|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Co jeszcze można zrobić?
Czesc wszystkim
![]() Mam pytanko dotyczące "czym zaskoczyć kobiete" Kończą mi sie pomysły i juz nie wiem za co sie zabrać ![]() Kolacje były, wyjazdy były, świece rozstawione w całym mieszkaniu były, kwiaty normalne czy płatki rozsypane(po całym mieszkaniu, łazience) były Zbliża mi sie rocznica i chciałbym zrobic cos w związku z tym. Naprawdę prosze o pomoc bo kogo mam pytać jak nie was Kobietki
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Co jeszcze mozna zrobic?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Mnie by zaskoczyło gdyby facet wysprzątał całe mieszkanie sam i zrobił to dobrze, tzn zgodnie z moimi standardami
W ogóle to co autorze wymieniłeś dla mnie brzmi nieco sztampowo, chyba wolałabym wycieczkę do lasu albo wypad na tor agility z psami, niż te wszysztkie kwiaty, płatki róż i świece Sam znasz najlepiej swoją TŻ, pomyśl co by jej wprawiło radość. |
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Zainteresowania to kosmetyki, ubrania ogolnie styl uroda
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
to może wypad do spa/masaże?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jakby jeszcze ugotowal i posprzatal kuchnie ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- zadalam to pytanie kolezance, ktora ma podobne zainteresowanie. Odpowiedz: Wypad do Paryza na weekend
Edytowane przez ellish Czas edycji: 2014-09-09 o 13:40 |
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To jest przerażajace jak szarość dnia codziennego nas przytłacza, że marzy nam się, aby na rocznicę facet ugotował i posprzątał ![]() Inna rzecz, że według mnie powinien to być tak samo jego, jak i mój obowiązek. W końcu nie ja jedna w domu jem i mieszkam ![]() Moja zeszłoroczna rocznica to był wypad na gokarty. Dla mnie to większa frajda niż płatki róż porozrzucane po mieszkaniu
|
||
|
|
|
|
#9 | |
|
na drugie mam Irena
|
Cytat:
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam, ale jakbym zobaczyła płatki róż i świece to chyba bym zemdlała ze śmiechu
Weź ją na bungee albo gokarty, miła odmiana od kwiatków.
|
|
#11 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Mój sprząta, ale ja bym to robiła dokładniej, więc chciałabym żeby robił tak jak ja
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.