|
|
#3721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
2. Na takie okazje, należy zawsze mieć wyposażoną lodówkę w lekkie zdrowe białko. Lub zjeść puszkę fasolki białej. (Mój ketchup idzie, co to będzie ---------- Dopisano o 02:09 ---------- Poprzedni post napisano o 02:05 ---------- Cytat:
![]() Nieeeeeee Kurcze przed chwilą była 1.10 ![]() No to lete i ja, dobrej nocki i dnia.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-10 o 02:11 |
||
|
|
|
#3722 | ||
|
BAN stały
|
Krejzole z nas, heheszki
![]() Cytat:
Edit: jaki ketchup idzie? Cytat:
Tak serio to ja od zawsze unikam tzw. street fashion (jakkolwiek by to pretensjonalnie nie brzmiało), co nie znaczy, że jestem jakiś na siłę alternatywny - może być najzwyklejszy t-shirt z lumpeksu, ale taki, którego na nikim innym nie widzę (z zapachami mam podobnie zresztą) ![]() Teraz to już serio lete |
||
|
|
|
#3723 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jestem za ![]() Cytat:
![]() Znad kawy miłego dnia
|
|||
|
|
|
#3724 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Rejcz, znasz Sensuous Noir? |
|
|
|
|
#3725 | |
|
Wtajemniczenie
|
polecam pokrzywę na suuupę, mlecza na sałatkę i rybki z miejscowego stawu na danie główne. ewentualnie gołębia ale to trzeba złapać najpierw a nie są aż tak gópie jak się mówi niestety. tynk trzeba zostawić na zimę jak powyższych braknie wię coś o tym ![]() Cytat:
fiesz co jak zmieścisz te słoiki i jeszcze jakieś to ja tak myślę, że jednak miałabys miejsce na takie 65 cm ![]() gratuluję przerobu, chciałabym a nie mam niestety jak i przede wszystkim gdzie ![]() znad pochmurności w pogodzie
|
|
#3726 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
a stwa po drugiej stronie torów - tylko nie wiem, czy w nim ryby som i czy jadalne tylko raz w razie czego Bzura blisko...A to jak Maja się wyspowiadała to i ja się przyznam: upolowałam wczoraj ekstrakt Kingdom a w poszukiwaniu straconego... tfu! w poszukiwaniu lakieru Bordeaux napatoczyła mi się przed nos spódniczka w Orsayu. Czerwona
|
|
#3727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja znów zgrzeszyłam - odlewki Sahara Noir oczekuję lada moment
|
|
#3728 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Roomster to przy Multipli Miss Świata ![]() Wczoraj na przejściu dla pieszych policjanci mnie przepuścili na czerwonym. Skorzystałam, z przeświadczeniem, że zaraz wyskoczą z wozu i wlepią mi mandat Ale nie wyskoczyli ![]() Oraz zakupiłam trzy kolejne lakiery do paznokci, dzięki czemu mam ich już... 102! Kiedy to sie stało w ogóle?!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3729 |
|
grozi wypollizowaniem
|
i robi cos ten krem pozytywnego? sama ostatniomedytowałam w rossie nad takimi i sie zastanawialam co one robio ... co do multipli yo chyba ktos sie ostro zjarał jak to projektował, a potem upił tego ktory wdraza do produkcji ,mnie sie on kojarzył z czyms innym niz delfin ![]() http://digart.img.digart.pl/data/img...00/3426555.jpg
|
|
#3730 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
niedawno było pisane, że motyli to ja się ewentualnie boję
wszystkich hurtem jak leci, pozłacanych i nie Cytat:
i piękna Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
tu chodzi o wiek?
![]() ![]() Ja w sumie tez ostatnio stwierdziłam, że przydałby mi się jakiś dobry krem nawilżający, najlepiej jak najbardziej naturalny i w cenie do 20zeta, ale na kremach, to ja się nie znaju ![]() W dodatku wczoraj u koleżanki ululałam się już po jednym winie. Dieta jaglana to zuo
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-09-10 o 10:48 |
|
|
|
#3732 | ||||
|
Panaroja
|
snad kawusi
![]() Cytat:
uważam że każdy może wyglądać jak mu się podoba .2.to może po prostu miodem se paszczękę maziać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
?Cytat:
![]() 2. ja swoich nie liczę , za to wczoraj Śnieżka mi oddała swój co jej się nie spodobał , bo taki jest co się nazywa satynowy znaczy z jakimś piaskiem we środku co daje efekt szorstkiej matowej powierzchni , a przed użyciem nie było wiadomo bo na wierzchu nie napisali , a miał ładny kolor ![]() ad sinupret pozostałych - na samochodach nie znam się ni w ząb bo jeżdżę limuzynami prezydenckimi względnie dwukółką jednośladową a Szekspira czytałam daaawno i nie pamiętam znaczy tylko pamiętam że zdumiewała mnie głupota Julii i Romea , ale z drugiej strony czego wymagać od gimbazy Baru , czy ktoś robił kiedyś ocet jabłkowy ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#3733 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Dźwi mnie siem pomylili ![]() Wejście do SP obok jest i tak jakoś weszłam i naszłam.... A to i ja się Baru zapytam: czy ktoś wie, co można poradzić na permanentne łzawienie? Takie, jak u starszej babuleńki? Nie jest to kwestia kremu pod oczy (bez żadnego też łzawię) ani makijażu (nieumalowana ditto). Szlag mnie powoli trafia, bo non stop łażę z chusteczką przy oczach i dwa razy już mnie w pracy spytali, czy coś się stało....
|
|
#3734 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.alergia ? wada wzroku ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3735 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3736 |
|
niecnotliwa dziewica
|
1. Mam, nawet i AZS i co z tego? Na co ta alergia jak teraz raczej nic nie pyli? Kosmetyków nie zmieniałam. A, no dobra, pewnie ten grzyb na ścianach robi swoje - ale na załatanie sufitu mnie nie stać
![]() 2. Ślepa jestem od urodzenia, od 8 roku życia noszę okulary. Dobrane są dobrze.
|
#3737 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad 2 spora kolekcja ![]() Cytat:
Cytat:
tak niefortunnie zabłądzić
|
|||
|
|
|
#3738 | ||||
|
BAN stały
|
Znad zimnej kawy
Ja nie Rejcz, ale mam go na liście "do przetestowania" na fragrantice (i jeszcze co najmniej 100 innych) ![]() Cytat:
I jeszcze szczaw z nasypu kolejowego! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ocet nie, ale jakbyś chciała robić gararetkeu z porzeczek to jestem do usuk! --- Tak ładnie z rana było, słoneczko się przebijało przez chmurzyska, i co? Szaro i deszczowo
|
||||
|
|
|
#3739 | ||
|
Zakorzenienie
|
Znad oczekiwania an gości, więc przelatuję wyrywkowo
![]() Hmmm, znam, miałam, używałam, lubiłam (ale krótko) sprzedałam to była faza na różne o ile pamiętam. Nie był zły, jak pisałam, lubiłam, ale nie porwał, nie był taki jak chciałam, żeby był, moje wyobrażenie tych nut znacznie przerosło realia. Czułam tę różę i pieprz, a pieprz na mnie źle leży. Licyzłam na mniody i gwajk - słoooodziutcy moi ulubieńcy a fcale nie dostałam na mej skórze of kors. Cytat:
2. Jeeeeeeeeeeeeeeee ![]() Cytat:
![]() 2. Znajdziesz takie z pewnością, na szybko internetowo only Sanbios, świetne składy. ja używam only naturalnych albowiem ten szit co dajo do kremów to jakieśnieporozumienie jest, cere mi psuje. Sylveco jest dobre, ale droższe W nawilżacz, nie trzeba inwestować, on ma tylko i aż nawilżać. Wystarczy najprostszy, najdelikatniejszy skład, bo ma nas dobrze nawilżyć. Inna rzecz, ze dobrze nawilżona cera wygląda młodziej, ładniej etc. Jutro coś pomyślę więcej, na spokojnie. |
||
|
|
|
#3740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Macham Nie cierpię słów umowa o dzieło i umowa zlecenie ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ot, wydziwiam
|
|
#3742 |
|
BAN stały
|
Znad pomidorówy
Dzie som szyscy?
|
|
|
|
#3743 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Pracujom
|
#3744 |
|
BAN stały
|
Ale już po 15tej
|
|
|
|
#3745 |
|
Wtajemniczenie
|
wietrzyli sie a tera dajom sie obgzyzać didu zwłaszcza nos i brode
bo didu ma kasownik i zuwielbiał go uzywać śmiej sie z mirabelek a tak zbierając tu listek tam listek z czyjegos pola ziemniaczek to można cały sezon przebiedować. na wsi sie różne rzeczy po ludziach fidziało i to o dziwo oni ci ludzie nie musieli byli dylematu roztrząsać - pokrzywa tynk czy fotosynteza... ![]() didu szaleje spadam bo zeźre zara lapka
|
#3746 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
U dziadków rosła onegdaj mirabelka (po ichniemu glubka), babcia smażyła z niej na piecu pyszne powidła A jeszcze drzewiej mielim śliwki łąckie, cztery drzewka, te przypominały z kolei zmutowane węgierki Jakie nuty boskie! |
|
|
|
|
#3747 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3748 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3749 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- z grubą kwaśną skórą? renkloda ulena, I suppose |
|
|
|
|
#3750 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.

Ale ja od zawsze przeciwnikiem trendów i małpiego pędu byłem, najpiękniejszą nawet i rzecz obrzydzi mi jej widok na innym osobniku

nie no dobra, Roomster jest jak wysoki karawan, zatem Multipla wygrywa.
fiesz co jak zmieścisz te słoiki i jeszcze jakieś to ja tak myślę, że jednak miałabys miejsce na takie 65 cm 
w razie czego Bzura blisko...
a w poszukiwaniu straconego... tfu! w poszukiwaniu lakieru Bordeaux napatoczyła mi się przed nos spódniczka w Orsayu. Czerwona 

ja swoich nie liczę , za to wczoraj Śnieżka mi oddała swój co jej się nie spodobał , bo taki jest co się nazywa satynowy znaczy z jakimś piaskiem we środku