Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-08, 19:17   #241
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II

Weekend dosc przyjemny, no prawie bo wczoraj musialam godzine poklepac w klawiature, ale poza tym zaliczylam plotki, zakupy (kupilam czerwona sukienke i szara, pikowana spodniczke, od bluzek sie wstrzymuje poki co), rower i lezak (z przegladaniem katalogu ikei, zawsze na nioego czekam jesienia )

A dzis wstalam malo zywa, zreszta taka bylam caly dzien, teraz odzywlam po cwiczeniach, ale przez pierwsze 10 min mialam ochote zrezygnowac

Odzywje to naloze maske na wlosy, czesciej nakladam przed myciem niz po (tylko, ze zwilzam wlosy)

dotka: nie umiem skladac zyczen, wiec zycze po prostu szczescia

lucy: a pewnie, korzystaj wizaz nie zginie, a w Polsce rzadko chyba jestes.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2014-09-08 o 19:19
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-08, 19:22   #242
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lucyohlucy Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny!

Melduje sie w nowym watku, z Polskiego Busa, w drodze do Wroclawia! Wyjechalismy na wariackich papierach, ale wazne ze jedziemy jezeli macie jakies rekomendacje co do miejsc z pysznym jedzeniem to bede wdzieczna

Nie mam kompletnie czasu na wizaz, codziennie COS sie dzieje, a to tu trzeba pojechac i sie z kims spotkac, a to z kims innym. Wiec uciekamy do Wrocka na romatyczny weekend, a co!

Nadrobie Was pewnie po powrocie do Sydney.
Buziaczki

we Wrocku jest pyszna grecka knajpa, ale nie pamiętam nazwy.... Greco chyba - ja nie z Wrocka, ale wspominam smaki

można się dołączyć do wątku??? desperacko potrzebuję motywacji...

- 100/2017 (28304 strony)
- 143/2018 (35435 strony)
- 45/2019 (9833 strony)
scarlett26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-08, 19:24   #243
kraven
Zakorzenienie

Ilsa gratulacje

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-08, 19:44   #244
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
czesc dziewczyny!

Melduje sie w nowym watku, z Polskiego Busa, w drodze do Wroclawia! Wyjechalismy na wariackich papierach, ale wazne ze jedziemy jezeli macie jakies rekomendacje co do miejsc z pysznym jedzeniem to bede wdzieczna

Nie mam kompletnie czasu na wizaz, codziennie COS sie dzieje, a to tu trzeba pojechac i sie z kims spotkac, a to z kims innym. Wiec uciekamy do Wrocka na romatyczny weekend, a co!

Nadrobie Was pewnie po powrocie do Sydney.
Buziaczki
Lucy chyba Cię przyciągnęłam bo myślałam dziś co tam u Was w Wrocławiu byłam póki co raz (baaardzo mi się podobało, cudowny jarmark przed świętami no i szukanie krasnali ) ale jadłam pyszną pizzę na grubym cieście w Kuźni Smaków na Kuźniczej więc polecam i życzę Wam udanego pobytu

Scarlet witamy i zapraszamy
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-08, 20:01   #245
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Agg to nieźle, ja najbardziej lubię takich gości "obiad zjedzą, nie czekają kolacji" pomijam fakt, że nie mamy warunków by ktoś u nas spał, ale np. znajomi Tż jak jesteśmy gdzieś na imprezie potrafią siedzieć do rana ja się tylko wtedy cieszę, że nie jesteśmy gospodarzami i możemy się zmyć np. o 2
Oooo nie, nie znoszę takich kwiatków. A mam takich znajomych, co to do świtu potrafią siedzieć i żadne sugestie 'padania na twarz' nie działają.
Nie powiem, między innymi przez to coraz rzadziej są u nas imprezki.

Cytat:
kurcze chyba coś jest dziś z ciśnieniem otworzyłam okno, włączyłam wentylator a i tak jest duszno i dzwoni mi w uszach
Cytat:
kurde ja obstawiam ciśnienie bo mam w pracy koleżankę meteopatkę i ona właśnie umiera z bólu głowy
Też się do południa średnio czułam. Zwalałam to wpierw na 'poweselne' zmęczenie, ale chyba coś faktycznie w powietrzu wisiało bo nie tylko ja w pracy miałam zwałkę.

Cytat:
co robicie dziś na obiad? ja dla Tż karkówkę w sosie własnym z pyzami i modrą kapustą a dla siebie nie mam pomysłu, pewnie stanie na piersi kurczaka i warzywach nie mam coś ostatnio weny na moje gotowanie
U nas dzisiaj była chińszczyzna - kuciak i ryż z warzywami.
A na jutro właśnie drobię schab duszony z papryką, cebulą i pieczarkami.

Cytat:
Dziewczyny bardzo proszę o kciuki jutro o 14.00 mój Tż ma rozmowę o pracę, stanowisko fajne a i idzie na nią "z polecenia" więc jest szansa, że i $ godziwe
Trzymam kciuki jak nie wiem co.

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Obroniłam się Mam na dyplomie 4, nie wiem na co zdałam bo 60% oceny to średnia ze studiów. Ale w ogóle ze mną bronił się chłopak który miał średnią ze studiów niższą od 3 i 35 niedostatecznych Komisja mu się strasznie dziwiła Ogólnie bardzo się denerwowałam i widać słusznie, ja im opowiadam że konkurencją MTP są Targi Kieleckie a facet pyta jakie targi były teraz w Kielcach (jakieś zbrojeniowe) i kto jest ministrem obrony narodowej No nie wiem skąd to wytrzasnął
Gratuluję.

Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
we Wrocku jest pyszna grecka knajpa, ale nie pamiętam nazwy.... Greco chyba - ja nie z Wrocka, ale wspominam smaki

można się dołączyć do wątku??? desperacko potrzebuję motywacji...
Witaj.

Wróciłam z pracy i coś mnie energia rozpierała - pewnie przez wczorajszy dzień w łóżku, więc skoczyła do sklepu, pozmywałam, pranie wstawiłam (zaraz powieszę) i obiad na jutro robię,
TŻ buduje - właśnie powstał jeden z naszych 'kuchennych' murków.
Przyjechały też dzisiaj drzwi - pewnie montować będziemy w weekend, bo to grubsza kwestia.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-08, 20:03   #246
kobietasukcesu
zawsze mam racje

mam dwa pytania:
1)probowalyscie proszku omo z lidla?
2)uzywacie do mycia sie mydel w kostce czy zeli?
Ja do rak uzywam juz tylko kostek( z tym, ze wiekszosc marek u mnie odpada, bo skladaja sie glownie z loju wieprzowego czy jakos tak) a pod prysznicem nadal zele, bo trzeba zuzyc.
Dlonie sa zadowolone, skora w lepszym stanie po mydle w plynie. A do tego kocham zapach lawendowego mydla marsylskiego z mydlarni u franciszka

ijaa: powodzenia w montazu, macie te rozpieraki? bo to podstawa

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2014-09-08 o 20:05
Stary 2014-09-08, 20:18   #247
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
ijaa: powodzenia w montazu, macie te rozpieraki? bo to podstawa
Podobno - TŻ stwierdził, że jak będzie potrzeba to będą. Chociaż jeszcze ich na oczy nie widziałam.

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
mam dwa pytania:
1)probowalyscie proszku omo z lidla?
2)uzywacie do mycia sie mydel w kostce czy zeli?
Ja do rak uzywam juz tylko kostek( z tym, ze wiekszosc marek u mnie odpada, bo skladaja sie glownie z loju wieprzowego czy jakos tak) a pod prysznicem nadal zele, bo trzeba zuzyc.
Dlonie sa zadowolone, skora w lepszym stanie po mydle w plynie. A do tego kocham zapach lawendowego mydla marsylskiego z mydlarni u franciszka
Omo nie próbowałam, natomiast co do reszty to do na co dzień używamy mydeł w płynie, chociaż teraz akurat mamy w kostce, bo TŻ powiedział, że jak czasem ręce ostro upitoli przy remoncie, to tym kostkowym szybciej i łatwiej się domywa.
Do ciała też używam żeli i nie planuję zmieniać - nie widzę ich negatywnego działania. Chociaż moja skóra jest mało wymagająca - nie pamiętam żebym miała kiedykolwiek chodź odrobinę przesuszoną, a balsamuję się od wielkiego dzwonu.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2014-09-08 o 21:58
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-08, 21:54   #248
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Ja mam wode straszna, wiec to co przy innej wodzie jest ok, przy tej szkodzi. Zreszta tym samym szamponem myjac wlosy tu i gdzie indziej jest spora roznica w ich wygladzie.

A balsamu uzywam codziennie, z tym ze raz dziennie, bo dwa nie potrzebuje i nie chcialoby mi sie. A lubie sie wysmarowac czyms ladnie pachnacym

<3 <3 <3
Stary 2014-09-09, 06:17   #249
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Podobno - TŻ stwierdził, że jak będzie potrzeba to będą. Chociaż jeszcze ich na oczy nie widziałam.

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Omo nie próbowałam, natomiast co do reszty to do na co dzień używamy mydeł w płynie, chociaż teraz akurat mamy w kostce, bo TŻ powiedział, że jak czasem ręce ostro upitoli przy remoncie, to tym kostkowym szybciej i łatwiej się domywa.
Do ciała też używam żeli i nie planuję zmieniać - nie widzę ich negatywnego działania. Chociaż moja skóra jest mało wymagająca - nie pamiętam żebym miała kiedykolwiek chodź odrobinę przesuszoną, a balsamuję się od wielkiego dzwonu.
rozpórki do drzwi są KONIECZNE. Wydawać się może że da radę bez, ale później np. drzwi nie zamkniesz. I nie trzeba kupować tych specjalnych, spokojnie kilka grubszych desek wystarczy.
Miss Saeki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 06:38   #250
kraven
Zakorzenienie

Witam sie porannie z kawą.
Jeszcze 4 dni i urlop, już się nie mogę doczekać.

Ja używam żeli do ciała i mydła w płynie. A do smarowania ciała przestawiłam się na olejki.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 07:20   #251
201604250957
Konto usunięte

dzień dobry! dziś poranna zmiana od 7

też używam żeli pod prysznic ale mydło do rąk wolę w kostce, te w płynie są dla mnie zbyt "lepkie"

Kraven ale masz super cieszę się razem z Tobą
Stary 2014-09-09, 07:41   #252
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Witam sie porannie z kawą.
Jeszcze 4 dni i urlop, już się nie mogę doczekać.
Ja mam urlop za 35 dni A może ze 4 dni wcześniej, zobaczę czy wezmę na sam wyjazd czy 2 dni wcześniej też.

Dziś długi dzień w pracy (we wtorki pracujemy 2 godziny dłużej). Także biorę się do roboty, żeby wpaść w rytm

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 08:13   #253
Dagunia
Komplikatorka

A gdzie relacja naszej PM ? Dotka ! Do tablicy
Stary 2014-09-09, 08:27   #254
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dagunia Pokaż wiadomość

A gdzie relacja naszej PM ? Dotka ! Do tablicy
Dotka ma pewnie jakiś honeymoon
Stary 2014-09-09, 09:28   #255
lucyohlucy
Wtajemniczenie

No wlasnie, Dotka juz jest zaobraczkowana!
Wszystkiego dobrego!!!!!

Dojechalismy wczoraj ok 22, chcielismy cos konkretnego zjesc, w dodatku sie rozpadalo i zmoklismy Wszystkie restauracje juz nie serwowaly jedzenia, na szczscie pierogarnia nadal wydawala jedzenie I obsluga byla cudowna.

I wkurzyl nas bardzo kelner w takiej restauracji w piwnicy na srodku rynku - wchodzimy, zmoknieci troszke, pytamy sie grzecznie i z usmiechem, czy jeszcze jest szansa na posilek - a ten jak nas nie zmierzyl wzrokiem - doslownie z odraza (no najpiekniej nie wygladalismy )
I odburknal: NIE! A co, pada?
Ja: Tak, zaczelo padac.
Kelner: O, jaka szkoda (ironicznie z paskudnym usmieszkiem)

I pokazal nam drzwi doslownie pokazal drzwi

Rozumiem, ze pozno, ze nie wygladamy elegancko, ale kurcze, jakas kultura sie nalezy. Wszedzie indziej odmawiali, ale bylo to mile i kulturalne. Skad tamten koles sie wzial - nie wiem Ale napiwku by nie dostal
Stary 2014-09-09, 09:51   #256
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie, Dotka juz jest zaobraczkowana!
Wszystkiego dobrego!!!!!

Dojechalismy wczoraj ok 22, chcielismy cos konkretnego zjesc, w dodatku sie rozpadalo i zmoklismy Wszystkie restauracje juz nie serwowaly jedzenia, na szczscie pierogarnia nadal wydawala jedzenie I obsluga byla cudowna.

I wkurzyl nas bardzo kelner w takiej restauracji w piwnicy na srodku rynku - wchodzimy, zmoknieci troszke, pytamy sie grzecznie i z usmiechem, czy jeszcze jest szansa na posilek - a ten jak nas nie zmierzyl wzrokiem - doslownie z odraza (no najpiekniej nie wygladalismy )
I odburknal: NIE! A co, pada?
Ja: Tak, zaczelo padac.
Kelner: O, jaka szkoda (ironicznie z paskudnym usmieszkiem)

I pokazal nam drzwi doslownie pokazal drzwi

Rozumiem, ze pozno, ze nie wygladamy elegancko, ale kurcze, jakas kultura sie nalezy. Wszedzie indziej odmawiali, ale bylo to mile i kulturalne. Skad tamten koles sie wzial - nie wiem Ale napiwku by nie dostal

Piwnica Świdnicka może?

Jakiś czas temu wybraliśmy się tam ze znajomymi na piwko (generalnie tam dwie sale takie restauracyjne a jedna to typowy pub). Nie było nas dużo (raptem 5 osób), nie byliśmy nijak wybredni czy uciążliwi. Chcemy wyjść, poprosiliśmy o rachunek. Przyniósł, kasę wziął i zniknął. O reszcie w ogole zapomniał, chyba przyjął, że dostal tak duży napiwek (rachunek mieliśmy coś koło 100 zł, ale zapłaciliśmy jednym banknotem 200 zł). Dopiero upomniany burknął "zapomniałem".
Może to ten sam?

Generalnie dziwi mnie, że o 22 już nie było jedzenia, może dlatego, że to niedziela, bo w sobotę to i o północy znajdziesz coś innego niż KFC.

Jeśli będziecie się na piwko wybierać to polecam ArtZat na ul. Malarskiej (koło Jatek). Uwielbiam ten pub, obsługa na naprawdę wysokim poziomie (uwielbiam jak obsługuje nas taki kelner, już gdzieś po 50, zawsze ubrany w białą koszulę i czarne spodnie - jak tylko widzi, że kończy się komuś piwo przychodzi i pyta czy przynieść jeszcze jedno).
Stary 2014-09-09, 09:54   #257
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Miss Saeki Pokaż wiadomość

Generalnie dziwi mnie, że o 22 już nie było jedzenia, może dlatego, że to niedziela, bo w sobotę to i o północy znajdziesz coś innego niż KFC.
ale wczoraj był poniedziałek Ziemia do Miss

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Lucy ale cham i prostak Wam się trafił, na Waszym miejscu spytałabym jak się nazywa i zgłosiła to jego przełożonemu
Stary 2014-09-09, 09:57   #258
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
ale wczoraj był poniedziałek Ziemia do Miss

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Lucy ale cham i prostak Wam się trafił, na Waszym miejscu spytałabym jak się nazywa i zgłosiła to jego przełożonemu
Haha, faktycznie! Coś ostatnio jakaś oderwana od rzeczywistości jestem.

W ogole wczoraj dotarły do mnie aż dwie paczki Jedna pełna kosmetyków a druga z botkami kupionymi na wizażu na zbiorowych zamówieniach
Stary 2014-09-09, 09:58   #259
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Kash

Obroniłam się Mam na dyplomie 4, nie wiem na co zdałam bo 60% oceny to średnia ze studiów. Ale w ogóle ze mną bronił się chłopak który miał średnią ze studiów niższą od 3 i 35 niedostatecznych Komisja mu się strasznie dziwiła Ogólnie bardzo się denerwowałam i widać słusznie, ja im opowiadam że konkurencją MTP są Targi Kieleckie a facet pyta jakie targi były teraz w Kielcach (jakieś zbrojeniowe) i kto jest ministrem obrony narodowej No nie wiem skąd to wytrzasnął
Gratulacje
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 10:04   #260
201604250957
Konto usunięte

Cytat:

W ogole wczoraj dotarły do mnie aż dwie paczki Jedna pełna kosmetyków a druga z botkami kupionymi na wizażu na zbiorowych zamówieniach
pokaż botki! do mnie przyszła kurtka przeciwdeszczowa/ wiatrówka kupiona z myślą o Zakopanym i czekam jeszcze na buty "traperki" też na wyjazd w góry choć nie ukrywam, że przydadzą mi się też na inne okazje bo wcześniej nie miałam ani takiej kurtki ani butów i nie raz to odczułam
Stary 2014-09-09, 10:29   #261
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Dzisiaj w Poznaniu chłodno to wreszcie mogłam przyjść w nowych bucikach od TŻ

Ale w dniu ślubu ma być ulewa, 11mm na 12 godzin i 17 stopni

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 10:37   #262
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Dzisiaj w Poznaniu chłodno to wreszcie mogłam przyjść w nowych bucikach od TŻ

Ale w dniu ślubu ma być ulewa, 11mm na 12 godzin i 17 stopni
pogodą się nie martw, jeszcze się 3 razy zmieni do weekendu

a dla mnie na takie buty jest zdecydowanie za ciepło jeszcze, jak wychodziłam przed 6 z domu to było jakieś 15 stopni więc na baleriny i bose stopy idealnie jak dla mnie w ogóle się zastanawiam czy sobie nie przynieść jednych dyżurnych balerin do pracy i zmieniać po przyjściu jak będzie czas na cieplejsze buty bo strasznie mi ciąży chodzenie w botkach/ kozakach cały dzień
Stary 2014-09-09, 10:43   #263
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:

jakie kosmetyki?
brałam udział w tych wizażowych zamowieniach butów, ale każde potem okazywały się złe.

lucy co za cham!

Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-09-09, 10:59   #264
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
jakie kosmetyki?
brałam udział w tych wizażowych zamowieniach butów, ale każde potem okazywały się złe.

lucy co za cham!

Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
W klubie pisałam o tym, że mam bloga. Jakiś czas temu pani z Joanny do mnie napisała czy nie chce przetestować ich kosmetyków - dostałam całą serię argan oil (szampon, odżywka, maska, odżywka dwufazowa, balsam do końcówek i jakieś serum jedwabne). Jakby to były balsamy to pewnie bym się nie zgodziła, ale jak do włosów to bardzo chętnie.

Ja w wizażowych zamówieniach brałam udział dwa razy, pierwszy raz ze 2 lata temu. Sandałki nie były złe, ale koniec końców wyszło, że nie mogę nosić tego typu butów (open toe) bo mnie w palca obcierają.
Teraz te botki są całkiem ok, zobaczymy jjak się sprawdzą po kilku dniach.

Foto tu mogę wrzucić w domu, albo możecie zobaczyć na moj instagram. Rano wrzuciłam tam fotkę instagram.com/panikaskas

Edytowane przez Miss Saeki
Czas edycji: 2014-09-09 o 11:36
Stary 2014-09-09, 11:08   #265
201604250957
Konto usunięte

Miss Saeki bardzo ładne widziałam podobne w reserved też z takim pikowanym tyłem tylko w linku zmień na instagram.com bo na pl wchodzi inna strona
Stary 2014-09-09, 11:17   #266
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
pogodą się nie martw, jeszcze się 3 razy zmieni do weekendu

a dla mnie na takie buty jest zdecydowanie za ciepło jeszcze, jak wychodziłam przed 6 z domu to było jakieś 15 stopni więc na baleriny i bose stopy idealnie jak dla mnie w ogóle się zastanawiam czy sobie nie przynieść jednych dyżurnych balerin do pracy i zmieniać po przyjściu jak będzie czas na cieplejsze buty bo strasznie mi ciąży chodzenie w botkach/ kozakach cały dzień
Ale u mnie w pracy dbają o środowisko Więc fajnie mieć ciepłe butki

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 11:22   #267
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
aa no fuck.t ! zapomniałam
Stary 2014-09-09, 11:37   #268
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
Miss Saeki bardzo ładne widziałam podobne w reserved też z takim pikowanym tyłem tylko w linku zmień na instagram.com bo na pl wchodzi inna strona
Już poprawiłam, dzięki

Tam też można podziwiać moją Tosię we wszystkich możliwych pozycjach

Cytat:
A u mnie teraz do bani... duszno strasznie
Stary 2014-09-09, 13:01   #269
scarlett26
Zakorzenienie

Oglądacie 5ty sezon Perfekcyjnej Pani Domu??? Wczoraj obejrzałam, a przede mną za 2 tyg wyjazd, a potem długotrwały pracowity okres i stwierdziłam, że dobrze by było do wyjazdu wyszykować chatę jak na test białej rękawiczki. Zbierałam się do tego już bardzo długo, ale ponieważ czasu i sił brakło, to mimo, że bajzel mnie wkurzał robiłam baaaardzo niewiele.... Aspiracje do perfekcyjności to w moim przypadku gwóźdź do trumny - ja wiem, że nie będę miała super hiper zrobionego wszystkiego, to nie mam motywacji, żeby w ogóle zacząć. No i dzisiaj stwierdziłam this is the day. Sprzątnęłam jedną szafkę w kuchni, wzięłam się za drugą, wyjęłam z niej półki, bo chciałam je poprzemieszczać i jak idiotka oparłam je o sąsiednią szafkę i potrąciłam je - upadły samym kantem na wysokości macierzy paznokcia palucha, boli jak cholera, paznokieć fioletowy, ryczę i smarkam, półtoraroczny dzieć się cieszy, chyba się powieszę zaraz

- 100/2017 (28304 strony)
- 143/2018 (35435 strony)
- 45/2019 (9833 strony)
scarlett26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 13:18   #270
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Dotka ma pewnie jakiś honeymoon
Taaak, jesteśmy w drodze nad morze! Powoli nadrabiam, bo mam takie tyly, ze szok

jest cudownie, polecam!
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości