|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XV
Cytat:
No to mnie zatkało :/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Rozeznanie
|
Ja nie wiem czy komuś to wypadło czy co. Ale jak dla mnie to pudełko zostało ewidentnie rozerwane. Przypuszczam, ze woda jest oryginalnie zafoliowana a tu po folii ani śladu. Bo butelce zreszta też!!!! A cała reszta zamówienia jest, nawet próbki!!! No co za masakra.
Oby kogos rozbolało od niego głowa!!!!!
#4263 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W zyciu bym nie uwierzyła ze wypadło. A perfuma to co.. Magicznie wyparowała przez zamknięte pudełko ? Szkoda ze nie ty odbierałas. Na miejscu kuriera wstyd by mi bylo taka paczke przynieść :/ ja bym wysmarowala skargę do tej firmy kurierskiej .. W głowie sie nie mieści Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() YR dobrze się zachował. Dla mnie pudełko oklejone taśmą tej firmy kurierskiej = brak towaru w pudełku. Moje przeboje z tą firmą trwały ponad 3 miesiące zanim odzyskałam pieniądze za brakujące perfumy (niemała suma - 2 flaszki wyparowały, w tym Angel Muglera) z tak ofoliowanego pudełka, ale to nie dpd dobrze się zachowało tylko perfumeria w której kupowałam perfumy. Chociaż dopiero po 3 miesiącach użerania oddali kasę ![]() Dziewczyny/chłopaki nie odbierajcie takich pudełek lub sprawdzajcie przy kurierze!!! Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2014-09-10 o 16:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4265 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zgłosiłam to do YR. Nie wiem czy ja jaki odbiorca moge zgłaszać ale w sumie co mi szkodzi napisac. Ja bym od razu zwróciła uwagę na to olejenie taśmą. No po prostu masakra jakas.
![]() |
#4266 |
Kuźnia inspiracji
|
Z tego co widzę na pudełku była zerwana cała taśma z logo Yves Rocher, którą zawsze oklejają paczki, a była tylko taśma DPD.
Myślę, że gdyby Gangola samodzielnie odbierała paczkę zwróciłaby na to uwagę, a niania mogła tego nie wiedzieć. Warto byłoby napisać też skargę do DPD. |
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dokładnie. Taśma YR była tylko z jednej strony zamiast dwóch. W życiu nie odwbralabym takiej paczki albo bym otworzyła przy kurierze i spisała protokół. Mysle, ze faktycznie napisze do DPD. Jestem okropnie zniesmaczona. A Niania to wiecie, nie zna sie na takich rzeczach ![]()
![]() |
#4268 |
Zakorzenienie
|
A firma odpowie: trzeba było sprawdzić przy kurierze, na co kurier odpowie, że nie ma obowiązku zostać w celu sprawdzenia
![]() Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2014-09-10 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Rozeznanie
|
masakra z tym dpd
![]()
#4270 |
Kazar Lady
|
gimnastyka dla języka
![]() 1. co - perfumy 2. czego - perfum 3. czemu - perfumom 4. co - perfumy 5. czym - perfumami 6. czym - perfumach 7. ?:-P - perfumy |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4272 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4273 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Dwa lata temu mój syn po komunii zamówił sobie Ipada. Przesyłka dpd. Paczka zginęła. Bóg miał mnie w opiece, bo przeważnie płacę kartą, ale w tym przypadku wzięłam opcję "płatne przy odbiorze". Zrezygnowałam z zakupu, sklep musiał sam wyjaśniać tą sprawę. Nie wiem, jak się skończyło. Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | |
Zakorzenienie
|
Gangola, to Rosiu ładnie się zachował
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4276 |
Rozeznanie
|
Ładnie sie zachowali ale jedna rzecz mnie zdziwiła. Pytałam czy wyslac im zdjęcia, zeby sobie zgłosili sprawę do kurierA, bo moim zdaniem ktoś ją ewidentnie ukradł, a Pani, ze nie, ze nie trzeba, bo to mogło sie juz na magazynie zdarzyć, ze moze wypadło albo cos. Mowię, ze nie ma szans bo jest dodatkowa taśma z DPD i rozerwane pudełko i brak taśmy YR z jednej strony. Nie chcieli.
Zdziwiona jestem
#4277 | |
Marudziara
|
Cytat:
![]() |
#4278 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To bym po prostu nie odebrała jej, bo pierwsze co zobaczyłam po przyjściu do domu to ta czerwona taśma.
![]() |
#4279 |
Pani Pech
|
To chyba zależy od kuriera , mi z DPD jak paczki dostarczał to zawsze wczesniej dzwonil , jak paczka była uszkodzona sam mowił, żeby sprawdzić czy coś jest. Ale może też wyparować w trakcie gdzieś ;-)
Ja narazie mam odwyk od YR , kusi , ale trzymam się twardo ![]() Odkładam na święta - wtedy są super oferty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 | |
Marudziara
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4281 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
Rozeznanie
|
dziwny facet...
![]() mój lubi męskie wody ![]()
#4283 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Złodzieje są wśród nas !!! Masakra...!!!! Ktoś normalnie sobie wyciągnął perfumy, to niedopuszczalne! Skarga na kuriera, szkoda, że nie było cię w domu i przy nim nie mogłaś otworzyć paczki żeby widział na własne oczy co w firmie się wyrabia! ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- [QUOTE=Agnexx;48085746]Dwa lata temu mój syn po komunii zamówił sobie Ipada. Przesyłka dpd. Paczka zginęła. Bóg miał mnie w opiece, bo przeważnie płacę kartą, ale w tym przypadku wzięłam opcję "płatne przy odbiorze". Zrezygnowałam z zakupu, sklep musiał sam wyjaśniać tą sprawę. Nie wiem, jak się skończyło. A później zaginione przesyłki trafiają na "Aukcję w Ciemno" ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
Dodam jeszcze, że oryginalnie woda perfumowana ma dodatkową folię zabezpieczającą na pudełku, więc na 100% kradzież nie ma tu o czym mówić.
Mój hobbistyczny blog o kosmetykach Yves Rocher * szczegółowe recenzje http://myyves-rocher.blogspot.com/ Zaglądnij również na mój blog o koreańskich kosmetykach i samej Korei Południowej , którą się pasjonuje. http://mybeautykorea.blogspot.com/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Rozeznanie
|
#4286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja współlokatorka odbierała dzisiaj przesyłkę od kuriera. 5 minut po tym jak wyszedł dostała smsa, czy da się zaprosić na kawę ![]()
Tygrysku...! Co Prosiaczku? NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... ![]() ![]() Ćwiczę od czasu do czasu ![]() Spełniam swoje małe marzenia ![]() ![]() Edytowane przez simone2010 Czas edycji: 2014-09-10 o 21:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli oglądacie "Orange is the new black" tam jest taka Morelle (niezła agentka) której historia mówi o tym jak częste zamawianie z odbiorem przez kuriera miało niezły finał ![]() Edytowane przez Rapsodia Czas edycji: 2014-09-10 o 21:37 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Tygrysku...! Co Prosiaczku? NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... ![]() ![]() Ćwiczę od czasu do czasu ![]() Spełniam swoje małe marzenia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4289 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Takkk! OITNB najlepszy serial ever... Co do kurierów, kiedyś do nas do pracy dostarczał przesyłkę i potem dostajemy sms - "bardzo ładnie panie pachniecie. pozdrawiam..." sprawdziłyśmy numer, a to nr kuriera z którego wcześniej do nas dzwonił ![]() Co do paczki i odklejonej taśmy - z racji tego że dziennie przyjmuję z 3-4 przesyłki, przeważnie kurierskie, to oglądam z każdej strony. Jak jest naderwana taśma albo uszkodzone pudełko to z automatu spisuje protokół i sprawdzam czy wszystko ok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Pollinaa Czas edycji: 2014-09-10 o 22:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.