![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Usunięcie narzeczonego ze znajomych na Facebooku
Cytat:
długiej przyszłości im nie wróżę, bo widzę że mają problemy z komunikacją i to poważne problemy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wszyscy się tu śmieją "łojezu ale macie problemy, gdybym tylko takie problemy miała" i traktują te wydarzenia z wirtualnej rzeczywistości jakby to się nie działo naprawdę... tak, on zachował się dziecinnie, bo się foszył o lajka tak, ona zachowała się dziecinnie, bo go usunęła taaak są dziecinni, niedojrzali itd... ale z punktu widzenia faceta to jest podobna sytuacja jakby ją spotkał całującą się z innym facetem, a ona zamiast się tłumaczyć, albo cokolwiek, to się przed nim zasłoniła żeby nie widział i całowała się dalej ![]() po co laska lajkuje kolesia, który się do niej przystawia, a którego ona niby spławia? dlaczego blokuje swojego faceta? po to żeby spokojnie mogła sobie z tym drugim flirtować, robić z narzeczonego głupiego na oczach znajomych, gdy on nie będzie świadomy co się dzieje? wirtualne pierdoły hehehe hahaha ale gdyby w wątku było, że on ją przyłapał na szperaniu na portalu randkowym a ona zmieniłaby hasło na kompa, żeby jej nie mógł sprawdzać historii, to by się nikt nie śmiał tak jak z fejsbuka, tylko zupełnie poważnie by facetowi kazali rzucić tą babkę |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
zuy mod
|
Ogólnie masz trochę racji, ale:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale raczej nie lajkowałabym posta faceta, który się do mnie przystawiał podczas trwania mojego obecnego związku: po pierwsze, żeby nie prowokować tego faceta, po drugie żeby nie drażnić swojego. Nikt z nas nie wie jakiej treści był ten post, który ona zalajkowała, ale z tego co napisane, to jej narzeczony nie zrobił afery na całe internety tylko jej prywatnie powiedział, że mu się to nie spodobało. Moim zdaniem lepiej byłoby sobie odpuścić lajkowanie czegokolwiek (naprawdę ludzie mają potrzebę lajkowania na prawo i lewo? musimy wszystkim usilnie pokazywać, że nam się coś podoba?) albo jeszcze lepiej porozmawiać z własnym facetem i wytłumaczyć mu, że lajkujemy treść, bo była fajna, a to wcale nie znaczy, że coś tam kręcimy z tą osobą, której to był post... Natomiast usunięcie ze znajomych, ŻEBY NIE PODGLĄDAŁ, żeby nie widział tego, co wszyscy inni znajomi mogą widzieć, świadczy o tym, że ona zdecydowanie ma coś przed nim do ukrycia. Może to ona jest tu "winna", bo rzeczywiście coś kombinuje, może on, bo za bardzo się jej czepia o pierdoły... tego nie wiemy, ale ona nie rozegrała tego dobrze. W pierwszym wypadku to no cóż... ona go robi w wała i nie dziwne, że mu się to nie podoba. W drugim: skoro on jest taki zazdrosny i tak się czepia, to albo niech ona nauczy się go nie prowokować, albo niech z nim pogada żeby się ogarnął, albo niech z nim zerwie jak nie może znieść tego czepialstwa... a nie sobie robi jakieś tajemnicze tajemnice, o których wiedzą ich wszyscy wspólni znajomi tylko on nie może wiedzieć. Całe życie będzie przed nimi ukrywać co lubi i kogo lubi? Tu jest napisane o sytuacji na fejsie a w "prawdziwym życiu" jest pewnie podobnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mówię, że facet ma absolutną rację, że się denerwuje, a kobieta jest głupią suką... ale że mogą istnieć okoliczności, które postawiłyby sprawę w trochę innym świetle niż wielce dziecinne przepychanki ![]() i tu nie chodzi przecież tylko o tego lajka, ale o to usuwanie ze znajomych, żeby tych lajków nie widział jak się lasce nie podoba zazdrosny facet, to niech zmieni faceta a nie ustawienia fejsa Edytowane przez chudelatte Czas edycji: 2014-09-08 o 17:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
zuy mod
|
Nie, nie ma takich okoliczności jeśli chodzi o lajkowanie. Co to za znaczenie co on wrzucił?
![]() Boże, ja lajkuję profilowe mojego byłego ;f
22.05.2017 02.12.2017 Edytowane przez Mojwa Czas edycji: 2014-09-08 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogłabyś podać przykład tego co by mogło wzbudzić wątpliwości? Bo moja wyobraźnia absolutnie wymięka... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
Są takie rzeczy, których wolałabym żeby mój TŻ nie lajkował
![]() Taka już jestem dziecinna i głupia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
zuy mod
|
no na przykład co?
![]() |
![]() |
#71 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie mówię, że to od razu byłaby jakaś zdrada, broń boże ![]() Edytowane przez chudelatte Czas edycji: 2014-09-08 o 17:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
zuy mod
|
Pewnie sama bym je lajkowala :d dla mnie to nic zlego, w ogole nie rozpatruje lajkowania czegos na FB w takich kategoriach.
![]() |
![]() |
#73 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Można powiedzieć, że to głupota tak się "wczuwać" w wirtualny świat żeby to co się tam dzieje traktować poważnie, no ale przecież to się dzieje naprawdę, to są prawdziwi ludzie ![]() Jakby mój partner np. był w rzeczywistości milusi kochany, fajny inteligentny i w ogóle super, a w sieci zachowywał się jak cham i burak, to nie olałabym tego tak całkiem "bo to tylko internet" tylko jednak zastanawiałabym się skąd się wzięło to jego "alter ego" i czy kiedyś nie wyjdzie z niego ten sam burak w realu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
Boze, a ja lajknęłam przed chwilą fote Artura Szpilki z gołą klatą, Tż mnie wyrzuci z domu ?
![]() nie no, my sie takimi pierdołąmi nie martwimy...
![]() |
#75 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Zresztą nie wiem, ale jakbym szukała sobie faceta to też bym jego portale obczajała, czy to przypadkiem nie jakiś burak, który "dupeczki" lajkuje. Wbrew pozorom dużo można wyciągnąć wniosków na podstawie takich rzeczy, najczęściej trafnych. chudelatte, myślałam, że ty jesteś chudolette ![]()
![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciri15 jak z JEDNEGO POLUBIENIA przeszłaś do bycia chamem, burakiem i posiadania alterego w internecie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do odróżniania lubienia zdjęcia od lubienia osoby to co innego zalajkować gołą klatę jakiegoś aktora, a co innego lajkować klatę prosto spod prysznica kolesia który się do Ciebie przystawia ![]() Edytowane przez chudelatte Czas edycji: 2014-09-08 o 18:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serio traktujesz tę czynność z śmiertelną powagą i każde kliknięcie jest poprzedzone dogłębnymi przemyśleniami na temat ludzkiej moralności? Dla mnie to odmóżdżająca rozrywka w przerwach od pracy, po 15 minutach zwykle takiego kliknięcia nie pamiętam. Dla mnie różnica jest taka, że jedno i drugie nie ma większego znaczenia, tylko niektórzy zamiast żyć wolą rozkminiać najmniejsze pierdoły. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja kiedyś dostałam, nie wiem na ile to aktualne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
A co do chamów, buraków - chodzi mi ogólnie o takie osoby, myślę, że każda wie o co chodzi. Tak jak - jako facet - nie chciałabym panienki, która wstawia miliony fotek, zwłaszcza typu lustro, dziubek, itp.
![]() |
![]() |
#81 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Serio napisałam, że każde kliknięcie traktuję ze śmiertelną powagą? Serio powiedziałam, że nad każdym kliknięciem rozmyślam nie wiadomo ile czasu i zastanawiam się nad moralnością? Napisałam, że jest różnica między lajkowaniem przypadkowych pierdół, a lajkowaniem np. wyuzdanych fotek dziewczyny która czegoś od Ciebie chce i może to odczytać jako aprobatę, jesteś w stanie to zrozumieć? Teraz to jest wszystko pierdoła... a jakby za 2 tyg. pojawił się wątek tego faceta, że laska lajkowała zdjęcia innego kolesia, jak facet powiedział jej delikatnie, że mu się to nie podoba, to ona go usunęła ze znajomych żeby tego nie widział, a teraz wyszło, że ona go zdradza z tamtym kolesiem, to by wszyscy powiedzieli, że już po tym usunięciu z fejsa facet powinien się kapnąć, że coś się święci, że ona go nie traktuje poważnie, ma przed nim tajemnice i w bezczelny sposób je przed nim ukrywa ![]() Edytowane przez chudelatte Czas edycji: 2014-09-08 o 19:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do magicznej kuli - pamiętaj, napisałam, że NA PEWNO TAK WŁAŚNIE BĘDZIE, nie inaczej, w żadnym wypadku ![]() Edytowane przez chudelatte Czas edycji: 2014-09-08 o 19:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() oby Twoje szczęście trwało wiecznie i oby żaden dylemat nie zmącił nigdy spokoju Twego umysłu ![]() Edytowane przez chudelatte Czas edycji: 2014-09-08 o 19:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
zuy mod
|
Cytat:
Tylko idioci moga dojsc do takich chorych wnioskow, a opinia idiotow, nawet znajomych, zwisa mi i powiewa.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
Tak jak mi opinia pseudointeligentów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
zuy mod
|
:d serio, uwazasz za normalne chore zainteresowanie znajomych kto komu co zalajkowal i co to oznacza?
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
nie zagalopowałaś się?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
zuy mod
|
Sama napisalas o tym, co sobie znajomi pomysla jak zobacza, ze dajesz lajka Ani w bieliznie. Wiec o co to oburzenie teraz?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.