Tżtówki 2014 - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-10, 11:24   #2791
lusia032
Zakorzenienie

Dot.: Tżtówki 2014

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość

W ogóle to wczoraj wysłałam Tż po mleko i masło wieczorem, bo nam się skonczyło i coś go długo nie ma, a on wrócił z piękną czerwoną różą dla mnie
Kochany

Tez tak zrobiła, że zrezygnowałam z czegoś dla siebie byle sprawić radość TŻ. To wspaniałe uczucie

lusia032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 11:32   #2792
Arya90
Zakorzenienie

Lusia o jaki prezent podejrzewasz Tż?
raita mój ex też myślał jak go zostawiłam, że wrócimy do siebie jak po każdej kłótni. Nawet przyszedł kiedyś do mnie do pracy i mi mówił, żebym się nie wygłupiała, bo zawsze się godziliśmy Jak sobie przypomnę jaka byłam zgaszona w tamtym związku i te wszystkie akcje to nie mogę zrozumieć, jak mogłam trwać w tym związku

A na dzień chłopaka coś kupujecie? Ja już chyba nic nie kupuję tylko zrobię te pralinki i powiem, że to łącznie na imieniny i dzień chłopaka

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 11:40   #2793
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
Lusia o jaki prezent podejrzewasz Tż?
raita mój ex też myślał jak go zostawiłam, że wrócimy do siebie jak po każdej kłótni. Nawet przyszedł kiedyś do mnie do pracy i mi mówił, żebym się nie wygłupiała, bo zawsze się godziliśmy Jak sobie przypomnę jaka byłam zgaszona w tamtym związku i te wszystkie akcje to nie mogę zrozumieć, jak mogłam trwać w tym związku

A na dzień chłopaka coś kupujecie? Ja już chyba nic nie kupuję tylko zrobię te pralinki i powiem, że to łącznie na imieniny i dzień chłopaka
Pytał się czy lubię tygrysy ... więc myślę, że zamówił pościel i być może do tego kołdrę i poduszki, bo mieliśmy w planach teraz we wrześniu kupić u gościa na allegro, który wszystko miał. Tylko to przychodzi mi do głowy.
No chyba, że piżamkę w tygryski

Na dzień chłopaka to kupię mu zakładkę na książki na półkę, bo mu się wieczni gazety zsuwają i może jakieś śmieszne bokserki Tylko muszę sprawdzić w week ile potrzeba tych zakładek bo nie pamiętam

Stary 2014-09-10, 11:43   #2794
Arya90
Zakorzenienie

O fajna taka pościel. Ale to zwykła, czy 3d? Bo kiedyś widziałam na allegro pościel 3d i się zastanawiam czy to jest fajne i czy warto taką kupić.

6cs
Stary 2014-09-10, 11:54   #2795
raita
Zakorzenienie

Arya, pewnie dawniej bym wróciła, ale teraz czuję taką ulgę nie do opisania Mam nowe cele i naprawdę mogę powiedzieć śmiało, że jestem szczęśliwa. Podjęłam dobrą decyzję, choć i tak długo się w tym babrałam Nie mam co do niego negatywnych odczuć. Po prostu do siebie nie pasowaliśmy

Pościel 3d? Pierwszy raz o takiej słyszę. Ja uwielbiam satynowe pościele

raita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 11:57   #2796
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
O fajna taka pościel. Ale to zwykła, czy 3d? Bo kiedyś widziałam na allegro pościel 3d i się zastanawiam czy to jest fajne i czy warto taką kupić.
Nie mam pojęcia. Jeżeli to faktycznie pościel - pewności nie mam tylko tak mi do głowy przyszło - to po week napiszę czy zwykła czy 3d. Mam być podobno mega zadowolona z tego
Też się nad tymi 3d zastanawiam.

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Napisane przez raita Pokaż wiadomość
Arya, pewnie dawniej bym wróciła, ale teraz czuję taką ulgę nie do opisania Mam nowe cele i naprawdę mogę powiedzieć śmiało, że jestem szczęśliwa. Podjęłam dobrą decyzję, choć i tak długo się w tym babrałam Nie mam co do niego negatywnych odczuć. Po prostu do siebie nie pasowaliśmy

Pościel 3d? Pierwszy raz o takiej słyszę. Ja uwielbiam satynowe pościele
Tez lubię satynową, ale z tych co patrzyliśmy to satynowych nie było

Stary 2014-09-10, 11:59   #2797
Arya90
Zakorzenienie

No satynową też lubię
My byśmy chcieli z Tz kupić jedną taką gigantyczną, bo na razie mamy dwie osobne z tego względu, że jak spaliśmy pod jedną, to ja ciągle w nocy zabierałam pościel i Tż biedaczek odkryty spał, bo nie mógł spode mnie wyszarpać

to napisz po weekendzie lusia czy to faktycznie była pościel i jaka jest. Potem zdacie recenzję z użytkowania

6cs

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-10, 12:07   #2798
raita
Zakorzenienie

Ja też lubię te ogromne, bo wtedy można się tarmosić i wiercić i nie spada A jeszcze jak się śpi z kimś to fajnie jak każdy się może okryć, a nie, że jedna strona skromniej

Stary 2014-09-10, 12:07   #2799
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
No satynową też lubię
My byśmy chcieli z Tz kupić jedną taką gigantyczną, bo na razie mamy dwie osobne z tego względu, że jak spaliśmy pod jedną, to ja ciągle w nocy zabierałam pościel i Tż biedaczek odkryty spał, bo nie mógł spode mnie wyszarpać

to napisz po weekendzie lusia czy to faktycznie była pościel i jaka jest. Potem zdacie recenzję z użytkowania
My mamy zamiar kupić kołdrę 200x220 cm, żeby się TŻ mógł spokojnie przykryć od głowy po palce

A u nas to ja jestem w tej sytuacji, że nie mam się czym przykryć w nocy bo TŻ zabiera kołdrę i tak trzyma, że ani drgnie. To się zawsze tyłem do niego odwracam, żeby chociaż w pupę mi ciepło było

Stary 2014-09-10, 13:01   #2800
karola991
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusia032 Pokaż wiadomość
i jak było?
Cytat:
Napisane przez Fortuna1 Pokaż wiadomość
Dzisiaj poszukam wiec w kauflandzie
Uuu Karola jak tam?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Cytat:
No to karola jesteście wreszcie na swoim Opowiadaj jak było
Cytat:
Napisane przez raita Pokaż wiadomość
Karola, opowiedej co to za szaleństwa były

A ja dzisiaj wolne i chyba skoczę na ploty do koleżanki

A ex TŻ mnie wczoraj widział ze znajomymi i prawił potem wyrzuty w wiadomościach, że się śmieję, że się chyba nie przejęłam tym, że to strata czasu, a potem, że on nadal ma nadzieję na powrót
noooo fajnie bylo przewiezlismy rzeczy wzielismy prysznic i padlismy no nagle tż wrocily sily stwierdzilz e w sumie zmeczony ejst jak cholera ale pierwsza noc musi dobrze wykorzystać
ale wstałam taka zadowlona i wypoczeta jak nigdy <3 tz wstal ze mna odprowadzil na pks i sam pojechał w trase

raita ten twoj ex tż on sobie mysli ze bedziesz plakac i blagac pana o wybaczenie?

Cytat:
No cena zabija. Ale tak jak mówię wariuję na punkcie mojego Tżta i jestem w stanie dużo zrobić żeby zobaczyć szczęście w jego oczach więc mu kupię. Zrezygnuję z bluzy dla siebie (miałam kupić bluzę i spodnie, to kupię w tym miesiącu tylko spodnie najwyżej, albo pod koniec miesiąca dokupię bluzę ) a chcę żeby miał i żeby mógł oglądać te swoje wyścigi w tej koszulce

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

W ogóle to wczoraj wysłałam Tż po mleko i masło wieczorem, bo nam się skonczyło i coś go długo nie ma, a on wrócił z piękną czerwoną różą dla mnie
kochany
Stary 2014-09-10, 13:30   #2801
raita
Zakorzenienie

Mój eks myśli, że ja za jakiś czas już sobie od niego odpocznę i się na nowo wpakuję w zwiazek z nim a tu nic. Bo odżyłam sobie porządnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-10, 13:38   #2802
Arya90
Zakorzenienie

Pewnie, szkoda czasu na związek, w którym człowiek się męczy. Na pewno spotkasz kogoś z kim będziesz mogła cały czas promienieć

6cs
Stary 2014-09-10, 17:36   #2803
mia00
Zakorzenienie

ale śmigacie pościaki...

no właśnie, poradźcie mi co mogę symbolicznego na dzień chłopaka kupić tztowi? za nic nie wiem, a z kasą krucho w tym miesiącu bo studia i ang;/ podajcie mi pomysłyy jakieś.... ;/

Arya jak się czujesz?

Karola jakto by nie ochrzcić godnie nowego gniazdka ?

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
mia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 17:45   #2804
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mia00 Pokaż wiadomość
ale śmigacie pościaki...

no właśnie, poradźcie mi co mogę symbolicznego na dzień chłopaka kupić tztowi? za nic nie wiem, a z kasą krucho w tym miesiącu bo studia i ang;/ podajcie mi pomysłyy jakieś.... ;/

Arya jak się czujesz?

Na prezent to może jakieś koszulki albo gatki na wesoło albo takie normalne, chyba że jest coś co by chciał a jest niedrogie. Może pasek, ale może to lepiej na inną okazję zostawić, zwłaszcza że jakiś pożądny to pewno kosztuje trochę
Może po prostu kup jakieś czekoladki i wino i spędźcie razem wieczór romantycznie

A Karola to ta co się miętosić lubi więc na pewno nagłe ożycie TŻ przyjaciela jej nie przeszkadzało

Stary 2014-09-10, 17:49   #2805
mia00
Zakorzenienie

Cytat:
Na prezent to może jakieś koszulki albo gatki na wesoło albo takie normalne, chyba że jest coś co by chciał a jest niedrogie. Może pasek, ale może to lepiej na inną okazję zostawić, zwłaszcza że jakiś pożądny to pewno kosztuje trochę
Może po prostu kup jakieś czekoladki i wino i spędźcie razem wieczór romantycznie

A Karola to ta co się miętosić lubi więc na pewno nagłe ożycie TŻ przyjaciela jej nie przeszkadzało
raz jak z tż byliśmy w h&m chyba to byly z supermanem śmiał sie ze sobie kupi...moze takie...

no tak, w sumie dobrze jest jak przyjaciel tżta jest w formie gdy on wysiada... zawsze jest z kim się pobawić

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
Stary 2014-09-10, 17:59   #2806
Kokosaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
ale śmigacie pościaki...

Arya jak się czujesz?

Jakieś słodycze może?
Cytat:

Cytat:
raz jak z tż byliśmy w h&m chyba to byly z supermanem śmiał sie ze sobie kupi...moze takie...

no tak, w sumie dobrze jest jak przyjaciel tżta jest w formie gdy on wysiada... zawsze jest z kim się pobawić
I wieczorem będzie "Superman zawsze przybywa na ratunek"

Karola no, no dobrze, że ochrzciliście nowe gniazdko

Raita chcieć to sobie może, ważne, że ty w końcu odżyłaś

Do mnie odezwał się ex, który rzucił mnie półtora roku temu. Stwierdził, że brakuje mu mnie i chciałby żebyśmy wrócili do siebie Oczywiście napisał to w smsie Nienawidzę takiej formy komunikacji. Ważne sprawy załatwia się w 4 oczy. Albo chociaż dzwoni. Ale smsy lub wiadomości na fb? No to już jest przegięcie dla mnie
Powiedziałam mu, że nawet gdyby był ostatnim facetem na ziemi, to bym na niego nie spojrzała Zostałabym lesbijką
Kokosaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 18:08   #2807
mia00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kokosaneczka Pokaż wiadomość
Jakieś słodycze może?

I wieczorem będzie "Superman zawsze przybywa na ratunek"

Karola no, no dobrze, że ochrzciliście nowe gniazdko

Raita chcieć to sobie może, ważne, że ty w końcu odżyłaś

Do mnie odezwał się ex, który rzucił mnie półtora roku temu. Stwierdził, że brakuje mu mnie i chciałby żebyśmy wrócili do siebie Oczywiście napisał to w smsie Nienawidzę takiej formy komunikacji. Ważne sprawy załatwia się w 4 oczy. Albo chociaż dzwoni. Ale smsy lub wiadomości na fb? No to już jest przegięcie dla mnie
Powiedziałam mu, że nawet gdyby był ostatnim facetem na ziemi, to bym na niego nie spojrzała Zostałabym lesbijką
Mój tż średnio za słodyczami, on mięso i mięso...
nooo paacz pacz o takie są http://www.hm.com/pl/product/19017?article=19017-A

No przegiął i jeszcze po takim czasie

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
Stary 2014-09-10, 18:17   #2808
Kokosaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
Mój tż średnio za słodyczami, on mięso i mięso...
nooo paacz pacz o takie są http://www.hm.com/pl/product/19017?article=19017-A

No przegiął i jeszcze po takim czasie
Skupiłam się najpierw na modelu, potem na bokserkach
Stary 2014-09-10, 18:42   #2809
mia00
Zakorzenienie

Ładny brzuszek ma ten model

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-10, 20:24   #2810
lusia032
Zakorzenienie

A ja dziewczyny cała w nerwach jestem, TŻ napisał z pracy że od godzinki go w klatce go boli. Zbiera się właśnie do domu. Na razie jak to facet nie chce na pogotowie. Żałuje, że mnie nie ma przy nim bo bym go na pewno wyciągnęła. Może się rodzicom przyzna i oni gdyby co to go namówią. Masakra nie wiem jak zasnę. Taki objaw źle mi się kojarzy. Boje się bardzo

Stary 2014-09-10, 20:35   #2811
Fortuna1
Zakorzenienie

Lusia nie przejmuj się, może to nie jest nic poważnego. Mnie tak często kuje w mostku jak jestem zestresowana albo zmęczona, może on w swojej pracy jest narażony na stres?

Karola nooo koniecznie podczas pierwszej nocy razem musi być :p

Na dzień chłopaka chyba zgapie pomysł od Aryi i zrobię pralinki. O ile mój TZ będzie wtedy w ogóle w Polsce, pewnie będzie w trasie pomysł ze śmiesznymi bokserkami tez jest fajny, kilka fajnych wzorów jest na Avaro.pl.

Mój TZ dzisiaj będzie juz w domu zostały mu jeszcze 2 jak drogi. Zrobiłam mu sushi )

Stary 2014-09-10, 20:44   #2812
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
Lusia nie przejmuj się, może to nie jest nic poważnego. Mnie tak często kuje w mostku jak jestem zestresowana albo zmęczona, może on w swojej pracy jest narażony na stres?
Mówił, że nigdy coś takiego mu się nie zdarzyło. Stresu trochę ma, a dziś 10-ty więc się o wypłatę wkurzył. Pozatym moim zdaniem pracuje ponad siły. Za duże ciężary dźwiga. Już raz końcem czerwca się przez pracę pochorował, tak że ledwo chodził. Udusiłabym tego szefa. Tyle mu mówią że za mało ludzi a on nic. Nie wiem co się musi stać, żeby coś się zmieniło.
Mam nadzieję, że to nic poważnego. Dzwonił że jest już na podwórku więc mi ulżyło, że bezpiecznie dojechał. Ja nie mogę, to go może rodzice przypilnują w razie czego. Zadzwonię za chwilę, żeby popytać co i jak. Ale i tak zasnąć nie będę mogła.

Zbyt spokojny miałam ten rok, a u mnie tak być nie może. Co roku coś się musi rypnąć

Stary 2014-09-10, 20:48   #2813
Fortuna1
Zakorzenienie

To pewnie stres,

Stary 2014-09-10, 21:19   #2814
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
To pewnie stres,

Mam nadzieję
Dobrze, że chociaż ma opiekę teraz i nie jest sam. Leży i mówi, że się trochę lepiej czuje. Jakiś ziółek mu naparzyli.

Kokos ja też nie lubię takiego załatwiania spraw, ale zauważyłam, że w śród facetów z którymi miałam kiedyś jakiś kontakt większość ważne sprawy w ten sposób załatwiała

mia fajne te bokserki. Może też się przejdę po galerii. Jak nie to przez neta zamówię

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

A ze śmiesznych bokserek

http://poznan.all.biz/bokserki-meski...4#.VA9fw1f4ZdY

http://allegro.pl/wesole-szorty-mesk...536846102.html

http://www.novaona.pl/p4319,cornette...l#!prettyPhoto[album]/2/

Edytowane przez lusia032
Czas edycji: 2014-09-10 o 21:20
Stary 2014-09-10, 21:29   #2815
Kokosaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
Ładny brzuszek ma ten model
Zgadzam się
Cytat:
A ja dziewczyny cała w nerwach jestem, TŻ napisał z pracy że od godzinki go w klatce go boli. Zbiera się właśnie do domu. Na razie jak to facet nie chce na pogotowie. Żałuje, że mnie nie ma przy nim bo bym go na pewno wyciągnęła. Może się rodzicom przyzna i oni gdyby co to go namówią. Masakra nie wiem jak zasnę. Taki objaw źle mi się kojarzy. Boje się bardzo
Powinien jakieś badania porobić. Takich rzeczy nie ma co odkładać.

Cytat:
Mam nadzieję
Dobrze, że chociaż ma opiekę teraz i nie jest sam. Leży i mówi, że się trochę lepiej czuje. Jakiś ziółek mu naparzyli.

Kokos ja też nie lubię takiego załatwiania spraw, ale zauważyłam, że w śród facetów z którymi miałam kiedyś jakiś kontakt większość ważne sprawy w ten sposób załatwiała

mia fajne te bokserki. Może też się przejdę po galerii. Jak nie to przez neta zamówię

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

A ze śmiesznych bokserek

http://poznan.all.biz/bokserki-meski...4#.VA9fw1f4ZdY

http://allegro.pl/wesole-szorty-mesk...536846102.html

http://www.novaona.pl/p4319,cornette...l#!prettyPhoto[album]/2/
No to dobrze, że już jest w domu

Fajne te bokserki
Stary 2014-09-10, 21:38   #2816
lusia032
Zakorzenienie

Kokos weź to wytłumacz facetowi

Może uda mi się go namówić, a jak nie to ja już sobie pogadam z jego mamą

Zobaczymy co będzie rano, ale też uważam, że nawet jak będzie dobrze badania można zrobić choćby dla mojego spokoju

Na razie mówi, że już lepiej. Szef do niego dzwonił, i chyba się wystraszył. Ale wcale mi go nie żal, nich widzi co się dzieje jak ludzie ponad siły pracują.

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Ja idę się położyć bo mnie z tych nerwów głowa rozbolała i żołądek

Dzięki za słowa otuchy

Dobranoc

Stary 2014-09-11, 07:10   #2817
karola991
Zakorzenienie

Dzien dobry

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ----------

sprzątałam wczoraj do 1:00 albo dłużej, masakra! ale jak mamy teraz slicznie kuchnia lśni, w sypialni wstawiłam taki biały stolik stary i białe krzesła i nabrał takiego uroku ze wyglada na serio fajnie jak na stary mebel, wszedzie rozstawiłam świeczki, pomyłam okna, pozdejmowałam te babcine firany, wyprałam wszystkie koce narzuty stare ręczniki jakie poznajdowałam w szafach i jest tak świeżo no kawał dobrej roboty odwaliłam

Edytowane przez karola991
Czas edycji: 2014-09-11 o 07:07
karola991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 08:22   #2818
lusia032
Zakorzenienie

Dzień dobry

Karola to się porządnie napracowałaś, ale jaka satysfakcja jest.
To mieszkanie to było z meblami i tymi kocami i innymi rzeczami?

TŻ na szczęście czuje się lepiej. Obiecał, że gdyby znów się źle poczuł to pójdzie do lekarza. Kamień z serca

Stary 2014-09-11, 08:41   #2819
karola991
Zakorzenienie

lusia to go na sile zaprowadz ja codziennie w pracy ogladam takich co to zwlekali z pojsciem do lekarza!

a co do mieszkania to kuchnia umeblowana i w salonie taka mebloscianka i tapczan był i ciagle tak kurzem smierdziało ja nie wiedziałam co wiez wszystko pozdejmowąłam te bamberskie firanki w tapczanie znalałzam stare koce i w szafie reczniki wszystko wyprałam i juz pachnie
Stary 2014-09-11, 08:46   #2820
Arya90
Zakorzenienie

hej

mia dzięki, że pytasz. Ogólnie wczoraj byłam załamana, bo nie widziałam poprawy. Dziś troszkę mi opuchlizna się zmniejszyła, zostały dwa wykwity za to nadal są duże, ale chyba trochę mniejsze. Ból zelżał. Mam nadzieję, że to oznaki tego, ze diagnoza była trafna i nie nadarmo szprycuję się gigantycznymi tabletami 3 razy dziennie

lusia możliwe, że to tzw. nerwobóle. Ja takowe mam zdiagnozowane od 4 latach. I to w sumie potrafi się ujawniać po np. pół roku ciszy. Jednak powinien pójść do lekarza jeśli to się powtórzy, bo równie dobrze może to być jednak coś innego.

Fortuna1 jak zrobisz te pralinki to podziel się przepisem i napisz czy wyszły dobre, to będziemy miały już 2 sprawdzone przepisy, bo ja zdecydowałam się robić takie z nadzieniem z malin i oblane białą czekoladą.

karola
ja wczoraj oglądałam na necie takie ozdobne puszki na herbatę, kawę itp. (bo na razie trzymamy wszystko w paczkach :/) ale strasznie to droga inwestycja. (o takie nam się np. podobają klik )

W ogóle to co chwile dochodzimy do wniosku czego to nam jeszcze brakuje. Do emerytury będziemy zbierać

6cs
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości