Scent Bar LIII - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-10, 02:09   #3721
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LIII

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
A jutro domysły bedo, co my żeśmy takiego nieprzyzwoitego pisali, hehehe
Ja się nie przyznam, a Ty?

Ja wypiłem 2 tanie piwa z Żabki i mnie zmuliło lekko, nie powiem (napad na lodówkę litościwie pominę milczeniem...)

Siiijaaa!
1.

2. Na takie okazje, należy zawsze mieć wyposażoną lodówkę w lekkie zdrowe białko. Lub zjeść puszkę fasolki białej. (Mój ketchup idzie, co to będzie )

---------- Dopisano o 02:09 ---------- Poprzedni post napisano o 02:05 ----------

Cytat:

No chyba, że ktoś ma na sobie rzecz identyczną z moją, tego nie toleruję! Ale ja od zawsze przeciwnikiem trendów i małpiego pędu byłem, najpiękniejszą nawet i rzecz obrzydzi mi jej widok na innym osobniku
Heh, a to nie rusza mnie tym bardziej, a wręcz mnie zadowala, albowiem potwierdza iż ja i nosiciel mamy ten sam, jakże znakomity gust. Mnie to zazwyczaj cieszy. W sumie to zawsze. Czym innym jest małpowanie, celowe naśladownictwo, podszyte niezdrowymi pobudkami. To jest złe i smutne. Ale w dobie sieciówek żeby się oburzać, że ktoś mam ten sam czaderski tiszert????

Nieeeeeee

Kurcze przed chwilą była 1.10

No to lete i ja, dobrej nocki i dnia. Chuop ma chyba jakąs inną strefę czasową na tym lapie

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-09-10 o 02:11
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 02:17   #3722
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
1.
Krejzole z nas, heheszki

Cytat:
2. Na takie okazje, należy zawsze mieć wyposażoną lodówkę w lekkie zdrowe białko. Lub zjeść puszkę fasolki białej. (Mój ketchup idzie, co to będzie )
Mogłem więc zjeść kubek kwaśnej śmietany, zamiast zapiekanek z serem, majonezem i ketchupem

Edit: jaki ketchup idzie?
Cytat:
Heh, a to nie rusza mnie tym bardziej, a wręcz mnie zadowala, albowiem potwierdza iż ja i nosiciel mamy ten sam, jakże znakomity gust. Mnie to zazwyczaj cieszy. W sumie to zawsze. Czym innym jest małpowanie, celowe naśladownictwo, podszyte niezdrowymi pobudkami. To jest złe i smutne. Ale w dobie sieciówek żeby się oburzać, że ktoś mam ten sam czaderski tiszert????

Nieeeeeee
Ja nie kupuję w sieciówkach, ja naszam tylko perełki jedyne w swoim rodzaju Tak serio to ja od zawsze unikam tzw. street fashion (jakkolwiek by to pretensjonalnie nie brzmiało), co nie znaczy, że jestem jakiś na siłę alternatywny - może być najzwyklejszy t-shirt z lumpeksu, ale taki, którego na nikim innym nie widzę (z zapachami mam podobnie zresztą)

Teraz to już serio lete
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 07:18   #3723
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

poza tym mam problem, tzn. ja nie mam, o rodziców chodzi, chciałabym napisać w tru bo się gryzę trochę i może coś sensownego przeczytam od Was ale jakoś nie mogę się za to zabrać

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
czyli nowa epidemia - zbiorowy wypad wuosów że też tak się synchronizujemy we wszystkim a może ktoś by się wreszcie zrobił bogaty i piękny i bujnodługowłosy i resztę zaraził

jestem za
Cytat:
Jako samochód ofszę, a widzieliście Roomstera ? nie no dobra, Roomster jest jak wysoki karawan, zatem Multipla wygrywa.
zdecydowanie

Znad kawy
miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 07:40   #3724
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Red,to jest Skin Clinic serum korygujące,nie mam jak wkleić linka z telefonu,jest na KWC.
Dzięki, już znalazłam

Cytat:
Albo posuwanie się Redzi

Rejcz, znasz Sensuous Noir?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 07:59   #3725
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
didka przyniosła dwie 5 z nowego gimnazjuma

Cytat:
Wydałam resztki pieniędzy,idę skrobać tynk.
polecam pokrzywę na suuupę, mlecza na sałatkę i rybki z miejscowego stawu na danie główne. ewentualnie gołębia ale to trzeba złapać najpierw a nie są aż tak gópie jak się mówi niestety. tynk trzeba zostawić na zimę jak powyższych braknie wię coś o tym
Cytat:
Snad zabrakniętych suoików

machnę znad 174 słoików i może jeszcze was trochę przelecę , bo mnie gonią
fiesz co jak zmieścisz te słoiki i jeszcze jakieś to ja tak myślę, że jednak miałabys miejsce na takie 65 cm
gratuluję przerobu, chciałabym a nie mam niestety jak i przede wszystkim gdzie

znad pochmurności w pogodzie
Stary 2014-09-10, 09:37   #3726
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
polecam pokrzywę na suuupę, mlecza na sałatkę i rybki z miejscowego stawu na danie główne. ewentualnie gołębia ale to trzeba złapać najpierw a nie są aż tak gópie jak się mówi niestety. tynk trzeba zostawić na zimę jak powyższych braknie wię coś o tym
Mlecza i pokrzywę chyba nawet w ogródku posiadam a stwa po drugiej stronie torów - tylko nie wiem, czy w nim ryby som i czy jadalne tylko raz w razie czego Bzura blisko...

A to jak Maja się wyspowiadała to i ja się przyznam: upolowałam wczoraj ekstrakt Kingdom a w poszukiwaniu straconego... tfu! w poszukiwaniu lakieru Bordeaux napatoczyła mi się przed nos spódniczka w Orsayu. Czerwona
Stary 2014-09-10, 09:46   #3727
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
A to jak Maja się wyspowiadała to i ja się przyznam: upolowałam wczoraj ekstrakt Kingdom a w poszukiwaniu straconego... tfu! w poszukiwaniu lakieru Bordeaux napatoczyła mi się przed nos spódniczka w Orsayu. Czerwona
za pokute odmów 5 zdrowasiek

A ja znów zgrzeszyłam - odlewki Sahara Noir oczekuję lada moment
Stary 2014-09-10, 10:12   #3728
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Jako samochód ofszę, a widzieliście Roomstera ? nie no dobra, Roomster jest jak wysoki karawan, zatem Multipla wygrywa. Samochód Delfin. Delfin is ok, Ale samochód delfin is not

Roomster to przy Multipli Miss Świata

Wczoraj na przejściu dla pieszych policjanci mnie przepuścili na czerwonym. Skorzystałam, z przeświadczeniem, że zaraz wyskoczą z wozu i wlepią mi mandat Ale nie wyskoczyli

Oraz zakupiłam trzy kolejne lakiery do paznokci, dzięki czemu mam ich już... 102! Kiedy to sie stało w ogóle?!

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 10:31   #3729
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

a co do paszczy, to se strzeliłam kolejny krem 70+

i robi cos ten krem pozytywnego?
sama ostatniomedytowałam w rossie nad takimi i sie zastanawialam co one robio ...

co do multipli yo chyba ktos sie ostro zjarał jak to projektował, a potem upił tego ktory wdraza do produkcji ,
mnie sie on kojarzył z czyms innym niz delfin

http://digart.img.digart.pl/data/img...00/3426555.jpg

Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 10:32   #3730
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Ale może przynajmniej znasz się na motylach?
niedawno było pisane, że motyli to ja się ewentualnie boję wszystkich hurtem jak leci, pozłacanych i nie

Cytat:
Z lękiem zerknę do linka, jakoś unikam celowego smęta ostatnio. Wygląda na jednak warte zobaczenia.
w sumie to nic takiego, takie ot sytuacje życiowe...

i piękna aktorka grająca główną bohaterkę

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Wczoraj na przejściu dla pieszych policjanci mnie przepuścili na czerwonym. Skorzystałam, z przeświadczeniem, że zaraz wyskoczą z wozu i wlepią mi mandat Ale nie wyskoczyli
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 10:37   #3731
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
a co do paszczy, to se strzeliłam kolejny krem 70+
tu chodzi o wiek?

Ja w sumie tez ostatnio stwierdziłam, że przydałby mi się jakiś dobry krem nawilżający, najlepiej jak najbardziej naturalny i w cenie do 20zeta, ale na kremach, to ja się nie znaju

W dodatku wczoraj u koleżanki ululałam się już po jednym winie. Dieta jaglana to zuo

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-09-10 o 10:48
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 10:39   #3732
Parabelka
Panaroja

snad kawusi
Cytat:
1. Acz ja jestem baaardzo tolerancyjna wobec wyglądu zew. Nie godze się tylko na odchyły mózgowe, niemniej wyglądowo to se ludzie mogą nawet chodzić z kijem w doopie jak dla mnie

2. Soraya? Moja babcia chwali sobie bardziej kremy z jakimś woskiem z akacji? miodem? Zwykłe tanie, wygląda bajecznie, gładka skóra, rozjaśniona. Laski, ja Wam od lat o tym miodzie napierniczam, to jest good stuff. Ryli.
1. mimo że mam wyśrubowane kryteria estetyczne uważam że każdy może wyglądać jak mu się podoba .
2.to może po prostu miodem se paszczękę maziać
Cytat:
fiesz co jak zmieścisz te słoiki i jeszcze jakieś to ja tak myślę, że jednak miałabys miejsce na takie 65 cm
gratuluję przerobu, chciałabym a nie mam niestety jak i przede wszystkim gdzie
trzymam toto pod tapczanem Śnieżki , więc 65 cm jednak tam nie wlezie no i jakby tego no , miejsce niestosowne
Cytat:

haaa , wydało się , tu udajesz że lakieru szukasz a tu po sklepach z ciuchami sie lata , od kiedy to Essie w Orsaju dają , coooo ?
Cytat:

Oraz zakupiłam trzy kolejne lakiery do paznokci, dzięki czemu mam ich już... 102! Kiedy to sie stało w ogóle?!
1.może za małoletnią Cię wzięli
2. ja swoich nie liczę , za to wczoraj Śnieżka mi oddała swój co jej się nie spodobał , bo taki jest co się nazywa satynowy znaczy z jakimś piaskiem we środku co daje efekt szorstkiej matowej powierzchni , a przed użyciem nie było wiadomo bo na wierzchu nie napisali , a miał ładny kolor

ad sinupret pozostałych - na samochodach nie znam się ni w ząb bo jeżdżę limuzynami prezydenckimi względnie dwukółką jednośladową a Szekspira czytałam daaawno i nie pamiętam znaczy tylko pamiętam że zdumiewała mnie głupota Julii i Romea , ale z drugiej strony czego wymagać od gimbazy

Baru , czy ktoś robił kiedyś ocet jabłkowy ?

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 10:48   #3733
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
haaa , wydało się , tu udajesz że lakieru szukasz a tu po sklepach z ciuchami sie lata , od kiedy to Essie w Orsaju dają , coooo ?

Dźwi mnie siem pomylili

Wejście do SP obok jest i tak jakoś weszłam i naszłam....

A to i ja się Baru zapytam: czy ktoś wie, co można poradzić na permanentne łzawienie? Takie, jak u starszej babuleńki? Nie jest to kwestia kremu pod oczy (bez żadnego też łzawię) ani makijażu (nieumalowana ditto). Szlag mnie powoli trafia, bo non stop łażę z chusteczką przy oczach i dwa razy już mnie w pracy spytali, czy coś się stało....
Stary 2014-09-10, 10:51   #3734
Parabelka
Panaroja

Cytat:

Dźwi mnie siem pomylili

Wejście do SP obok jest i tak jakoś weszłam i naszłam....

A to i ja się Baru zapytam: czy ktoś wie, co można poradzić na permanentne łzawienie? Takie, jak u starszej babuleńki? Nie jest to kwestia kremu pod oczy (bez żadnego też łzawię) ani makijażu (nieumalowana ditto). Szlag mnie powoli trafia, bo non stop łażę z chusteczką przy oczach i dwa razy już mnie w pracy spytali, czy coś się stało....
1.topra topra , już my wiemy sfoje
2.alergia ? wada wzroku ?

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 11:00   #3735
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
2. ja swoich nie liczę , za to wczoraj Śnieżka mi oddała swój co jej się nie spodobał , bo taki jest co się nazywa satynowy znaczy z jakimś piaskiem we środku co daje efekt szorstkiej matowej powierzchni , a przed użyciem nie było wiadomo bo na wierzchu nie napisali , a miał ładny kolor
Ale satynowy czy piaskowy? Czy już dwa w jednym robią, a ja jeszcze nie mam tego wynalazku?

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 12:11   #3736
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
2.alergia ? wada wzroku ?
1. Mam, nawet i AZS i co z tego? Na co ta alergia jak teraz raczej nic nie pyli? Kosmetyków nie zmieniałam. A, no dobra, pewnie ten grzyb na ścianach robi swoje - ale na załatanie sufitu mnie nie stać
2. Ślepa jestem od urodzenia, od 8 roku życia noszę okulary. Dobrane są dobrze.
Stary 2014-09-10, 12:24   #3737
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

ad 1
ad 2 spora kolekcja
Cytat:

co do multipli yo chyba ktos sie ostro zjarał jak to projektował, a potem upił tego ktory wdraza do produkcji ,

Cytat:

też na to zwróciłam uwagę tak niefortunnie zabłądzić

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 14:47   #3738
gryx82
BAN stały

Znad zimnej kawy
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ja nie Rejcz, ale mam go na liście "do przetestowania" na fragrantice (i jeszcze co najmniej 100 innych)
Cytat:
polecam pokrzywę na suuupę, mlecza na sałatkę i rybki z miejscowego stawu na danie główne. ewentualnie gołębia ale to trzeba złapać najpierw a nie są aż tak gópie jak się mówi niestety

I jeszcze szczaw z nasypu kolejowego! I dzikie mirabelki! Co do gołębi - ostatnio mama dostała dwa (już dednięte ofkors i oporządzone) i zrobiła na nich rosół, ale ja podziękowałem mimo, że rosół bardzo lubię, bo jakoś mi tak we gardle podejrzanie rosło na myśl samą (jako dzieciom dość często gotowano mi i siostrze rosół na dachowych posrańcach)
Cytat:

Cytat:

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
niedawno było pisane, że motyli to ja się ewentualnie boję wszystkich hurtem jak leci, pozłacanych i nie
No tak!
Cytat:
Baru , czy ktoś robił kiedyś ocet jabłkowy ?
Ocet nie, ale jakbyś chciała robić gararetkeu z porzeczek to jestem do usuk!

---

Tak ładnie z rana było, słoneczko się przebijało przez chmurzyska, i co? Szaro i deszczowo
Stary 2014-09-10, 15:49   #3739
rachell111
Zakorzenienie

Znad oczekiwania an gości, więc przelatuję wyrywkowo

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Hmmm, znam, miałam, używałam, lubiłam (ale krótko) sprzedałam

to była faza na różne o ile pamiętam. Nie był zły, jak pisałam, lubiłam, ale nie porwał, nie był taki jak chciałam, żeby był, moje wyobrażenie tych nut znacznie przerosło realia. Czułam tę różę i pieprz, a pieprz na mnie źle leży. Licyzłam na mniody i gwajk - słoooodziutcy moi ulubieńcy a fcale nie dostałam na mej skórze of kors.

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
za pokute odmów 5 zdrowasiek

A ja znów zgrzeszyłam - odlewki Sahara Noir oczekuję lada moment
1.

2. Jeeeeeeeeeeeeeeee Jakby ci nie przypasował staję do kolejki - przegapiłam duhrna j, za dużo sie towarzysko udzielam.

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
tu chodzi o wiek?

Ja w sumie tez ostatnio stwierdziłam, że przydałby mi się jakiś dobry krem nawilżający, najlepiej jak najbardziej naturalny i w cenie do 20zeta, ale na kremach, to ja się nie znaju
1.

2. Znajdziesz takie z pewnością, na szybko internetowo only Sanbios, świetne składy. ja używam only naturalnych albowiem ten szit co dajo do kremów to jakieśnieporozumienie jest, cere mi psuje. Sylveco jest dobre, ale droższe W nawilżacz, nie trzeba inwestować, on ma tylko i aż nawilżać. Wystarczy najprostszy, najdelikatniejszy skład, bo ma nas dobrze nawilżyć. Inna rzecz, ze dobrze nawilżona cera wygląda młodziej, ładniej etc.

Jutro coś pomyślę więcej, na spokojnie.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 16:11   #3740
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Nie ma śmiechu, serio mówię. Ja mam jakąś wrodzoną tolerancję na obleśność, na grubość, na chudość, na braki, na nadmiar, na tłuszcz, na kości, na syfy, na blizny, na styl, na brak stylu, na śmeszność, mam na to wyjechane. Serio nie boli mnie że ktoś sobie chodzi w 4 rozmiary za małej bluzce i boczki mu wypływaja. Owszem, nachodzi mnie refleksja, dlaczego sobie to robi, ale potem zanika, albowiem rybcia mięto. Tak totalnie.

Macham

Nie cierpię słów umowa o dzieło i umowa zlecenie
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 16:17   #3741
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

2. Znajdziesz takie z pewnością, na szybko internetowo only Sanbios, świetne składy. ja używam only naturalnych albowiem ten szit co dajo do kremów to jakieśnieporozumienie jest, cere mi psuje. Sylveco jest dobre, ale droższe W nawilżacz, nie trzeba inwestować, on ma tylko i aż nawilżać. Wystarczy najprostszy, najdelikatniejszy skład, bo ma nas dobrze nawilżyć. Inna rzecz, ze dobrze nawilżona cera wygląda młodziej, ładniej etc.

Jutro coś pomyślę więcej, na spokojnie.
w sume, to mi nie potrzebny, bo jeszcze mam na dzień całe opakowanie ziaji kozie mleko, który jest bardzo ok
ot, wydziwiam
Stary 2014-09-10, 18:26   #3742
gryx82
BAN stały

Znad pomidorówy

Dzie som szyscy?
Stary 2014-09-10, 18:39   #3743
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Pracujom
Stary 2014-09-10, 18:44   #3744
gryx82
BAN stały

Ale już po 15tej
Stary 2014-09-10, 18:54   #3745
golden_eye
Wtajemniczenie

wietrzyli sie a tera dajom sie obgzyzać didu zwłaszcza nos i brode bo didu ma kasownik i zuwielbiał go uzywać

śmiej sie z mirabelek a tak zbierając tu listek tam listek z czyjegos pola ziemniaczek to można cały sezon przebiedować. na wsi sie różne rzeczy po ludziach fidziało i to o dziwo oni ci ludzie nie musieli byli dylematu roztrząsać - pokrzywa tynk czy fotosynteza...

didu szaleje spadam bo zeźre zara lapka
Stary 2014-09-10, 19:08   #3746
gryx82
BAN stały

Cytat:
wietrzyli sie a tera dajom sie obgzyzać didu zwłaszcza nos i brode bo didu ma kasownik i zuwielbiał go uzywać

śmiej sie z mirabelek a tak zbierając tu listek tam listek z czyjegos pola ziemniaczek to można cały sezon przebiedować. na wsi sie różne rzeczy po ludziach fidziało i to o dziwo oni ci ludzie nie musieli byli dylematu roztrząsać - pokrzywa tynk czy fotosynteza...

didu szaleje spadam bo zeźre zara lapka

U dziadków rosła onegdaj mirabelka (po ichniemu glubka), babcia smażyła z niej na piecu pyszne powidła A my u się we ogrodzie mielim śliwkę taką-co-nie-znam-jej-nazwy, owoce wielkie, okrągłe i zielonkawo-żółte, ino uschła bidulka A jeszcze drzewiej mielim śliwki łąckie, cztery drzewka, te przypominały z kolei zmutowane węgierki

Jakie nuty boskie!
Stary 2014-09-10, 19:24   #3747
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Znad pomidorówy

Dzie som szyscy?
Relaksuje sie w wannie

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 20:02   #3748
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Relaksuje sie w wannie
Pół dnia?
Stary 2014-09-10, 20:41   #3749
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Jako samochód ofszę, a widzieliście Roomstera ? nie no dobra, Roomster jest jak wysoki karawan, zatem Multipla wygrywa. Samochód Delfin. Delfin is ok, Ale samochód delfin is not
a kubuś? kubuś też ohyda

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Cytat:
A my u się we ogrodzie mielim śliwkę taką-co-nie-znam-jej-nazwy, owoce wielkie, okrągłe i zielonkawo-żółte, ino uschła bidulka
z grubą kwaśną skórą? renkloda ulena, I suppose

Miciel jest teraz online Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 20:43   #3750
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
z grubą kwaśną skórą? renkloda ulena, I suppose
Tak, to ona!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości