Scent Bar LIII - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-08, 20:05   #3631
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LIII

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Ad. 1. Dziękujemy
Ad. 2. kombi, 2003, po liftingu; klima automatyczna, ale ustawiana przez pokrętełka, nie prztyczki; vebasto niet - się dokształciłam przy okazji
Aaaaaaaa czyli nie taki nastolatek wcale - nieeeźle, tak czy owak, najlepsze silniki, najlepsze Volva. Szacun. Jeden z najładniejszych modeli. No i czywista V czyli combi, z rozpędu zapomniałam

Jak pokrętełka to manualna, Vebasto, (choć to nazwa firmy, ale potocznie używamy) czyli ogrzewanie centralne to nasze takie małe marzonko jako wisienka na torcie, bo Volviaczki to miewają.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-09-08 o 20:15
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-08, 21:23   #3632
Polly_
grozi wypollizowaniem

info dla RED i innych
na stonie c&a kupon rabatowy na 40 zł przy zakupie online za160 zł.od dzis do czwartku
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-08, 21:29   #3633
Redhaired Witch
Nindżopesz

Rejcz, ad perfum to mam teraz zagwozdkę (jak zawsze ). Chce mi się czegoś nowego ale: te śliwki wszystkie strasznie drogie więc i tak nie kupię (500 zeta i wzwyż); dymy i spalenizny w miarę znam i żaden już mnie nie kręci; z przyprawowcami się ostatnio rozprawiłam - nic nie wybrałam; kadzidła mi się znudziły; najładniejszy wg mnie pieprz mam... I jak teraz żyć, czego szukać? Chyba tej szeroko pojętej jesieni...
Muszę powąchać Like This i może Trabanta. I HdE sobie przypomnieć.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-08, 21:33   #3634
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Zara zapodam chuopu to info, ino niech ochłonie bo tyle co z robo wrócił i merda anteną na dachu
On coś gadał o Mondeo (ale są różne wersje, silnikowe etc) ale jesli chodzi o spalanie to Volviaki - co później potwierdza Aileenn, niemniej tu kluczowy jest motor. Jeśli Diesel to ja wiem, że jednak najlepiej starej generacji bo trwlaszy, w 2006 to już są nowe Diesle, i one po 150 tys km potrafią zaczynać się psuć, a takie nowoczesne awarie to spore koszta w eksploatacji. No ale kupując takie auto zakłada się że kogoś stać an naprawy. To już nie je to samo co stare diesle.

Określ się jaki silnik czy diesel czy benzyniak bo to kluczowe je - w spalaniu i w eksploatacji. Nowe diesle = delikatniejsze auto, ale mało palo, benzyna = mniej delikatne auto, więcej latek chodzi jak w zegarku ale pali jak smok. Coś za cos.

Dobra je już chuop, potwierdza, że dobrze w miarę napisałam, zara on coś skomentuje.

Hmmmm a typ preferowanego nadwozia? czy sedan, kombik czy np jakiś mini van (Skoda Roomster świetna pod namioty ale najbrzydsze auto ever)

Reno Clio Grandtour czy jakoś tak rzucił z rękawa, jego kuzyn m 2 m wzrostu, rodzinkę i kupił takie kilka lat temu nowe i jeżdża również zagramanice. Od momentu wejścia na rynek, ma póki co dobrą reputację, nie uchodzi za awaryjne. Nie dorobił się złej sławy. W benzynie of kors.

GENERALNIE to jaki model warto brać - mowa o używkach - zalezy od tego czy diesel czy benzyna. Bo Mondeo świetne ale w benzynie, a używany Diesel skarbonka bez dna Także to jest podstawa.

Chuop mówi, że póki co za mało parametrów, nie wie co chcecie, na czym Wam zalezy, gdyż można wymieniać mase marek w tej cenie. Niestety dobre Audi dobre Volvo z tyvh lat już nie w wtej cenie. Laguna - pełen komfort ful wypas, ale ... królowa lawet. To jest Francuz, który jest bepzieczny, wygodny, ale no właśnie awaryjny, aczkolwiek różnie z tym bywa, i chuopin też ją bierze keidyś tam pod uwagę. Znajomy, pilot wycieczek, sam podrózujący sporo samochodem po kraju i zagranicą, długo miał Lagunę po lifcie, czyli 2005-2008, gdyż doceniał komfort i bezpieczeństwo (wyszedł bez szwanku z dwóch wypadków) oraz znośne spalanie w mieście na trasach małe. Ale, nie da się ukryć, to jest ryzyko awaryjności, zalezy od egzemplarza. Głównie siada elektryka. Renault ma bardzo dobre benzyny.

Toyota Avensis,
Corolla,
Skoda Octavia 4x4 combi
Mitsubishi Lancer combi

Można wymieniać i wymieniać, grunt to podać jakie Wam sie podoba, jaki typ auta - czy mini van czy niski sedan etc. Nie kupować Astry 3 Diesel - awaryjne. Jest potem kłopot nawet sprzedać, bo nikt nie chce tego modelu w Dieslu, nieudany, krótko mówiąc. Nie kupowac aut z francuskim silnikiem Renault 1.5 DCI. np Nisssan Quashkai, różnego rodzaju Dacie, i renówki z tym konkretnym silnikiem, mimo że wszysy zachwalają że spala niecałe 4 l. Te silniki są po 150 tyś do wymiany praktycznie. O to cho w skrócie.

wienc tak:

1. benzyniak

2. toyoty po 2006 to sie raczej nie kupi za 23 tys
corolla verso to byłoby własnie to co mi sie podoba ale sie nie kce zmiescic w widłach

3 .z toyotami itop to jest tak zesom ładne ale nie som tanie w eksploatacji

4. co do wymogów to głównie ma byc jak najwiekszy bagaznik-wiec albo miniivan, albo kombiak i ma to byc auto takie ze jak sie cos popsuje to nie pojdziemy z torbami , benzyniak. generalnie to mamy jakies typy, ale szukam nowych tropów, ciekawam tez czy nasze typy sie poktja z typami twojego TZa
Stary 2014-09-08, 21:41   #3635
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
o! [rzega[ilam temat auciany ,
a u nas tez auto na tapecie..mozecie sobie wyobrazic TZ jak wybiera uat, ktory bedzie wg niego dibry oraz sprosta memu gustu i wymogom .

genaralnie juz wyszlo ze nie ma takiego ktore byloby duze, piekne, niezastare, w odpowiednim kolorze i designie, mało paliło, nie psuło sie no i było tanie .

wienc bede musiala sie zgodzic na daleko idacy kompromis, bo wiekszosc aut nie spelnia wiekszosci moich wymogów , tzn znalazłoby sie kilka takich ktore nie spełniaja tylko 1 wymogu-taniosci

i żeby niemożliwe stało się możliwe
Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Joł baru z Chorwancji
baw się dobrze gdzie w końcu wylądowaliście? w jakim regionie?
Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Nie wiem na ile kasy starczy max trzy trygodnie ,
trzy tygodnie
w życiu nie byłam na takim długim urlopie

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Współczuję udającej pani, to największe świństwo jakie można zrobić tym, którzy zostają.
Kiedyś moja koleżanka opowiedziała mi, jak to znajoma jej mamy idzie na emeryturę, a pracuje w firmie, która płaci wszystko zgodnie z przepisami. I zamierza tę moją koleżankę wkręcić na swoje miejsce. A koleżanka , wtedy na początku ciąży radośnie mnie poinformowała,że o ciąży nie powie, troszkę pochodzi do pracy, a potem idzie na L4. A co na to powiedzą w firmie, to ma gdzieś. Problem w tym,że gdzieś w połowie jej opowiadania się zorientowałam,że znam panią, która idzie na emeryturę, bo pracuje w tym samym dziale co ja...
Może mam zły charakter, ale koleżanka pracy nie dostała.
no i dobrze że nie dostała
ja rozumiem wypadki losowe, zagrożona ciąża itp, ale tak sobie z góry zaplanować że się zaraz na l4 pójdzie to nieporozumienie
Cytat:

A w Lidlu tydzień azjatycki Zapasy zrobione, a obiad był genialny, aczkolwiek może mało fotogeniczny, ale co tam

Cytat:

Można wymieniać i wymieniać, grunt to podać jakie Wam sie podoba, jaki typ auta - czy mini van czy niski sedan etc. Nie kupować Astry 3 Diesel - awaryjne. Jest potem kłopot nawet sprzedać, bo nikt nie chce tego modelu w Dieslu, nieudany, krótko mówiąc. Nie kupowac aut z francuskim silnikiem Renault 1.5 DCI. np Nisssan Quashkai, różnego rodzaju Dacie, i renówki z tym konkretnym silnikiem, mimo że wszysy zachwalają że spala niecałe 4 l. Te silniki są po 150 tyś do wymiany praktycznie. O to cho w skrócie.
wow jaka profesjonalna porada

Kupiłam bilety na siatkówkę w tę niedzielę i w przyszłą sobotę (na półfinał), chyba mi już totalnie odbiło

Poza tym wróciłam z basenu i padam

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-08, 22:08   #3636
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
info dla RED i innych
na stonie c&a kupon rabatowy na 40 zł przy zakupie online za160 zł.od dzis do czwartku
Zacne info - ja, czyli inni , lubię ich niektóre rzeczy. Mają lepszą jakość od Haemów, acz w fasonach nie można przebierać. Moja Mam ma od nich spodnie w niezmienionej formie od lat!

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Rejcz, ad perfum to mam teraz zagwozdkę (jak zawsze ). Chce mi się czegoś nowego ale: te śliwki wszystkie strasznie drogie więc i tak nie kupię (500 zeta i wzwyż); dymy i spalenizny w miarę znam i żaden już mnie nie kręci; z przyprawowcami się ostatnio rozprawiłam - nic nie wybrałam; kadzidła mi się znudziły; najładniejszy wg mnie pieprz mam... I jak teraz żyć, czego szukać? Chyba tej szeroko pojętej jesieni...
Muszę powąchać Like This i może Trabanta. I HdE sobie przypomnieć.
Może czas się otworzyć na nowe "stare" ?

Cytat:
wienc tak:

1. benzyniak

2. toyoty po 2006 to sie raczej nie kupi za 23 tys
corolla verso to byłoby własnie to co mi sie podoba ale sie nie kce zmiescic w widłach

3 .z toyotami itop to jest tak zesom ładne ale nie som tanie w eksploatacji

4. co do wymogów to głównie ma byc jak najwiekszy bagaznik-wiec albo miniivan, albo kombiak i ma to byc auto takie ze jak sie cos popsuje to nie pojdziemy z torbami , benzyniak. generalnie to mamy jakies typy, ale szukam nowych tropów, ciekawam tez czy nasze typy sie poktja z typami twojego TZa
No to już wiadomo o co kaman - Verso - przyjaciółka mojej Mam ma - ale oni są więksi od Was, rodzinka, wszyscy 4. Dzieci mają lat 20. najniższa ma 178. córka. Może warto zainwestować, jak ma służyć na dłużej ?

Wszystko prawda co mówisz, zatem nie wiem czy Teżu wyciągnie jakiegoś królika z cylindra, no bo jak ? Jak sie chce lepsze, trzeba drożej. Z tą eksploatacją Toyoty, no nie jest tanio, ale to jest właśnie tak, jak się chce tanio to się kupuje renówki, jak się chce lepsze, to się kupuje/eksploatuje drożej, czyli np Toyoty. Taki rynek. Zapytam jutro, albowiem Teżu już śpi.

Ja mu tak nakreśliłam, Ty niższa ode mnie, Twój TŻ niższy i duuużo szczuplejszy od mojego, jeden chudy nastoletni did + jeden nowy mikrusek acz z pokaźnym bagażem także założyli my że duzi ma być only bagażnik. Niemniej ja np osobiście preferuję auta jasne i z wysokim sufitem, przestronne w kabinie pasażerskiej nazwijmy to po mojemu najchętniej z przeszklonym dachem. Ale na trasie takie są średnio wygodne, bo ich opór jakby nie było jest większy. No ale wolę wyższe niż takie sedanki, kombiki, a chuopu się podobają linie własnie sedanów, ew kombików Volva, Mondeo, 407, C5, 807. Niskie. No ale on się nie zmiescił w fotelu Meganki kombi. My wiemy, że my MUSIMY koniec końców mieć dwa auta, no ale ten koniec końców nie wiadomo kiedy nastąpi Póki co robimy risercz, przymierzamy się, jakby trzeba było na szybko kupić.

Nigdy lepiej nie jechało mi się niczym niż Fiatem Doblo, przyjaciółka w Dolomity tym jeździła, można w nim mieszkać z rodziną w razie burzy, ale to jest Fiat, słaby, niedługowieczny, no i dużo pali. Ale widoczność bajera, no ale nigdy nie kupimy bo powyższe Przyjciółka miała go jako nowy, to też inna sprawa, używanego, i to sporo nie warto.

I w ogóle jeśli Verso jest ładne, to już mamy z górki ufff
Jeździłam nią, no jest ok, ale jakoś sie nie zakochałam.

Moim docelowym marzeniem osobistym, jako kobiece autko na zakupy jest Rav4. nie znam bardziej kobiecego auta. Cuuuuudna widocznosc, cuuuudne prowadzenie, i wszystkomanie. No ale to w dziale marzeń . Ta sama przyjaciółka posiada ową Nie jest to jednak auto rodzinne w żadnym wypadku.
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Poza tym wróciłam z basenu i padam
Ale fajne takie basenowe padnięcie.

Spod ciepłej letniej i jasnej nocy

Czas edycji: 2014-09-08 o 22:22
Stary 2014-09-08, 22:14   #3637
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
info dla RED i innych
Dzięks aczkolwiek online od nich nie kupuję.

Cytat:
Może czas się otworzyć na nowe "stare" ?
Znaczy się że jak?

Chcę to powąchać: http://www.fragrantica.com/perfume/U...ire-17180.html

Stary 2014-09-08, 22:28   #3638
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Znaczy się że jak?

Chcę to powąchać: http://www.fragrantica.com/perfume/U...ire-17180.html
Oesu no jak to jak? Na nowe dla Ciebie, zapomniane, pominięte, nie wąchane, nieznane ale stare pochodzeniem, bo rzadko kiedy nowe nie jest meeeehhh

Łaaaaaaaaaaaał!!! Z tym wyjątkiem, nowe i takie nuciska ????????? Gdzie się to teści?

Wizualizuję zapach jako słodkie drewna z wytrawnością - naaaajjjjs - niczym brand new chata w górach

Jedyna nuta, której nie umiem ogarnąc to paproć, pełno jej zawsze wszędzie było, ale jak paproc pachnie??? Gorzko? Dobrze czaję?

Czas edycji: 2014-09-08 o 22:30
Stary 2014-09-08, 22:28   #3639
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Dzięks aczkolwiek online od nich nie kupuję.

dlaczego?
jest jakis haczyk?
bo ja własnie popełniłam 1 zakup
Stary 2014-09-08, 22:37   #3640
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Oesu no jak to jak? Na nowe dla Ciebie, zapomniane, pominięte, nie wąchane, nieznane ale stare pochodzeniem, bo rzadko kiedy nowe nie jest meeeehhh

Łaaaaaaaaaaaał!!! Z tym wyjątkiem, nowe i takie nuciska ????????? Gdzie się to teści?
Myślałam, że mówisz o retro zapachach.
Chyba gdzieś w UK, wyślemy Betty na przeszpiegi
Nie wiem jak pachnie paproć, ja to sobie wizualizuję jako zapach ziemi zmieszanej z Fumidusem i Hinoki

Cytat:
dlaczego?
jest jakis haczyk?
bo ja własnie popełniłam 1 zakup
Niee, po prostu mam stacjonarny a nie do końca ogarniam ich rozmiarówkę, która jest wg mnie sporo zaniżona.

Stary 2014-09-08, 22:53   #3641
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem jak pachnie paproć, ja to sobie wizualizuję jako zapach ziemi zmieszanej z Fumidusem i Hinoki

Niee, po prostu mam stacjonarny a nie do końca ogarniam ich rozmiarówkę, która jest wg mnie sporo zaniżona.
aaaaaa - no w sumie Hinoki pasuje Fumidusa nie poznałam dotąd

2. no to jak masz blisko stacjonarnie i coś zmierzysz to się opłaca zaoszczędzić 4 dyszki klikając online, chyba, że przesył jakiś amsakryczny
Stary 2014-09-08, 23:53   #3642
gryx82
BAN stały

Cytat:
przy okazji wprowadzania się nowych lokatorów piętro wyżej zazwyczaj znajduję pety. Ale gdy perswazja słowna nie działa, to tradycyjnie odnoszę zgubę właścicielom na wycieraczkę
Stara, dobra Vesenka

"Stara" nie w sensie, że nadgryziona zębem czasu
Cytat:
...
a używany Diesel skarbonka bez dna
Serio? My mamy używaną Vectrę, Diesla właśnie, sprawuje się bez zarzutów już szósty rok Wcześniej też mieliśmy auta na ON (Opel i Toyota) i podobnie - same dobre doświadczenia (Fiata 126p benzyniaka nie liczę) Zresztą ile osób, tyle opinii... mój wujek zawsze odradzał "Francuzy", a raczej zna się na rzeczy i ma prawo jazdy na wszystko chyba, za wyjątkiem Boeinga
Cytat:
Jedyna nuta, której nie umiem ogarnąc to paproć, pełno jej zawsze wszędzie było, ale jak paproc pachnie??? Gorzko? Dobrze czaję?
Dla mnie paproć jest zielono-mdława, jak roztarte liście, eee... paproci! Dlatego też zapachy fougere nie dla mnie (męskie Davidoff Good Life, D&G Pour Homme)

Wiem! Paproć to takie nieświeże, zawilgłe siano, co lekko słodkawo pachnie

---

Podobno dzisiaj księżyc żniwiarzy Cóż, ja już po dożynkach
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 00:16   #3643
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
S
Serio? My mamy używaną Vectrę, Diesla właśnie, sprawuje się bez zarzutów już szósty rok Wcześniej też mieliśmy auta na ON (Opel i Toyota) i podobnie - same dobre doświadczenia (Fiata 126p benzyniaka nie liczę) Zresztą ile osób, tyle opinii... mój wujek zawsze odradzał "Francuzy", a raczej zna się na rzeczy i ma prawo jazdy na wszystko chyba, za wyjątkiem Boeinga

Dla mnie paproć jest zielono-mdława, jak roztarte liście, eee... paproci! Dlatego też zapachy fougere nie dla mnie (męskie Davidoff Good Life, D&G Pour Homme)

Wiem! Paproć to takie nieświeże, zawilgłe siano, co lekko słodkawo pachnie

---

Podobno dzisiaj księżyc żniwiarzy Cóż, ja już po dożynkach
1. To było w srodku zdania a tyczyło się konkretów, w tym przypadku Mondeo. Kupno Mondeo w benzie vs. kupno tegoż rocznika w dieslu. Chodziło o to, że Mondeo w dieslu z tych lat to skarbona bez dna, to całkiem inne diesle. Droga eksploatacja, wystarczy spojrzeć ile ich jest do sprzedaży po przekroczeniu magicznej liczby km, mnóstwo. Z całości wywodu, jak przystało na mnie of kors chaotycznego, wynika jednak, że stare diesle to wytrzymałe, długowieczne diesle.
Co do marek, to teraz nawet Mesie szwankują, przyjaciel posiada i z serwisu nie wyjeżdża.

2. Doooobry jesteś, zazdroszczę umiejętności opisywania zapachów.

Czas edycji: 2014-09-09 o 00:30
Stary 2014-09-09, 00:36   #3644
gryx82
BAN stały

Cytat:
1. To było w srodku zdania a tyczyło się konkretów, w tym przypadku Mondeo
A ja sobie wycinam akurat to, co mi pasuje, gdyż jestę intrygantę i manipulatorę

Tak serio to sorry, nie wyczaiłem kontekstu najwidoczniej, żem myślał, że skreślasz wszelkie Diesle tak "z zasady" Ja benzyniakami jeździć nie umiem, to fakt autentyczny jest, bez jaj
Cytat:
2. Doooobry jesteś, zazdroszczę umiejętności opisywania zapachów.

Ja to tak intuicyjnie robię, więc mną się lepiej nie kierować w swych zapachowych wędrówkach
Stary 2014-09-09, 00:47   #3645
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
A ja sobie wycinam akurat to, co mi pasuje, gdyż jestę intrygantę i manipulatorę

Tak serio to sorry, nie wyczaiłem kontekstu najwidoczniej, żem myślał, że skreślasz wszelkie Diesle tak "z zasady" Ja benzyniakami jeździć nie umiem, to fakt autentyczny jest, bez jaj

Ja to tak intuicyjnie robię, więc mną się lepiej nie kierować w swych zapachowych wędrówkach
1. Znaczy żeś nie czytał całości, ale się nie dziwię przydługa to delikatnie powiedziane, ale chuop w międzyczasie coś nadawał, a ja edytowałam, edytowałam, edytowałam.

2. Ja uważam, że to bardzo dobra metoda Jeśli nie najlepsza Nie no empiryczna jednak najlepsza, ale iluż perfumoholików niucha paprocie.

Ło matko i córko jako dziwna burza idzie, taka cisza przed burzą i nagle waligrzmoty. Chaupa się trzęśie

Idę zaparzyć sobie herbatę. Pełnia nadciąga

Czas edycji: 2014-09-09 o 00:49
Stary 2014-09-09, 00:56   #3646
gryx82
BAN stały

Cytat:
1. Znaczy żeś nie czytał całości, ale się nie dziwię przydługa to delikatnie powiedziane, ale chuop w międzyczasie coś nadawał, a ja edytowałam, edytowałam, edytowałam.
Czytałem całość, czytałem Nawet jeśli przysypiam (), zawsze dochodzę () do końca, coby mieć całościowy ogląd sytuacji
Cytat:
2. Ja uważam, że to bardzo dobra metoda Jeśli nie najlepsza Nie no empiryczna jednak najlepsza, ale iluż perfumoholików niucha paprocie
Ja mam uraz do paproci (jako roślin) od dziecka, siostra mnie zawsze straszyła, że w nich kleszcze siedzą
Cytat:
Ło matko i córko jako dziwna burza idzie, taka cisza przed burzą i nagle waligrzmoty. Chaupa się trzęśie

Cytat:
Idę zaparzyć sobie herbatę. Pełnia nadciąga
Pisałem o księżycu żniwiarzy, kto tu kogo po łepkach przelatuje Tak w ogóle to myślałem, że to wczoraj pełnia była
Stary 2014-09-09, 01:10   #3647
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Pisałem o księżycu żniwiarzy, kto tu kogo po łepkach przelatuje Tak w ogóle to myślałem, że to wczoraj pełnia była
Wiem wiem Od wczoraj żarówa - lete bo już klawiszy nie widze. Czy zasne inna rzecz ale przy deszczu może sie uda

dobranoc
Stary 2014-09-09, 02:14   #3648
gryx82
BAN stały

Dibrinic Przy deszczu (i wietrze) śpi się najlepiej

Głodny jestem!

---------- Dopisano o 02:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ----------

Pamiętacie?
Stary 2014-09-09, 07:16   #3649
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Ale fajne takie basenowe padnięcie.
ano
Cytat:
ała

Znad kawy
jak mi się nieee chceeeeeee

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2014-09-09, 08:12   #3650
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
no to jak masz blisko stacjonarnie i coś zmierzysz to się opłaca zaoszczędzić 4 dyszki klikając online, chyba, że przesył jakiś amsakryczny
Nie wiem ile za przesyłkę ale nie chce mi się nawet, na stronie mają co innego niż w sklepie a poszczególne sztuki w tym samym rozmiarze czasami różnią się między sobą wymiarami. Ja dla siebie nic tam nie znajduję, dla chłopina trzeba mierzyć (a jemu się nie chce jechać) a dla dida rzadko znajduję ciuchy za większą kasę, raczej pojedyncze ubrania. No i też trzeba mierzyć. Na dodatek matka ma stacjonarnie jakieś tam zniżki i po prostu nam się kupować online a potem ewentualnie odsyłać czy coś.

Macham znad dida przeczkolnego chorego po raz pierwszy

Stary 2014-09-09, 09:29   #3651
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Aaaaaaaa czyli nie taki nastolatek wcale - nieeeźle, tak czy owak, najlepsze silniki, najlepsze Volva. Szacun. Jeden z najładniejszych modeli. No i czywista V czyli combi, z rozpędu zapomniałam

Jak pokrętełka to manualna, Vebasto, (choć to nazwa firmy, ale potocznie używamy) czyli ogrzewanie centralne to nasze takie małe marzonko jako wisienka na torcie, bo Volviaczki to miewają.
Dziękujemy :wstydnis:
Klima i automatyczna, i z pokrętełkami - słowo. M. mi wczoraj dokładnie wyjaśniał, co stanowi o tym, że to automat, ale nie miałam już siły zapisywać tego monologu

Cytat:
Moim docelowym marzeniem osobistym, jako kobiece autko na zakupy jest Rav4. nie znam bardziej kobiecego auta. Cuuuuudna widocznosc, cuuuudne prowadzenie, i wszystkomanie.
Śliczne jest!

Cytat:
O jaaa, ale nuty

Cytat:
Did się szybko uwinęła z łapaniem bakcyli Niech zdrowieje jak najszybciej

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 10:44   #3652
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem ile za przesyłkę ale nie chce mi się nawet, na stronie mają co innego niż w sklepie a poszczególne sztuki w tym samym rozmiarze czasami różnią się między sobą wymiarami. Ja dla siebie nic tam nie znajduję, dla chłopina trzeba mierzyć (a jemu się nie chce jechać) a dla dida rzadko znajduję ciuchy za większą kasę, raczej pojedyncze ubrania. No i też trzeba mierzyć. Na dodatek matka ma stacjonarnie jakieś tam zniżki i po prostu nam się kupować online a potem ewentualnie odsyłać czy coś.

1. Rozumiem.

2. Buuu Oby to tylko ten jeden raz

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Dziękujemy :wstydnis:
Klima i automatyczna, i z pokrętełkami - słowo. M. mi wczoraj dokładnie wyjaśniał, co stanowi o tym, że to automat, ale nie miałam już siły zapisywać tego monologu
Ja tez wiem o co cho Także nevermind
Stary 2014-09-09, 10:46   #3653
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
oby jej szybko przeszło

Tak w temacie samochodów ładnych i brzydkich, taki suchar:

Jaki jest szczyt ostrożności?

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Zamykać na noc pusty garaż, żeby nikt nie podrzucił Multipli

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2014-09-09, 12:13   #3654
Maja102
Zakorzenienie

aaaaaaaaaa Wardruna na Castle Party za rok!!! musze jechac, no po prostu muszę
Stary 2014-09-09, 13:09   #3655
gryx82
BAN stały

Siódmy!

Znad kawy i spod pięknej pogody
Stary 2014-09-09, 13:12   #3656
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Katar? Czy już coś poważniejszego? Bo katar to może właściwie mieć cały rok
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 13:31   #3657
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
aaaaaaaaaa Wardruna na Castle Party za rok!!! musze jechac, no po prostu muszę

Praca i did i tak mi nie pozwolą...

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Katar? Czy już coś poważniejszego? Bo katar to może właściwie mieć cały rok

Coś anginopodobnego NA SZCZĘŚCIE Czyli 7 dni w domu, wzdech.

Stary 2014-09-09, 13:35   #3658
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Coś anginopodobnego NA SZCZĘŚCIE Czyli 7 dni w domu, wzdech.
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 13:38   #3659
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Tak w temacie samochodów ładnych i brzydkich, taki suchar:

Jaki jest szczyt ostrożności?

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Zamykać na noc pusty garaż, żeby nikt nie podrzucił Multipli

i dzień dobry

i spóźnione życzenia dla Tru i Gryxia miłości, szczęścia, zdrowia i pieniędzy

i też zazdroszczę nesce , ja już 2 lata bez urlopu

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 13:44   #3660
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
i też zazdroszczę nesce , ja już 2 lata bez urlopu
Flo, łączę się w bólu

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości