![]() |
#4171 |
Rozeznanie
|
Dot.: Tarnowskie Panny Młode cz. V
Ja również najpierw fryzura,a potem makijaż
![]()
#4172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo pozytywna usmiechnięta osoba i robi zdjęcia, które mają w sobie to "coś", a nie są przekoloryzowane ![]() Ale to wiadome: zależy co się komu podoba ![]() Ja też obstawiam, że najpier fryzura potem makijaż ![]() Chociaż jak ostatnio robiłam sobie próbny makijaż na wesele kuzynki, to poruszyłam ten temat i Pani powiedziała, że niekoniecnzie..Bo np jeśli wiemy, że już nie będziemy myć głowy przy robieniu fryzury, to dobrze zrobić najpierw make-up, bo raz, że ma więcej czasu na wchłonięcie się, a po drugie doadtkowo się utrwali od lakieru (bo wiadomo, że zawsze coś tam twarz skapnie chpoćby bardzo nie chciał ![]() ![]()
![]() |
#4173 |
Raczkowanie
|
Zastanawiam sie jeszcze nad Fotovideoart Łakoma. Miala ktoras z Was ich? Tylko nie wiem czy z jednej firmy brac foto+video. Czy lepiej osobno fotografa i kamrzyste?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4174 |
Zadomowienie
|
na pewno jeśli są z jednej firmy, to mają chyba dobrą organizację i potrafią ze sobą współpracować, także jeśli i foto i video Ci się podobają, to na pewno warto się nad tym zastanowić, choć ja osobiście mam foto i video oddzielnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4175 |
Zakorzenienie
|
Ja osobiście wolę foto i vedeo osobno i takich razem nawet nie brałam pod uwagę. Jak oglądałam zdjęcia i filmy znajomych, którzy mieli pakiet wspólny, to miałam czasami wrażenie, że te zdjęcia to są poprostu wydrukowane kadry z filmu..No i jakoś mnie tak to odrzuciło od 2-paka
![]() ![]()
#4176 |
Zadomowienie
|
Ja nawet takich duetów nie brałam pod uwagę . Mając różnego foto i video mamy zupełnie dwa różne podejścia do całej imprezy. Z różnych perspektyw mamy szansę mieć potem pamiątkę z wesela.
My już zdjęcia mamy, teraz z niecierpliwością czekamy na film z wesela. Na zdjęciach jest uchwycone tyle fajnych momentów z zabawy , że aż jestem ciekawa jak to będzie na filmie ![]()
![]() |
#4177 |
Raczkowanie
|
Z takimi duetami to raczej ostrożnie
![]() Mam wrażenie, że często mąż, który filmuje od lat, kupuje aparat i bierze żonę na ślub, żeby porobiła zdjęcia. Jest taniej ale ... |
![]() ![]() |
![]() |
#4178 |
Zadomowienie
|
ja raczej miałam na myśli profesjonalne duety, bo takich filmujących od lat, niepodążających za nowymi trendami (nie mówię, że każdy kto siedzi w branży wiele lat, tak właśnie robi, ale jednak często się tak zdarza), to nawet nie brałam pod uwagę
|
![]() ![]() |
![]() |
#4179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hypertex urzekł nas swoimi filmami :P Mam pełną ofertę na e-mailu jeśli chcesz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4180 |
Zakorzenienie
|
Dziołszki, czy możecie polecić jakąą sprawdzoną krawcową (ślubną
![]() ![]() ![]() ![]()
#4181 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a ja z innej beczki. Zna któraś z Was dobrego, ale naprawdę dobrego i rzetelnego, dietetyka w Tarnowie?
![]() |
#4182 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a znacie taką firme wito-studio pan Knapik, mają oferte foto i video. Zna ktoś ? Możecie coś o nich powiedzieć? Polecić ?
#4183 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A poza tym mam zarezerwowany termin i godzinę u Klaudii ![]() A dziś jedziemy oglądać salę. Nie mogę się już doczekać.
![]() Edytowane przez Ammia Czas edycji: 2014-09-12 o 10:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4184 |
Przyczajenie
|
Ja miałam Anię Czernecką. Oczywiście wygląd zdjęć to kwesta gustu ale jeśli chodzi o samą osobę to mogę ze szczerego serca polecić Anię! Ma dużo pomysłów, można mieć pewność że sesja będzie oryginalna bo ona każdą robi w innym miejscu a do tego jest bardzo miła i sympatyczna. Aha no i w jednej cenie wzięła na wesele swojego męża, który też robił zdjęcia więc to tak jakbyśmy mieli dwóch fotografów za jedne pieniądze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4185 |
Raczkowanie
|
mnie Klaudia też zapisała więc została jeszcze fryzura
![]() Wczoraj byliśmy z TZ u fotografa i jesteśmy praktycznie zdecydowani. Rzeczywiście opcji tyle, że ciężko się zdecydować ![]() A powiedzcie mi, ile wcześniej rezerwowałyście sobie termin u Rydza? |
![]() ![]() |
![]() |
#4186 |
Raczkowanie
|
Ja wybralam Anne Czarnecka na fotografa
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Ammia ja wstepnie tez zapisalam sie do Klaudi Klos, ale pisalam jej tylko na facebooku. Ty dzwonilas, rozmawialas z nia? Na ktora godzine sie do niej zapisalas? Bo u mnie w domu oprocz mnie jescze 3 osoby by chcialy byc umalowane przez Klaudie ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- A co do fryzjera to zastanwiam sie nad pania Justyna z Awangardy. Co myslicie? I ile wczesniej trzeba sie do niej umawiac na fryzure? ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- magda_mjt slyszalam o jakims dobrym dietetytku czy dietetyczce na lwowskiej, ale nie pamietam jak sie nazywa :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4187 |
Zakorzenienie
|
Oj widzę że wątek ożył
![]() My w następny weekend chcemy rozejrzeć się za tortem i ciastami jeszcze raz z TŻtem ale chyba z ciastami na 99 % zdecydujemy się na Marcepan z Pleśnej i być może na tort też ![]() ![]() Chcemy też obejrzeć obrączki.. powiem szczerze że tu jestem w kropce, ale to nie ważne ![]() Czy któraś z was miała do czynienia z Sezamem i obrączkami? z tego co patrzyłam to wychodzą naprawdę super wagowo bo ok 11 g za obrączki w naszych rozmiarach więc świetnie (tym bardziej że jak się kontaktowałam ze złotnikiem z Lwowskiej to dowiedziałam się że 10 g wystarczy - rozmiar 13/14 i 24 ![]() A ja też mam dograną już Klaudie z godziną ![]() ![]() ![]() Edytowane przez joasia-a Czas edycji: 2014-09-13 o 09:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4188 |
Raczkowanie
|
joasia-a ja tez sie zastanawilam nad plackami od firmy Marcepan z Plesnej. Slyszlam o nich dobre opinie. Tylko powiedz mi ile u nich kosztuja ciastai tort? Kiedy joasia-a slubujesz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale w sierpniu razem z babcią kupiłyśmy chyba 6 rodzajów ciast w tej budce przy burku - praktycznie wszystkie mi smakowały a ja jestem wielkim przeciwnikiem kupnych ciast ![]() ![]() Wydaje mi się że blaszka ciasta chyba ok 70 zł ![]() Aaa.. ślubujemy 13 czerwca 2015 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4190 |
Raczkowanie
|
tez slyszalam ze maja budke z plackami na burku
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4191 |
Zakorzenienie
|
Mają mają na wprost tego sklepu z garniturami czy co to tam jest
![]() ![]() ![]() Lokal Dwudniaki a zespół Espresso Music Band - miał być DJ ale rok temu bawiliśmy się z nimi na weselu i postawiliśmy na nich bo zabawa była świetna ![]() właśnie muszę kiedyś zadzwonić do lokalu zapytać co i jak bo od lipca tamtego roku nic się nie odzywałam... |
![]() ![]() |
![]() |
#4192 |
Zakorzenienie
|
witam się jako żona
![]() od kilku dni zbieram się, żeby tu napisać, ale jakoś brakuje czasu :p w skrócie: Ze ślubu niewiele pamiętam :p Msza trwała max 40 min ![]() ![]() Później życzenia, wspaniałe prezenty, no i jazda do lokalu ![]() Wbrew wszystkim negatywnym opiniom, jakie ja słyszałam o swoim lokalu przed ślubem, osobiście polecam restaurację Herbowa w Żabnie. Fakt, faktem lokalizacja nie budzi zachwytu, za to jedzenie i obsługa jest na wysokim poziomie. Wszyscy goście byli zadowoleni i najedzeni ![]() ![]() Polecam również zespół AMADEO ![]() ![]() Jeśli chodzi o foto i video, to mieliśmy Vip2 A. i P. Chłoń z Tarnowa. Również mogę polecić, ponieważ dobrze nam się współpracowało ![]() ![]() Fot do pokazania nie posiadam na swoim komp, ale jak tylko coś dostanę, to z przyjemnością się podzielę ![]() P.s. A pogoda była wręcz WYMARZONA ! ![]()
#4193 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My wczoraj objechaliśmy 3 lokale i ![]() Wkurzyłam się bo mając mniejszą liczbę gości nie można zorganizować normalnego ale mniejszego wesela -wychodzi na to że im się po prostu nie opłaca. Mamy jeszcze inne lokale na oku ale może wy mi pomożecie. Gdzie można zorganizować wesele na max 60 osób? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4194 | |
potworkowa
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4196 |
Zadomowienie
|
Marcepan ma dobre placki cenowo podobnie do Anki .Aczkolwiek u nas jak byliśmy zdecydowani na Marcepana tak po porównaniu z Anka to u nas wszyscy jednogłośnie wybrali Anke.
Na krzyskiej jest jeszcze podobno jakas Willa w ktprej organizują małe wesela. W soprano i w Melsztynie Restauracja podzamcze
![]() |
#4197 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4198 | ||
Zadomowienie
|
Cristal odpada, TŻ zna tą restaurację od zaplecza i powiedział że w życiu tam nic nie zje. Dunajec wezmę pod uwagę.
Cytat:
---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4199 | |
potworkowa
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj brat miał w Bristolu, wynajęli parking pod Oskarem, a i tak praktycznie nikt tam nie zaparkował, bo bez problemu na krakowskiej były miejsca. Sezam w Machowej oczywiscie, ze ma parking i to duzy, moja Siostra miała tam wesele na 100 osob i kazdy bezproblemu zaparkował. W Kantorii znowu znajoma miała wesele na 70 osob, tam jedyny minus, ze trzeba gości na 2 sale podzielic, ale poza tym fajny lokal. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.