![]() |
#4291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 27
hej. jestem. steskniłyscie się czy juz o mnie każdy zapomniał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4292 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To jest fajne klik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4295 |
Jedyna oryginalna Lips :)
|
kto TY?!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aga dawaj relacje z wesela ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4297 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4298 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry po weekendzie
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
#4299 |
Zakorzenienie
|
ja zaraz zabieram się za depilację woskiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4300 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
Ta ramka fajna jest, dzieki za pomysl ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4302 |
Zakorzenienie
|
moje propozycje do prezentu na chrzest:
- album dla maluszka (od pierwszych dni życia) coś na takiej zasadzie Fajna rzecz, szkoda, ze ja takiej nie mam, ale w tamtych czasach chyba takich nie było:P. Robiłam raz prezent na chrzest, ale nie bede robic zadnej reklamy, wiec ominę to ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Zakorzenienie
|
My w sobotę idziemy na wesele - będzie obszerna relacja
![]() I w ogóle ciekawi mnie czy młody będzie w garniturze czy w mundurze (wojskowy) ![]()
#4304 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Zakorzenienie
|
A ja zabieram się za wypróbowanie olejku rycynowego na włosy
![]() I odnawiam znajomość z jantarem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4306 |
Zakorzenienie
|
Yyy jak przez mgłę..
![]() Po pierwsze TŻ musi utwierdzić mnie w przekonaniu, a po drugie cena lekko zastanawia ![]()
#4307 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dla chłopca też są fajne medaliki, choć bardziej mi srebrny pasuje, nie wiem czemu ![]() Albo właśnie taki album od pierwszych dni życia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Zakorzenienie
|
aha i jeszcze jedno moje spostrzeżenie z ostatniego wesela: wstawieni rodzice z dziecmi na rękach = zbite naczynia. O ile dziecko nie rusza nogami bo spiace, tak rodzice szast prast.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4309 | |
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 27
Cytat:
Ja mam wstazke do zaproszen 25mm, ale poza tym mam tez szerokości 12mm, 6mm i bodajże 38mm :P. Najcieńsze beda do wiązania cake popsow, a pozostałe jeszcze nie mam ustalonego na 100% ![]() misia no to woadaj ![]() Ex no to moze podrzucę Ci kokardki do przypalania, hm? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#4310 | ||
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]() dajemy kasę, ale jeszcze przrnt chcemy dorzucić, bo to dziecko pewnie nigdy tej kasy nie zobaczy... pytasz o wiek? 4 miesiące ![]() Cytat:
![]() Dziś w pracy siade na all i cos poprzegladam. Dziękuję pięknie za propozycje!
![]() ![]() |
![]() |
#4311 | |
Zakorzenienie
|
my ostatnio dostaliśmy zaproszenie na wesele do kolegi tż, gdzie będzie grał nasz zespół. Tż się ucieszył, że będziemy się z nimi bawić, ale ja mam mieszane uczucia, bo jak ten kolega się oświadczył to zadzwonił do mojego tż, wypytał się o to co my mamy, salę, zespół, fotografa i okazuje się, że mają nasz zespół!!! Nasza sala okazała się chyba zbyt mała, bo robią wesele na ponad 200 osób.. Rozumiem, że każdy ma prawo wybrać taki zespół jaki chce, ale ten jego telefon z wypytaniem jakoś mnie zniesmaczył
![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
Wtajemniczenie
|
ja ostatnio mojemu chrześniakowi kupiłam taki ze srebra obrazek matki boskiej a z tyłu było napisane Szymonowi matka chrzestna
![]()
#4313 |
Zakorzenienie
|
czas na relacje.
dania cepłe zapisałam sobie na tel bo bym zapomniała. Ale po kolei ![]() PAN MŁODY: Granatowy garnitur i chyba czarna mucha. tak jak mi się podoba ![]() SAMOCHÓD: biała honda accord jakas nowsza. Ładna ale ja bym białego samochodu nie chciała widac wszystkie muchy i kupy ich. MAMA MŁODEGO: błękitna sukienka z przodu żabot z kwiatami tak na cały przód od szyi do dołu na dole falbanki były. PANNA MŁODA no ładna ![]() OBRĄCZKI złote kwadratowe po bokach skośne MAMA MŁODEJ : sukienka z granatową spódnicą i koronkową kremową górą. DRUHNA : długa pomarańczowa sukienka prosta buty na wysokim obcasie brązowe wydawały się ciężkie. Dajnie bawiła się ze swoim chłopakiem DRUŻBA nic specjalnego jakiś mruk jak i jego dziewczyna. KOŚCIÓŁ co druga ławka przystrojona tiulem i białą różą, dywan, krzesełka i klęczniki przystrojone. KSIĄDZ nawet fajnie powiedział kazanie ale przed ich ślubem była msza i trochę sie przeciągnęła. SALA oddzielona grubymi filarami część taneczna i jadalniana , ale ładna wkoło duzy taras fontanna kwiaty w środku przystrojone stoły były mieczykami po jendym co kilka metrów i tyle. stół młodych małą kompozycją kwiatową podłużną . koło parkingu większy staw i kładka drewniana JEDZENIE: 1 Danie: rosół lub zupa krem, krem podobno dobry rosół za słony za mało pieprzu 2 danie: ziemniaki poledwiczki wieprzowe troche niedosmażone i sos grzybowy, surówki dwie 3 danie smażony losoś z ryzem lub kurczak faszerowany pomidorami suszonymi. Ja miała kurczaka nie bardzo mi smakowało. A łososia już nie było 4 daniezupa grzybowa z grzankami 5. opiekane ziemniaki i dewolaj. Przystawki: schab ze sliwką nalesniki faszerowany z kurczakiem serem feta, sałatka z paluszkami krabowymi, sałatka grecka, sałatka owocowa, rolada z łososiem i szpinakiem chybaœedliny jakies nie pamiętam co jeszcze Przystawki podawane na ciepło jaja smażone faszerowane do tego jakies zawijasy z bekonem serem i szparagiem. Przystawka podawana na zimno łosoś surowy z limonką Dużo jedzenia ale mało do zjedzenia. alko: Pan Tadeusz )piłam na poprawinach dobra jest ![]() piwo z tak jakby malutkiego ala nalewaka. (nie polecam lepsze z butelek bo tamto było jak siki) oddzielny stół z owocami i ciastami. do tego ekspers do kawy i herbata. fontanna czekoladowa postawiona na stole i do tego na jakiejś podstawce. mi nie smakowała ta czekolada. ZESPÓŁ udawał że grał i to mi się nie podobało ogólnie prowadził wesele dobrze. PODZIĘKOWANIA zespół zaprosił wszystkich na środek w kółko a rodziców i młodych do środka najpierw piosenka tańczyli w parach zmieniali się a później kwiatki i jakieś prezenty. TORT : nie jadłam nie widziałam nawet. dopiero dziś kawałek zobaczyłam. Podobno za słodki i czekoladowy. przystrojony bratkami żywymi. DESER szarlotka na ciepło z gałką lodów mniam..... PIERWSZY TANIEC układ walca do jakiejs zagrancznej piosenki nie wyglądało dobrze bo sztucznie. MOTY PRZEWODNI/KOLOR: biały i pomarańcza. łosoś i grzyby ![]() Co mi się nie podobało. Matka młodego nie przywitała gosci w tym rodziców chrzestnych młodego U młodej tak samo nikt nie przywitał gosci młoda wyszła druhna też przywitali młodego druzbę i tyle. NIE było kokardek dla rodziców nie byli wyróżnieni. dla chrzestnych też nie dla gosci tym bardziej. Podczas przysięgi młodzi parsknęli śmiechem Najpierw młody a później młoda , ![]() Ja ostatecznie zrobiłam koka na boku na dole ![]() rozpisałam sie i nikt nie będzie chciał czytać teraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4314 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4315 |
Konto usunięte
|
Vivienne a może fajny album na zdjęcia, medalik też niby fajny ale małe nie założy, mój 3 latek też za mały na takie rzeczy a czy starszy chłopiec zechce nosić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Zakorzenienie
|
aga99792 Co masz na myśli mówiąc "Matka młodego nie przywitała gosci w tym rodziców chrzestnych młodego U młodej tak samo nikt nie przywitał gosci młoda wyszła druhna też przywitali młodego druzbę i tyle."? U mnie nie ma tradycji wielkiego witania się... :P Każdy się wita osobiście wiadomo ale nie ma przemówień przy wszystkich i wielkich przywitań. Chyba, że coś źle zrozumiałam..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wydawałoby się ze wesele drogie bo i dania i przystawki takie wykwintne itp. a od osoby było płacone 140 zł + 3 zł od pokrowców na krzesła i ciotka jeszcze mówiła że jak powyzej ilus tam osób to gratis fontanna czekoladowa a jak jeszcze więcej to gratis stół wiejski. no wiec tak o... ale menu wybierali młodzi iz tego co zrozumiałam młoda miała na to największy wpływ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4320 |
Zakorzenienie
|
u nas nie ma zwyczajow przypinania kokardek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.