|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!!
moj ma 185cm i wazy 65 ! patyk! ale dobrze, ja nie lubie koksów pakerów itp itd , chcial cwqiczyc to powiedziala mze nie bo takeigo go pokochałam
![]() ale kilka dni temu przykor mi sie zrobilo, siedzimy na solarium przyszła moja zmienniczka, straaaszna laska, boze ideal ! taka opalona zgrabna, fajna pupa duzy biust nie no bajka i se gadamy a moj do mnie" mogla bys przytyc" czy cos w tym stylu ![]()
#4232 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kiedys przeczytalam artykul ze niby jak facet jest najedzony to marzy mu sie szczuplutka dziewczyna, a jak jest glodny to w glowie siedzi mu tylko miecho i grubaski... Nie wiem ile w tym prawdy a ile klamstwa, ale sadze ze jak facet zna juz dziewczyne i sie z nia kumpluje to nie zwraca uwagi na jej mase gdy jest glodny. Moze to chodzi o to ze jak idzie ulica to nie zwraca uwagi na takie albo takie... hmmm... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4233 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale to facet i tylko to go tlumaczy...
![]() |
#4234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym go zbesztala od razu, na miejscu! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Zakorzenienie
|
biiibiii mój też jest wysoki i przez to tak nie widać że tyje
A wiesz...mi też grubsi faceci kojarzą się z tym, że są wiecznie spoceni i mokrzy blee ![]() ![]() Aguś mój tż też taki cham, że potrafi zachwycać się laską w mojej obecności ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4236 |
Zakorzenienie
|
ja mojego zbesztam, dotanie nieraz ochrzan i nie widzę żeby to pomagało- taki charakterek
![]()
![]() |
#4237 |
Przyczajenie
|
Znakomice Cię rozumiem, ale nie przejmuj się z czasem im to przejdzie, ja także sądzę, że poprostu ci zazdroszczą. Ja od małego byłam szczupłą dziewczynką. Moim problemem jest szybka przemiana materii i te moje długie nogi i wąskie biodra :/ ehh.. Codzinnie od dziewczyn a najczęściej od chłopaków, słyszałam wiele przykrych komentarzy: pająk, patyczak. Czasem miałam już dość życia :/ chciałam aby wkońcu zaprzestali tych ciągłych zaczepek, myślałam nawet o kupnie sterydów, ale ich ceny były dla mnie zbyt dużym problemem. Od kiedy przestałam chodzić do gimnazjum, unikam w miarę możliwości tych docinkowych osób i zajęłam się swoimi sprawami tych przykrych komentarzy już wcale nie słyszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4238 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Niki a ty masz 2 dzieci? ![]() ![]() ![]() tez bym chciala bobasa ![]() ![]()
#4239 |
Zadomowienie
|
a ja kiedyś powiedziałam ochroniarzowi z hotelu, w którym miałam praktyki, że jem i jem a przytyc nie mogę. On "a dlaczego chcesz przytyc?" Ja na to, ze kazdy mi mowi, ze powinnam,a on " nie sluchaj ich, bzdury gadaja, super laska jestes"
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Zakorzenienie
|
Milky racja.
Mi sie wydaje, ze w takim wieku dorastania kazdego sie czepiaja i na kazdego cos znajda. mi kiedys strasznie dogryazali (mowie to o plci przeciwnej) a teraz jak juz to slysze, ze jestem malutka, drobna, szczupla i ogolnie taka drobinka. Sens moze ten sam, co u chlopcow z pods czy gimnazjum, no ale przekaz znacznie milszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Wtajemniczenie
|
No ja niestety słyszałam od facetów.. Od dziewczyn też,ale pamiętam też czasy (gimnazjum),kiedy dziewczyny potrafiły powiedzieć mi,że jestem ...przy kości.Nigdy nie byłam.Zawsze byłam taka jaka jestem.A te dziewczyny wmawiały mi wszystko-że mam szerokie biodra, krótkie nogi,jestem niska... A ja głupia się przejmowałam.Na szczęście te czasy się skończyły
![]() Teraz, często słysze że jestem drobna,filigranowa.Nieraz faceci się martwią,że coś mi się stanie,chca mi pomagać "bo ja taka malutka jestem" ![]() ![]() ![]() Ja lubie jak facet ma trochę ciałka. Trochę brzucha.(to przez mojego TŻ),ale oczywiście nie za duży ten brzuch.Mój ma ok 175 i też jest prawie 2 razy cięższy ode mnie. A jego tata jest szczuplejszy od niego!! no i pomimo wieku ma dalej takie kruczo czarne włosy,ah ![]()
#4242 |
Zakorzenienie
|
moj TZ nie jest chudy ale gruby tez nie... jak dla mnie to ma taka wlasnie fajna budowe, choc ostatnio mu troszke brzuszek urosl, ale nieduzo
![]() ![]() ![]() a co do besztania to moj TZ sie tak chamsko nie gapi na inne dziewczyny, czasem jak za dlugo zawiesi oko to mu mowie wprost ze mi to nie pasuje, zreszta zazdrosnica ze mnie a z niego jeszcze wiekszy zazdrosnik ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Patryka rodziłam jak skończyłam 21 lat, wtedy bardzo chciałam mieć dzidzię, tylko o tym marzyłam, a potem jak mi dali w kość, to żałowałam że się tak pospieszyliśmy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zakorzenienie
|
daj jakies zdiecia dzieciakow
![]() ![]() (albo moze nie bo jeszcze mi sie tez zechce dzidziusia...) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, tak sobie czytam te nasze wypowiedzi, że jesteśmy chude/szczupłe i w żaden sposób nie możemy przytyć. Później, że nie jemy, nie mamy apetytu...itd. i skąd tu tyć?? Oczywiście nie wszystkie (ale jest nas kilka).
Tak sobie pomyślałam, że może byśmy się jakoś wspólnie zdopingowały i zrobiły wszystko żeby przytyć. Wiem, że jest inny wątek o tyciu, ale tak sobie myślę, że może tutaj też mogłybyśmy spróbować coś działać. Ja pierwsza chętnie w tym będę uczestniczyła i regularnie dopingowała się do jedzenia. Wierzę, że jak w końcu zaczniemy jeść, nawet na siłę (ja też nie umiem, ale będę się starała), to będą efekty ![]() Możemy regularnie sprawdzać wagę i wymiary (w przypadku zmiany wagi) i podawać tutaj. Jeśli, którejś się uda, to może będzie to mobilizacją dla innych, że jest to możliwe Od samego pisania, że jesteśmy szczupłe i nie możemy przytyć nic nam w ciałko nie wejdzie ![]() ![]() Czy jest chętna na taką próbę zdobycia kochanego ciałka? Mam nadzieję, że ktoś się znajdzie...bo mam wielką ochotę na taki eksperyment i wierzę, że się uda ![]()
#4246 |
Raczkowanie
|
virka - tylko powiedz mi jak przytyć. Ja na przykład jem ile wlezie, i to zdecydowanie wszystko co tuczace (dzień bez słodyczy uważam za dzień stracony) i nic
![]() ![]()
#4247 |
Zadomowienie
|
No właśnie - myślę, że każda z nas je jak najwięcej ile tylko może, nawet jak nie jest bardzo głodna. Mi się wydaje, że w naszym przypadku przytycie jest po prostu niemożliwe bo natury nie zmienimy...
Powiedzcie mi dziewczyny jaki fason, odcień itd nadaje się dla szczupłych dziewczyn? Chcę sobie pod koniec wakacji kupić jakieś fajne jeansy w których będę korzystnie wyglądać. Doradźcie mi coś. Dodam, że nie lubię workowatych i szerokich spodni ![]()
#4248 |
Zadomowienie
|
O tak virka jestem za
![]() ![]() ![]() Takie pytanie: Znacie moze jakies cwiczenia na przybranie cialka w tali i okolicach zeber ?
#4249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I przytyłam 4 kg, jadłam naprawdę sporo, stąd wniosek, że jeśli znowu zacznę jeść dużo treściwych rzeczy to mi się uda (chcę nadrobić co najmniej te 4 stracone kilogramy). Do 25 roku życia ważyłam 45 kg !!! przy wzroście 170 cm (dramat) i też wydawało mi się, że jadłam bardzo dużo i kupę słodyczy i nic... Teraz 4 lata później ważę 53 kg (8 zostało po ciąży, więc tego nie liczę). Ale później właśnie zaczęłam jeść naprawdę dużo i treściwie i przytyłam jeszcze 4 kg (to już było super). Później silny stres i 5 kg w dół, 1 kg udało się nadrobić i marzę jeszcze o tych 4 kg i dlatego wierzę, że prawdziwym treściwym jedzeniem jestem w stanie to osiągnąć, stąd mój apel ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4250 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o spodnie to kolor jasny i z dużą ilością kieszeni ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4251 |
Zadomowienie
|
Ja moze gdybym sie zmobilizowala i zaczela jesc regularnie 5 razy dziennie to bym cos przytyla. Moje zycie jest chaotyczne. Nie lubie zyc z zegarkiem w reku
![]()
#4252 | |
BAN stały
|
Cytat:
Gdzie przeczytałaś taką bzdure ? Na wp/onecie? ![]() Co do chudych/szczupłych osób, wg mnie dla kobiety to nie taki problem, faceci przeważnie wolą szczupłe. Gorzej jak facet za chudy, bo przecież panuje przekonanie że my wszyscy musimy być wspaniale zbudowani, a nie daj Boże chudzi bo przecież chudy facet to żaden facet (co wielokrotnie słyszałem) Ćwiczę od kilku lat, odżywiam się za dwóch (obiadek w domu <<mama świetnie gotuje>>, obiadek u mojego skarba ![]() Wolę następne 2 kilo ryżu (uwielbiam) wciąć i narzekać że nie przybywa mi nic wagi X] Co do mojej dziewczyny, szczuplutka mimo tego że wsuwa czekoladę za czekoladą, jedynie nóżki trochę odbiegają od reszty, ale mnie się to bardzo podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Zadomowienie
|
Czekolada tez sie kiedys objadalam. I to codziennie w ogromnyh ilosciach. Do tego stopnia ze mi sie przejadla
![]() ![]() ![]() ![]()
#4254 |
Raczkowanie
|
Spróbuje się przemóc i zacząc jeść więcej i częściej, chodź będzie ciężko. Nie lubię zbyt ciężko jeść, znacznie bardziej wolę jeść lekko bo mam wrażenie że sama jestem wtedy taka lekka i sprawna
![]() ![]()
#4255 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czyli mam rozumieć, że dwie chętne już są? ![]() Lekko nie będzie, na początku pewnie będzie problem z pięcioma posiłkami, ale pomału a do celu...Ja wczoraj miałam 3 posiłki do syta, a dzisiaj zamierzam mieć 4 ![]() Zawzięłam się i koniec ![]()
![]() |
#4256 |
Raczkowanie
|
Podejmuje wyzwanie
![]() Tylko pore wybrałam nieszczególną, bo normalnie w wakacje nie jem nawet objadu, po prostu nic bo kompletnie nie jestem głodna, a cóż...Trzeba zmienić przyzwyczajenia ![]()
#4257 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez winner Czas edycji: 2007-08-19 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4258 |
Zakorzenienie
|
To może w jednym poście podamy aktualną wagę, żeby było do czego porównywać...
![]() Trzymam kciuki za Nas wszystkie i zapraszam kolejne chętne ![]() ![]() 19 lipca 170 cm 53,5 kg- virka 163 cm 42 kg - winner 167 cm 46 kg - biiibiii 168 cm 46,5 kg - Independent Women 167 cm 46 kg - *Niki* 169 cm 49 kg - agata244 160 cm 40,8 kg - agath: ) 169 cm - 50 kg - magdaa_j 173 cm - 47,8 kg - Cathas 158 cm - 40 kg - blue_eyes 159 cm - 43 kg - Aguś87
Edytowane przez virka Czas edycji: 2007-07-20 o 21:09 Powód: uzupełnienia ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez winner Czas edycji: 2007-08-19 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Zakorzenienie
|
167 wagi niestety obecnej nie znam przed wyjzadem bylo 45 prawie 6, tutaj sie wazylam ale na jakies dziwnej wadze i bylo 42 w co mi sie az wiezyc nie chce...niestety nie mam baterii zeby wlaczyc moja wage ;/ szef wroci to kupimy bo nie chce teraz kasy wydawac na baterie
![]() ![]() ale wydaje mi sie ze mimoiz piszemy o swojej chudosci i rozynych innych rzechach ktore nam sie w zwiazku z tym przydazaja to tak czy siak kazda chce przytyc i robi wszystko, podawaly dziewczyny rozne syropki, cwiczenia i inne specyfiki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.