|
|
#241 |
|
zawsze mam racje
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
Weekend dosc przyjemny, no prawie bo wczoraj musialam godzine poklepac w klawiature, ale poza tym zaliczylam plotki, zakupy (kupilam czerwona sukienke i szara, pikowana spodniczke, od bluzek sie wstrzymuje poki co), rower i lezak (z przegladaniem katalogu ikei, zawsze na nioego czekam jesienia
)A dzis wstalam malo zywa, zreszta taka bylam caly dzien, teraz odzywlam po cwiczeniach, ale przez pierwsze 10 min mialam ochote zrezygnowac ![]() Odzywje to naloze maske na wlosy, czesciej nakladam przed myciem niz po (tylko, ze zwilzam wlosy) dotka: nie umiem skladac zyczen, wiec zycze po prostu szczescia lucy: a pewnie, korzystaj
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2014-09-08 o 19:19 |
|
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
we Wrocku jest pyszna grecka knajpa, ale nie pamiętam nazwy.... Greco chyba - ja nie z Wrocka, ale wspominam smaki można się dołączyć do wątku??? desperacko potrzebuję motywacji...
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa gratulacje
|
#244 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
w Wrocławiu byłam póki co raz (baaardzo mi się podobało, cudowny jarmark przed świętami no i szukanie krasnali Scarlet witamy i zapraszamy |
|
|
|
|
#245 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie powiem, między innymi przez to coraz rzadziej są u nas imprezki. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A na jutro właśnie drobię schab duszony z papryką, cebulą i pieczarkami. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wróciłam z pracy i coś mnie energia rozpierała - pewnie przez wczorajszy dzień w łóżku, więc skoczyła do sklepu, pozmywałam, pranie wstawiłam (zaraz powieszę) i obiad na jutro robię, TŻ buduje - właśnie powstał jeden z naszych 'kuchennych' murków. Przyjechały też dzisiaj drzwi - pewnie montować będziemy w weekend, bo to grubsza kwestia.
|
|
|
#246 |
|
zawsze mam racje
|
mam dwa pytania:
1)probowalyscie proszku omo z lidla? 2)uzywacie do mycia sie mydel w kostce czy zeli? Ja do rak uzywam juz tylko kostek( z tym, ze wiekszosc marek u mnie odpada, bo skladaja sie glownie z loju wieprzowego czy jakos tak) a pod prysznicem nadal zele, bo trzeba zuzyc. Dlonie sa zadowolone, skora w lepszym stanie po mydle w plynie. A do tego kocham zapach lawendowego mydla marsylskiego z mydlarni u franciszka ijaa: powodzenia w montazu, macie te rozpieraki? bo to podstawa
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2014-09-08 o 20:05 |
|
|
|
#247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż jeszcze ich na oczy nie widziałam. ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
Do ciała też używam żeli i nie planuję zmieniać - nie widzę ich negatywnego działania. Chociaż moja skóra jest mało wymagająca - nie pamiętam żebym miała kiedykolwiek chodź odrobinę przesuszoną, a balsamuję się od wielkiego dzwonu.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2014-09-08 o 21:58 |
||
|
|
|
#248 |
|
zawsze mam racje
|
Ja mam wode straszna, wiec to co przy innej wodzie jest ok, przy tej szkodzi. Zreszta tym samym szamponem myjac wlosy tu i gdzie indziej jest spora roznica w ich wygladzie.
A balsamu uzywam codziennie, z tym ze raz dziennie, bo dwa nie potrzebuje i nie chcialoby mi sie. A lubie sie wysmarowac czyms ladnie pachnacym
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie porannie z kawą.
![]() Jeszcze 4 dni i urlop, już się nie mogę doczekać. Ja używam żeli do ciała i mydła w płynie. A do smarowania ciała przestawiłam się na olejki.
|
#251 |
|
Konto usunięte
|
dzień dobry!
dziś poranna zmiana od 7 też używam żeli pod prysznic ale mydło do rąk wolę w kostce, te w płynie są dla mnie zbyt "lepkie" ![]() Kraven ale masz super
|
|
|
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może ze 4 dni wcześniej, zobaczę czy wezmę na sam wyjazd czy 2 dni wcześniej też. ![]() Dziś długi dzień w pracy (we wtorki pracujemy 2 godziny dłużej). Także biorę się do roboty, żeby wpaść w rytm
|
|
|
|
|
#253 |
|
Komplikatorka
|
A gdzie relacja naszej PM ? Dotka ! Do tablicy
|
#254 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#255 |
|
Wtajemniczenie
|
No wlasnie, Dotka juz jest zaobraczkowana!
Wszystkiego dobrego!!!!! ![]() Dojechalismy wczoraj ok 22, chcielismy cos konkretnego zjesc, w dodatku sie rozpadalo i zmoklismy Wszystkie restauracje juz nie serwowaly jedzenia, na szczscie pierogarnia nadal wydawala jedzenie I obsluga byla cudowna.I wkurzyl nas bardzo kelner w takiej restauracji w piwnicy na srodku rynku - wchodzimy, zmoknieci troszke, pytamy sie grzecznie i z usmiechem, czy jeszcze jest szansa na posilek - a ten jak nas nie zmierzyl wzrokiem - doslownie z odraza (no najpiekniej nie wygladalismy )I odburknal: NIE! A co, pada? Ja: Tak, zaczelo padac. Kelner: O, jaka szkoda (ironicznie z paskudnym usmieszkiem) I pokazal nam drzwi doslownie pokazal drzwi ![]() Rozumiem, ze pozno, ze nie wygladamy elegancko, ale kurcze, jakas kultura sie nalezy. Wszedzie indziej odmawiali, ale bylo to mile i kulturalne. Skad tamten koles sie wzial - nie wiem Ale napiwku by nie dostal |
|
|
|
#256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piwnica Świdnicka może? Jakiś czas temu wybraliśmy się tam ze znajomymi na piwko (generalnie tam dwie sale takie restauracyjne a jedna to typowy pub). Nie było nas dużo (raptem 5 osób), nie byliśmy nijak wybredni czy uciążliwi. Chcemy wyjść, poprosiliśmy o rachunek. Przyniósł, kasę wziął i zniknął. O reszcie w ogole zapomniał, chyba przyjął, że dostal tak duży napiwek (rachunek mieliśmy coś koło 100 zł, ale zapłaciliśmy jednym banknotem 200 zł). Dopiero upomniany burknął "zapomniałem". Może to ten sam? Generalnie dziwi mnie, że o 22 już nie było jedzenia, może dlatego, że to niedziela, bo w sobotę to i o północy znajdziesz coś innego niż KFC. Jeśli będziecie się na piwko wybierać to polecam ArtZat na ul. Malarskiej (koło Jatek). Uwielbiam ten pub, obsługa na naprawdę wysokim poziomie (uwielbiam jak obsługuje nas taki kelner, już gdzieś po 50, zawsze ubrany w białą koszulę i czarne spodnie - jak tylko widzi, że kończy się komuś piwo przychodzi i pyta czy przynieść jeszcze jedno). |
|
|
|
|
#257 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ziemia do Miss ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Lucy ale cham i prostak Wam się trafił, na Waszym miejscu spytałabym jak się nazywa i zgłosiła to jego przełożonemu
|
|
|
|
|
#258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogole wczoraj dotarły do mnie aż dwie paczki Jedna pełna kosmetyków a druga z botkami kupionymi na wizażu na zbiorowych zamówieniach
|
|
|
|
|
#259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#260 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
do mnie przyszła kurtka przeciwdeszczowa/ wiatrówka kupiona z myślą o Zakopanym i czekam jeszcze na buty "traperki" też na wyjazd w góry
|
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj w Poznaniu chłodno to wreszcie mogłam przyjść w nowych bucikach od TŻ
Ale w dniu ślubu ma być ulewa, 11mm na 12 godzin i 17 stopni |
|
|
|
#262 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a dla mnie na takie buty jest zdecydowanie za ciepło jeszcze, jak wychodziłam przed 6 z domu to było jakieś 15 stopni więc na baleriny i bose stopy idealnie jak dla mnie w ogóle się zastanawiam czy sobie nie przynieść jednych dyżurnych balerin do pracy i zmieniać po przyjściu jak będzie czas na cieplejsze buty bo strasznie mi ciąży chodzenie w botkach/ kozakach cały dzień
|
|
|
|
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brałam udział w tych wizażowych zamowieniach butów, ale każde potem okazywały się złe. lucy co za cham! Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
|
|
#264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w wizażowych zamówieniach brałam udział dwa razy, pierwszy raz ze 2 lata temu. Sandałki nie były złe, ale koniec końców wyszło, że nie mogę nosić tego typu butów (open toe) bo mnie w palca obcierają. Teraz te botki są całkiem ok, zobaczymy jjak się sprawdzą po kilku dniach. Foto tu mogę wrzucić w domu, albo możecie zobaczyć na moj instagram. Rano wrzuciłam tam fotkę instagram.com/panikaskas Edytowane przez Miss Saeki Czas edycji: 2014-09-09 o 11:36 |
|
|
|
|
#265 |
|
Konto usunięte
|
Miss Saeki bardzo ładne
widziałam podobne w reserved też z takim pikowanym tyłem tylko w linku zmień na instagram.com bo na pl wchodzi inna strona
|
|
|
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc fajnie mieć ciepłe butki
|
|
|
|
|
#267 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tam też można podziwiać moją Tosię we wszystkich możliwych pozycjach ![]() A u mnie teraz do bani... duszno strasznie |
|
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądacie 5ty sezon Perfekcyjnej Pani Domu??? Wczoraj obejrzałam, a przede mną za 2 tyg wyjazd, a potem długotrwały pracowity okres i stwierdziłam, że dobrze by było do wyjazdu wyszykować chatę jak na test białej rękawiczki. Zbierałam się do tego już bardzo długo, ale ponieważ czasu i sił brakło, to mimo, że bajzel mnie wkurzał robiłam baaaardzo niewiele.... Aspiracje do perfekcyjności to w moim przypadku gwóźdź do trumny - ja wiem, że nie będę miała super hiper zrobionego wszystkiego, to nie mam motywacji, żeby w ogóle zacząć. No i dzisiaj stwierdziłam this is the day. Sprzątnęłam jedną szafkę w kuchni, wzięłam się za drugą, wyjęłam z niej półki, bo chciałam je poprzemieszczać i jak idiotka oparłam je o sąsiednią szafkę i potrąciłam je - upadły samym kantem na wysokości macierzy paznokcia palucha, boli jak cholera, paznokieć fioletowy, ryczę i smarkam, półtoraroczny dzieć się cieszy, chyba się powieszę zaraz
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.

)

jezeli macie jakies rekomendacje co do miejsc z pysznym jedzeniem to bede wdzieczna
Jestem żonką
w Wrocławiu byłam póki co raz (baaardzo mi się podobało, cudowny jarmark przed świętami no i szukanie krasnali
ja się tylko wtedy cieszę, że nie jesteśmy gospodarzami i możemy się zmyć np. o 2
otworzyłam okno, włączyłam wentylator a i tak jest duszno i dzwoni mi w uszach 
nie mam coś ostatnio weny na moje gotowanie 
mój Tż ma rozmowę o pracę, stanowisko fajne a i idzie na nią "z polecenia" więc jest szansa, że i $ godziwe 
bo to podstawa

Wszystkie restauracje juz nie serwowaly jedzenia, na szczscie pierogarnia nadal wydawala jedzenie
I obsluga byla cudowna.
Ale napiwku by nie dostal
13.03.2008