się w ciuszki dziecięce ;D A szkoda, bo w nowym katalogu są takie słodkie bluzy :3
Chodziło mi o to, że jeśli chodzi o bawełnę to przynajmniej w ciuszkach dla dzieci nic się z nią nie dzieje. Na kulki polecam maszynkę do golenia, delikatnie przeciągasz ostrzem i bluzka jak nowa. Niestety, to kiepski materiał Ci się trafił - mam sukienkę z C&A i ten sam problem.
Stary 2014-09-07, 23:59   #3798
hariett
Zadomowienie

Ja stwierdziłam, że jeśli kupię za dużo, to na pewno do czegoś wykorzystam i się nie zmarnuje ;D

A co do ciuszków dziecięcych, to się domyśliłam ;D Ale i tak fajnie brzmiało. Mniejsza o to. Nauczona doświadczeniem będę dokładniej sprawdzać składy i nie ma zmiłuj, że 13 zł. Po dokładnym zbadaniu tuniki stwierdzam, że kulki są w mocniej użytkowanych miejscach, reszta to "wąsy", mimo to golarkę zaryzykuję, i tak już nie mam nic do stracenia (i ostrzegam innych :/).

Stary 2014-09-08, 00:15   #3799
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
o nie... ja tez pamietam jak jadlam te salatke i prawie mnie cofnelo, bo poczulam skore - ohyda! wiec to na cala Polske poszlo...

ja tez wole te cale, ale kroje je dopiero na patelni, drewniana lyzka do mieszania nie chcialoby mi sie z tym inaczej babrac
i jeszcze potem sprzatac

ale mnie zmotywowalyscie dzis z tymi sorbetami za 99 gr! nadrabialam sobie watek w pizamie, ale jak o tym przeczytalam to dostalam takiego kopa, ze zebranie poszlo mi szybko jak nigdy (w niedziele)! i mam 5 pudelek u mnie na cenowce nie bylo ich wcale, ale na czytniku 99 gr
na inne lody w promocyjnej cenie juz nawet nie patrzylam, bo wiedzialam, ze i tak ledwo dopne zamrazalnik

i wzielam przy okazji piramidki Earl Grey GH na sprobowanie - bardzo dobre
U mnie to samo..dzisiaj sorbety azjatyckie zostały pozbawione pudełek i tym sposobem zmieściły się w zamrażalniku doniesione dzisiaj arietty, rożki, sandwiche i świrusy niech sobie leżą i czekają na swoją kolej

Z herbacianej promocji skromnie za to, tylko zielona z grapefruitem oraz rooibos karmel.
Jutro chciałabym dostać mielone z szynki, ale pewnie się nie załapię

Cytat:
Napisane przez klapouszek29 Pokaż wiadomość
Przepraszam za offtop, i ze nie na szaro bo pisze z tel ale musze sie pochwalić co dopadlam dzis w Tesco jako zamiennik biedronkowy

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
U mnie kupuję Indię w żabce, w tesco nie ma

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2014-09-08 o 00:18
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-08, 07:31   #3800
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
No bo np. w takim lidlu sery i wedlina sa tansze i lepsze, a wiele innych produktow np. w Auchan ma niższe ceny niż w B.

Ktoś się tuaj ze mną zgadza?
jak dla mnie to w ogole te paczkowane wędliny sa b.drogie.. i lidlu i w biedronie.

---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ----------

Cytat:
No, ale są też inne mniejsze sieci typu Stokrotka, czy Delikatesy Centrum itp. I wcale nie mają gorszych cen od biedronki, a nie raz lepsze.
hmm i do jednego i do drugiego mam koło 50 km ;o

---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ----------

Cytat:
ktoś ma jutro w planach krótkie kalosze z Biedry?
ja :P

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-08, 08:02   #3801
mon_soleil
Be Strong. ☑️

ja już kaloszki zakupiłam dla siebie i dla mamy, udało się kupić czarne w kropki wzięłam nr 40 mimo że noszę 41 (tego rozmiaru z czarnych u mnie w ogóle nie było - no chyba że te pierwsze babcie 'wojowniczki' które były 2 minuty przede mną wszystko zgarnęły ). W każdym razie 40 są idealne i bardzo wygodne dla porównania wzięłam 41 do przymierzenia z tych zielonych i nawet nie mogłam wcisnąć nogi. Ciekawe.. Fajnie że te czarne mają taką gumkę na kostce to łatwiej się zakłada. Kosztują 29.99zł W ogóle co się działo u mnie przy tych koszach masakra.. całe wieki nie byłam w biedronce o tak wczesnej porze i byłam w szoku to wyrywanie sobie z rąk i przepychanki.. Bardzo dużo kobietek brało te kaloszki..

wzięłam jeszcze 3 osełki, bo zawsze je kupuje, a cena jest bardzo korzystna teraz.

I zrezygnowałam z dwóch zdrapek.. żeby mieć w razie czego paragon na te kalosze

'.wiem co mam teraz robić.
oddychać dalej.
bo jutro znów wzejdzie słońce.
kto wie co przyniesie przypływ.'

mon_soleil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-08, 08:08   #3802
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez navioe Pokaż wiadomość
Nie wiem czy juz było, ale kosmetyki do stop sa przecenione na 2,49. Miał ktoś ten żel do stop? Dezodorujacy jest naprawdę? narazie capnelam tylko peeling
one są cały czas w takiej cenie.

Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-09-08, 08:18   #3803
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez navioe Pokaż wiadomość
tak, ma działanie dozodorujące. Ale na to, że nóżki będą całkowicie suche nie ma co liczyć. Za ta cenę całkiem dobry kosmetyk.
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-08, 08:45   #3804
betist
Rozeznanie

Ktos z Wawy pytal o ramki, widzialam dzisiaj na Barkocinskiej jeszcze jakies 10 sztuk w roznych kolorach.
Sporo bylo tez tych platkow Brownie w koszach (dzieki za info), no i jakby ktos mial niedobor oklein to pelne dwa stojaki, zainteresowanie zerowe, oczywiscie nie liczac mnie No i w koncu przybyl stojak z Garnierem, ale mozna bylo sztuk kazdego kosmetyku na jednej rece policzyc. Zostaly 2 butle garnierowego micela, ale ponoc w Rosie jest teraz jeszcze o zlotowke tanszy.
Jablka u nas po 95 gr, a przynajmniej na plakietce, ale niezbyt zachecajaco wygladaly, wiec nie bralam.
Stary 2014-09-08, 08:52   #3805
JoAnn67
Raczkowanie

Cytat:
ktoś ma jutro w planach krótkie kalosze z Biedry? a może ktoś już ma z poprzednich dostaw i może się wypowiedzieć o jakości?
ja mogę kupiłam w ubiegłym roku i tego roku nie dotrwały bo popękały.Mojej ciotecznej siostrze tak samo.Nie wiem,czy tak pechowo trafiłyśmy czy faktycznie kiepska guma.A żeby było zabawniej to chciałam odmiany od tych,które mam ok.15 lat-te się mają dobrze cały czas
JoAnn67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-08, 08:55   #3806
kasia2209
Zakorzenienie

Treść usunięta
Stary 2014-09-08, 08:56   #3807
bea369
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mon_soleil Pokaż wiadomość
ja już kaloszki zakupiłam dla siebie i dla mamy, udało się kupić czarne w kropki wzięłam nr 40 mimo że noszę 41 (tego rozmiaru z czarnych u mnie w ogóle nie było - no chyba że te pierwsze babcie 'wojowniczki' które były 2 minuty przede mną wszystko zgarnęły ). W każdym razie 40 są idealne i bardzo wygodne dla porównania wzięłam 41 do przymierzenia z tych zielonych i nawet nie mogłam wcisnąć nogi. Ciekawe.. Fajnie że te czarne mają taką gumkę na kostce to łatwiej się zakłada. Kosztują 29.99zł W ogóle co się działo u mnie przy tych koszach masakra.. całe wieki nie byłam w biedronce o tak wczesnej porze i byłam w szoku to wyrywanie sobie z rąk i przepychanki.. Bardzo dużo kobietek brało te kaloszki..

I zrezygnowałam z dwóch zdrapek.. żeby mieć w razie czego paragon na te kalosze
Ojej, to mnie zmartwiłaś. Chciałam iść po południu do Biedronki po kaloszki - właśnie te czarne w kropli. No i teraz myślę, że pewnie ich już nie dostanę. Wielka szkoda.
Stary 2014-09-08, 08:57   #3808
kasia2209
Zakorzenienie

Treść usunięta
Stary 2014-09-08, 09:07   #3809
kathiee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia2209 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

U mnie w B. z rana małe zainteresowanie kaloszami.

W Auchan kupiłam w zeszłym sezonie całe czarne, krótkie za 35zł.
kathiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-08, 09:21   #3810
kasia1608
Zakorzenienie

Kupilam mamie kalosze, u mnie cały kosz ,zainteresowania brak
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1410160824936.jpg (86,7 KB, 217 załadowań)
kasia1608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości