|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+
w pracy muszę dlużej zostać, pewnie nic nie będzie z zakupów, bo mi wszystkie sklepy zamkną
|
|
#2312 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj to sie pomęczysz dziś biedaku. Ja zdrapuję takie małe kawałeczki tapety i już mnie szlag trafia...
|
#2313 |
|
Rozeznanie
|
elo
![]() ja chce na Chorwacje!!! tam jest super, bylam juz kilka razy. ah co bym dala zeby pławic sie w morzu zamiast teraz kisić sie w domu w taka pogode ahh... niestety w tym roku mojemu tżetowi chyba nie uda sie wywalczyc urlopu ;( musze sie gdzies wyrwac, chocby na 2 dni bo mnie szlag trafi w tej norze :|pracy na wakacje tez jakos nie moge znalesc, same "męskie" oferty typu tynkarz, kafelkarz itp ![]() Musze cos wymyslic bo do pazdziernika sie tu powiesze ![]() Milego dzionka laski |
|
|
|
#2314 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() :nuda :![]() nuuuda nic się nie dzieje ..... ciepło. w sklepie pusto. a mi się marzy morze ~~~~~~~~~moje ukochane ! aż wstyd się przyznać ale nie mam pomysłu co kupić przyjacółce, 8 lat przyjaźni, widziałam ją 5 razy w życiu, jest to przyjaźń lisowna. może macie jakieś ciekawe propozycje?
|
|
#2315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a odnośnie znajomości korespondencyjnej, co jakiś czas dostaję list od tajemniczego wielbiciela,heh dosłownie, nie mam pojęcia kto to jest, skąd ma mój adres, nawet ogromny bukiet tulipanów mi przesłał, zawsze podaje namiary na siebie,ale nie odpisuję bo nie przekonują mnie takie znajomości zupełnie.
|
|
|
#2316 |
|
Wtajemniczenie
|
Oreganka z Ciebie taka ślicznota, że nie ma się co dziwić.
Z prezentami też mam zawsze kłopot. Najczęściej kupuję ciuchy, biżu i kosmetyki. Nic oryginalnego niestety. A ja dalej walczę z pokojem. I jeszcze jutro powalczę pewnie.
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję że wkleisz potem efekty swojej pracy ja mam dziwny nastrój, za dużo chyba znowu rozmyślam, wszystko analizuję i porównuję czasami sama dla siebie staję się pytaniem, moje zachowanie jest dziwne? aj szkoda gadać nie będę Was męczyć moimi humorami i tak pewnie nikt mnie nie rozumie, znajomi, rodzinka... a na prezent biżuteria jest oki, tylko trzeba wiedzieć co kto mniej więcej lubi nie kupiłam sukienki, wszystkie sklepy mi przed nosem zamknęli
|
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
niedawno wróciłam od dentysty i znów mnie boli ząb
jednak jeszcze nie założyła mi plomby a już myślałam.Oreganko ja też taka jestem jeśli chodzi o rozmyślania i analizowanie, nawet mój TŻ się czasami na mnie z tego powodu wkurza. Moje ciągłe myśli są typu, co zrobić by kogoś nie urazić, a co by było gdyby..., a co jeśli... czasami mam marzenie by wyłączyć siebie na jakiś czas, bo to jednak niedość, że zamęczam siebie to i innych.
|
#2319 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oj fajnie by było wyłączyć na jakiś czas myślenie, analizowanie, etc... Ale jak ktoś tyle razy dostał od życia w d... to niestety teraz już myśli
|
|
#2320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi chodzi głównie jak się pewnie domyślacie o sprawy męsko-damskie, aj nie mogę pozbyć się porównywania wszystkich sytuacji do poprzedniego związku, ale wtedy to była szalona miłość przynajmnie na początku...
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
ja czasami mam myśli takie, że np jak mój TŻ jest zamknęty w sobie, zły lub smutny to mam te najgorsze myśli, chyba wiecie o co mi chodzi. Niby wiem, że poprostu na dużo spraw na głowie, kilkunastu pracowników debili ale i tak mam takie myśli, ehhhh...
|
#2322 |
|
Wtajemniczenie
|
dlaczego początki są piękne ? a później to facet sobie wyobraża, że może kobietę olewać! szkoda gadać .... jestem typem "bzikającej duszyczki" której dużo do szczęścia nie trzeba, wymagam tylko rozmowy i miłego spędzenia czasu, czasu którego ciągle brak, a jak juz jest ..to on śpi.
czasami mam ochotę na wolne związki, takie które tylko są zbudowane na szaleństwie, wiem ze czasami trzeba zejść na ziemię, ale jak widze tą otaczającą i powtarzajacą sie rutynę, to mnie krew zalewa, że nie potrafimy wyciągnąć wniosków z popełnianych błędów! przyszłam z pracy, i chciałabym cos jeszcze zrobić, iść na głupi nocny spacer, wypić czekoladę na gorąco(?) albo mrożoną herbatę, spakować lub przygotować rzeczy nad morze! ale nie mam z kim, bo on śpi !
|
|
#2323 |
|
Wtajemniczenie
|
no to dobranoc.
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek kochane
|
|
#2325 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry.
jade do mechanika - uwielbiam takie imprzey.
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
a co jest samochód szlag trafił?
|
|
#2327 |
|
*sportaddict*
|
Jeśli nie jest za późno, to i ja się do Was dołączę i będę tu zaglądac
![]() Waga jest niby ok, ale przez jakies 2 m-ce prawie w ogóle nie cwiczylam, bo padło mi ścięgno. Efekt - kobieta-budyń z cellulitem Niby jestem drobna, a wszystko mi się trzęsie :/ A z Tż i znajomymi chcemy pojechac we wrześniu do Egiptu (moje marzenie od lat dziecinnych ), więc trzeba się prezentowac, zwłaszcza, że byłyby to moje pierwsze takie wakacje od paru lat i chcę je wykorzystac w 100% ![]() Więc od wczoraj wróciłam w objęcia skakanki
|
|
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2329 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
heeh, fajne wakacje się szykują, ja jadę za miesiąc też muszę sie jeszcze trochę ujędrnić, co by nie być kobietą- budyniem
![]() pewnie jeszcze nie wiesz ale my tu na wpisowe foty chcemy
|
|
#2331 |
|
*sportaddict*
|
o masz
![]() no nic, cos sie wymysli
|
|
|
|
#2332 |
|
Wtajemniczenie
|
Oreganka jak nastrój dziś?
Humorami się nie martw, ja też zawsze rozkminiam wszystko na milion sposobów Także możesz nam truć ile wlezieWczoraj wytapetowaliśmy sufit-koszmar! Pierwszy raz sufit był tapetowany a nie malowany i trochę nerwów nam zepsuł Ale jest ok. I jedna ściana. Dziś reszta. Ściany idą szybciutko, tylko gdyby jeszcze tak parszywie krzywe nie były![]() Kasia jak tam autko? ![]() Vadi witamy w kręgu spamerek. O ćwiczeniach i diecie to my tu najmniej gadamy Egipt
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
he he fakt! ![]() a z tym tapetowaniem to znam ten ból, ostatnio z moją mamą i TŻ tapetowaliśmy przedpokój w jego mieszkanku, wszystko by było OK gdyby nie te przebrzydliwie krzywe ściany i przez to wszystko nam odstawało, nad głupim przedpokojem siedzieliśmy całe 2 dni. Przynajmniej efekt jest dobry ![]() Jednak wolę malować ![]() Vadi witam edit: dziś ostatni dzień z Wami jestem
♥ Edytowane przez sweetpinky Czas edycji: 2007-07-19 o 08:59 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2334 |
|
Wtajemniczenie
|
No pewnie, że malować lepiej, tylko, że u mnie w domu ściany są obrzydliwe, krzywe, nierówne. I trzeba by sporo kasy włożyć w równanie itp. Sufit mógł wyjść lepiej, widać trochę łączenia, ale trudno. Następnym razem będzie lepiej (bo jeszcze łazienka i kuchnia w planach
).
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale za to są piękne i proste
|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ktosiek się rozchorował to mu z rańca słodkiego smska wysłałam ![]() dzisiaj kolejne podejście do zakupów ![]() jejciu te tapetowanie sufitów masakryczne mi się wydaje będę tęsknić, pamiętaj, wakacje mają byc udokumentowane fa fotach
|
|
|
#2337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2338 |
|
Wtajemniczenie
|
Sweet już jutro jedziesz?? Buuu
![]() Ecstasy, Mądrala, Misiaczek WIDAĆ WAS! ![]() Spamować ![]()
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj o 23 albo o 24
|
#2340 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Kochane
![]() dawno nie zaglądałam, nie mam czasu wogóle żeby zjeśc ehh... jutro wyjazd po pracy, juz sie doczekać nie mogą. ucałuje Navi od was to bedzie jej miło a narazie wklejam fotki tak na miły początek dnia które kiedyś obiecałam. Piesek mojej kumpeli ![]() i zmykam, zajrzę później i zanurkuje w wasze posty dużo ich ![]() cmoki
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.

ahh... niestety w tym roku mojemu tżetowi chyba nie uda sie wywalczyc urlopu ;( musze sie gdzies wyrwac, chocby na 2 dni bo mnie szlag trafi w tej norze :|

jednak jeszcze nie założyła mi plomby a już myślałam.

Humorami się nie martw, ja też zawsze rozkminiam wszystko na milion sposobów
Egipt
ale za to są piękne i proste