|
|
#3631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
![]() No i czywista V czyli combi, z rozpędu zapomniałam Jak pokrętełka to manualna, Vebasto, (choć to nazwa firmy, ale potocznie używamy) czyli ogrzewanie centralne to nasze takie małe marzonko jako wisienka na torcie, bo Volviaczki to miewają. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-08 o 20:15 |
|
|
|
|
#3632 |
|
grozi wypollizowaniem
|
info dla RED i innych
na stonie c&a kupon rabatowy na 40 zł przy zakupie online za160 zł.od dzis do czwartku
|
|
#3633 |
|
Nindżopesz
|
Rejcz, ad perfum to mam teraz zagwozdkę (jak zawsze
). Chce mi się czegoś nowego ale: te śliwki wszystkie strasznie drogie więc i tak nie kupię (500 zeta i wzwyż); dymy i spalenizny w miarę znam i żaden już mnie nie kręci; z przyprawowcami się ostatnio rozprawiłam - nic nie wybrałam; kadzidła mi się znudziły; najładniejszy wg mnie pieprz mam... I jak teraz żyć, czego szukać? Chyba tej szeroko pojętej jesieni...Muszę powąchać Like This i może Trabanta. I HdE sobie przypomnieć. |
|
|
|
#3634 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wienc tak: 1. benzyniak 2. toyoty po 2006 to sie raczej nie kupi za 23 tys ![]() corolla verso to byłoby własnie to co mi sie podoba ale sie nie kce zmiescic w widłach ![]() 3 .z toyotami itop to jest tak zesom ładne ale nie som tanie w eksploatacji ![]() 4. co do wymogów to głównie ma byc jak najwiekszy bagaznik-wiec albo miniivan, albo kombiak i ma to byc auto takie ze jak sie cos popsuje to nie pojdziemy z torbami , benzyniak. generalnie to mamy jakies typy, ale szukam nowych tropów, ciekawam tez czy nasze typy sie poktja z typami twojego TZa
|
|
|
#3635 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i żeby niemożliwe stało się możliwe baw się dobrze trzy tygodnie w życiu nie byłam na takim długim urlopie ![]() Cytat:
ja rozumiem wypadki losowe, zagrożona ciąża itp, ale tak sobie z góry zaplanować że się zaraz na l4 pójdzie to nieporozumienie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kupiłam bilety na siatkówkę w tę niedzielę i w przyszłą sobotę (na półfinał), chyba mi już totalnie odbiło Poza tym wróciłam z basenu i padam
|
||||
|
|
|
#3636 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, lubię ich niektóre rzeczy. Mają lepszą jakość od Haemów, acz w fasonach nie można przebierać. Moja Mam ma od nich spodnie w niezmienionej formie od lat! Cytat:
Cytat:
Może warto zainwestować, jak ma służyć na dłużej ? Wszystko prawda co mówisz, zatem nie wiem czy Teżu wyciągnie jakiegoś królika z cylindra, no bo jak ? Jak sie chce lepsze, trzeba drożej. Z tą eksploatacją Toyoty, no nie jest tanio, ale to jest właśnie tak, jak się chce tanio to się kupuje renówki, jak się chce lepsze, to się kupuje/eksploatuje drożej, czyli np Toyoty. Taki rynek. Zapytam jutro, albowiem Teżu już śpi. Ja mu tak nakreśliłam, Ty niższa ode mnie, Twój TŻ niższy i duuużo szczuplejszy od mojego, jeden chudy nastoletni did + jeden nowy mikrusek acz z pokaźnym bagażem także założyli my że duzi ma być only bagażnik. Niemniej ja np osobiście preferuję auta jasne i z wysokim sufitem, przestronne w kabinie pasażerskiej nazwijmy to po mojemu najchętniej z przeszklonym dachem. Ale na trasie takie są średnio wygodne, bo ich opór jakby nie było jest większy. No ale wolę wyższe niż takie sedanki, kombiki, a chuopu się podobają linie własnie sedanów, ew kombików Volva, Mondeo, 407, C5, 807. Niskie. No ale on się nie zmiescił w fotelu Meganki kombi. My wiemy, że my MUSIMY koniec końców mieć dwa auta, no ale ten koniec końców nie wiadomo kiedy nastąpi Póki co robimy risercz, przymierzamy się, jakby trzeba było na szybko kupić. Nigdy lepiej nie jechało mi się niczym niż Fiatem Doblo, przyjaciółka w Dolomity tym jeździła, można w nim mieszkać z rodziną w razie burzy, ale to jest Fiat, słaby, niedługowieczny, no i dużo pali. Ale widoczność Przyjciółka miała go jako nowy, to też inna sprawa, używanego, i to sporo nie warto. I w ogóle jeśli Verso jest ładne, to już mamy z górki ufff Jeździłam nią, no jest ok, ale jakoś sie nie zakochałam. Moim docelowym marzeniem osobistym, jako kobiece autko na zakupy jest Rav4. nie znam bardziej kobiecego auta. Cuuuuudna widocznosc, cuuuudne prowadzenie, i wszystkomanie. No ale to w dziale marzeń . Ta sama przyjaciółka posiada ową Ale fajne takie basenowe padnięcie. Spod ciepłej letniej i jasnej nocy Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-08 o 22:22 |
|||
|
|
|
#3637 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Znaczy się że jak? Chcę to powąchać: http://www.fragrantica.com/perfume/U...ire-17180.html |
|
|
|
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łaaaaaaaaaaaał!!! Z tym wyjątkiem, nowe i takie nuciska ????????? Gdzie się to teści? Wizualizuję zapach jako słodkie drewna z wytrawnością - naaaajjjjs - niczym brand new chata w górach Jedyna nuta, której nie umiem ogarnąc to paproć, pełno jej zawsze wszędzie było, ale jak paproc pachnie??? Gorzko? Dobrze czaję? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-08 o 22:30 |
|
|
|
|
#3639 |
|
grozi wypollizowaniem
|
dlaczego?
jest jakis haczyk? bo ja własnie popełniłam 1 zakup
|
|
#3640 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Chyba gdzieś w UK, wyślemy Betty na przeszpiegi ![]() Nie wiem jak pachnie paproć, ja to sobie wizualizuję jako zapach ziemi zmieszanej z Fumidusem i Hinoki ![]() Niee, po prostu mam stacjonarny a nie do końca ogarniam ich rozmiarówkę, która jest wg mnie sporo zaniżona. |
|
|
|
|
#3641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. no to jak masz blisko stacjonarnie i coś zmierzysz to się opłaca zaoszczędzić 4 dyszki klikając online, chyba, że przesył jakiś amsakryczny
|
|
|
|
|
#3642 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
"Stara" nie w sensie, że nadgryziona zębem czasu Serio? My mamy używaną Vectrę, Diesla właśnie, sprawuje się bez zarzutów już szósty rok Zresztą ile osób, tyle opinii... mój wujek zawsze odradzał "Francuzy", a raczej zna się na rzeczy i ma prawo jazdy na wszystko chyba, za wyjątkiem Boeinga ![]() Cytat:
![]() Wiem! Paproć to takie nieświeże, zawilgłe siano, co lekko słodkawo pachnie ![]() --- Podobno dzisiaj księżyc żniwiarzy Cóż, ja już po dożynkach
|
||
|
|
|
#3643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do marek, to teraz nawet Mesie szwankują, przyjaciel posiada i z serwisu nie wyjeżdża. 2. Doooobry jesteś, zazdroszczę umiejętności opisywania zapachów.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-09 o 00:30 |
|
|
|
|
#3644 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Tak serio to sorry, nie wyczaiłem kontekstu najwidoczniej, żem myślał, że skreślasz wszelkie Diesle tak "z zasady" Ja benzyniakami jeździć nie umiem, to fakt autentyczny jest, bez jaj ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przydługa to delikatnie powiedziane, ale chuop w międzyczasie coś nadawał, a ja edytowałam, edytowałam, edytowałam. ![]() 2. Ja uważam, że to bardzo dobra metoda Nie no empiryczna jednak najlepsza, ale iluż perfumoholików niucha paprocie.Ło matko i córko jako dziwna burza idzie, taka cisza przed burzą i nagle waligrzmoty. Chaupa się trzęśie ![]() Idę zaparzyć sobie herbatę. Pełnia nadciąga
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-09 o 00:49 |
|
|
|
|
#3646 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
), zawsze dochodzę (![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak w ogóle to myślałem, że to wczoraj pełnia była
|
||||
|
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3648 |
|
BAN stały
|
Dibrinic
Głodny jestem! ![]() ---------- Dopisano o 02:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ---------- Pamiętacie? |
|
|
|
#3649 | |
|
Zakorzenienie
|
ano
![]() Cytat:
Znad kawy jak mi się nieee chceeeeeee
|
|
|
|
|
#3650 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Macham znad dida przeczkolnego chorego po raz pierwszy
|
|
|
|
|
#3651 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Klima i automatyczna, i z pokrętełkami - słowo. M. mi wczoraj dokładnie wyjaśniał, co stanowi o tym, że to automat, ale nie miałam już siły zapisywać tego monologu ![]() Cytat:
Cytat:
Did się szybko uwinęła z łapaniem bakcyli Niech zdrowieje jak najszybciej
|
|||
|
|
|
#3652 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Buuu Oby to tylko ten jeden raz Cytat:
Także nevermind
|
||
|
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
oby jej szybko przeszło
Tak w temacie samochodów ładnych i brzydkich, taki suchar: Jaki jest szczyt ostrożności? - - - - - - - - - - - - - - - Zamykać na noc pusty garaż, żeby nikt nie podrzucił Multipli |
|
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaa Wardruna na Castle Party za rok!!!
|
#3655 |
|
BAN stały
|
Siódmy!
Znad kawy i spod pięknej pogody |
|
|
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
Katar?
Czy już coś poważniejszego? Bo katar to może właściwie mieć cały rok
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3657 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Praca i did i tak mi nie pozwolą... Cytat:
Coś anginopodobnego NA SZCZĘŚCIE Czyli 7 dni w domu, wzdech.
|
||
|
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i dzień dobry i spóźnione życzenia dla Tru i też zazdroszczę nesce , ja już 2 lata bez urlopu
|
|
|
#3660 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Flo, łączę się w bólu
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.

Także to jest podstawa. 

Z tą eksploatacją Toyoty, no nie jest tanio, ale to jest właśnie tak, jak się chce tanio to się kupuje renówki, jak się chce lepsze, to się kupuje/eksploatuje drożej, czyli np Toyoty. Taki rynek. Zapytam jutro, albowiem Teżu już śpi. 

Gdzie się to teści? 

Cóż, ja już po dożynkach 
), zawsze dochodzę (
Oby to tylko ten jeden raz