Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-10, 10:32   #4501
Isabell12
Zadomowienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

ach i jeszcze jedna dobra wiadomość byłam w piątek u gina i mogę już planować siostrzyczkę dla chłopaków,

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
hej hej
O kurcze- 5 pobudek Ale ta 7 godzina brzmi faktycznie przyzwoicie
Mamy 9 ząbków ( dolne i górne jedynki i dwójki i lewą,górną czwórkę.)
Wyjdą i Oli tylko pewnie razem się pomęczycie troszkę

czeeeee nenka
Następny dzielny starszak

ewacia

Pewnie tak właśnie zrobię bo to najbezpieczniejsza opcja .

Uciekam bo oprócz brzoskwiń mam jeszcze skrzynkę antonówek i chciałabym je dziś w zetrzeć i pozamykać w słoiki
No i czeka mnie dziś pierwsza, najprawdziwsza wywiadówka w szkole bo Natalka 1go września poszła do pierwszej klasy
ja między płaczkami i ryczkami małego też robiłam jabłuszka
jaką pokaźną kolekcję ząbków macie, wow! u nas tylko 2 , reszta w drosze

Edytowane przez Isabell12
Czas edycji: 2014-09-10 o 10:34
Isabell12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 10:35   #4502
83monia
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Kochane a orientuje się może któraś z Was jak brzoskwinie przetrzymują mrożenie? Mam dwie skrzynki i kurcze muszę je zacząć przerabiać . Z części na pewno zrobię dżemy i myślałam o zrobieniu musu i zamrożeniu go . Tylko nie wiem czy po rozmrożeniu będzie to miało przysłowiowe ręce i nogi.
ja zrobilam mus z truskawek. po zamrozeniu jest spoko. ale tak samo zrobilam pasteryzowany mus z truskawek i tez jest ok.

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 10:36   #4503
Isabell12
Zadomowienie

no moje baby wstało, całe 25 minut spania- załamka normalnie
a jeszcze niedawno spał 4-5 godzin w ciągu całego dnia
Isabell12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 10:38   #4504
tassia
Zakorzenienie

Diorisha a co zrobisz z firma przez ten rok? Ja mam mieszanr odczucia co robić. Czy wracać do pracy czy nie. Z jednej strony finansowo powinna wracać a z drugiej nie mam ochoty zostawiać Maciusia juz nie mówiąc ze za bardzo nie mam z kim

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 10:49   #4505
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Dzisiaj za mną kolejna dobra noc: może z 5 razy wstawałam podać smoka, itp, ale Ola spała do 7 Oby tak już zostało, bo jakoś mam ostatnio mniej siły i te nocne pobudki co 15 minut przez miesiąc mnie dobiły kompletnie

A ty nie szukasz pracy?
Szukam, co nie zmienia faktu, ze w dalszym ciągu jestem bezrobotna Tzn prawie szukam, jeszcze nie wysłałam żadnego CV, ale jestem w trakcie przygotowania psychicznego zeby to zrobic Dałam sobie czas do konca przyszlego tygodnia
No i brawo dla Oli że tak pięknie śpi. Oby tak dalej!

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
za kilka dni się okaże czy się opłacało przemeblowanie to znaczy pod jakimś względem się opłacało, bo podłoga zmyta po bardzo ciężką komodą
No to zawsze jakiś plus takich przemeblowan

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
Jaika

Dziewczyny, nie możecie iść na wychowawczy zamiast bezrobocia? Zawsze to lata pracy lecą.

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
Ja nie moge Ale ja szukam pracy, wiec mi to i tak wsio rawno.

Cytat:
Ja też pójdę na wychowawczy.

misiu witaj ! Kochana serdecznie Ci gratuluje Kornelkowego rodzenstwa
Jakaż ona już jest duża! Piekna dziewczynka

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Isabell12 Pokaż wiadomość
ach i jeszcze jedna dobra wiadomość byłam w piątek u gina i mogę już planować siostrzyczkę dla chłopaków,

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

ja między płaczkami i ryczkami małego też robiłam jabłuszka
Super, planuj zatem małą siostrzyczkę

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Diorisha a co zrobisz z firma przez ten rok? Ja mam mieszanr odczucia co robić. Czy wracać do pracy czy nie. Z jednej strony finansowo powinna wracać a z drugiej nie mam ochoty zostawiać Maciusia juz nie mówiąc ze za bardzo nie mam z kim
Tassia, jak finansowo dacie rade to olej to i siedz w domu. Nie ma co isc na sile bo tylko sie stresowac bedziesz calymi dniami jak Maciek.
A w razie w żłobek nie wchodzi w gre? Mogłabyś nawet pol etatu tylko pracowac i tylko pół dnia go trzymac w żłobku.
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 10:56   #4506
ja-ika
Zakorzenienie

Diorisha śliczna Ewunia i jaka duża wydaje mi się, że bardzo podobna do Ciebie

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość

wróciłyśmy z przedszkola
więc dziś wszystkie dzieci były na dworze te dwie godziny, a my z Niną i 1 opiekunką byłyśmy w sali i gadałyśmy, Nina się bawiła, oglądała salę. Ogólnie nie wyglądała na nieszczęśliwą
Jutro i dziemy na 3 godziny, ja mnie przez pół godziny ma nie być, będziemy próbować też ze spaniem. W piątek Nina będzie 5h sama a ja pod telefonem i jak będzie wszystko ok to od poniedziałku już na cały dzień. Ale ja i tak będę w domu więc na pewno na dłużej niż 5 h jej nie będę zostawiać.
czuję pewną ulgę, będzie dobrze.
a! i poza tym, że kupiłam już pińcet rzeczy to muszę tokupić kolejny pierdyliard
czyli Ninci się podobało, będzie dobrze
Cytat:
och, żeby to było takie proste zaplanować płeć
Stary 2014-09-10, 11:13   #4507
pszczoua
Zakorzenienie

Dziek dziewczyny za slowa otuchy Dzis mam juz lepszy nastroj bo wiem ze rehabilitacja dziala cuda Poza tym pani zwrocila uwage ze Julek stoi na paluszkach a zauwazylam ze stoi tak tylko wtedy kiedy chce dosiegnac czegos co jest wyzej a w innym przypadku stoi na calej stopce wiec moze nie jest tak zle

Tassia ciesze sie ze z TZ w porzadku

Diorisha hej Ale masz juz duza panienke w domu Mam wrazenie ze Julcio to taki drobniaczek przy reszcie watkowych dzieciaczkow. Wazy 9100, wszystkie spodenki w pasie za szerokie no i nosi rozmiar 80, choc czesto jeszcze musze podwijac nogawki czy rekawki

jaika brawa za nocke

Lece z siostra na przymiarki sukni slubnych Ona pomagala mi wybierac moja a teraz ja jej pomagam
Stary 2014-09-10, 11:30   #4508
dirtymagic85
Zadomowienie

DORISHA CZEEEEEEEŚĆĆĆĆ!!!!
ale twoja Ewunia śliczna, ząbków,że hohooo, super, że wszystko OK u was, zgadnij co mi się przypomniało
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 11:37   #4509
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Szukam, co nie zmienia faktu, ze w dalszym ciągu jestem bezrobotna Tzn prawie szukam, jeszcze nie wysłałam żadnego CV, ale jestem w trakcie przygotowania psychicznego zeby to zrobic Dałam sobie czas do konca przyszlego tygodnia
No i brawo dla Oli że tak pięknie śpi. Oby tak dalej!

No to zawsze jakiś plus takich przemeblowan

Ja nie moge Ale ja szukam pracy, wiec mi to i tak wsio rawno.

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Super, planuj zatem małą siostrzyczkę

Tassia, jak finansowo dacie rade to olej to i siedz w domu. Nie ma co isc na sile bo tylko sie stresowac bedziesz calymi dniami jak Maciek.
A w razie w żłobek nie wchodzi w gre? Mogłabyś nawet pol etatu tylko pracowac i tylko pół dnia go trzymac w żłobku.
Nie wiem czy damy. Po tym jak w zeszłym miesiącu rozwali lam równowartość 3 srednich pensji to zaczynam się siebie bać

Problem ze zlobkiem u mnie jest taki ze mam kosmiczny grafik pracy. Pon od 16, wtorek od 7-14 i od 16
Środa od 16
Czwartek od 12
Piątek od 7 i od 16
Sobota od 9

Tyle ze w sobotę jest TŻ
W pon popołudniu moja mama we wtorki rano teściową
Zostaje problem na 3dni
W środę może TŻ wracalby wczesniej i czwartek piątek nie mam juz pomysłu. Ciężko będzie mi znaleźć nianię choć jeszcze ciężej będzie mi dopuścić do tego żeby Maciej był tak z rad do rak przekładany
Wiec chyba do końca roku zostanę w domu i będę pracować jak teraz czyli pon i wtorki
Ale muszę tez sprawdzić czy moje zastępstwo w pracy może pójść na taki układ
No skomplikowana ta sytuacja
Poza tym mam parę pomysłów na rozwój firmy i nie wiem czy się za to zabierać czy jeszcze się wstrzymać.
Pod tym względem naprawdę lepszy jest etat niż taka praca jak moja.
Sama nie wiem co się wydarzy a powinno być wszystko zaplanowane

[/RIGHT]
Stary 2014-09-10, 11:41   #4510
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Dziewczyny wróciłam z wizyty przed chwilą i jednak nie jest tak kolorowo. Julcio ma wzmożone napięcie w nóżkach, w jednej troszkę bardziej przez to tak długo pełzał asymetrycznie. No i skrzywił mu się kręgosłup Póki co z kręgosłupem nic się nie da zrobić i będziemy jeździć na rehabilitację żeby wyeliminować to napięcie.

Julcio staje na paluszkach i mam go poprawiać żeby stał na całej stopie. Ponoć mój ekspresowy, 40-minutowy poród się do tego przyczynił. Było zbyt duże ciśnienie i Julcio musiał doznać lekkiego niedotlenienia co spowodowało problemy z napięciem. Całe szczęście asymetrii już nie ma, pięknie siada z obu bioderek, raczkuje prawidłowo. Będziemy rehabilitować stópki i mam nadzieję że szybko wszystko wróci do normy.

Jestem tylko zła na siebie bo już mi coś podpadło w czasie kiedy był malusi i miał kolki. Wówczas wyginał się bardzo do tyłu, prężył, wyglądało to nienaturalnie i wkładał w to duuużo siły. To już był objaw, który wszyscy dookoła kazali mi zlekceważyć. Mówili że to przez kolki... Gdyby rehabilitacja zaczęła się wcześniej uniknęlibyśmy skrzywienia kręgosłupa. No nic, czasu nie cofnę...
pszczoua miałam się odnieść do twojego posta: no to na pocieszenie napięć mięśniowych można się regularnymi ćwiczeniami pozbyć, u nas lewa strona była bardziej napięta właśnie, zwłaszcza rączka, jeździliśmy 2x w tyg na rehabilitację, w sumie trochę nam zeszło, ale to po to by uniknąć właśnie skoliozy, jak napięcia się wyrówna to i postawę kręgosłupa będzie wam łatwiej skorygować Poza ćwiczeniami z fizjoterapeutką duże znaczenie ma korygowanie takich codziennych nawyków u dziecka, nie wiem co tam u was dokładnie, ale np. poprawne siedzenie, wstawanie. A jeśli chodzi o to, co cię niepokoiło przy kolkach, to nie ma z asymetrią napięciową nic wspólnego, mimo, że to tak wyglądało właśnie asymetrycznie, ale wiele dzieci przy kolkach tak się odgina, to takie odruchy brzuszkowe, prężenia przy bólu brzuszka na szczęście do napięcia mięśni nie mają nic, więc nie wyrzucaj sobie, że to kiedyś zignorowałas
Stary 2014-09-10, 11:43   #4511
bojatoja
Zakorzenienie

Wiecie może czy jest gdzieś jakaś promocja na pampy?
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-10, 11:45   #4512
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Ja odkąd jaika dala mi spróbować pieluchy tesco zaczęła tylko je kupować. Dwie paki za 5dyszek i nie widzę różnicy z pampkami

[/RIGHT]
Stary 2014-09-10, 11:49   #4513
kaska87
Zakorzenienie

Smile Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Boja w kauflandzie pampy za 46,99 82szt. rozmiar 4

Ja bylam zadowolona z tych rosmann ale jednak pampy lepiej pochlaniaj rzadką kupkę i się z nimi przeprosilam

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2014-09-10 o 11:50
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 12:01   #4514
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Ja odkąd jaika dala mi spróbować pieluchy tesco zaczęła tylko je kupować. Dwie paki za 5dyszek i nie widzę różnicy z pampkami
A to jest regularna cena? Czy tylko w promo jak np. Dada?
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

Ja bylam zadowolona z tych rosmann ale jednak pampy lepiej pochlaniaj rzadką kupkę i się z nimi przeprosilam
Nie ma u mnie Kauflandu ; (
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 12:03   #4515
tassia
Zakorzenienie

Boja od 2miesiecy cały czas widzę ta promocje jedna paka 30zl a dwie za 50 wiec to chyba stała oferta. Jestem mega zadowolona bo dady nam nie podeszły . lubię tez te cienkie z lidla ale często są niedostępne

[/RIGHT]

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-10, 12:47   #4516
inwersja
dryfuję słowami

eh, po takich nockach jak ta mam se ochote strzelić w łeb
pozostale dzieci czym starsze tym dojrzalsze i lepiej przesypiaja nocki, a Miłosz czym starszy tym gorzej i cofa sie w rozwoju w tej kwestii

Cytat:

a u nas pampersy zaczęły przeciekać, a 4+ juz sie nie opłaca kupować, bo mniej w opakowaniu jest ich niz tescowych czy dad
poza tym papersy zaczeły sie mega odciskać na skórze

Cytat:
Boja od 2miesiecy cały czas widzę ta promocje jedna paka 30zl a dwie za 50 wiec to chyba stała oferta. Jestem mega zadowolona bo dady nam nie podeszły . lubię tez te cienkie z lidla ale często są niedostępne
no nie wiem, promocja była przez cały sierpien
Stary 2014-09-10, 12:49   #4517
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:

(...)ja między płaczkami i ryczkami małego też robiłam jabłuszka
Może zamiast planować przejdźcie do działania
I u nas nie obyło się bez płaczu jak stałam i myłam brzoskwinie. Ale przekupiłam Ją chrupkami kukurydzianymi

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
ja zrobilam mus z truskawek. po zamrozeniu jest spoko. ale tak samo zrobilam pasteryzowany mus z truskawek i tez jest ok.
Dzięki za podpowiedź. Jednak zdecydowałam się na pasteryzowanie. Pierwsza partia już gotowa

Cytat:
My również mamy mieszane uczucia ale coś trzeba postanowić. Zatem od połowy września do końca grudnia przechodzę na działalność i opłacam składki ( de facto mąż wszystko prowadzi. Jest u mnie jako osoba współpracująca) a od stycznia zawieszam czasowo działalność. Na początku na rok a potem się obaczy.

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
(...)
(...)

Cytat:
Diorisha śliczna Ewunia i jaka duża wydaje mi się, że bardzo podobna do Ciebie
(...)

Jesteś kolejną osobą która potwierdza podobieństwo do mnie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
(...)Diorisha hej Ale masz juz duza panienke w domu Mam wrazenie ze Julcio to taki drobniaczek przy reszcie watkowych dzieciaczkow. Wazy 9100, wszystkie spodenki w pasie za szerokie no i nosi rozmiar 80, choc czesto jeszcze musze podwijac nogawki czy rekawki

jaika brawa za nocke

Lece z siostra na przymiarki sukni slubnych Ona pomagala mi wybierac moja a teraz ja jej pomagam
Duża ? A mi się wydaje taka maleńka
Ostatni raz ważyłyśmy się jakoś w lipcu i było 9500g. Heh u mojej też spodenki w pasie często i gęsto za szerokie. Ona raczej ze szczuplaczków

Udanego popołudnia. Kurcze wybieranie sukni ślubnej to piękny moment!

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
DORISHA CZEEEEEEEŚĆĆĆĆ!!!!
ale twoja Ewunia śliczna, ząbków,że hohooo, super, że wszystko OK u was, zgadnij co mi się przypomniało
Czeeeeść Kochana!
No cała gęba zębów Myślę,że może to być nasze spotkanie na IP na Jaczewskiego, cały Twój pobyt z Lilusią na oddziale wcześniaczym no i nasze ciąże

Jeśli chodzi o pieluchy to my możemy jedynie pampy. Głównie bazujemy na promocjach tescowych. W niedzielę kupiłam 2 ogromne kartony rozm. 4 116szt za bodajże 72zł/karton . Próbowałam różnych pieluch - ostatnio dad ale małą tak zsypało na pipce,że szybko przeprosiłam się z pampami. Jakieś to moje dziecko delikatne bardzo
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 13:01   #4518
agusiowata84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Kochane moje, zapamiętam teraz tego posta na długo. Tak jak obiecałam możecie oczywiście składać mojemu synkowi życzenia, jest nam bardzo miło. Ale jeszcze milej będzie, jeśli dołożycie do tego gratulacje ponieważ niedawno OŚWIADCZYŁ MI SIĘ MARIUSZ a teraz lecę spędzić super dzień z moim ROCZNIAKIEM I NARZECZONYM
Najlepsze życzenia dla roczniaka i gratulacje zaręczyn
agusiowata84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 13:03   #4519
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też pójdę na wychowawczy.

misiu witaj ! Kochana serdecznie Ci gratuluje Kornelkowego rodzenstwa
dziękuję. Antoni to nasza niespodzianka.

Przyszłam z Kornem ze żłobka, zrobiłam obiad i poszliśmy na drzemkę, ja dopiero wstałam, a Korn nadal śpi.
Jutro święto więc Korn ma wolne od żłobka.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 13:33   #4520
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Hej! My wlasnie wbiliśmy na chatę po tygodniu nieobecności. leo wystartował od razu do zabawek a ja sie modle żebym znowu nie wpadła w kiepski nastrój tutaj.
Cytat:
Poziomka mamy motuw przewodni-wstawie foty jak skończymy
No super czekamy na fotki
Cytat:
angelikada jakie Ty miałaś skutki spania na żyle?
Ja odkąd się wprowadziłam to źle śpię. Po porodzie zaczęły mnie strasznie boleć kostki (chyba stawy) o czym Wam pisałam. Pokój mamy taki większy łamany razem z Emilką.

możesz się dowiedzieć jakie są skutki spania na żyle wodnej

Zdaję relację z dzisiejszej nocy:
Emilka do północy budziła się 2 razy, potem o 1:22 i pospała do rana. Koło 6:40 zaczęła śpiewać, ale nie wstawałam. Wstałam dopiero o 7 jak już przestała. Patrzę, a ona śpi
Tego nie wie bo on chodzi z ta różczka i doradza gdzie studnie kopać

Czekamy na dzidziusia
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 13:39   #4521
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Dwa dni temu zaczela sie promo na pampy w netto. 162szt 4 za 89 zl.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 13:44   #4522
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
w netto
Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
Dwa dni temu zaczela sie promo na pampy w netto. 162szt 4 za 89 zl.
o właśnie

Diorisha, witaj
ja CIę chyba niegy nie zapomnę nawet ostatnio przy okazji roczku Hani wspominałam jak miałam Ci jechac po stanik do lidla i już nie zdążyłam no i ten konflikt krwi

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 14:20   #4523
rusałka_1
Zakorzenienie

hej

Jasiek spał 15 minut od samego rana, teraz udao mi się go ululać w nosidle idac wzdłuż ruchliweh ulicy, spi na moim brzuchu bo nie sposob go odlozyć

inwersja wiesz ja zazdroszczę tym ktorych maluchy choc przez chwilę dobrze spaly.. u nas nigdy to nie nastąpiło
Diorisha hej jak miło Cie widzieć i Ewunie (śliczna jest)! Bardzo się ciesze ze sie odezwalaś, mam nadzieję ze juz nie znikniesz.

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 14:48   #4524
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
hej

Jasiek spał 15 minut od samego rana, teraz udao mi się go ululać w nosidle idac wzdłuż ruchliweh ulicy, spi na moim brzuchu bo nie sposob go odlozyć

inwersja wiesz ja zazdroszczę tym ktorych maluchy choc przez chwilę dobrze spaly.. u nas nigdy to nie nastąpiło
Diorisha hej jak miło Cie widzieć i Ewunie (śliczna jest)! Bardzo się ciesze ze sie odezwalaś, mam nadzieję ze juz nie znikniesz.
W dzien to ja nie moge narzekać, ale noc to jakis kosmos.
obudzil sie przed polnocą, dostal herbatki,potem po 10 min, dostał mleka 240ml wszystko wypił i znów ryk. Zostawił go mąz w łóżeczku i po chwili sam sie uspokoił, zasnął, ale obudził po 20 min. I tak w koło macieju
A dodam, że NIC go nie bolało, dostał z resztą Nurofen, bo juz zwariowac można było z domysłów. I tak sie bujalismy do 2:30, potem to juz apogeum, bo tak wrzeszczał jakby go ze skóry obdzierano. Na rekach sie uspokajał, ale nie zamykał oczu do spania. Odłożony wrzeszczał bez opamiętania. A jak przytrzymałam go na rekach dłużej, sądziłam, ze moze wtedy bardziej sie uspokoi, to i owszem, uspokoił się i zaczął wstawać mi z rąk do zabawy! W koncu o 3:30 dostał znów mleko. Wypił prawie wszystko, zwymiotował i zasnął. I za cholere nie wiem o co chodzi, bo wygladalo na to, ze nie spal, bo mial takie widzi mi sie. Głodny tez potwornie nie byl, bo co zjadl od razu zwrocil z przejedzenia.
To juz przechodzi ludzkie pojecie, ja jestem dzis totalnie nieprzytomna, a przy tym wku... na caly swiat.

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

i niestety takie akcje zdarzaja mi sie ostatnio czesciej niz zwykle

Edytowane przez inwersja
Czas edycji: 2014-09-10 o 14:44
inwersja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 14:51   #4525
kaska87
Zakorzenienie

o to ja jutro podjade do netto po pampy bo się lepiej opłaca teraz mi się już nie chce

Stary 2014-09-10, 15:00   #4526
dirtymagic85
Zadomowienie

Isabell to działajcie!

Dorisha tak, dokładnie to wszystko mi się przypomniało fajnie byłoby się kiedys spotkać z naszymi niuńkami np w Lublinie tak nie przypadkowo
Stary 2014-09-10, 15:01   #4527
kaska87
Zakorzenienie

Diorisha witaj mam nadzieje, że będziesz częściej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-10, 15:12   #4528
MsLullaby
Zakorzenienie

Diorisha hej
My już po zakupach, Bartek je obiad a ja się obijam

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 15:31   #4529
misia332
Zakorzenienie

Chwalę się, moje dziecko zrobiło 5 samodzielnych kroczków i pacło na pupkę

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 16:08   #4530
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość

Elenka też się zaklimatyzuje, może potrzebuje więcej czasu albo miała gorszy dzień

a ja dziś jestem w totalnie kupowatym humorze
Pracuje 2 miesiace i do tej pory nie plakala

Łącze się w kiepskim humorze.

Cytat:
Hej mamuśki! Pamiętacie mnie jeszcze?
Często podczytuję Was zza krzaka ale e macie za kosmiczne tempo

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
Matall to Elenka tez żłobek
Nie, ona od 2 miesięcy jest z nianią. Do KM będzie szła od września za rok.

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Chwalę się, moje dziecko zrobiło 5 samodzielnych kroczków i pacło na pupkę

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości