|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVIII
Cytat:
A mi się podoba pomarańczowo fioletowy makijaż Hani . W dalszym ciągu jestem zauroczona Karimą i nadrabiam jej stare filmiki. Tu najnowszy: https://www.youtube.com/watch?v=yRHg...5zmVfT-FtkUhAw Ostatnio oglądam coraz więcej makijaży, co mnie kiedyś w ogóle nie interesowało .
|
|
|
|
|
#1502 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
)Może i trzeba go nałożyć troszkę więcej, żeby wydobyć z niego ten piękny śliwkowy kolor - uważam, że warto go mieć w swojej kolekcji, szczególnie jak ktoś ma zielone oczy |
|
|
|
|
#1503 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To się cieszę, bo słyszałam, że ponoć przy nakładaniu się 'rozwarstwia', tak jak bodajże granatowy (robi się prześwitująca czarna plamaz mało widocznym, nierównomiernym shimerem).Strasznie kusisz zakupami na ebay i iherb, ale jakoś nie mogę się przełamać. No i mój portfel protestuje ![]() |
|
|
|
|
#1504 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
)) Nic się nie rozwarstwia, jest super ! ![]() Złamię Cię następnym haulem Miejsca mam mało, dlatego zdecyduje się na lampę pierścieniową Czy ktoś się na tym zna? Widziałam, że np. Kitulec, Maxi, Bogusia mają takie lampeczki, a będę miała naprawdę ograniczone miejsce i nie chcę współlokatorki denerwować, bo takie parasolki czy inne bajery zajmują dużo miejsca, a tak to bym lampę zamontowała na statywie i jazda |
|
|
|
|
#1505 |
|
Raczkowanie
|
Chciałam zobaczyć co ta Sarunia wyrabia, ale nie zdążyłam, usunęła filmik... Może podczytuje nasz wątek
|
|
|
|
#1506 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1507 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1508 |
|
Raczkowanie
|
http://instagram.com/p/ssxMF0NP2o/?modal=true
Glam Lampa u Ikseski |
|
|
|
#1509 |
|
Konto usunięte
|
Lepiej być niedobrym, jakbym była smaczna to niektórzy by mnie jeszcze pogryźli
![]() Podoba mi się kolor włosów Saruni Jaclyn Hill ma podobny i zastanawiam się jakbym wyglądała - jak czy pół
|
|
|
|
#1510 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1511 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1512 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1513 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Justyna Nowak W takim razie zgłaszam zapotrzebowanie! Bardzo proszę o produkcję takiego modelu. Chętnie bym zakupiła do bronzera, będzie wygodniej z długą rączką, a z tym ułożeniem włosia pracuje mi się najlepiej. Mimo że uwielbiam mój pędzelek z hooli, to jest moim zdaniem, mało praktyczny nawet go nie mogę wsadzić do pojemnika na pędzle... za malutki, gubi się biedaczekGlam-Shop.pl bedzie bedzie i bedzie wykonany z najwyzszej jakosci wlosia kozy wiec bedzie troszke drozszy ale za to bardziej miekki Fajnie, że Oleska założyła aparat, wydaje mi się, że nie będzie żałować. ![]() A Sarunia wyglądałaby tak pięknie w delikatnym makijażu, manikiurze i stroju, ma taką śliczną twarz. Dlaczego ona sobie to robi. Ale z drugiej strony oglądałam filmik z wyprzedażą jej szafy i muszę przyznać, że kilka ciuchów chętnie przygarnęłabym sama, np. taką jedną kremową zwiewną sukienkę. Edytowane przez 2011607111034 Czas edycji: 2014-09-09 o 00:33 |
|
|
|
|
#1514 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Oj no nie mów, przecież prawie całe pośladki jej zakrywała ta sukienka ![]() A Sarunia tu jeszcze zanim się przebrała do wyjścia. ![]() Była też scena jak zakłada buty, a tam rozpierdziel w pokoju, jedna skarpetka i wywleczone majty (chyba) na stercie butów w sypialni. <3 Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2014-09-09 o 00:26 |
|
|
|
|
#1515 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1516 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1517 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1518 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
kocham sarunię. Bez kitu. I wcale nie tak jak rozmarzoną, tylko autentycznie. całym moim czocherowym sercem, prawie tak mocno jak chipsy. dlaczego ominął mnie ten film ;-; a no tak, śpiewałam piosenki z High School Musical przed lustrem w łazience *produktywny wieczór* Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2014-09-09 o 00:33 |
|
|
|
|
#1519 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- ulubieńcy u Dressedinmint: https://www.youtube.com/watch?v=O9fR...p4XJzEd3bKWkiw Ładnie wygląda. ![]() Że też jej jest wygodnie powiedzieć "po półtorejrocznej"...
Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2014-09-09 o 00:36 |
|
|
|
|
#1520 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez noisette25 Czas edycji: 2014-09-09 o 00:37 |
|
|
|
|
#1521 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
nie powinnam oglądać żarcia po nocy bardzo ładnie wygląda i podoba mi się jej kolor włosów ![]() przeszło mi przez myśl, żeby tamten filmik imprezowy zapisać, ale tego nie zrobiłam
|
|
#1522 |
|
Raczkowanie
|
może ktos chętny na hol u Olimpii ?
https://www.youtube.com/watch?v=lzri...3Wq8yeHz3U9ogg pani z ogródka jak Karola https://www.youtube.com/watch?v=WQj2...2nRgzt55FKbRcQ ![]() te drzewa w pokoju . naprawdę nie ogarniam jej stylu. no nieeeeee a MM twierdzi w najnwszym filmiku , że jest piekna mądra i sławna jak katosu oraz zamalowana
Edytowane przez yunis30 Czas edycji: 2014-09-09 o 01:05 |
|
|
|
#1523 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1524 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1525 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Na tym zdjęciu wygląda obrzydliwie, ale ej... Saruni naprawdę pasowała.. |
|
|
|
|
#1526 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1527 |
|
Konto usunięte
|
Skąd Wyście wytrzasnęły tę Panią z Ogródka. Te dwumetrowe badylki w tych maleńkich doniczkach z szyszkami i te skarpetki do japonek, no nie mogię.
W rowerowym stroju dnia "to jest ważne w rowerze, i to, i to, i to" szpecjalistka. ^^ Edytowane przez 2011607111034 Czas edycji: 2014-09-09 o 01:01 |
|
|
|
#1528 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
" Tematyka mojego kanału dotyczy świata marketingu rekomendacji produktów kosmetycznych do Pielęgnacji Ciała i Włosów, Produktów do Makijażu Twarzy,Mody,Biżuterii,AGD ,Elektroniki . Zapraszam firmy do współpracy,duże i małe Firmy Polskie i Światowe Marki oraz duże i małe Sklepy Internetowe. Jestem do Państwa dyspozycji.Opinia ambasadorki ma obecnie największy wpływ na sprzedaż produktów w sklepach detalicznych i w sieci w internecie.Dzielenie się opinią i polecanie produktów widzom,jest sukcesem Państwa wzrostu i rozwoju firmy.Cieszę się z każdej współpracy i rzetelnie opowiem o produktach moim widzom oraz wpłynę na sukces Państwa Firmy.Interesują mnie duże,pełnowartościowe produkty do przetestowania i napisania recenzji na blogach-sfotografowanie ich,wypromowanie marki na portalach społecznościowych.Możemy połączyć siły i stworzyć większy sukces Państwa Firmy.Proszę o kontakt biznesowy na mój priv-e.mail: niagara25@wp.pl lub na skrzynkę e-mail konta Youtuba. Dziękuje moim Widzom "
|
|
|
|
|
#1529 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Uwielbiam takie poważne maile do kontaktów byznesowych - NIAGARA.
Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2014-09-09 o 01:17 |
|
|
|
|
#1530 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:19.

. W dalszym ciągu jestem zauroczona Karimą i nadrabiam jej stare filmiki.
.

)Może i trzeba go nałożyć troszkę więcej, żeby wydobyć z niego ten piękny śliwkowy kolor - uważam, że warto go mieć w swojej kolekcji, szczególnie jak ktoś ma zielone oczy
To się cieszę, bo słyszałam, że ponoć przy nakładaniu się 'rozwarstwia', tak jak bodajże granatowy (robi się prześwitująca czarna plamaz mało widocznym, nierównomiernym shimerem).
Widziałam, że np. Kitulec, Maxi, Bogusia mają takie lampeczki, a będę miała naprawdę ograniczone miejsce i nie chcę współlokatorki denerwować, bo takie parasolki czy inne bajery zajmują dużo miejsca, a tak to bym lampę zamontowała na statywie i jazda

czy pół 
nawet go nie mogę wsadzić do pojemnika na pędzle... za malutki, gubi się biedaczek